19. srpna 2012

Žhnoucí moře 2.

Ani jeden ze snímků žhnoucího moře z včerejšího článku http://orgo-net.blogspot.cz/2012/08/svitici-more.html se nevyrovná tomu, co dnes klimateroristé zažehnuli kolem Itálie. Už nějakou dobu si tohoto jevu všímám, a myslím, že tak silné to ještě nikdy nikde nebylo. HAARP tam musel pražit na plný pecky. Možná že tak opravdu přímo ohřívají vodu a pevninu. Na zítřek mají naplánováno 40°C, jak přičinlivě a neustále do nás buší všechna média, takže není divu, že nás musí smažit, péct a pražit HAARPem, a že se to někde ukáže ...



8 komentářů:

  1. Není v žádném případě možná varianta že to horko dělá jen přirozená, ale extrémně se zesilující aktivita slunce? Cítím momentálně silné průtoky energie na hlavě-sahasráře a úplně nově taky na čele-třetí oko-hypofíza-šišinka mozková. To je klíč pro vstup do duchovního světa pro každého jedince, pokud chce.

    OdpovědětVymazat
  2. podle mě už pomalinku začínají plnit plán regulace lidstva.na ty vedra zemře hodně lidí a svede se to na počasí.je neúroda a sucho no a svede se to na počasí.pak jsou povodně,vichřice,kroupy no a svede se to na počasí.
    počkám jak dopadne tento rok a pokud se nic kladného nestane a svět se neprobere,tak to je konečná a je třeba se na to připravit.

    OdpovědětVymazat
  3. ...HAARP to pěkně žhavý !!!Koukněte !!!

    OdpovědětVymazat
  4. Pracujem v na severe Talianska a môžem potvrdiť že aj v horách v nadm . výškach na 1500 metrov je neuveriteľne horúco . Nad 35 stupňov . Nikto s domácich si takéto teploty nepamätá . Stačí zísť dole do mesta a teploty sú vyššie o 5 až 7 stupňov . Po práškovaní ani stopy . Stopy za lietadlami sa strácajú behom pár sekúnd . Ináč je tu krásne vidieť rozdiel keď práškujú , okamžite sa tvoria oblaky ( neprirodzené ) a do pár hodín prší . Tiež tu vedia pekne zmalovať oblohu . Pekný deň . mili

    OdpovědětVymazat
  5. nikdo neví, v jakém frekvenčním spektru jsou snímky pořizovány, tzn. co přesně zachycují a co přesně nezachycují. a v tom je jádro pudla: bez znalostí těchto souvztažností posuzovat nějaké podobné obrázky a vyvozovat z nich povídačky o klimateroristech je přinejmenším odvážné.
    a teď trochu vážněji, byť stále v obecnější rovině: matička Země stále zvyšuje svou známou schumannovu frekvenci, pokud vím, jsme na trojnásobku ještě před pár lety stálé hodnoty. souvisí to se zvyšováním vibrací Vědomí Země, které probíhá i na úrovni nás, lidských bytostí - i my zvyšujeme frekvence nebo jsme jim vystaveni a musíme se s nimi vyrovnávat - koneckonců indicií v podobě např. astrologické konstelace nebo mnoha zdrojů, které mluví o vrcholící transformaci Země a všeho živého na ní, fenomén r. 2012 apod. je stále víc a víc. takže možná ani nemusíme hledat viníky něčeho, co je dost možná přirozený proces, na jehož konci bude frekvenční skok z tzv. 3D reality Země do 5D reality Země jakožto tzv. modré hvězdy. nikoho tím nechci obhajovat, ale hry na dobré a zlé hošíky jsou naivní a hloupé: protože jsou viděny z velmi zúženého pohledu, který nejde za skutečnou příčinou tzv. dobrého či zlého: na té úplně nejvyšší úrovni totiž vše - dobré i zlé - slouží a vede zpět ke Zdroji, jehož jsme dětmi a současně trvalou součástí a k němuž se skrze poznávání a prožívání vracíme zpět. koncekonců i ten černej rohatej, na kterého jsme napatlali to nejhorší, co si myslíme, slouží jen k tomu, aby nás prozkoušel a pomohl nám se skrze konfrontaci s ním dostat zpět k našemu Stvořiteli. tedy tam, kde všechno jedno jest - dobré i zlé.

    OdpovědětVymazat
  6. Je to jednoduché odparovanie morskej vody do vyšších vrstiev atmosféry (je to vidieť niekedy aj na snímkoch z družice sat24.com - nasávanie vody, ktorá potom vyvolá zrážky v Európe vo forme búrok alebo prehánok.

    OdpovědětVymazat
  7. Zorgan : Je známe že 18.8. a6 20.8. vanul silný vítr ze Sahary. Dámy a pánové, nemůže to být pruh teplé fronty nabytá nejjemnějším pískem Saharským a tahle se odrážel v ovzduší. Já osobně jsem viděl saharský pískový prach ve vyšších vrstvám i u nás v České republice. Rovněž se jevil stejnou barvou vyobrazenou na výše zveřejněných snímcich.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.