13. srpna 2012

V každém okamžiku živíte buď lásku, nebo ego


K Lydiinu podrobnému obsahu přednášky Little Grandmother chci dodat ještě jednu důležitou věc, praktickou pro každodenní život.

Jak učí Little Grandmother i ostatní  moudré hluboké zdroje, klíčem k Vzestupu je Láska.

A LG ve své přednášce několikrát zdůraznila, že v každém okamžiku vyzařujeme vibrace, které přidávají buď na stranu lásky, nebo živí naše ego.
Máme-li dobrou náladu, radost, vděčnost, cítíme lásku k dítěti, apod.,  - jsme ve vysokých vibracích, žijeme v srdci.
Někteří lidé se snaží dominovat, ovládat, tím berou energii z ostatních, jsou agresívní - žijí v nízkých vibracích, v egu, v mysli.
Svou vibraci si můžeme v každém okamžiku zvolit, tak si volme vždy tu nejvyšší. Soustředit se na lásku při meditaci je dobré, ale účinnější je volit si vysokou vibraci v každém okamžiku. Láska je desettisíckrát silnější než nízké vibrace, proto každý její kousek má velkou váhu v celkovém součtu.
Většina lidí jsou dobří lidé - jsou vibračně tak někde uprostřed. Nevědí o probíhajících změnách, ale jejich energie lásky je dostatečná, aby se pomocí láskyplné energie vytvořené při Vzestupu jinými zdroji přiklonila k vysokým frekvencím.

Ta námi vytvořená vibrace lásky se připojuje k celosvětové vibraci, a pomáhá "překlopit" světové vědomi na stranu srdce. Podobně jako rybářský splávek - působí na něj síla, a v určitém okamžiku se překlopí, a vznikne nová kvalita.

Na dotaz, jak to máme konkrétně dělat, LG odpověděla, že máme co nejvíce pociťovat vděčnost, lásku, radost, a dělat věci, které nám přinášejí dobrou náladu. To všechno jsou vibrace lásky. Když máte špatnou náladu nebo strach, zvolte si zvýšení vibrace, udělejte něco pro zlepšení nálady, pusťte si hudbu, hrajte si s dětmi, jděte do přírody ...

A já (Orgonet) k tomu připojím takovou pomůcku od mého známého vynikajícího léčitele, co radí lidem: "Buďte každý den o kousek lepší, než jste." Mně to moc pomáhá. V situaci, kdy by člověk chtěl třeba někomu odseknout nebo ho odsoudit, rozzlobit se, nebo si "nevšimnout", že někde je třeba pomoci apod., a tohle si uvědomí a rozhodne se, že že může být o kousíček lepší, tak to lehce zvládne.

Nepřehánějte to, že byste chtěli být lepší pořád a ve všech situacích. To byste si přidělávali stres.
Já si třeba stanovím, že budu o kousek lepší jednou denně. Taky si nevybírejte moc obtížné situace, ale ze začátku spíš jednoduché, že se třeba usmějete na toho, koho byste dříve nevnímali, třeba na prodavačku v obchodě, a tak ... A když se to povede jednou, začne vás to bavit, a další situace se sama zeptá, jestli i tady nechci být o kousek lepší než jsem, a jde to pak čím dál snadnějí, to světlo prostě narůstá, uvidíte ...

Tak hodně zdaru v tvoření vibrace lásky a světla.

12 komentářů:

  1. jednou jsem nastoupil do tramvaje a koukám,že polovina tramvaje se tísní vepředu a pulka je čtyř skinu a jejich retoriky ze suterenu.I sedl jsem si mezi ně a vypnul mysl do přítomnosti.Nejen,že jsem byl v pohodě,ale skin přede mnou se začal ošívat a s kletbou se zvedl a raději u svých kámošu stál...Takže praxe dle pana TOLLE,ALE tehdy jsem o něm neměl ani ponětí.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji moc Orgonete za překrásný článek a Tvé osobní rady a taky, že konečně jsi zpět. Jsi výborný a předáváš nám opravdu věrohodná poselství,které nemají chybu. Díky Tobě. Marie

    OdpovědětVymazat
  3. František Drtikol: "Dávejte, dávejte všem a všemu; úsměv, laskavé slovo, pohlazení rukou."

    OdpovědětVymazat
  4. Snažím se držet hesla svého třeskutě optimistického kamaráda: "Radost tě najde jen tehdy, pokud ji kolem sebe rozdáváš. Rozdávat radost nic nestojí a je to nejkrásnější z krás světa." Pochopitelně, že ne vždycky to jde, každému z nás se někdy stane, že jen ráno rozlepí oči, padne na něj takový ten "den blbec". Ale většinu času se to dělat dá. A funguje to tak, že čím víc dáváš, tím víc i dostáváš.

    OdpovědětVymazat
  5. Zem je zem obratu, tak sa obracajme, v hrobe v tesnej truhle bude neskoro.
    Bed :-X

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ....a kam, alebo na akú vieru by bolo najlepšie sa obrátiť?

      Vymazat
    2. nehovorím o cirkvách, chyť do srdca srdce

      Vymazat
  6. Hezký den,minulý týden,jsme nakupovali a přitočil se k nám starší pán a radil,at si koupíme raději sůl bez jodu.Slovo dalo slovo,došlo až na orgonity a protože je doma "vaříme" v kuchyni a chlap je nosí po kapsách,hnedka jsme jeden darovali na podporu zdraví.Pán měl slzy v očích a nemohl tomu snad ani uvěřit,že mu něco jen tak dáváme.Dokonce jsem ho zvládla na rozloučenou i pohladit po ruce.No bylo to krásné pro nás pro všechny a v takovém světě chci žít,to se mi moc líbí.Hele a je to fakt jednoduchý,páchat takovéhle dobro.T.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj všem :-)

    Čistou sůl (tj. bez jodu atd.) vyrábí "Kávoviny, a.s.", - od této firmy bych doporučil i Jedlou Sodu:-) Ale sůl nemohu ted po přestěhování v okolí Brna sehnat... Víte někdo kde ji mají? Je to poloprůhledný plast pytlík - s modrým pruhem. Mám ještě zásobu cca 4kg, ale bude třeba dokoupit :-) Díky za info :-)

    PS: Vím že tu sůl stopro mají v Hronově na náměstí - potraviny Verner :-) tedy před 3/4 rokem ju měli :-)

    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  8. Podle mě je Jód potřeba, horší je sůl s jódem a fluórem. Bez jódu nefunguje štítná žláza, Fluór zase ničí mozek. Otázka jaký ten jód v soli je......

    OdpovědětVymazat
  9. za zvážení stojí i Himalájská sůl, která je růžové barvy a čistě přírodní.
    Ládis

    OdpovědětVymazat
  10. Já kupuji Himalájskou sůl nebo mořskou sůl s přírodním jodem. Mají v obchůdkách se zdravou výživou. V hyper-super už ji nekupuji. Kačka

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.