4. srpna 2012

Cítíme se mizerně? Nemáme náhodou parazity?

Začínám se po dlouhé době koukat do mailu, a děkuji všem za příspěvky. Asi je nestačím všechny ani přečíst, natož odpovědět, natož vyvěsit, je jich za dva měsíce opravdu hodně. Pokud zůstaly aktuální, radši je pošlete ještě jednou, napište, že už jste to posílali ... to mi pomůže, aspoň doufám. Ale myslím, že zůstanu spíš v pomalejším letním režimu ... však nám nic neuteče.


Pro dnešek vyvěsím třeba tenhle zajímavý článek o léčení parazitů, který poslala Ilona - velký dík. To by mohlo pomoci ledaskomu, kdo se cítí blbě a neví proč. 


Takže, že by to, co jsme plivali z krků a pokládali za nanovlákna a morgellony, byli ti paraziti? (Viz např. http://orgo-net.blogspot.com/2012/04/mam-asi-taky-nanovlakna.html )
Vlastně výborná zpráva, parazitů je možno se zbavit (:-))


(Nezapomeňme, že existuje i orgonitový zapper, a pokud ho pravidelně používáme, paraziti by od nás měli plynule odcházet ...)


Převzato z: http://www.2012rok.sk/wp/celostna-medicina/10590-napsal-jsem-dopisy-na-rozloucenou


Chtěl bych vás seznámit s mým příběhem, který doufám bude mít dobrý konec. Jsem muž, 59 let, celý život velmi akční. V mládí  jsem docela dobře studoval, pak  hodně pracoval i sportoval: kolo, lyže, tenis. Měl jsem rodinu, děti, všechno bylo v pořádku. Pak jsem odjel do Thajska. Asi za dva měsíce po návratu, v červnu 2010, začalo peklo. Pískalo mi v uchu, točila se mi hlava, bylo mi špatně od žaludku, hrozná  únava. Pomyslel jsem nejdřív na letní střevní chřipku, ale neměl jsem teplotu. Nepomohl  paralen, ani jiné léky. Kvůli Thajsku mne napadlo nechat se  pro jistotu vyšetřit v Centru cestovní medicíny v Praze na Uhelném trhu. Na rozbor krve jsem potřeboval doporučení od svého obvodního lékaře, prý jinak jsou testy velmi drahé. Krev, stolice, test na helmintózy, vše bylo negativní. Závěr: je to alergie. Byl jsem odeslán obvodním lékařem na ORL.  Následoval rentgen krční páteře, CT hlavy kvůli závratím a CT dutin kvůli ucpávání a nekonečnému lepkavému sekretu z nosu. Nasadili mi spoustu léků na alergii, nevolnost atd. To trvalo půl roku. Nevolnost se zhoršovala. V břiše mi vařilo, pálilo mne při močení a stolici. Obvodní mne odeslal na Bulovku. Opět všechna vyšetření včetně HIV, venerologická vyšetření, znovu se odebírala krev a stolice na parazity, vše  negativní, závěr: jsem zdravý. Běžně se tato vyšetření pacientům nedělají, vzali mne jen proto, že jsem se vrátil z Asie. Ostatní jsou bez šance. Výsledky ale byly stejně  negativní.
Dostal jsem nějaké léky na úpravu střevní flóry a potíže se mírně upravily. Následovala kolonoskopie-negativní. Lékař ORL navrhl pobyt u moře, návštěvu solné jeskyně a nakonec vysekání nosní přepážky, aby se dostalo více vzduchu do mozku a tím se odstranilo točení hlavy. Po návratu od moře byl stav stejný, jenom se přidal ekzém. Po měsíčním bezvýsledném užívání kortikoidů už si se mnou paní doktorka na kožním  nevěděla rady. Znovu mi nechala vyšetřit krev, HIV atd…vše negativní. Byl jsem tedy odeslán na psychiatrii s tím, že příčina bude asi psychosomatická. Byl  jsem opravdu psychicky na dně. Představte si, že se dva roky nevyspíte kvůli pískotu v uších, stále se vám točí hlava, stále je vám nevolno, stále máte ucpané dutiny. Měl jsem navíc pocit cizího tělíska v oku, několikrát jsem byl u očního a žádal jeho odstranění, samozřejmě jsem byl vyhozen, že tam nic nemám,že si vymýšlím a obtěžuji. Nebyl jsem schopen se účastnit běžných rodinných povinností, propadl jsem apatii. Neměl jsem zájem o jakoukoliv činnost, o návštěvy, přátele, rodinu, sport. Rodina se mi rozpadla, zvlášť když  oficiálně jsem byl zdráv.  Mám schované všechny výsledky vyšetření. Už jsem se smířil s tím, že se to nikdy  nezlepší. Napadaly mne myšlenky na ukončení života. Napsal jsem dopisy na rozloučenou.

Škrkavka dětská (Ascaris lumbricoides) – parazituje v tenkém střevě člověka - převážně dětí, způsobuje nemoc ascaridózu. Je dlouhá 15–20 cm. Samice klade až 200 000 vajíček. Příznaky nemoci jsou nechutenství, zvracení, bolesti hlavy, v těžkých případech dokonce ochrnutí končetin.
Vnitřně jsem ale cítil, že nějaká příčina být musí a hledal jsem pomoc na internetu. Našel jsem ing. Bláhovou a stručně jí moje potíže popsal. Její závěr byl jednoznačný – jde o parazity. Začal jsem podle pokynů užívat albendazol, praziquantel a Ivermectin. Za tři týdny byl výsledek neskutečný. Masivní odchod parazitů, velký objem stolice každý den, točení hlavy téměř ustalo, pískání také. Dokonce jsem začal spát.Celkově je mi podstatně lépe. Antiparazitika kombinuji se zapperování hlavy, uší  a dutin. Uši a dutiny vytírám ivermectinovou mastí, navíc dutiny proplachuji MMS roztokem. Vše, co ze mne odcházelo, jsem zdokumentoval. Mnoho dní ze mne odcházely spletené několikadecimetrové  útvary, kterým jsem říkal ,,copy“. Fotografie byly pro mne dosti šokující. Koupil jsem běžný mikroskop a hned při prvním zvětšení  sekretu z nosní sliznice  jsem objevil háďátka. Nedalo to žádnou práci. Proto žasnu, že když jsem já, laik, napoprvé parazity našel, že je neobjevili ani jedni odborníci na parazity v Praze.Hodně jsem přemýšlel o tom, kde se to ve mně všechno vzalo. Záblesky podobných  potíží se už objevovaly v minulosti, ještě před cestou do Asie.

Hlístice (Nematoda) jsou kmenem mnohobuněčných protostomních organismů, kteří tvoří jednu z nejpočetnějších a nejrozšířenějších skupin živočichů. Je známo téměř 20 tisíc druhů
Bydlel jsem na  vesnici u Prahy, na dvoře byla štěňátka, koťátka, králíčci, slepice, se vším jsme si hráli, když něco chcíplo, od sousedů se přineslo nové. Nikdo si neběhal umývat ruce.Jako dítě jsem hodně skřípal zuby, maminka mne v noci budila a prosila, ať neskřípu./Jeden ze symptomů přítomnosti parazitů/. Na vesnici byly velkochovy drůbeže, takže se tam stahovala hejna různého ptactva, migrujícího z Afriky do Evropy. V drůbežárnách pracovala celá rodina. Přímo v domácnosti byli několikrát psi i kočky. Štěňata se odčervovala, na sebe jsme zapomněli. V mé práci jsem přišel často do kontaktu s hlínou a zeleninou /háďátka/.
Babička i maminka si často stěžovaly na točení hlavy. ,,Dnes mám ale motolici“, říkala maminka. Později měla s točením hlavy a zvracením velké potíže, ale lékaři to přičetli krční páteři. Zemřela v 70 letech na infarkt, dnes už vím, že to byli pravděpodobně  také  paraziti.
Na závěr bych chtěl poděkovat Ing. Bláhové, která mne vrátila do života. Je to sice běh na dlouhou trať, když si je nesu od dětství, ale kde je známa příčina, je i naděje.
S panem inženýrem z Prahy si mailujeme.
3.2.2012  Dobrý den, paní inženýrko, posílám 3 fota sekretu z nosu. /Nitkovité útvary několik cm dlouhé, červené – nasáklé krví. Pravděpodobně  dospělci filárií. / Dnes spánek zase lepší, cítím se chvílemi velice dobře, pískání jenom občas. Nesrovnatelné s dobou před vánoci, v podstatě jiný člověk. Pokožka na těle bez vyrážky, velký rozdíl je u kůže chodidel, přestože jsem s nimi nic nedělal. Tvrdá kůže je pryč, i krupička pod  kůží. Celý život jsem měl pukliny na patách, hrozná bolest. Hlavně se ale změnila psychika, mám opět chuť do života ! Myslím ale, že je ještě potřeba vyčistit je z dutin, tam ještě jsou. Nosní sliznici proplachuji MMS. Beru Joalis, zapperuji hlavu. To zapperování se jim evidentně  nelíbí.
Stále beru Ivermectin, ob den. Včera jsem si vzal albendazol a dnes opět ve stolici škrkavky, za 60 let jsem asi zanesený pekelně. Zatím s ivermectinem nepřestanu, bojím se, aby se zase nenamnožili.
5.2.2012  Dobrý večer, tohle Vám musím napsat, před chvílí tu byla moje oční lékařka. Úplně valila oči, když jsem jí ukázal nohy. Nejen že nemám ztvrdlou kůži, ale skoro mi zmizely křečové žíly. Toho jsem si všiml před dvěma dny.
Hned si napsala jména všech léků, které jsem bral.
Za chvíli dorazil ještě její manžel pro název Vaší knihy. Je to technický ředitel oborové pojišťovny. Udělal jsem mu přednášku, jak špatně mne doktoři léčili a kolik vyplýtvali peněz na zbytečné léky a mastičky. Dal jsem mu Váš mail pro objednání knihy. Ty žíly jsou obdivuhodné, myslím, že se taky o nich někde zmiňujete v souvislosti s parazity. Chtěl jsem Vás potěšit zprávou, že jedna doktorka najednou změnila názor. Posílám fota škrkavek, které ze mne vyšly.
7.2.2012  Dobré ráno, ptala jste se, jestli jsem zhubl.  Za ten měsíc jsem zhubl 3,5 kg. Jím trochu méně, úplně mne přešla chuť na sladké. Sice jsem ani před tím nesladil a nejedl dorty, ale chuť na to jsem měl hroznou, stálo mne to vždy hodně sil a vůle to nejíst. Někdy jsem to ale porušil a snědl, co se dalo, například celou bonboniéru  atd. Jako malý jsem byl bit, snědl jsem všechny kolekce už před vánoci. Co je nyní ale úžasné, to jsou mé křečové žíly, byly strašné, dvakrát operované, prvně již ve 24 letech, pak mne čekala mnohokrát skleroztizace a teď mi je chtěli opět vyřezat až od třísel.  Řekli mi, že je to dědičné po matce, ta je měla taky hrozné, ke konci života bércové vředy. Nyní skoro zmizely, nohy mám hladké, velká úleva, není v nich tlak. Každému je ukazuji a všichni ,,čučí“.
Usuzuji tedy z toho, že parazity jsem nakažen od dětství, popřípadě rovnou od matky. Moje tělo se s tím asi dříve nějak srovnalo, byl jsem mladý, ale nyní už to nezvládlo, paraziti začali vítězit. Naštěstí jsem objevil Vás. Další foto z toalety/škrkavky/.
9.2.2012 Je mi dobře, dnes jsem podruhé vysmrkal  nitkovitý úvar, dlouhý  několik centimetrů.  Všechno fotím. S každým  takovým ,,úbytkem“ je mi zas o něco lépe. Ucho občas ještě trochu píská, ale proplachuji ho MMS. Ty moje žíly, to je zázrak, přítelkyně kroutila hlavou, předtím to byla hrůza. Ozvu se…
16. 2. 2012  …..ty žíly to je velký rozdíl, měl jsem je úplně jako hadice na obou nohou, škoda, že jsem je nevyfotil předtím. Stále pokračuji s albe, prazi a ivermectinem, vše jednou týdně.  Mám také pocit, že se mi lepší záda, od mládí jsem měl diagnostikovaného  Scheuermanna, cvičil jsem, ale výsledky žádné. MUDr. Jelisejevová  o této diagnóze také píše v souvislosti s parazity.
18.2. 2012   Příliv optimizmu. Cítím se fit, tělo se mi mění každý den. Spím. Pokožka bez červených fleků, nesvědí. Stále beru antihelmintika. Bolela mne kolena. Byla mi  diagnostikována  artróza druhého stupně. Elektroléčba a ultrazvuk nepomohly. Pak už prý pomůže jedině operace. Koleno dnes ohnu bez bolesti.
Ing. J.K. Praha, Leden  2012
*
Takých ako ako Ing. J.K. je množstvo. Mnohé choroby neznámeho pôvodu majú možno pôvod práve v parazitoch. Zrejme sa nedá všetko zvaliť na psychosomatické príčiny. Dnes už existuje viac prístrojov, ktoré dokážu identifikovať parazity v tele. Treba ich však poznať, aby ste vedeli ako proti nim bojovať. Colonix už dávno nestačí. Pracuje iba v črevách, nezasahuje mimo čriev, lenže paraziti sú dnes rozlezení všade v srdci, pľúcach, v žilách, v tepnách, mozgu… Tam sú bylinné produkty málo účinné. Psov pravidelne odčervujeme a na seba zabúdame.
Spracovala Irma
*
Súvisiaci článok o parazitoch - Parazité, kteří nejvíce ovlivňují život člověka 
*

44 komentářů:

  1. jdu k zvěrolékaři pro lopatol. A dám si se svým kocourem svačinku.
    To je ale krutý fakt...
    Petr.

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý článek! Díky.

    OdpovědětVymazat
  3. Nestačil by na tohle česnek? Není dobrý brát na všechno prášky s vedlejšími účinky..

    OdpovědětVymazat
  4. zajímavá videa - paraziti v hlavě díděte -

    http://www.worms-info.ru/video/video_Worms-in-boys-head.html

    další videa - http://www.worms-info.ru/video.html

    OdpovědětVymazat
  5. milý Orgonete,tohle video je tak silná káva,že člověk NEZOCELENÝ si bude USILOVNĚ libovat v NEVĚDOMOSTI..http://www.youtube.com/watch?v=QJ1FPmmOjRg

    OdpovědětVymazat
  6. Pokud chcete odčervovat zvířata jde to i bylinamy zde je adresa http://www.baron.cz/pes/prirodni-lekarna/odcerveni/i-0

    OdpovědětVymazat
  7. díky..díky...že jsi ses vrátil :-)

    OdpovědětVymazat
  8. no tak to me pekne vylekalo,uz hodne dlouhou dobu trpim piskanim v usich a o spani ani nemluvim,no si si budu muset ten clanek poradne prostudovat a rad bych zjistil kde vzit ty vsechny leky,bydlim totiz v anglii a neumim si predstavit zebych mel s timto vyrukovat na sveho felcara,ktery nema ani paru o piskani v usich,pry se mam pravidelne koukat--to je blbec co?Jinak diky za tento clanek.Ludva

    OdpovědětVymazat
  9. A co zkusit pelyněk? Mně se letos odněkud vysemenil na zahradě, zajímavé, přesně v místě, kam bych ho zasadila.Zasadil se sám. Za chvíli pokvete. Přemýšlela jsem, k čemu ho použít,kouknu na Orgonet - a ejhle, inspirující článek! Vše v pravý čas!

    OdpovědětVymazat
  10. tady jsem nedávno četla o nových Zapper zařízeních na prodej, třeba to někomu pomůže: http://orgo.cz/viewtopic.php?f=39&t=451&p=17076&hilit=zapper#p17076

    OdpovědětVymazat
  11. Nedávné případy:

    http://relax.lidovky.cz/slovakovi-vytahli-z-oka-10-centimetru-dlouheho-cerva-fy3-/ln-zajimavosti.asp?c=A120709_112938_ln-zajimavosti_spa

    http://ekonomika.eurozpravy.cz/ceska-republika/52374-lekari-vytahli-z-oka-muze-trinacticentimetroveho-cerva/

    -emv-

    P.S.
    I já se raduji z obnovení činnosti, díky :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Zdravím milý(á)Orgonet :-),konečně zpátky. Vše je pravda a je to ještě horší, opravdu. Nejhůře jsou na tom ti, co jedí maso, je plné parazitů a masaři hledají stále jen výmluvy, proč se této "libůstky! nevzdat. Doporučuji knihu od Malachova, Jak se zbavit parazitů a vynikající knihu od pí. Bláhové, Deník poradce. Mám osobní zkušenosti, mám i Zapper, který ničí ty hnusáky :-)frekvencemi. Po 14 ti denním půstu, jen o vodě, jsem se opravdu nestačila divit, co v sobě máme. Nepodceňujte to, hlavně ten, kdo má dlouhodobé zdravotní problémy. Zdraví zdar :-) a Tobě orgonetku obzvlášť.

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Orgonete.. =) Děkuji ti za tvojí neaktivitu, páč jsem díky ní objevil další jiné zdroje a uvědomění.. Ale ještě více ti děkuji za tvoji obnovenou aktivitu.. =) Mo mně to těší.. =)

    Každopádně zde je pár nových stránek, které jsou překrásně uvědomující a zapadají do souvislostí.. =)

    Srážky nad ČR:
    http://www2.medard-online.cz/beta/forecast
    Výpočet Mayského znamení:
    http://www.maya-portal.net/tzolkin
    Vzestupující krásná videa:
    http://www.faixova.cz/oblibena-videa/
    REVOLTA - Do Rukou Vyšších (Nová píseň, která vám vše objasní):
    http://www.youtube.com/watch?v=nD54JvHlxKA

    Toť prozatím vše..
    Filip =)

    OdpovědětVymazat
  14. Slušnej hnus se na nás valí! :/ Hlavně u Ywetllu se tvoří humus§ :/ http://imgup.cz/?v=f/vstiekfcf.png&galery=true

    OdpovědětVymazat
  15. Všechny prosím ať nehrotí situaci! Je to jen u jednotlivců, to co měl pán v oku mohlo být způsobeno cestou do zahraničí, nebo špatně upraveným masem. Ti červy, které mělo to dítě u ucha mělo asi ze zdravotního důvodu, jelikož mu požírali mrtvou tkáň a díky tomu se to pak hezky zahojí. Pokud to má někdo v těle, je to díky masu, ze zvířat či cesty do Afriky apod....takže doufám, že se tu nestrhne vlna strachu a šílenství, že to máme každý v těle. Stačí si vzít občas česnek a radím Vám, že je to daleko lepší jak nějaký předpisy.Pokud máte střevní mikrofloru nějak špatnou po antibiotikách, zkuste si vzít vitamin B-komplet B1,B2,B3,B5,B6,B9,B7 a B12. Ale ta B12 je v málokterým komplexu, takže koukat. Mějte se fajn ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Jak se zbavit parazitů:
    http://www.jajsem.com/zbavovani-se-ruznych-forem-parazitu-1-dil/

    http://www.jajsem.com/zbavovani-se-ruznych-forem-parazitu-2-dil/

    OdpovědětVymazat
  17. ... ešte pre Ludvu , urinoterapie. To je i v Anglicku zadarmo :-)
    Bed

    OdpovědětVymazat
  18. Diky Vam vsem za rady,ale nejprve zkusim radu od Tauriho s tim cesnekem,v mem tele leky jeste nebyli,nesnasim je,takze jeste bych poprosil Bed==jak se mam zeptat na tu urinoterapii a kde vlastne,pochybuji zeby to meli v lekarne a o penize vubec nejde na sve zdravi vynalozim cokoli bude potreba,Diky a nezapomente octovat,oni nas taky nenechaji ani vydechnout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ludvíku - skvelé, že neberieš lieky, tak tvoja vlastná moč/urina ti určite zaberie a budeš fit. Jedz aj cesnak, cibuľu, pij viac vody, odstátej, cvič, umývaj sa studenou vodou, relaxuj,vypni telku, nepremýšľaj to much, s PC tiež neprehnáňať, jakbysmet mobily...
      Kristepane, je toho veľa ? Kdeže, chce to len začať.
      Ahoj Bed,... už sme si raz písali o tinitu, že ?

      Vymazat
    2. Právě že to oni chtějí, abysme dělali vše pro své zdravý. Ale musí se to umět a oželet spooustu věcí, které máme rádi. Rozhodně nejíst zeleninu z Kauflandu, Tesca apod. řetězců. Země původu je většinou Španělsko a tam to dopujou jenom práškama. Takže bylinky ze zahrády a zeleninu taky. Vyhnout se aspartamu a glutamátu sodnému. Jíst "hodně" česneku(samo že s mírou..)jak říká anonym tu cibuly a jen čistou vodu z kohoutku ne balenou. Ta je ozářena a mnohdy horší než z kohoutku. A hlavně je to mrtvá voda..Ani bych se nebál udělat si ocet s medem a vypít to(zředěný vodou..)(Mam vyzkoušeno) Jelikož když tohle svinstvo je nahoře, musí být i v nás...Takže s červíkama to pěkně zatočí. A hlavně nekupovat Actimel a Activii pokud bude nějak špatně od žaludku!!!Je to to největší svinstvo!Jak pro žaludek, tak střeva. Jelikož by se měli bakterie zničit v žaludku, ale bohužel ty přežijou díky jejich zázračné technologii.. I tak máme ve střevech nějaké 2kg bakterii, tak žádný strach;) je škoda je ničit, když tam mají být.

      Vymazat
    3. TO BED-diky za vsechny rady,uz sem to pochopil,na televizi nekoukam uz asi 4 roky, s pc to trochu prehanim,ale s chuti zacnu plnit vase rady,vydim ze v tom mate jasno,ja se velmi rad priucuji. s laskou vsem Ludva

      Vymazat
    4. knihy:

      G. Malachov - Urinoterapie teorie+praxe
      MUDr. Vilma Partyková - Urinoterapie

      půjčíš v knihovně či koupíš na netu, v knize....
      Coccinelle

      Vymazat
  19. Já bych ty parazity taky nebrala na lehkou váhu, dle Clarkové je má každý, kdo má doma zvíře. Její kniha je perfektní, doporučuju, ano, Malachova taky!!!
    Taky jsem si říkala, že nemožný, mít nějakou tasemnici nebo škrkavky???? učíme se ve škole, že to hrozí jen malým dětem, které si nemyjí ruce...OMYL!!!!!!!!!!!!!! Budete koukat, co z vás poleze (já teda čučela)...nespasí mě ani to, že kočku odčervuju...jednou za půl rok to nestačí ani náhodou, chtělo by to každý den!!! Vajíčka různých neřádů si domů nosíme na podrážkách bot, pak to lítá ve vzduchu, vdechneme to, kočka na to ťápne....je to hned!!!!!
    Akorát ty vajíčka nejsou vidět pouhým okem...
    Chystám se na Jonášku a zatím jím pelyněk, hřebíček a kapičky z ořešáku, kůru dle Clarkové najdete na netu...je to i pro zvířata, ale trošku jiné dávkování...
    Tohle zamoření parazity mi dává smysl, vysvětluje mi dost věcí, proč něco nejde léčit atd...když teda neberu v potaz další proměnné...kdo má dobrou imunitu, v něm se paraziti neuchytí, to je jasný, lidstvo je na tom ale dnes s imunitou docela blbě...

    zdraví Coccinelle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A je pelyněk i pro zvířata? Sežerou to? Ta chuť je taková, no, specifická :))) Nevím, jestli bych je přemluvila, i tu piluli jim musím balit do špeku.
      Lvice

      Vymazat
    2. H. Clarková - "Revoluce v léčení nemocí"
      Zde je návod na odčervování zvířat bylinami.

      Já zatím naší kočce kapu do kapsiček ořešák a s mírnejma vofukama to sní....:) Coccinelle

      Vymazat
  20. http://www.moje-pravdy.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=1207:mete-se-zbavit-parazit-jednoduchymi-vcmi-z-domacnosti&catid=10:rady-od-vas&Itemid=78

    OdpovědětVymazat
  21. A ma nekdo zkusenosti s Hubleho MMS terapii a jak na toto reaguji paraziti?

    OdpovědětVymazat
  22. http://www.zdravi-az.cz/

    OdpovědětVymazat
  23. Toto tu je dobré čítnie, dodajme - dvihajte svoje osobné vibrácie - paraziti budu v keli, hehe, pasovalo by tam iné prirovnanie ale nemôžem byť sprostá, klesli by mi osobné vibrácie :-DD
    Bed

    OdpovědětVymazat
  24. S parazitmi a ich domácou liečbou to je jednoduché - môžeme skúšať doradu všetky recepty a skúšať čo zaberie, alebo zvoliť inú cestu - otestovať čo je najvhodnejšie pre konkrétneho človeka a začať tým. Najneskôr do polovice septembra budem mať antiparazitárne látky v lipozómovej forme - maximálna účinnosť pri minimálnej záťaži organizmu.
    Pri antiparazitárnej kúre je veľmi dôležité preveriť aj celkovú toxickú záťaž organizmu, prípadne najprv detoxikovať a až potom likvidovať parazity, aby sa telo vedelo zbaviť toxínov zo zlikvidovaných parazitov bez nejakých vážnych problémov.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohl by ses prosímtě podělit o jakou antiparazitální látku v lipozómové formě se jedná a odkud ji máš? Děkuji

      Vymazat
  25. ... dajaký lipozómik na očistu duše nebude ??
    Skúsime reklamný názov " Nibirko ", bude sa to predávať ?

    OdpovědětVymazat
  26. Múdri ľuďia, keď ide o dušu klona, či vlastne klon nemá dušu, že, takže keď je niekto klon, očistí sa napríklad tým Nibirkom :)
    No vážne, bola som označená ako klon - žerie ma to :-EE

    Hi

    OdpovědětVymazat
  27. Zdravím. Mám jednu otázku ohledně MMS. Jak správně namíchat kyselinu citronovou? Děkuji za odpověď. :-) Paul

    OdpovědětVymazat
  28. Toto je realita, smutná. No hlavné, že sa vyzdraviete.

    OdpovědětVymazat
  29. Odporné. Že se odčervení týká zvířat, to ví každý chovatel. Ale u lidí? To mě docela zarazilo. Byla jsem se na to raději zeptat v lékárně, protože máme doma pejska. Tam mi doporučili wurm-ex. Slyšeli jste o něm už někdy? Myslíte, že opravdu všichni ti červíci zmizí?

    OdpovědětVymazat
  30. Já používám Wurm-ex taky...Opravdu pomáhá, pročistí střeva a člověk se pak cítí mnohem lépe :) Můžu jen doporučit...

    OdpovědětVymazat
  31. Wurmex taky užívám a spokojenost je na místě, doporučila mi ho kámoška a mohu doporučit i já :-)

    OdpovědětVymazat
  32. Taky používám wurmex a jsem nadmíru spokojená, pomáhá jak má :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já s tímto výrobkem ani s červama zkušenost nemám! Ale moje kamarádka, která cvičí profesionálně psy na cvičáku, tak tak už ho vyzkoušela. Jeden z těch cvičených psů měl totiž červy ve stolici a když se to rozkšiklo, tak valila pro Wurm-Ex. Asi je to vážně účinné, protože byla bez jediných obtíží.

      Vymazat
    2. Nooo, dneska to není zrovna legrace pracovat s cizími zvířaty. Nejdůležitější zbraní ochrany před parazity je jednoznačně hygiena. Pokud člověk nemá hygienické návyky, tak mu nepomůže ani doplněk stravy.

      Vymazat
    3. Taky máme doma pejsky a kkdyž jsem slyšela o těch červech, bavila jsem se o tom s kámoškou a ta mi přípravek právě doporučila... Již beru rok a musím říct, že jsem spokojený zákazník :)

      Vymazat
  33. Wurm- ex beru a cítím se fajn :)

    OdpovědětVymazat
  34. Vím, že jsou nějaké příznaky, které značí přítomnost červů v těle. Ale chtěla jsem se zeptat, zda je skutečně nějaké znamení, které mi dá jasně vědět, že už je mám.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.