31. srpna 2012

Klasická technologie tvoření umělé "srážkové fronty"

Klimateroristé naplánovali do naší oblasti dva dny deště, k jeho tvoření používají své klasické osvědčené technologie.
  • Extrémně dlouhá (několik tisíc km) "srážková fronta", začíná kdesi ve Středozemím moři u Španělska, je tvořena chemtrailsovou vláknitou oblačností, posilována umělými bouřemi po celé délce, a dosahuje až do Skandinávie. Vypadá to, že jde k nám od západu, ale nejde nikam, byla vytvořena na místě a stojí téměř na místě. Srážky na ní však postupují od jihu k severu, ve tvaru "hada", čili jakoby v zástupu. Za mého mládí a normálního počasí od Boha fronta znamenala postup v linii, nikoli v zástupu ... (A na vojně taky (:-)))
Předlouhá fronta na videu zde: ("Porucha zobrazení" na začátku - bůhví co to bylo ...)
(To se mi to teď dělají a youtubují videa - doporučuju prográmek Snagit, geniální!!!)


  • Náš český radar Brdy svou radiací podporuje a směruje postup "fronty" k severu a asi taky intenzifikuje srážky, což se zobrazuje jako kruhy kolem radaru. Nepochybně jsou zapojeny i radary na území Německa, ale ty zatím nebyly mnou přistiženy.
Obojí - postup srážek k severu i kruhy na následujícím videu zde:


  • 3. Chemtrailsové průlety nad oblačností, zřetelné vždy při výskytu dlouhodobějších intenzívnějších srážek, zřejmě "prořezávají peřinu" oblačnosti, aby lépe a snadněji pršelo (:-))



  • 4. A konečně umělý původ frontální oblačnosti je patrný na ranním snímku NOAA, který prozrazuje (nepříliš zřetelně, ale přesto viditelně) její chemtrailsovou vláknitost.

7 komentářů:

  1. No, poslední dny zase sprejovali, všimla jsem si. Jenže probůh, proč nám nepošlou něco na jihovýchod????? U nás už je takový sucho, že mám strach se podívat i do flašky se slivovicí, jestli už náhodou taky nevyschla!
    Lvice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U vás nacvičují sucho. Ale dneska už tam myslím něco šoupli.

      Vymazat
  2. Brilantní analýza, ale co z tohoto dvoudenního deště klimouši pro sebe vytěží za přidanou hodnotu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nemůžou jen tak sedět a nechat technologie zahálet, musí vykázat činnost ... Klimaterorvědci pořád vylepšují systém, tak zkoušejí - to je jako vojáci, taky musí pořád něco cvičit (:-)))

      Vymazat
  3. To ještě není všechno. Před postupující frontou byl včera (30.8.) odpoledne vidět ´´vykousnutý´´ pravý úhel v oblačnosti, která postupovala přes J Čechy a Vysočinu. Jižně od toho pravého úhlu se navíc táhl nepřirozeně rovný bezoblačný pás až k Jaderskému moři... Patrně něco, co má postup fronty zpomalit, aby spadlo více srážek.

    OdpovědětVymazat
  4. Hmm, zvláštní. Ta divná porucha byla ve stejnou dobu i na francouzském meteowebu družicových snímků ze satelitu Ts2 a to je jiný satelit. http://www.meteo-mc.fr/satellite-ir-anime-eu.php
    Takže nějaká divná porucha když ji měly dva satelity naráz.
    RK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A taky polární zobrazení GOES má ještě divnější polokruhy ... no jo, ale co s tím, co my víme ...

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.