4. srpna 2012

Chemtrails v Ruzyni

Tuto půvabnou chemtrailsovou scenérii vyfotili příbuzní z New Yorku, když 6. června 2012 přistávali v Praze na Ruzyni. Malebné.








7 komentářů:

  1. velmi povedené fotky

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky, dle Tvých rad octuji a dávám křištály, proč tedy mne se vyhnou kroupy a v čb to schytají. Není za potřebí i dobrá energie? Musím podotknout že chalupu mám pár kilometrů od čb.hlavní že jsi se vrátil už nám bylo smutno. Pochopila jsem že ty na jihu bydlíš tak špatná energie?????

    OdpovědětVymazat
  3. Jak poznám která z těchto čar u letistě je chemtrail a která comtrail?

    OdpovědětVymazat
  4. Najradšej by som im zničil všetky vy****** letiská!!! Hnusi stále sprejujú...

    OdpovědětVymazat
  5. vy jste si nikdo nevšimly toho předmětu na té první fotografii?, musím podotknout, že to muj fotoaparát už párkrát zachytil taky a vzdycky to bylo tak, že jsem měl potřebu pro nic za ni vyfotit oblohu tak jsem ji vyfotil, jen kvuli pocitu a vzdy tam byl ten zvlastni kulaty predmet, nad kterým jsem dlouho premyslel jako o vadě fotaku a zacinal to zkoumat vic do hlobky, tyhle vyfotografované předměty (ty moje vypadaji stejně jako tenhle). A co jsem zjistil: po přiblížení fotografie předmět má specifické rysy oka jehož víčko je pokryto takovým jakoby plazím vzorem + to ještě potvrzuje tvar čočky, která je typicky plazí (zůžená do elipsy, kosočtverce), napadlo mě že by tomhlo mít spojistos s reptiliány, ale to jsme opustil, protože si nerad dělám závěry bez pevného důkazu, začal jsem tedy skoumat z jiného pohledu a s pomoci svych vlastnich intuitivnich pocitu a pohledu druhých jsem/jsme dosli k záveru ze jde o neco jako hvezdné brány (jak to bylo v tom serialu stargate), tyto se obejevuji strasne rychle a hned mizí, že nejdou zachytit okem, jen fotoaparátem a ještě k tomu když dostavate signaly že si mate jen tak ze srandy vyfotit nebe a ono tam pak je ten predmet, tak to je hodne zvlastni. Prosil bych někoho, kdo by k tomu měl co říct, nemusí jít o žádnou starage, samozdřejně nevylučuji ani vadu fotoaparatu a ani odlesk svetla, ale vysvetli mi potom to vsechno okolo. Samozdřejmě věřím ve vesmírný život, tak jsme pro všechny hypotézi, ale mam tak nějak pocit že tohle není vesmírné plavidlo (UFO), ale něco jako ta hvezdná brána, nebo živý organizmus. měl by pro to někdo něco ?

    OdpovědětVymazat
  6. ještě jsem chtěl podotknout, že se objevují při chemtrails, tudíž by mohlo jít o používáni holografie, nebo to mít jinou spojitost

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.