15. srpna 2012

Dívky z Telče komunikují s mimozemšťanem

Ilona Podhrázská z Telče mi často posílá příspěvky (díky!). Z nich lze vyrozumět, že patří mezi lidí mající co do činění s jevem UFO. Před pár dny poslala moc hezký mail, z něhož mi teprve došlo, kdo je. A já pořád poslouchám různé kontaktéry cizojazyčné, a nedaleko, v mém téměř rodném městě Telči, probíhá taková komunikace!

Ahoj!  Posílám nové fotky z Telče!  Včera v sobotu u nás natáčeli z   televize z
Prahy pořad Pološero .Přijelo 6 lidí.  v 9,30h.  a odjížděli skoro v 15 hodin.
Říkali, že toho mají hodně, co s námi chtějí natočit.Tak začali hned natáčet u
nás v kadeřnictví, jak stříhám tátu. Pak s Ivou dělali rozhovor na ulici u
dveří. Pak u nás na dvorku na lavičce. Pak jsme jeli natáčet na náměstí, potom
jsme jeli s nima autem za Telč k Jánu ke kostelu. Potom se natáčelo opět u nás a
to v kuchyni ,to jsme četly nějaké vzkazy od mimoz. Ebeho Olie a potom jsme
přímo s Ebem  komunikovali.  Mezi tím si reportérka četla v kadeřnictví
poselství od Ebeho. Na závěr jsme si dali u nás slivovičku a odjížděli do Prahy.
Říkali, že to ještě nezažili takovou komunikaci. Kromě režiséra Pavla Dražana,
který u nás natáčel už po druhé. Z televize byli příjemní. Doma jsme měli krásně
uklízeno. Táta dokonce nabarvil i židle, dveře, lavičku atd. Honorář prý činí
pro mě a pro Ivu tisícovku. Zatím nevíme, kdy to bude v televizi. Jinak tady v
Telči už končí folk a v noci byl ohnostroj. Bylo tady plno stánků a velký stan
Bratři Formanové. Tak jsem něco vyfotila , fota jsou zmenšená, snad to bude
vidět. Měj   se hezky a ahoj  Ilona!

Na moji prosbu mi Ilona poslala článeček Komunikují s mimozemšťanem, který byl zveřejněn na universepeople http://universepeople.sweb.cz/divky_z_telce.htm
a odkaz na televizní pořad: Dívky z Telče v televizi, 29. března 2012 : 
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10396278677-zive-na-jednicce/312292320120034/?video&index=196680#video

Komunikují s mimozemšťanem
Jitka Lenková

Jsou z Telče. Obyčejné mladé dívky, které si potrpí na pěkné oblečení, mají rády diskotéky i koupání u moře. A přece představují fenomén, nad kterým si spousta lidí láme hlavu, když někteří jiní se jen shovívavě usmívají a další si nenápadně tukají na čelo. Jisté však je, že Ilona s Ivanou tvrdí, že už pravidelně komunikují s mimozemšťanem! Všechno to začalo někdy v devadesátých letech. Tenkrát Ilonu přemluvila jedna její zákaznice, aby si s ní vyzkoušela vyvolávání duchů za pomoci skleničky, která se pohybuje po abecedě napsané na papíru ležícím na stole. Pro Ilonu to byla spíše legrační zábava. Ovšem jen do okamžiku, kdy zkusila "vyvolávat duchy" spolu se svou setrou Ivanou. Byl to totiž doslova šok. Ostatně, záznam tehdejší komunikace mi později obě dívky poskytly:

Otázka: Duchu, jak se jmenuješ?

Odpověď: JÁ NEJSEM DUCH. JSEM MIMOZEMŠŤAN Z PLANETY ELIELJI. V AMERICE NÁM ŘÍKAT EBE. MY PŘICHÁZÍME V MÍRU, CHCEME ZACHRÁNIT VAŠI PLANETU ZEMI PŘED JADERNÝMA VÝBUCHAMA A PŘED NIČENÍM VESMÍRU. PODÁVÁME VÁM POMOCNOU RUKU. JSME RÁDI, ŽE VĚŘÍTE V NAŠI EXISTENCI. IVANA JE OBDAŘENA ZVLÁŠTNÍ SÍLOU.

Otázka: Jak je daleko vaše planeta?

Odpověď: DOST, 39 SVĚTELNÝCH LET.

Otázka: Jak vypadáte, kolik měříte?

Odpověď: JEDEN METR DVACET, PODLE VÁS. JSME HUMANOIDI.

Otázka: Za jak dlouho se k nám dostanete?

Odpověď: ZA POMĚRNĚ KRÁTKÝ ČAS.

Otázka: Jak to, že rozumíš česky?
Odpověď: MY VÁS STVOŘIT, DÁT UMĚLÁ MUTACE, VYŠŠÍ INTELIGENCE. BŮH STVOŘIL VŠECHNY SVĚTY A NÁS A MY JSME STVOŘILI VÁS. ZAČALI JSME VÁS STVÁŘET POMOCÍ ROBOTŮ A PAK UMĚLÁ MUTACE. A PAK UŽ JSME VÁS NEMOHLI DOTVOŘIT NA VYŠŠÍ INTELIGENCI JAKO JSME MY...."

Co na to říkáte? Podvod? Mystifikace? Skutečnost? Těžko říci. Z přísně tajných pramenů amerických výzvědných služeb v roce 1985 unikla téměř šokující informace. Hovoří o tom, že v roce 1949 v Americe ztroskotala mimozemská kosmická loď a při záchranných pracích měl být z této lodi zachráněn jeden mimozemšťan. Muž, kterého pojmenovali EBE (Extraterrestrial Biological Entite) prý pocházel ze systému Zeta Reticuli, vzdáleného 40 světelných roků od Země. Údajně žil až do 18. června 1952, kdy zemřel na neznámou nemoc. Během svého života předal americkým vědcům informace týkající se technologie kosmických letů, původu vesmíru, biologie a mnohé další. Jeho zkoumání se uskutečňovalo v rámci přísně tajné operace Majestic 12, projekt Aquarius. Z obavy před reakcí světové veřejnosti jej však americká vláda přísně utajovala a vlastně utajuje dodnes...

Vraťme se však do Telče. Obě dívky už uskutečnily desítky seancí, chcete-li spojení, s jejich EBEm. Většinou se konají v neděli odpoledne, kdy je cosi nutí, aby usedly ke stolu a začaly pomocí skleničky komunikovat. Nic zvláštního prý nepociťují, jen jakousi silnou únavu., když seance skončí. To, co jim EBE sděluje, si zapisují a kopie těchto zpráv nám posílají. Už je jich před desítky stránek. Obsah se neustále opakuje: varování před zkázou lidstva, pomoc ze strany mimozemšťanů, tvrzení, že naši planetu navštěvují odedávna. EBE jim odpovídá česky, dosti často ale nesrozumitelně, někdy, Ilona s Ivanou tvrdí, že tehdy, když jsou unavené, hovoří jakousi neznámou řečí. Ostatně, zde je ukázka a nebylo by od věci, kdyby se mezi čtenáři našel jazykovědec, který by pomohl tento jazyk definovat:

4"VŠPAKAMA PEMENA SICMA ODAKA OMEGA ANAMA KAPALA OHALA. V PAKAMA POM DLELE REMA NALANA REMARAMAPA. PIDOL SNELAN PCHANA OGAMA ANANAN CNAPKA EOKAN EXEMA. LANEL ROHAN EMEKAN MOHAM RELEM. IVANA ŘADA PEMAN V RAJAMA PJAMA BAJ."

Všechno to je podvod. Holky jezdí po republice, chtějí být zajímavé, slyšíme občas. Co když je to opravdu tak? Proto jsme s kolegou Vladimírem Liškou podnikli logický pokus. Obě dívky jsme svého pozvali do Prahy, pevně rozhodnuti odhalit, co se za tím vším skrývá. A výsledek? Inu, předem krčíme rameny.

Setkali jsme se s v hotelové pokoji. Dívky na náš pokyn položily papír s abecedou na stůl, na něj skleničku a spojení mohlo začít. Tvrdí totiž, že postupem času se jejich kontakt s EBEem zdokonalil natolik, že jsou schopny s ním navázat spojení kdekoli a za jakýchkoli okolností. Ilona: "EBE, napiš nám něco hodně zajímavého."

Sklenička se začíná pohybovat po papíře, zdá se že prsty obou dívek, kterými se skleničky dotýkají, nevyvíjají žádný tlak. Sklenička velmi rychle krouží a dívky se pokoušejí odečítat písmena, na nichž se její pohyb přibrzdí.

OBĚŽET... FAJN ZEMĚ...

Ilona: Řekni, co chcete dělat na naší planetě.

Sklenička se opět pohybuje.

ZACHRÁNIT... MUSET ZABRÁNIT... DÁVAT VAM OBDAROVANI... UCHAVA

Odečítání písmen dělá oběma dívkám problémy, dohadují se, co EBE vlastně napsal. Ilona: "Vypadá to, že si z nás dělá strandu, je tomu špatně rozumět." Ví o nás," ptáme se. Sklenička zakrouží po papíře a Ilona odečítá: ANO.

S Vladimírem se po sobě rozpačitě díváme. Je to podvod? Žádné magnety, žádné dorozumívání mezi dívkami, zdá se, že vše probíhá zcela bezprostředně. Nakonec se rozhodujeme. Nejprve usedám proti Ivaně já a opatrně kladu prst na skleničku. Ta stojí uprostřed stolu a ani se nepohne. Kolega se potměšile usmívá, ale nakonec to jde vyzkoušet i on. Sklenička se rozbíhá po papíře. Než dívky stačí odečíst nějaká písmena, Vladimír, zjevně překvapený, snímá prst. "Mám pocit, že to jezdí samo...." Pak žádá dívky, zda by pokus nezopakovaly se zavřenýma očima. Obě skutečně zavírají oči a otáčejí hlavy do strany. My s Vladimírem ostřížím zrakem sledujeme skleničku. Ta se však pohybuje jen ve středu papírového kruhu a nedojíždí k písmenům na jeho obvodu. "Víte, on se EBE dívá mýma očima," komentuje to zcela nepochopitelně Ivana....

Dívky z Telče se už staly v naší malé republice značně populárními. Komunikaci s mimozemšťanem předváděly v Šumperku, v Plzni, v Praze, přijíždějí za nimi redaktoři i lidé, kteří se zajímají o danou problematiku. Dopisy, které od dívek pravidelně dostáváme, hovoří o pozorování UFO kolem Telče a Brna, poslední z nich obsahuje i jakési kresby, které dívky automaticky kreslí. Pochopitelně, EBE jim přitom, jak tvrdí, vede ruku...

Jsme na rozpacích. Co se za tím vším skrývá?

P. S. Orgonet: Těšíme se na televizní pořad Pološero.

Nějaké fotky z Telče od Ilony by byl hřích nevyvěsit, miluju Telč ...





17 komentářů:

  1. Ahoj, ten jazyk znám. Jsou v něm slova velice podobná sanskrtu. Všimněte si také, že to připomíná romštinu. Je však třeba uvést, že sanskrt je jazyk umělý, který byl vytvořen pro bráhmánskou praxi velmi talentovaným mužem jménem Panini na základě jazyka mnohem staršího. Dále je třeba uvést, že je využíván pouze k náboženským účelům indii a je to jazyk komentářů a filosofických děl, nikoliv běžné mluvy.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Sanskrit
    Také hovořím podobným jazykem. Je to zcela spontánní. Někdy dokonce v tomto jazyce zpívám. Dívky skutečně nejsou jediné kdo s mimozemšťany hovoří. Existují různé formy symbiotické existence života a možnosti komunikace.

    OdpovědětVymazat
  2. Milé dievčatá vy ste si vedome s kým komunikujete,
    aké sú to energie. Ja pred dvanastimi rokmi
    bola som taktiež nadšená z krásnej komunikácie a
    doteraz mám z toho veľké problémy. Nie z pozemskými bytosťami, ale vesmírnymi. Sledujú môj
    život, zjavujú sa mi a hovoria, čo mám robiť.
    Je to na zbláznenie odporúčam vám držte sa
    pri zemi.

    OdpovědětVymazat
  3. Dá se s dívkami nějak navázat kontakt ?? nebo mají svůj web ??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by mě taky zajímalo, rád bych si přečetl více rozhovorů.

      Vymazat
  4. Bylo by fajn, kdyby se Ivana EBEho někdy zkusila zeptat, proč tím, že svou přítomnost na této planetě nedemonstrují tak, aby ji každý viděl a vnímal, nahrávají do rukou těm, kteří kolem mimozemšťanů na Zemi mlží a vyrábějí tajnosti, tedy v podstatě vojenským organizacím, což jsou současně i ti, kteří mají ve své moci právě jaderné zbraně. To by mě vážně moc zajímalo. Díky.

    OdpovědětVymazat
  5. Je to duch, ktorý má radosť z toho, že môže dávať rozumy druhým. Nič zvláštneho.

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravím
    Nevím kolik je tu lidí, kteří se tomu věnuji, zatím se k tomu nikdo konkrétně nevyjadřil. Něco málo bych Vám k tomu chtěl povědět. Pokud je to opravdu tak, jak píšete, že komunikujete s Ebem ze Zety Reticuli, tak bych Vám dporučil, přerušit komunikaci, jedná se totiž o tzv grey - šedý druh, který je ve skupině negativnich mimozemských civilizací, tento druh slouží reptilianům. Vše je na internetu, stačí si jen vyhledat a pročíst.

    Pozitivní entita Vás nikdy nebude nutit ke komunikaci, vy žádáte o komunikaci.(viz. Většinou se konají v neděli odpoledne, kdy je cosi nutí, aby usedly ke stolu)
    O komunikaci se žádá přes srdeční čakru, ne přes hlavovou.
    Sám jsem zažil komunikaci přes hlavovou a bylo to velice nepříjemné.
    Mimozemské entity na vysokých urovních při komunikaci s Vámi nepotřebuji abecední tabulku, slova jsou Vám posílána přímo do hlavy.
    Šedí, že nás musí zachránit, nebo že musí zabránit jadernému útoku, nebo že nás musí obdarovat? Dovolte mi abych se pousmál. Oni chtějí zabranit něčemu co sami vyvovali.( vše je na internetu, o paktech s vládami o negativním ovládání atd.)
    Dobře tu píšete o tom, že ano my Vás stvořit. Ano v tom máte bohužel pravdu, je spousta informací o tom, že jsme na půl savec a na pů reptilian. (embryo má při vývoji podobu plaza...)
    Vyšší inteligencí se ale musíme stát sami. Což už se samozřejmě děje, spousta lidí to ale ještě ignoruje.
    Žádní šedí nám v tom nepomohou.
    Také se mi nějak moc nezdá to, že by se chtěli stát atrkací a všem se ukazovat.
    Celkově z toho nemám vůbec dobrý pocit, už jen z toho, že Vás někdo ke komunikaci nutí, v momentě bych od toho dal ruce pryč.
    Mějte se hezky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se divil, že mluví o pomoci, potom co jsem zjistil, že jde o šediváka. Všude se o nich píše, že nás využívají jen ke genetickým pokusům, aby se s náma mohli zmutovat a zachránit tak svou rasu před vyhynutím, protože jejich rasa přišla o možnost se dále reprodukovat a jsou odkázáni jen na výrobu klonů.

      Vymazat
    2. Máte pravdu vyvolávání duchů je velmi nebezpečné, taky jsme to jako holky v pubertě dělali a máme zážitky a důkazy, že to funguje, ale od té doby ani ťuk. Také bych radila dát od toho ruce pryč, zvlášť když jsou tak mladé a nezkušené.

      Vymazat
  7. Milý Martin rada, by som poznala človeka, ktorý ma tohto duch zbaví, pretože som
    vyskúšala všetko a nič na nich neplatí. Je ich viac. Zatiaľ, čo som verila duchovným šamanom
    jasnovidcom,farárom, že mi s týmto problémom pomôžu tak nevedia, čo vlastne robia a do akých nebezpečných
    prípadov sa púšťajú, len pre peniaze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skúste sa za dotýčné duše pomodliť. Vyslať im lásku. Treba zmeniť seba. Samozrejme môže pomôcť aj exorcizmus. Nenašli ste toho správneho človeka? Nik Vám nepomohol? Skúste sa riadiť srdcom ono Vám napovie správne.

      Vymazat
  8. Podľa ruského proroka Vjačeslava (chlapec zomrel asi ako 11 ročný) nikdy žiadni mimozemšťania na Zemi neboli, nie sú a nebudú. Fenomén UFO, čupakabry, lochnessky, aľjušenkovia atď podľa jeho tvrdenia súvisia s démonmi. Vlády s nimi "spolupracujú", ale v skutočnosti sa ich boja. Predpovedal veľa leteckých havárií dôsledkom kontaktu s týmito démonmi, pretože si "čistia" vzdušný priestor ako prípravu na "bitvu s bohom". Keď nastúpil do školy, smial sa, aké bludy sa to učia v škole - že ľudia nepoznajú svoju vlastnú históriu! Smial sa dokonca učiteľkinmu tvrdeniu, že dinosaury už dávno vyhynuli... Hľadajte informácie, možno čosi spolu zistíme :O)

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý den,
    při čtení příspěvku mne nedoprovázely dobré pocity, když čtu poselstí od Matthewa je to jiné (světlo, naděje, bezpečí). Orgonet zkouší čtenáře zda už cítí srdcem? :-) Helena.

    OdpovědětVymazat
  10. Titulky je potřeba zapnout !
    Celé video je šíleně zajímavé !!! Doporučuji si na to udělat čas a shlédnout opravdu celé video. A ke konci videa hovoří i o mimozemštanech, asi od 1 h. 17 min.
    Doktorka Rauni Kilde mluví o tajném pozadí světa o elektromagnetických zbraních,které na nás denně působí atd.
    Zdravím Ilona Podhrázská

    OdpovědětVymazat
  11. hele neberete vpotaz to že totaky celé to konspirační halo okolo všeho od hudebniho pr.,chemtrails,nwo po maysky kalendář, není jen cílená klamáž a příprava lidstva na sprosté chladnokewcné vyvraždění těmi skupinami co mají pod palcem cely svět... jak jednoduché proně je to se tajně domluvit na nějakém vhodném ostrově přečkat pár let a mezitím vybít zbytek lidstva kvůli zabránění zničení planety z přemnožení ??? ono odmala mi toho rozum hooodně nebere... třeba náhodu stvoření, to proste nejde dohlavy aby byla zem tak akorad daleko, aby se vten okamžik stala ta reakce prostě jeto extrémě moc extrémních náhod a byť jen detail by byl jinak tak neexistujem jeto pravděpodobnost nahody v čísle které bych nestih za svuj život napsat ani jakkoli sdělit :D mno a podívejte se kolik je nasvětě lidí !!!! nebudu hledat ale cca10 000 000 000 a to si vtomto stavu dovolujeme být rozežraní a rozhazovat !!!! TOJE NEHORázna bezohlednost... a vefinále udělají zrůdnost a zachovají se knám jak k nebezpečnému dobytku a vybijí jedním vrzem jak zpusti veškere eliminační zbraně, z letadel stříknou silné jedy, autamaticky systém vypálí rakety křížem krážem a oni si na opuštěném bohatém ostrově budou užívat celosvětový největší ohňostroj nasvětě :D a připíjet si na pokračující budoucnost zvrácených vládců planety země a smát se :D. ... jeto ale mazec... ty informace nejsou všechno bláznivé konspirace a obávám se toho že 90% veškerých těch "bludů" jsou fakta... každopádně mám velice podezřelý život, když jsem pátral v minulosti tak jsem si spojil pár faktů kterí mě děsí... začlo to podivnými sny posléze změnou chování doprovázených častými bolestmi hlavy bez horečky... do 22 let jsem se tím nijak nezaobíral a právě měl co dělat s přítomností natož se zajímat o to co bylo ale bohu dík žiji... a včas mi to všechno došlo... všechno napovídá tomu že jsem byl unešen již v dětství 2x sny si pamatuji dodnes ovšem nebyli to sny ale realita a mozek si pouze upravoval aby to moch nějak pochopit to co jsem viděl a zažil ale pamatuji si jen málo.. začátek a konec... tzv to jak sem sněma odcházel a to jak jsem se oběvil v jiné části bytu na zemi slabý a vystrašený ze zlého snu.. tehdy jsem ani vnejmenším no však víte. ale jsem si jistý že mi neublížili spíše naopak mě mají pod kontrolou opatrujou mě a řídí můj směr života... měl jsem obrovské problémy vtéto společnosti odjakživa vidím toco ostatní vůbec... vidím zcela jasná řešení všech problémů... nemám hranice toho co bych se nenaučil...odvahu a odhodlání mám přes mou mrtvolu... a co mám nenormální nejvíc je štěstí !!!! měl jsem být už xxxx mrtvý... popřel jsem 100x přírodní zákony... i ve svých 22 letech vypadam o 5 let mladší.. dále si myslím že domě vpravili něco co jim umožňuje mi se zabít... A chrání mě i před útoky společnosti .. dovedu sklidnit člověka nasraného k infarktu řítícího se namě v myšlence roztrhat mě uklidnit během té doby co se řítí... beru drogy... ovšem jsem si vědom veškerých rizik a toho co dělám.. jsem závislý na tabáku a jakmile jsem pochopil že ne na tabaku ale nikotinu, aplikuji nikotin nekouřím beru drogy dlouhá léta a nikdy se země nestalo toco z lidí okolo... trosky bez důstojnosti nezajíc bratra... takový jsem byl do doby co jsem vyrůstal zmanipulován společností a byl jsem zlý malý parchant co jen ubližoval všem co mohl a škodil...

    OdpovědětVymazat
  12. „Podle anděla Aveho bylo zlým andělům umožněno sestoupit na Zemi a šířit lži a destrukci, protože pozemští králové se stali arogantními kvůli moudrosti, kterou jim odkázal Henoch. Za trest Bůh poslal falešné a klamné anděly, aby je naučili to, co bývá označováno jako černá magie. Tímto způsobem Bůh lidstvu umožnil, aby se samo sobě stalo trestem,“



    http://petrczernek.wordpress.com/2012/02/26/henoch-clovek-ktery-chodil-s-bohem/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.