13. srpna 2012

Inelia Benz na konferenci o Globální transformaci 2012

Děkuji velice čtenáři za zaslání odkazu na video s Inelií Benz, z konference na ranči  ECETI (ranč badatelů UFO, viz  http://orgo-net.blogspot.cz/2010/01/chemtrails-zamerene-na-ufo-badatele-v.html), na téma Globální transformace, 1. června 2012 (české titulky).

9 komentářů:

  1. Nevím čím to, ale nezobrazují se mi české titulky.

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím,
    mám podnět do diskuze.
    Inelia se v přednášce ,ostatně jako jiní, zmiňuje o nedostatku času pro přechod do vyšších vibrací.
    A jáse ptám, kolik lidí, majících internet (a dalších), toto sdělení obdrží?
    Lidí na Zemi je kolem 7 milard a jestli tyto informace řeší max. 100 milionů, tak to bude hodně. Tak o jaký vzestup se vlastně jedná? J
    de jen o vyvolené s informačním dostupem!!??
    Je to otázka do diskuze.
    Vuk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravim,
      podla mojich informacii to bude okolo 2 miliard ludi ktory prejdu do tzv. 5D a budu zit na Zemi.
      Nesuvisi to vobec s internetom alebo informovanostou o tejto veci, v podstate sa kazdy uz rozhodol pred tymto zivotom, takze cas nehra rolu v tom ze by niekto nieco nestihol.
      Ja sam este neviem ako dopadnem , ale zle to pre mna dopadnut nemoze, pojdem tam kde si moje vyssie Ja vybralo byt, takze ziadny problem.

      Juro

      Vymazat
    2. Pokud vím tak musí být překročen určitý počet lidí aby se to vůbec povedlo. Z toho plynou obavy těch, kteří o tom mluví a vědí.
      Nemyslím si jako se to často tvrdí, že půjde jen někdo, protože všude, ale všude se říká: "Člověk musí dosáhnout jednoty".
      Tedy všichni se musí spojit a ne rozdělit na ty kteří půjdou za něčím lepším a ty co zůstanou tady v tom horším, to by jsme přeci pořád žili v dualitě.
      Myslím si, že ti co o tom čtou a přemýšlí a jinak pomáhají si vybrali tu těžší cestu, :) ale třeba je to cesta jak rychleji rozpustit karmu a sjednotit se v novém ne-dualitním světě.
      Moje představa je taková, že na začátku se probudilo pár jedinců a ty začaly budit další. Probuzení tak mají rozpuštěnu svoji karmu a vytváří neutrální vibrace vzhledem k dějům a tím jak těchto lidí přibývá, tím více se příběh každého jednotlivce blíží ke stavu probuzení. A ten poslední ten už vlastně půjde po vyznačené cestě a tím přivede všechny k plnému vědomí. :) Totiž dokud nebude probuzen poslední tak nikdo nemůže být probuzen úplně.
      A nebo se to nestihne a pak si myslím, podle toho co vím o přírodě a vztazich vní, systémech, politice, ekonomii, že se lidsvo rozpadne na prach a jen zázrakem možná někdo přežije.

      Vymazat
  3. od symbolu kvalita vlevo zapni titulky....nejdou stahovat ani kopírovat,vždy zmizí,musel jsem to sejmout kamerou na stativu a pak hodit na dvd ram.....

    OdpovědětVymazat
  4. Titulky je potreba si zapnout. v prave dolni casti je pro to ikonka.

    OdpovědětVymazat
  5. famozní persona , ta její skromnost a vhled udivuje, díky

    OdpovědětVymazat
  6. Podle mě vzestup do 5D je připraven pro všechny lidí. Je jen otázka v jaké úrovní bytí v 5D se budou pohybovat ti , kteří zatím stále hromadí majetek a nestarají se o spirituální život. Co je však pro každého z nás důležité je zbavit se svých Strachů. Ten kdo v nás vyvolává strach nás také ovládá. Člověk, který nemá strach je svobodný. Pozoruji, že se na netu objevuji videa , která záměrně ukazují jak se země potopí pod cunami,erupcí a vše propadne chaosu. Tím vyvolávají v lidech strach. Touto cestou si zajišťuji na svou stranu co nejvíce lidí. Přátelé, prosím vše posuzujte pouze přes srdíčko a řiďte se vlatní intujicí. Odevzdejte vše stvořiteli a nepanikařte. Vše dopadne tak jak má a né tak jak si přejeme nebo vymyslíme. Stvořitel Ví a my ani netušíme. Zásada je získat vnitří klid. Klid a mír je ve mě.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.