20. srpna 2012

Žhnoucí moře 3. - pečou nás HAARPem

Promiňte, že s tím pořád otravuju, ale narůstá u mne přesvědčení, že "žhnoucí moře" souvisí i s dnešním extrémním horkem, které nám klimateroristé a jejich sluhové meteověštci vysvětlili horkým vzduchem ze Sahary. No nevím. Ze svého mládí v 70. letech a pobytu v jižní Francii si pamatuji, že tam někdy foukal dosti silný vítr horký jako z pece, třeba po několik dní, a tomu říkali vítr ze Sahary, a nepochybuji, že skutečně byl. Dnes ale žádný vítr nefoukal, nic se ani nehnulo, ani v předchozích dnech vítr nebyl, tak jak se teda k nám ty masy horkého vzduchu dostaly z takové dálky? (Doufám, že dorazí komentář ve smyslu, že horký vzduch je lehký, takže proudil ve výšce, a pak se unavil a sedl na zem (:-)))

Mám jinou hypotézu: horký vzduch k nám nepřišel odnikud, ale byl vyroben přímo na místě. Klimateroristé předhodili naivní veřejnosti teorii horkého vzduchu ze Sahary, aby zamaskovali svou akci: zahřívání kusu Evropy klimatickou zbraní. Ta peče buď odshora anebo smaží odsdola, nevím, spíše myslím, že zahřívá přímo zemskou kůru, tedy odsdola.

Update: Proč si  myslím, že pečou odspoda? Pozoruji podobné jevy jako čtenářka v následujícím dnešním mailu:

"Bydlím v Praze. Na teploměru je nyní ve 13 hod. 36stupňů tepla. Chodívám na kraj Prahy na zahrádku. Pěšky.. Dříve při vyšších teplotách se tavil asfalt a byl problém do rozžhaveného asfaltu nešlápnout... Jinak byly problémy s botami na delší dobu.
Nyní žádný roztavený asfalt nepotkávám...takže asi to teplo, co tu máme nejde od slunce , ale od nějakých pozemních zdrojů... Žijeme snad v jakési mikrovlnce???
Zdravím srdečně .... Irena L."
 To působení klimatické zbraně určitou frekvencí vlnění se z nějakého důvodu zobrazuje na snímku NOAA jako "žhnutí" na moři, zde konkrétně na Jaderském a Středozemním . V zasažené oblasti září i vodní plochy jako třeba Balaton ....



Jestli myslíte, že to se jenom odráží sluníčko na vlnkách, tak se podívejte na následující hodně přiblížený snímek: proč se sluníčko neodráží všude a nechává určité "díry", mimochofem tvořící "dvojčata" typická pro klimateroristícké úpravy počasí? Že by to byla místa, kde zrovna plavou lodičky?


Ke cti klimateroristům slouží, že se snažili nepřekročit oněch ohlášených 40°C,  k čemuž by na plném slunci jistě došlo, a clonili slunce mlžným oparem vytvářeným pravidelnými přelety "geoinženýrských" letadel (hned se to za nimi rozpouštělo na mlhovinu).

Oblast horkého vzduchu byla "obklíčena" známými pásy vláknité oblačnosti, které udržovaly její tvar. Rozhraní horkého a chladnějšího vzduchu využili klimateroristé k večeru k nastříknutí explozívních "cake storms" - koláčovitých bouří.


Ty byly odshora intenzifikovány "žlutým třeskem" ("yellow bang"), viz oblačnost nad Polskem na nočním snímku.


O záření vodních ploch viz též starší články:
http://orgo-net.blogspot.cz/2012/04/haarpove-zablesky-se-odrazeji-ve-vode.html
http://orgo-net.blogspot.cz/2011/05/zablesk-od-belgie-k-italii.html

18 komentářů:

  1. Díky O., za pěkné vysvětlení. Můj myšlenkový pochod byl stejný... . 6ádně větry, když tak ze severu(karlovarsko) a Saharský horký vzduch... a lidičky nic. Prostě nic.... Z cela jistě aspartanové a jiné oblbování pracuje kvalitně. Safra.... Jinak jsem si včimnul, že mnohdy vypařují to co lehce spadne okolo 2 - 4 hodiny ranní...páry jako při žehlení s napařovačkou.
    Zdavím Namur

    OdpovědětVymazat
  2. Sleduji to také a dnes jsem si všimla 2 věcí: 1. chodím celé léto bosa a rosa ráno je normálně studená, dnes byla teplá - a to i ve stínu, to se mi ještě nestalo 2. máme samonosný bazén se světlým dnem, které sluníčko neohřeje, dole je přirozeně voda vždy chladnější než nahoře. Dnes, když jsem vstoupila do bazénu, hřálo dno, bylo na dotek teplejší než voda výš. To není normální. Teplo vycházelo ze země. Všiml si toho ještě někdo?

    OdpovědětVymazat
  3. opytam sa asi ako male decko ale stale nechapem co tym chcu dosiahnut?

    OdpovědětVymazat
  4. Asfalt má dnes úplně jiné složení,měkne mnohem méně,než kdysi.

    OdpovědětVymazat
  5. to teplo je doslova vražedne, určite ho nesposobuje slnko:)) pekne nas smažia zo všetkych stran:)ale vacsina populacie vobec nic netuší.. oni maju volne ruky:))su zvedavi, kolko toho vydržime:))bohuzial, realne si sami s tym neporadíme:)) ak by ludstvo vo vacsom meritku protestovalo, tak poriadne pritvrdia:)potom sa im to ale vymkne:))

    OdpovědětVymazat
  6. Je zaujímavé, že včera a predvčerom (20.8. a 19.8.) som nepozoroval ŽIADNY CHEMTREILS. Takže bez hmloviny zrejme to už inak nejde, lebo trópy tu budú.

    OdpovědětVymazat
  7. Známý říkal, že sedět venku pod slunečníkem bylo utrpení a děs. Až mu někdo poradil, že je dobré ten slunečník dát dolů a že prý hned se dalo dýchat...

    OdpovědětVymazat
  8. je tu smutné čo tie ( neviem ako to nazvať , vygumovaný šialenci? robia s naším podnebím a akio manipuluju s počasím

    OdpovědětVymazat
  9. ještě před několika lety, když bývalo nad třicet vyjímečně, se hysterčilo, že vedro kroutí koleje...teď je 38 a všechno ok?

    OdpovědětVymazat
  10. Nerozumím tady těm věcem, nicméně poznatek s roztaveným/neroztaveným asfaltem mě zaujal. Taky to mohu potvrdit. Letos jsme dávali novou lepenku na terasu a už několikrát byla horkem hodně rozměklá...člověk musel dávat pozor, aby nešlápl na spoj, nebo by bylo po botách, ale včera nebyl problém.
    P.S.: Okrajová část Zlína, včera 36,9 °C na místní stanici - druhá nejvyšší teplota od spuštění stanice (2006)

    OdpovědětVymazat
  11. Teplá rosa .... : ))

    OdpovědětVymazat
  12. kovy a asfalt dnes jsou uz vyrabeny lepsi technologii, slozeni je jinaci, spacialne upravene aby uz se nestavalo, ze asfalt tece nebo koleje se krouti.

    OdpovědětVymazat
  13. V evropě hrozí výskyt supercel, jedna málem vznikla i v Praze

    http://www.novinky.cz/domaci/276696-v-evrope-hrozi-vyskyt-supercel-jedna-malem-vznikla-i-v-praze.html

    OdpovědětVymazat
  14. Vcera a dnes, ked malo byt v Bratislave avizovanych 36-38C sa mi pocitova teplota zdala tak na 50+ C. Nosim lahku bielu koselu s dlhymi rukavmi a dnes mi v nej bolo neznistelne. Kdezto ked si spomeniem na podobne teploty zaciatkom jula 2012, tiez bolo 35-37C, tak sa to v koseli dalo v pohode zniest. Pamatam si, ze som sa velakrat zacudoval v juli, ze sa mi pocitovo nezda, ze je 35C, skor tak max okolo 30C. V oboch pripadoch na priamom slnku, bez oblacnosti... Dnes nas doslova grilovali. Od nedele tazsie spanie, nad ranom sa pravidelne niekolkrat bezdovodne budim (nie kvoli teplu, za posledne horuce dni sa to v noci da vydrzat, na rozdiel od jula).

    OdpovědětVymazat
  15. Tohle by vás mohlo zajímat: http://www.novinky.cz/domaci/276696-v-evrope-hrozi-vyskyt-supercel-jedna-malem-vznikla-i-v-praze.html
    Sám jsem tu oblohu ráno viděl při cestě do práce a šla mi z toho husina.

    OdpovědětVymazat
  16. Četla jsem o tom teplu odspodu - a najednou mi vyskočila vzpomínku na horka v Rusku 2010, kde se také zmiňovalo podivné horko odzdola - velký článek o tom je na http://leva-net.webnode.cz/products/antiruska-anticyklona-1-/ , stojí zato si ho přečíst. V článku se mluví o klimatických zbraních. Zdá se mi, že je to dost podobné s tím, co teď zažíváme - vlny neuvěřitelných veder + vysušování.

    OdpovědětVymazat
  17. U nás je asfalt starý co pamatuju, taky jsem včera zjistila, že není rozpálený, ale kdyby to šlo ze země, tak by, logicky, teplý byl, asi jako vařič.

    OdpovědětVymazat
  18. K pravdě stačí tak málo :)
    http://www.haarp.alaska.edu/haarp/index.html
    Pokusy s ionosférou? :D haha Chemtrails? Vypouší do vzduchu kovy... HAARP Funguje pomocí frekvencí a elektřiny... Podívejte se na youtube na tento dokument.. Vydržte až do konce a pojďte se spojit a bojovat, nebo nás sakra zabijí...
    http://www.youtube.com/watch?v=Bp4gUH2isYo

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.