4. srpna 2012

Dovolená končí, klimateror nekončí, octujme dále!

OrgoNet si dal oproti plánu dvouměsíční!!! pauzu, úplně bez internetu...

Už se zdálo, že si tu pauzu prodlouží na nekonečno, bylo to tak krásné zabývat se letními aktivitami a nesedět u kompu ... Vždyť už konspirační informace v podstatě nikdo nepotřebuje, každý sám teď musí vstřebávat energie vzestupu a odhazovat negativitu ... blog už je zbytečný ... zprávy jsou pořád dokola stejné a už mě nebaví ...

Nicméně nedávné nakouknutí do internetu - hlavně Matthew a Salusa, mi naznačili, že se mám ještě vzchopit, a zapracovala i moje slabost pro sledování počasí a klimaterorismu - hlavně předchozí článek Sorchy Faal, kde se dozvídáme o atmosférických řekách - to jsou přece ty předlouhé pásy oblačnosti přes půlku zeměkoule, co tady sledujeme ... takže zase krůček v poznání, jak to dělají ...

(Takže podle Rusů jsou ty amosférické řeky nekontrolovaně rozhozené klimatickou válkou ... tak to Rusové asi mlží, mají v tom taky prsty, podle mě jde spíše o snahu je kontrolovaně usměrňovat a využívat pro klimateror. A že byly takto označeny na počátku 90. let? Domnívám se, že proto, že tehdy byly nově uměle vytvořeny právě ke kontrolovanému transportu vody - viz jejich vláknitost, příznak to umělosti...  Ale to můžeme rozebrat jindy. Pozorování o dlouhých pásech a jejich pravoúhlém zahýbání třeba zde http://orgo-net.blogspot.cz/2012/05/dlouhe-pasy-umele-oblacnosti-blokuji.html, nebo hledejte "dlouhé pásy!.)

Plejáďané slibují, že (již či brzy) eliminují ničivé zbraně, tak jim věřím. A kdyby jim snad něco zatím uniklo, nezapomeňte na ocet!!!! Snadno a levně zabráníte extrémním meteoudálostem, a je to zábava sledovat, jak se mraky uměle šlehané do extrémních výšek nad vámi rozplývají ... (dělám si tak hezké počasí třeba na zahrádce, když chceme grilovat).

Zrovna klimouší plánují extrémní bouřky na neděli, tak toho využijte ke své zábavě, a jakmile uvidíte nad sebou růst hrady, vylejte litřík octa na rozpálený asfalt, či jinak zapojte ocet do jejich systému transportu vody, a uvidíte, jak vás bouřka obejde. Nebojte se, zahrádku zavlaží, ale pouze přijatelnou intenzitou.

(:-)))

P. S. Prosím o velkou trpělivost ohledně zveřejnění komentářů a emailů došlých v době dovolené.

26 komentářů:

  1. Nejlepší zpráva prázdnin!!!
    Welcome back, Orgonet!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pripojuju se k radosti :) uz sem ze zoufalossti navstivil i stranky exopolitiky WELCOME BACK ORGONET

      Vymazat
  2. "Vždyť už konspirační informace v podstatě nikdo nepotřebuje, každý sám teď musí vstřebávat energie vzestupu a odhazovat negativitu ... blog už je zbytečný ... zprávy jsou pořád dokola stejné a už mě nebaví."

    Plný souhlas. Myslím si, že teď člověk víc pomůže, když v sobě zvyšuje vibrace a navíc je v sobě ukotví (stabilizuje, krátkodobé zvýšení nic neřeší), než když sedí u kompu a opakuje v podstatě již řečené.

    Ať lidé sedí u komplu a píší konspirační články. Ano, je to potřeba, spousta probouzejících lidí to bude potřebovat.

    Ale považuji to za plýtvání energie u těch, co jsou schopni pomáhat tomuto světu aktivní prací se svojí energií. To je prostě činnost o 2 řády kvalitnější.

    OdpovědětVymazat
  3. Hurá, Orgonetku, to je super, že jsi zpět, každý den jsem koukala na Tvé stránky, s nadějí, že uvidím nový příspěvek, a určitě nás bylo takových víc, vždyť brzy budeš mít 6 milionů "návštěv". Díky Tobě se mi změnil život, dívám se kolem sebe otevřenýma očima, více jsem splynula s přírodou, prostě jsem nějaká jiná, a jsem ráda, že jsi. Moc děkuji za všechno a přeji všechno krásné, Petra.

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za originální dárek k narozeninám - tedy znovu spuštění blogu.
    Poslední dobou sleduji cvrkot, a můj názor je, že lidé se neustále barví a vybarvují. Co se týká "vzestupu", o kterém přemýšlím tak 15 let, tak se můj názor něj neustále mění - spíš jsem došel k názoru, že se bude jednat o individuální záležitost. Tedy ne závislou na konkrétním datu. (Proto beru zprávy od Sorchy a Plejáďanů jako takové VIP zprávy. Navíc jeden takový plejáďan se nám tu nedávno taky pěkně vybarvil...)
    Budeme rádi, že máme tento blog, a nebudeme na sebe štěkat jako před měsícem na teamu, co myslíte?
    jm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na teamu sa neštekalo, preháňte.
      Len vtedajší admin nezniesol rôznorodé názory.

      Vymazat
  5. diky Orgonete za tyto zprávy , lidé potřebují být informovaní , ale bohužel vetšina žije v temnotě a vubec netuší co za svinstvo se děje nad náma na obloze. Jsem z toho velmi smutny co se děje, není jednoho dne kdy by byla jasná obloha , jakmile se vyjasní začnou okamžitě lítat letadla a snaži se tím šedivým hnusem zakrýt slunce , což se jim velice daří, k večeru se opět vyjasní , aby se zeme ochladila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda - onehdy jsem na chemočáry na obloze upozornila sousedky, když se venku sedělo u ohně, a i když viděly totéž, co se mi jindy podařilo i vyfotit (viz odkaz níže), koukaly na mě jak na blázna, že plácám nesmysly. Inu, když blázen, tak blázen - ale v tomhle případě radši budu za blázna, než žít jak ovce v nevědomosti. Kdo prostě vidět nechce, ten nevidí, i kdyby se na to díval vlastníma očima.
      Slíbený odkaz:
      http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/314071_473574305988718_1587490306_n.jpg
      Jana

      Vymazat
  6. Zdravim vsechny z anglie,je velmi zajimave sledovat rano jak vychazi slunicko,vzdycky si rad privstanu,protoze vim ze cely den uz slunce neuvydim a zase k veceru je opet vydet ,ale uz velmi nizko pri zapadu.Myslim ze to neni otom jestli nas tyto veci jeste bavi cist ,ale ze je to otom ze naseho uhlavniho nepritele to zjevne hodne bavi provadet to co provadi a proto i my bychom tuhle zalezitost meli brat jako valku proti lidem celeho sveta.Jsem velmi mirumilovny clovek,ale posledni dobou citim ze jem slova proti temto zverstvum nebudou stacit a my budeme muset jako lidstvo bojovat o modre nebe nad hlavou.Mir a lasku Vam vsem- Ludva

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem v šoku,orgonet žije!!!! díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen jsem tak klikla- už "BEZ NADĚJE"- a jsem též v příjemném šoku!!!!! DÍÍÍKY!!! "VOCTUJU"- a JAK!!! Taky na mě děti koukaj jak na blázna, ale časem snad též na info narazí.. Holt od mámy se to nebere... Jenže oni v tom světě budou žít.. já už jen menší čas.. ŽIJME, OCTUJME, NEDEJME SE!!!!!!! NEDOSTANOU NÁS!!!!!!!!!

      Vymazat
  8. Tož vitaj zpět , jsme moc rádi a už nám to nedělaj... :-))))

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuji milý orgonete za to ,že budeš pokračovat -vím ,že to stojí spoustu času , ale je to práce záslužná a snad bude někdy náležitě oceněná .Též jsem se každý den chodila dívat ,až jsem už přestávala věřit ,že se nám vrátíš . Hurá ,hurá hurá ..díky ,díky ,díky ... M

    OdpovědětVymazat
  10. No zaplať PánBůh, děkuji, že jste zase zde, chyběl jste, moc!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Sláva, sláva, já už ani nedoufala...To je pěkný den!

    OdpovědětVymazat
  12. A veruže, už som aj mala obavy, či sa Vám niečo "nestalo"... Teším sa, že ste nazad! On osobný prínos pre túto planétu má rôzne podoby, a tento web má prínos určite mimoriadny. Veď treba šíriť vedomosti o tom, čo sa deje. A keď mi niekto zjavne neverí, čo mu poviem?: "No veď pozri si web Orgonet a urob si názor sám!" Tu sú veci, ktoré ja reprodukovať neviem, nemám na to softvér. Ešteže Vás máme!!! Žehnám Vám! Ľ.

    OdpovědětVymazat
  13. Vítej pátky. Už mě lidi naháněli po mailu, ať prý channeluju, jestli žiješ. - Samozřejmě to je nesmysl. Některým z toho koukám prostě trochu cvakalo, já to říkala pořád, že se ti prostě na slunku zalíbilo :D

    OdpovědětVymazat
  14. hurá :)) super ze jste zpět ;) no a k té plánované bouřce na neděli, tak ta byla..usnula jse u čtení knížky a nezavrela poradne balkon, ta vichrice mi dvere samozrejme rozrazila a malem jsem mela doma potopu :D jeste ze me vzbudil nas pes, sikula :) no ale tresnickou na dortu bylo, kdyz jsem zjistila, ze mi temi dvermi vlitnul do baraku nasranej zmoklej srsen :D uz nikdy vice :D

    OdpovědětVymazat
  15. No ahoj! Konečně jsi zpátky! Informace ve tvém podání mi opravdu moc chyběly :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Orgonetku, Ty jsi takový můj miláček :)
    Ano, Tvůj blog má mimořádný přínos pro lidské bytosti!
    Co bych si bez Tebe jen počal? :))
    Mám Tě moc rád!
    Alfa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to vidím úplně stejně, chybělo mi to.Co sem chodím, hodně jsem se naučila. A zdravím spolualfistu, je milé se potkávat i tady!:)
      Lvice

      Vymazat
  17. ahojte,
    jsem rád, že Orgo je zpátky a klub se znova rozjíždí. Přeji adminovi i ostatním sílu a zdar + + + :))
    Posílám odkaz na jeden papírový příběh...
    http://www.youtube.com/watch?v=gG-TL0S3sN8

    OdpovědětVymazat
  18. Mám moc velkou radost, že jste opět zde...moc jste Všem chyběl.
    Díky a přeji jen to dobré Vám i všem návštevníkům
    těchto stránek. Táňa

    OdpovědětVymazat
  19. Asi se budu opakovat, ale vítám Tě zpět a jsem šťastná, že jsi opět mezi námi. To dennodenní klikání na Tvoje stránky, kde nic nepřibylo a obavy o Tebe byly fakt děsný.

    OdpovědětVymazat
  20. Jooóój, to je ale úžasná noc :-) Orgonetku moc jsi mi chyběl a jsem moc šťastná,zes' zpět. Ještě je nás - všech tady - třeba .. A také si Vás všechny, nebo alespoň několik z Vás, přeji potkat osobne.( je tu někdo ze severu?) S láskou,M.A.

    OdpovědětVymazat
  21. Orgonete vítej zpět :) jsem rád,že jsi zase on-line:)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.