24. září 2012

Video: 2012 - celosvětová revoluce už začala

Díky Zbyňkovi za další vynikající video a popis!

2012 - celosvětová revoluce už začala


Myšlenky tvoří náš svět. Toto je skutečně velmi důležité a skoro nikdo to neví. Mozek funguje jako vysílač silné energie, která potom ovlivňuje realitu. Náš svět a naše životy tvoří naše myšlenky, které vysíláme. Toto je opravdu velmi důležité a opakuji to znovu. Mozek funguje jako vysílač silné energie. V tomto dokumentu mluví vědec a spisovatel Gregg Braden o údajích ze satelitů z roku 2001. (www.greggbraden.com) Tyto údaje se pohybovaly v určitém rozmezí po dlouhou dobu. Najednou se však stalo něco, co se nikdy před tím nestalo. Sehrané divadlo, provedené Američany 11. září, vidělo velký počet lidí a strach a následně vysílaná myšlenková energie, vychýlila měřicí přístroje do neuvěřitelných hodnot. To dokáže naše myšlenková energie a zde máte důkaz. Proto je velice důležité, čím zaměstnáváme svoji mysl. Nebo jinak řečeno, co váš vysílač vysílá. Svojí myslí si vytváříme i svůj osobní život. Můžete být bohatí, zdraví, nemocní, chudí, úspěšní a tak podobně. A lidé jako celek vytvářejí energií svých myslí tento svět a proto vypadá tak, jak ho nyní vidíme.
Je jasné, proč se vynakládají neuvěřitelné finanční částky na myšlenkovou kontrolu. Myšlenková kontrola, která nyní velice intenzivně probíhá na mnoha frontách, dovoluje mocným ovládat svět. Proto je svět takový. Změnou myšlení můžeme změnit svět.  Co je nyní třeba udělat? Každý musí změnit své myšlení. Sami potom budete vidět, co to udělá s vaším životem. Zažijete neuvěřitelné změny. Mluvím i z vlastní zkušenosti.
Obrovské změny na satelitech nastaly v důsledku koncentrování myšlenky strachu na jednu věc. Mezičlánkem byla televize, která zvýšila počet mozků naladěných na vlnu strachu. Uvědomte si, jak nebezpečná televize je. Co je nám předkládáno jako skutečnost, skutečností není. Televize je využívána jako velice účinný nástroj myšlenkové kontroly. S nástupem digitálního vysílání je k myšlenkové kontrole více možnosti. Ta technologie to umožňuje a je pro to využívána. Nedívejte se proto na negativní věci, které vzbuzují strach a negativní emoce. Pokud si nedokážete vybrat jen kladné a naučné programy, vyhoďte televizor z okna. To je jediný způsob jak tuto kontrolu zrušit. To samé platí o počítačových hrách.

Před lety jsem si dopisoval s profesorem Jamesem Demeo z Oregonu (www.orgonelab.org/). On pokračuje v práci na výzkumu Wilhelma Reicha, který se zabýval orgonovou energií. Poslal mi svoji knihu s názvem The Orgone Accumulator Handbook. Doporučuji přečíst. Zde je kousek této knihy.

V práci Johna Otta s názvem Healt and Light (Zdraví a světlo), demonstroval vystavení laboratorních myši záření televizoru. Nejdříve se stanou přebuzené, později netečné a otupělé a nakonec se rozvinou degenerativní nemoci. Otto dal mnoho příkladů, kdy zmizelo agresivní chování u zvířat, když byla odstraněna Oranur produkující zářivková světla. Podobný efekt fungoval na školáky při použití zářivkových světel. Někteří učitelé přišli na to, že rušivé chování může být vyloučeno vypnutím zářivek. Pozoroval jsem podobnou reakci u dětí, trávících mnoho času u televize. Během raných fází často málo záleží na obsahu. Děti chtějí televizi a budou sebe i ostatní zaměstnávat, při sezení před ní. Toto divné chování je společné celým rodinám, kde se celý večer nebo víkend rodinná činnost otáčí kolem televize. Nikdo se nestará o program, jen když je televize zapnutá. Jako na kokainu v jídle laboratorních myší se stávají lidé závislí na Oranur efektu.
Později vstupují do otupělého stupně a lidově se to nazývá syndromem televizních maniaků. Pracuje tu i emocionální součást, kdy citově poznamenaní používají televizi k úniku z nešťastné sociální nebo rodinné situace. Reich objevil, že orgonová energie je emocí. Účinek televize je nejen poznávací a únikový, ale má i velký bioenergetický efekt. Bioenergetická forma elektromagnetického Oranur návyku, je nejzřetelněji vidět když někdo zkouší televizi vypnout. Rozrušené a otupělé děti, které se koupají v televizním záření a nesledují program, mají najednou námitky, když je dělán pokus to zastavit. I dospělí trpící tímto syndromem budou rozmrzelí při pomyšlení na vypnutí televize, když jim zdůrazníte, jak se dostat z tohoto strnulého stavu do více emocionálního (bioenergetického) kontaktu s dalšími lidskými bytostmi. Programový obsah také hraje svojí roli. Čím více je násilný, krutý a sexuálně dráždivý, tím více se bude dotýkat potlačované sexuální touhy a potlačovaného hněvu v naší společnosti a bude dalším krmivem těchto syndromů. Televizní maniaci zřídka zapnou vzdělávací kanál, pokud vůbec. V těchto případech energetického systému se člověk stává závislý na elektromagnetickém Oranur efektu a je třeba to objasnit a vyvinout úsilí, aby to bylo překonáno.




15 komentářů:

  1. Super, naprosto souhlasím.
    A děkuji za ten příspěvek s TV. Syn příjde ze školy a hned zapíná TV s tím, že jdou jeho oblíbené pořady. Přitom se na to ani nedívá, ale je mu u té TV prostě fajn a nechce si se mnou ani povídat. Už jsem o něco chytřejsí viz Orgone Accumulator.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nejhorší boje o potomka s potomkem jsou v pubertě...a pokud matka,či otec nemají tu energii,jak je potomek převálcuje....otetován,obalen železem tak,že nesmí za bouřky ven,aby do něj neuhodil blesk,profláká si svoje rebelská léta,pak geny zapracují a on kajícně a bolestně se ZAPOJÍ,jak říkávali soudruzi..do čehopak se mámo ZAPOJÍ???Tot otázka,kterou si musí nadějný potomek položit sám...Krišnamurtí řekl onu větu..JSME na tomu sami...SE SEBOU...

      Vymazat
    2. V důležitých otázkách našich rozhodnutí jsme vždycky sami !!!

      Vymazat
  2. ... vždy po cca 2 hodinách sledovania tv som začala byť sebedeštrukčná až agresívna.

    OdpovědětVymazat
  3. Mate diteti koupit kolo a travit s nim vice casu, treba pri reseni domacich ukolu a nenechavat ho samotneho sedet u TV, zabavit ho jinak, poslat na nejake kurzy (vytvarne nebo tak) poslat ho ven hrat si s detmi apod.

    Kazdy se vymlouva na neco na co muze bez problemu prehodit problem. problem treba take hledat v sobe. Vy jste rodic, vy jste zodpovedna za sveho potomka, reprezentaci vasi rodiny, jeho psychicky, mentalni a fyzicky vyvoj.

    takze to ze sedi u TV a nepovida si s Vami mozna neni problem TV - zamyslela jste se nad tim nekdy?

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji orgonete za příspěvek:)

    OdpovědětVymazat
  5. Televizi jsem naštěstí vyhodila už před 6 roky, od té doby používám jen internet a tím pádem pouze vlastní okruhy zájmů. Zde je zajímavý odkaz na téma televize a manipulace myslí, hypnotických účinků na jedince a prostředek ke kontrole osobních vibrací: http://www.jajsem.com/jak-to-citim-ja-televize-prostredek-kontroly-vasi-frekvence/

    OdpovědětVymazat
  6. Súhlas. Odkedy sa snažím neustále myslieť pozitívne a na všetkom zlom nachádzam aj to dobré, tak sa mi život úplne otočil. Prestali sa mi diať zlé "náhody" a nepríjemnosti, negatívny ludia s ktorými som kedysi trávil množstvo času ako keby zmizli, už ich vôbec nestretávam. Kedysi by ma nikdy nenapadlo, že som všetko privolával sám svojím myslením ale teraz tomu naozaj verím.

    Existuje The Orgone Accumulator Handbook aj celá v češtine?

    OdpovědětVymazat
  7. ovšem díky proklatě negativní televizi jsem,tupý neznalec angličtiny spatřil filmy...Invaze barbaru,Objevení nebes,Do nebíčka,Na ostří nože,Spasen Světlem,Noam Chomsky a media,Má země Sion,Muj přítel terorista,Rozhovor.....dnes budou dávát AMERICKÉ NĚMECKO,snad tam bude in natura zmínka o AFN Munich,kde byly pořady muziky,nejen country...odtud se Pavel Bobek naučil anglicky....např...

    OdpovědětVymazat
  8. jo a nedávno do tv hodili House of sand and fogg....koukněte se...dobrý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tohle všechno mi přece stačí internet....

      Vymazat
  9. Vyberte si strach, nebo lásku. Ale proč tolik článků zde vede k negativním pocitům a depresi?
    Orgonete, víc pozitivních článků, prosím.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj,
    poradíte mi někdo? Stává se mi, že po těle cítím rychlé tepání, někdy teplo, někdy se i zadýchám. Přemýšlím, zda to může být spojeno s vyššími frekvencemi. Projevují se nějak vyšší frekvence? (Jsou věci, které už vím, přišly ke mě jako informace. Ale toto prostě nevím a chtěla bych se o tom poradit.)

    Těsně před usnutím se mi stává, že sebou cuknu, jako by to byl tik do takřka celého těla, někdy i vydám z hrdla zvuk. Co to je? Je to dobré nebo špatné? Nebo jen prostě stárnu ...

    Díky

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj A. Jj, aj starneme, ale tým to nebude. :-D
      Pocity sú rôznorodé, práve som absolvovala zopár lekárskych testov - som podľa nich úplne v poriadku.
      Tož si poviem SOM V PORIADKU ! a basta

      Vymazat
  11. Dobrý den,
    televizi mám a nevyhodím ji, nemohla bych se podívat do všech koutů světa, miluji dokumenty na dvojce a nyní na prima love krásný dokument o nejúžasnějších hotelích světa. Mé děti se dívaly dlouho pouze na večerníčka. Pokud je člověk tupý, tak mu nepomůže že vyhodí televizi, pokud naopak ví co dělá a že život je hlavně poznání, dívání se a ze všeho nejvíc cesta, tak choďte dívejte se a kochejte se, tím co za to stojí, nebudu přece žít jako mnich a dělat, že pokrok kolem mne neexistuje a 11. září určitě nezpůsobili američané, nesouhlasím s jejich válkou kdekoliv a nesohlasím s jakou koliv válkou, bohužel na tomto blogu zjišťuji také nebezpečné myšlenky....

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.