16. srpna 2012

Do očí bijící manipulace počasí nad Španělskem

Od čtenáře - díky!

                    "Mám tu odkaz na moje video z počasí nad Španělskem ze sat24.com,
                    Je to hlavně konec června a začátek července. Divím se, že to nikdo nenatočil,
                    protože tohle je do očí bijící :)"
                    
                                           Tauri

Úprava počasí, aby měli Španělé krásný počasí a my dobrou zeleninku, plnou vitamínů a živin z krásně nadávkovaných zálivek :) Letošní úroda bude asi mňamka :) Takže hurá do Kauflandu pro ten sajrajt ať je všem blbě, hlavně že to bude levný:)
                   


P. S. Orgonet:
Od začátku blogu sleduji počasí ve Španělsku (hledejte na blogu: Španělsko), ta situace je stále stejná, je tu o ní několik článků. Jevilo se mi to spíše tak, že chtějí Španělsko vysušit - nepouštějí tam oblačnost a udržují jasno. To trvá min. od roku 2009, pořád je to stejné, takže už o tom ani nepíšu. Ta manipulace je jasně viditelná.
Mají tam skutečně obrovské sucho, ale zeleninu na polích mají perfektně zabezpečenou závlahami a střechami, stejně jako v Itálii -  na ně si kroupy nepřijdou ...
Viz např. článek o "režimu sucha ve Španělsku".

12 komentářů:

  1. Ahoj,
    počasie nad Španielskom si všímam skoro dva roky.
    A vždy s rovnakým scenárom. Všade zatiahnuté, ale nad Španielskom jasno. Vždy to zastavia nad Portugalskom a smeruje to na sever, alebo oblačnosť jednoducho zmizne. Aj som si robil obrázky, ale potom somto zmazal, lebo to bolo stále rovnaké.
    Paradajkám zdar.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. .. aj šalátom :-D, olivám, citrónom, pomarančom, káve, vínu a hlavne ľuďom, i marokáncom.
      Odborári vyberú market a rozdajú chudým. My sme na Jánošíka hrdí, on rozdával, španieli sú skvelí a vďační , pochodujú za nás na Madrid.

      Vymazat
  2. Tak to je další zajímavý důkaz, že uvnitř naší země žije prastará reptiloidní rasa a nedivil bych kdyby někde tam začínal ztracený svět, v knize plejády 2012 se o tom píše docela dost

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je mazec, bohužel většina lidí si dá raději tu práci vysvětlit, že je to vlastně přirozená činost přírody.

    OdpovědětVymazat
  4. Když právě zrovna tohle je způsobeno horami. Jsou tam přece Pyreneje a normálně se o ně mraky zastaví. Učili nás to už na základce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sakryš tak to by ledacos vysvětlovalo :) Takže hory říkáááš, hmmm :D a já myslel, že v tom hrají roli ještě paneláky a výškové budovy. :))

      Vymazat
  5. dalsi ovce mraky se zastavi o hory :))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukám, že jsi taky přišel s pádnými argumenty. Já každý den koukám na nebe a jsem často naštvaný, co to na nás zase sprejují. Jsem si vědom funkcí HAARPu. Tento blog čtu už velice dlouho, tak nevím, proč mne hned, bez jakýchkoliv znalostí o mé osobě, označujete za ovci???
      Pyreneje jsou obrovské hory. Většina štítů má přes 3000km. Mraky se pohybují ve výšce od 0,5km. Ne většinou, ale kolem 2km běžně. A co se stane s takovými mraky, když dorazí na tuto "stěnu" z hor? Zkuste si tento pokus doma. Je spousta možností, jak si to ověřit. čekám na věcné argumenty, kterými mi tuto teorii vyvrátíte. Urážky a zesměšnění snad dělají ti, které vy nazýváte ovcemi. Sám jsem byl několikrát zesměšněn, když jsem se zmiňoval o chemtrails, HAARPU, FEDu, apod... A nepotřebuju, aby lidé, kteří jsou "na stejné lodi" jako já, ze mě dělali onu ovci, kterých je na světě většina.

      Děkuji a čekám seriozní diskuzi.

      Vymazat
    2. Má to jeden háček..jak je možný, že se mraky rozrážely už kus před Španělskem? V moři...tam přec hory nejsou. Hele nemá cenu vysvětlovat někomu něco, když má to svoje. Chlapáku, prober se a uvědom si, že to co do nás lili ve škole jsou jen bláboly...tomu věř.

      Vymazat
    3. Tak to jsem potom slepý a asi vidím špatně :-) já vidím, že se to zastavilo až o hory. Jeden jediný argument jsem nečetl, takže tuto diskuzi můžeme ukončit :-) Snad u nějaké další si budeme rozumět.

      PS: Mé poznatky nevyházejí ze školy, ale z logického myšlení a mnou nabytých zkušeností :-) Tu školu jsem zmínil jen proto, že se to také vyučovalo.

      Vymazat
  6. Sakryš, bývam pod Tatrami, to sú tiež dosť vysoké hôrky a od poľského severu k nám fučí, ale mraky sa vždy prehupnú .... :-DD
    Bed

    OdpovědětVymazat
  7. Sledujem počasie, zaujímam sa o meteorológiu. Z tých animácií by sa niečo dalo vysvetliť prirodzeným stavom, keď prenikaniu oblačnosti môže brániť vysoký tlak a horúca vzduchová hmota, ale niečo je očividne neprirodzené. Ak pripustíme, že postupu oblačnosti môžu naozaj brániť aj Pyreneje, je treba si uvedomiť, že tie sú na severe a zo snímkov to vyzerá, akoby vysoké hory mali byť okolo celého Španielska, najmä v prípade, keď sa oblačnosť nasúva zo západu.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.