8. června 2012

Wilhelm Reich - muž, který uměl přivolat déšť

Další pěkné video od Zbyňka:  

Natočeno podle skutečné události. Dr. Wilhelm Reich, je jedním z mnoha vynikajících vědců, jejichž jméno upadlo málem v zapomnění. Výsledky jeho práce jsou fantastické a mohli změnit svět, jak jej dnes známe. Byl odstraněn, aby nevzal moc a obchody lidem, kteří se přiživují na neznalosti a utrpení jiných. Orgonová energie je to, co vyplňuje celý vesmír. Je tím, co je důsledně popíráno a proto to nemůžeme využívat k našemu prospěchu. Kdy už se konečně lidstvo probudí a nastane změna? Moc bych si to přál.



P. S. Orgonet: Píseň Cloudbusting o tom, jak Reichův syn Peter prožíval uvěznění a smrt svého otce:
http://orgo-net.blogspot.cz/2012/01/cloudbusting-pro-giftery-pametniky.html


20 komentářů:

  1. Zdravím
    Tento pán zkonstruoval motor který běžel na orogonovou energii. Zkuste někdo zapátrat jestli by se nedalo sehnat k tomu něco bližšího. Ten motor jsem viděl v tomto videu. http://www.ulozto.cz/xmkXJGx/howstuffworks-com-wilhelm-reich-and-orgone-energy-m4v

    OdpovědětVymazat
  2. Odporucam

    http://www.novaduchovnicesta.cz/jak-nastartovat-vlastni-duchovni-cestu-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v toho člověka nemam důvěru

      Vymazat
    2. ... a ďalší zaručený návod na "Novú duchovnú cestu". Zišiel by sa nejaký manuál ako sa v tých návodoch zorientovať ?

      Vymazat
  3. Žeby jubilejní a konečné OPRAVDOVÉ přistání???????????http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/earth-allies-262012-saint-germain-about-disclosure-and-landings-31052012-channeled-through-m

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No neviem... Že by práve Obama a anglická kráľovská rodina boli tí praví na zavedenie zmeny prospešnej pre ľudstvo ? Tie klony tiež nevzbudzujú moc dôvery. Mne to príde ako agitka na jednotnú vládu - NWO, aby to ľudia prijali ako nevyhnutnú dočasnú vládu Svetla, kým sa všetko stabilizuje ...
      Mne sa pri tom rozblikali kontrolky, ale vždy je tu možnosť omylu.
      IVH

      Vymazat
    2. to je zas manipulativní chaneling...i komentáře pod ním se tak vyjadřují...a já naprosto souhlasím (reakce na odkaz alcyona)

      Vymazat
    3. jj, v sobotu pristál taký malučký americký raketoplánik, čo bol v kosme 15 mesiacov. Dlhá párty to bola ..., ako vždy nik nič nevie :-//

      Vymazat
  4. Vždycky si říkám a ptám se nahlas, KDO rozhoduje kdo je na co připravený? To by si měl myslím každý rozhodnout sám jestli na to je nebo není připraven.

    OdpovědětVymazat
  5. Samé hlouiposti !

    OdpovědětVymazat
  6. http://instagr.am/p/Ln642hBtOm/

    teda toto v pul 9 večer, druhý den asi tak něco po 5 taky.

    OdpovědětVymazat
  7. Léčba energií - Heiko Lassek (Z recenze:-Velmi dobrá informace o práci geniálního vědce, která byla zašlapána mocnými tohoto světa a sám autor dehonestován, a v podstatě přiveden k sebezničení /myšlen W.Reich/
    tato publikace přes své určité nedostatky je velmi důležitým počinem vydavatele v informování české veřejnosti o tak převratných přístupech k lidskému zdraví a pomáhá k překonání současného materialistického paradigmatu v celém spektru lidského poznání )
    JaJi

    OdpovědětVymazat
  8. super video skoda ze po svete behaju ludia co nicia vsetko a pravdu zakazuju a toho co nieco pre svet robi ukamenuju

    OdpovědětVymazat
  9. Šaman bol v Europe na spoznávacej ceste.
    Po návratu domov sa ho kmeňovci pýtali , tak ako tam je, čo ľudia a tak.
    Šaman vraví : Mno, poviem Vám, že tu s našimi kúzlami máme ešte k nim dosť ďaleko. Bol som na zhromaždení, veľká lúka, hromada ľudí, hrala hudba, tancovali ženy. Na lúku pribehli dve skupiny ľudí, inak oblečené, jedni žltí druhí červení, postavili sa do kruhu a čakali. Hlavný šaman prišiel v čiernom, tož i poklonili sa, obrad začal. Šaman si vložil malú paličku k ústam , počul som ostrý zvuk a - začalo pršať ! :-D

    OdpovědětVymazat
  10. http://www.youtube.com/watch?v=IRHA9W-zExQ

    Znáte někdo Kate Bush?:) Až po dvaceti letech se dozvim, že skladba co jsme poslouchouchali jako děti se jmenuje Cloudbustig a je o Wilhelmu Reichovi:)

    čus Fluidum

    OdpovědětVymazat
  11. http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/bush-kate/cloudbusting-203890

    OdpovědětVymazat
  12. výborná kniha na toto téma http://www.literis.cz/kniha/lecba-energii-heiko-lassek/ už ji mám doma a za směšnou cenu... to není pr reklama :) prostě spokojenost a nadšení z neuvěřitelné knihy, takže doporučuji ... a jdu si počíst

    OdpovědětVymazat
  13. Pokud byste lidi rádi informovali o tom, že existuje něco jako modifikace počasí, tak mnohem lepší než stovky článků je jim to oddemonstrovat.

    Tedy nastudujte si, jak to dělal W.Reich nebo jak to dělal ten člověk v r. 1915 http://www.orgo.cz/viewtopic.php?f=23&t=135&p=8249&#p8249 , kterému se podařilo nechtěně zatopit polovinu velkoměsta (tím neříkám, že musíte způsobit katastrofu :)

    Vyzkoušejte to předem (ale v tajnosti a ochraně bytostí, ať vás nezabanují ještě před akcí),
    a pak to oddemonstrujte v období, kdy předpověď Aladin bude ukazovat dlouhodobé a 100% slunečné počasí (aby média nemohla tvrdit, že to byla náhodná nečekaná oblačnost).
    A někde na konci Prahy, aby to vydělo hooodně lidí a nemohlo se to popřít. Ale na rozhraní města a tak, aby kdyby se to neodhadlo a nechtěně přehnalo, tak aby případná průtrž směřovala směrem z města.

    A okolo velké "billboardy" s www odkazem, kde by byl popis akce, důvody proč byla akce (upozornění na tajení modifikace počasí - když to umímem my amatéři, co asi dělá vojenský průmysl...).

    Nehody příliš nehrozí, max větší déšť, který však může přijít i normálně. A dá se to vždy obhájit, že nebyla jiná možnost, než proniknout tak dlouho záměrně tajené metody.
    Pouze pozor na předpisy ohledně chemikálií.

    Když to před 100 lety zvládlo pár lidí s vypařováním obyčejných chemikálií, dokážete to taky.
    (Tedy pokud vám jde o to upozornit na modifikace počasí; možná že vám víc vyhovuje, když je to konspirační teorie obestřená rouškou tajemství.)

    OdpovědětVymazat
  14. řekl bych, že admin je v Křemíkovém nebi :)
    Ládis :)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.