15. září 2012

Keshe vytvořil plazmovou technologii pro výrobu energie a výzkum vesmíru

Překlad od pana Kopeckého - velice děkujeme, rozšiřujeme si obzory ohledně velice zajímavých aktivit pana Keshe! Viz předchozí články http://orgo-net.blogspot.cz/search/label/Nadace%20Keshe.

Zdravím,

právě jsem dal na svůj web zajímavý článek:

http://free-energy.xf.cz/antigravity/keshe/examiner.pdf

Keshe vytvořil plazmovou technologii pro výrobu energie a výzkum vesmíru

July 22, 2009  By: Sterling Allan
http://www.examiner.com/article/keshe-launching-energy-generation-and-space-explorationplasma-technology (Pozn. Orgonet: odkaz funguje jen někdy ...)
Totéž na jiném serveru: http://pesn.com/2009/07/23/9501555_Keshe_space_exploration_energy/
Překlad: L. Kopecký

V interview vynálezce technologie, která by mohla být příští generací komerčního cestování do vesmíru a výroby čisté energie, řekl, že je připravena pro poskytování licencí. Mluvili jsme o super-rychlém a levném cestování a super-levné energii. Jednotky o výkonz 3 kW jsou připraveny pro prohížení nebo testování kvalifikovanými partnery.

Zatímco si svět připomíná přistání astronautů Apolla na Měsíci před 40 lety, dostalo se mi pocty v pondělí, v den výročí přistání na Měsíci, vést rozhovor s jaderným inženýrem Mehranem T. Keshe z Kesheho nadace, který v tento významný den poslal oznámení vůdcům zemí celého světa, že má v Belgii plazmovou technologii s  anti-gravitací (to není jeho termín)  a výrobou energie, která umožní uskutečňovat komerčně životaschopné cesty do vesmíru a na Měsíc, spolu s generováním dostupné, obnovitelné energie jak pro dopravu, tak pro výrobu elektřiny.


Obrázek: Umělecký koncept Kesheho kosmické lodě s antigravitačním pohonem.

Plánuje příští rok veřejně demonstrovat tuto technologii tisícům lidí ve velkých městech po celém světě; a také plánuje, že začne přiímat objednávky kosmických letů – např. do 60 km nad zemí – od roku 2014, a pro lety na Měsíc od roku 2016. Hodlá přepravit tisíce lidí do těchto destinací za zlomek ceny cesty raketoplánem s konvenčními raketovými motory. Dokonce přijímá platby s garancí pro oba lety. Budete moci složit 20% z 50.000 Euro a rezervovat si tím sedadlo pro výlet na Měsíc. „Je možné, že to nakonec bude stát méně,“ říká. Počkáte-li déle (po roce 2016) můžete se vypravit na Mars, kam dorazíte v řádu dnů, nikoli měsíců. Stránka http://KesheSpace.com  je připravována pro objednávky prvních letů. Pokud máte strach složit 20% zálohu, Keshe říká, že vklady jsou zajištěny bankou a je možné peníze vrátit zpět na základě žádosti nebo v případě, že se2 let neuskuteční.

V interview Keshe stručně vysvětlil vědu, ukrývající se za touto technologií. „To není antigravitace,“ opravuje mě. Spíš by se dalo říct, že plazmový reaktor vytváří lokální imitaci zemských magneticko-gravitačních vlastností s úplnou magnetosférou, poskytující ochranu před kosmickými paprsky, které jsou jinak mimo zemskou atmosféru smrtelně nebezpečné. Jelikož tento fenomén působí v okolí reaktoru, gravitační síla je udržována pro všechy cestující na kosmické lodi, včetně akcelerace a brždění.

Existující letadla jako je Boeing 747, mínus křídla, mohou sloužit jako přepravní schránka, jakmile bude vybaveno plazmovým reaktorem; ačkoli sférická loď by byla vhodnější. Váha není problém. Počet cestujících není problém. A pro piloty takového letadla by nebylo třeba absolvovat speciální výcvik.

A přepravní možnosti se netýkají jenom kosmu. Představte si, že z New Yorku do Paříže dorazíte za několik minut, a ne za půl dne. Představte si, že vlastníte jeden z těchto dopravních prostředků. Představte si, že žijete na nějakém odlehlém místě v Alpách, napájeném stejnou technologií, a dojíždíte do Austrálie – nebo na Měsíc a pomáháte budovat tamní kolonii. Nákladní přeprava by už nepotřebovala dálnice, ale probíhala by letecky z bodu do bodu, rychle a bez nákladů za palivo. Mluvíme-li o palivu, jedním z mých primárních zájmů ohledně této technologie je její cenová dostupnost a čistá výroba. Keshe tvrdí, že jeho reaktory mohou produkovat elektřinu o výkonu v řádu kilowattů bez potřeby paliva, neboť energii čerpají z prostředí, kde je doplňována z nevyčerpatelného zdroje s použitím plazmy. A také říká, že tyto reaktory (dodávající nepřetržitý výkon 3kW) jsou k dispozici pro zájemce (např. pro potenciální kupce licence) k prohlédnutí nebo pro testování.

Řekl mi, že tato technologie je natolik pokročilá a jednoduchá, že zájemce, který zakoupí licenci, bude schopen zahájit výrobu během několika týdnů. K tomu je však nutné přičíst několik měsíců školení pro pochopení technologie. To se mi zdá těžko uvěřitelné, ale zaujala mě jednoduchost principu. Řekl mi, že v současné době je vyvinuto několik set jednotek. Tyto jednotky jsou předmětem vyjednávání pod NDA a bude požadováno předložení důkazu schopnosti financování staveb továren a placení licenčních poplatků.

Zatímco demonstrační jednotky, určené pro testování, budou drahé (např. 50 tisíc Euro), komerčně vyráběné jednotky o výkonu několika kilowattu se mohou pohybovat v cenové hladině několika set dolarů, míní Keshe; to znamená, že budou desetkrát levnější než nejlevnější zdroj, který je dnes k dispozici; a takový zdroj může pracovat nepřetržitě několik desítek let. Například jednotka o výkonu 3-5 kW může stát 200 Euro a bude fungovat 20 až 30 let.

S postupem času bude každá komunita nebo dokonce každá domácnost vybavena (antigravitačním?) dopravním prostředkem. Tato technologie může být miniaturizována až na velikost baterií a monočlánků (např. velikosti AA) pro různé přenosné elektronické přístroje. Zeptal jsem se Kesheho, jestli mohu kontaktovat nějaké lidi, kteří testovali jeho technologii a řekl mi, že je v procesu získávání svolení, protože podepsané kontrakty zaručují důvěrnost.

Také jsem se Kesheho zeptal na možnosti jeho technologie modifikovat gravitaci s ohledem na současný stav vývoje jdoucí za rámec teoretických spekulací. Řekl mi, že zvedl více než sto kilogramů, což je jeho váha. Ve své knize popisuje, jak minulý rok zničil jeden systém za letu, když na něj skočil. Poslal mi link na důvěrné video ukazující, jak se váha předmětu změnila z 9 na 8 kg a ze 7 na 6 kg. Tvrdil, že je schopen nejen řídit sílu zdvihu, ale také směr pohybu.

Keshe mi řekl, že jeho zařízení je v podstatě „jednoduchý jaderný reaktor", neobsahuje však řízené jaderné izotopy, ale místo nich obsahuje materiály, které najdete doma, mající nepatrná množství radioaktivity. Část procesu zřejmě zahrnuje čerpání vodíku z atmosféry, předpokládám tedy, že cestování do vesmíru bude vyžadovat nádrže na uskladnění plynu. Keshe řekl, že dokonce i „lidské tělo je miniaturní jaderný reaktor“, obsahující dusík.


Obrázek: Keshe podal nejméně dvě mezinárodní patentové přihlášky (viz patents http://peswiki.com/index.php/Directory:Keshe_Foundation#Patents.)

Principy generování energie a modifikace gravitace jsou popsány v nedávno vydané Kesheho knize The Universal Order of Creation of Matters, Kromě toho umístil na youtube pět videí http://www.youtube.com/user/keshefoundation?feature=watch, v nichž vysvětluje koncepty popsané v jeho knize.

Také si můžete všimnout, že na  YouTube kanálu KesheFoundation je několik demonstračních videí
s lahví od koly. Keshe řekl, že tento jednoduchý experiment s vytvářením plazmy a výrobou grafenu replikovaly již stovky lidí. Tato demonstrace zřejmě ukazuje na mikro-úrovni, co se děje ve velkém měřítku ve sluneční soustavě nebo v galaxii -  mikrokosmos napodobuje makrokosmos. Keshe řekl, že existují tisíce vědců po celém světě, kteří pracují již řadu let na různých prvcích této technologie, a kteří pomohli tuto technologii dovést do bodu, v němž se nachází nyní. Jmenovitě se zmínil o U.C.L.A. a dále řekl, že některé vlády byly zapojeny do replikací a zdokonalování konstrukce. V emailu mi napsal, že v roce 2005 byla jeho technologie zkoumána po dobu pěti měsíců týmem profesorů v Belgii a další belgickou univerzitou, zabývající se nano technologiemi. Technologie byla také hodnocena vládním jaderným výzkumným centrem Europ, špičkovými univerzitami v Íránu, Číně a Korei, „a myslím, že DARPA má úplnou zprávu, jak daleko jsme
pokročili, a kopie všech našich zpráv.“

Vedle tvrzení o řízení gravitace a generování energie je Keshe ještě více nadšený z možností této technologie pro zlepšování zdraví. Řekl, že může být vylepšeno pokrytí nervového systému uhlíkem, pomáhající při syndromu vyhoření nebo chronické únavě pouhým pitím upravené vody. Nepochopil jsem proč, ale zřejmě belgické noviny páchají na Keshem vendetu, protože před několika lety neprodal svou technologii, ani se nedal koupit systémem úplatků, existujícím v evropském energetickém průmyslu; a slíbili mediální embargo na jeho technologii, které zjevně dosud úspěšně prosazují. Do dnešního dne naše reportáže v Examiner.com jsou jediné, které lze vyhledat na Google news search, týkající se posledních zpráv o Kesheho výzkumu.

S menším rozhořčením Keshe řekl, že jej NASA požádala, aby ze své stránky odstranil některá tvrzení, týkající se rychlé dopravy mezi destinacemi na Zemi, kvůli ničivým následkům takových tvrzení. Existuje spousta odvětví průmyslu, která by se rázem stala zastaralými – pokud je ta technologie skutečná a pokud by ji nepřevzala – včetně NASA. Keshe mi řekl, že je nějakých 30-60 let před NASA (nebereme-li v úvahu přidružené černé operace, které již několik desetiletí používají kosmické lodě typu UFO).

Na konci interview jsem se Kesheho zeptal na ironii faktu, že je půvedem z Íránu, kde potenciálně může brzy vypuknout válka. Na obranu své rodné země řekl, že Írán je „mírumilovná země“ a že íránská vláda jeho technologii velmi podporuje. Ironii vidím v tom, že Keshe možná vlastní technologii, která nejen učiní války zastaralými nastolením hojnosti tam, kde byl dosud nedostatek, ale také odstraněním hranic, protože bude možné snadno cestovat kamkoli bez ohledu na hranice. Je pravděpodobné, že mnoho z těchto tvrzení o schopnostech a dostupnosti Kesheho technologie je příliš optimistických z důvodu pochopitelné hrdosti vynálezce. Ale zdá se, že existují dostatečně přesvědčivé aspekty tohoto případu, které stojí za další zkoumání.

Zmíněné odkazy:
http://KesheFoundation.com
http://KesheSpace.com

Videa s lahví od koly: http://www.youtube.com/view_play_list?p=B866C1EA3F37F76A
YouTube kanál Keshe - demonstrační videa: http://www.youtube.com/user/keshefoundation?feature=watch

20 komentářů:

  1. Těším se co bude uveřejněno 21.září na officiálníc stránkách, Orgo děkuju moc za články:)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji panu Kopeckému ze Rtyně za překlad rozhovoru s autorem Projektu KESHE, který by lidstvu mohl pomoci vyřešit mnohé problémy a učinil by jednou provždy energii levnou a dostupnou. Také by technologie vyřešila nedostatek jídla a vody a zároveň dokáže pomoci v léčení lidí.

    O projektu je řada pochybností, informace jsou blokovány hlavními médii a mnohými vládami, dokonce se tvrdí, že projekt je součástí dezinformace a následného zesměšnění zastánců volné energie a mnoha lidem to stále nejde do hlavy, když jsou naučeni, že mnohého je nedostatek, že volnou energií jsou popírány fyzikální zákony (ale co my o fyzice a přírodních zákonech víme, nebo spíše ještě nevíme, když celý vesmír je prostoupen energií, jen ji neumíme uchopit a využít, protože jsme naprogramování jinak a maličko sebedestruktivně...)

    Ota

    P.S.
    Pokud chcete někdo udělat alespoň malý krůček dopředu, napište dotaz a žádost o informace do Belgie na naše zastupitelství ČR :

    http://www.mzv.cz/jnp/cz/o_ministerstvu/adresar_diplomatickych_misi/ceske_urady_v_zahranici/belgie_velvyslanectvi_brusel.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtěl bych uvést na pravou míru omyl: Nejsem ze Rtyně. Stránky na Rtyne.net již nemám možnost editovat a nechápu, proč je na Orgonetu neustále tento starý odkaz: http://kopecky.rtyne.net/, přestože jsem "Orgoneta" nejméně jednou žádal, aby odkaz aktualizoval na http://free-energy.xf.cz. Způsobuje mi to nepříjemnosti, protože mi lidi posílají emaily a odkazují se na ty staré stránky a já jim neustále musím dávat novou adresu stránek s aktuálními informacemi.

      Ladislav Kopecký

      Vymazat
  3. Zdravím orgonete, chci Tě poprosit o vystavení s žádostí o překlad do češtiny na Tvých stránkách. Myslím, že zde v odkaze jsou dobré informace http://myslichvost.blogspot.cz/2012/08/medaile-na-xxxolympiade-v-londyne.html.

    Děkuji L.

    OdpovědětVymazat
  4. Já taky a hlavně na 21 prosinec.

    OdpovědětVymazat
  5. ahoj, spousta lidí sem přijde, protože furt hledají a uvnitř sebe očekávají...A já??
    nějak mi to začíná zapadat...do sebe... PŘEČTĚTE, PROSÍM, PAK POCHOPÍTE...

    co se týká Obamy... Osobně jsem kolikrát přemýšlela o tom, jak a co Matthew..
    no a ..ted je to o tomto...
    http://nwoo.org/view.php?nazevclanku=usvit-treti-svetove-valky&cisloclanku=2012090066
    http://wertyzreport.com/2012/09/15/rijnove-prekvapeni-pro-carterizaci-obamy/

    co se týká Iránu:
    http://wertyzreport.com/2012/09/02/netanyahu-je-rozcilen-ucastni-summitu-nam/
    http://wertyzreport.com/2012/08/31/merkelova-a-dempey-jsou-proti-utoku-na-iran/
    http://wertyzreport.com/2012/08/30/izrael-se-rozcilil-nad-hlasovanim-iaea-o-jeho-jadernem-arzenalu/
    http://wertyzreport.com/2012/08/30/nam-syrska-delegace-odesla-pri-mursiho-reci-ze-salu/
    http://wertyzreport.com/2012/08/29/summit-nam-zacina/
    http://wertyzreport.com/2012/08/26/ucastnici-summitu-nam-mohou-navstivit-iranska-jaderna-zarizeni/

    http://orgo-net.blogspot.cz/2011/05/sorcha-faal-co-je-technologie-vimana.html
    http://filmycz.com/film/item/hrozba-v-pousti-2008

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to mu ropná loby nedovolí. Nebo někde spadne ze schodů. V nejlepším případě to bude zas jen pro zbohatlíky a my budem dál platit jak mourovatí...
    Petr

    OdpovědětVymazat
  7. Čtyři videka Nadace Keshe z roku 2007, zveřejněná v roce 2008 na internetu.
    Pokusy s plasmou v PET lahvi od Coly.

    http://www.youtube.com/watch?v=glkCb-rFtIc&feature=autoplay&list=PLB866C1EA3F37F76A&playnext=1

    OdpovědětVymazat
  8. jsem moc zvědav co se bude dít po 21. září...

    OdpovědětVymazat
  9. v predchozich clancich se hovorilo o technologii pro vsechny. zadne valky zadne problemy, ted s docitam, ze by to mohlo stat i nejake penize a technologie dostupna pouze pro licencovane zajemce... parada, takze sice technologie muze byt prevratna, ale ne pro vsehcny a ne zadarmo

    OdpovědětVymazat
  10. Pokud by skutečně někdo na něco takového přišel a chtěl by změnit svět, dal by kompletní návody anonymně na všechny možné blogy, YouTube a podobně. Lidé by to sami mezi sebou šířili a stavěli a odpojili by se od energetické mafie. Pokud si to někdo nechá patentovat, je jasné, jak se s tím naloží a vynálezce bude uplacen nebo zmizen. Pokud už někdo dokonce vybírá zálohy na lety na Měsíc a spolupracuje s DARPA a UCLA, tak mi z toho vychází jen a pouze další hoax.

    Guess

    OdpovědětVymazat
  11. ...a ten vesmír v láhvi od (jak jinak) Coca-Coly, to snad ani nemůže být myšleno vážně!

    Guess

    OdpovědětVymazat
  12. Nechci být špatným prorokem, ale dlouho žít nebude. Pokud je to pravda to co uvádí... Moc se mě to nezdá.Už ty poplatky atd. Pokud by to měl být takový "převrat" tak by měl s tím placením počkat. A až ukáže, že to všechno je pravda tak potom by měl začít s obchodem, Chápu, že z něčeho musí financovat výzkum a z něčeho žít.Ale...

    OdpovědětVymazat
  13. Upřesnění k cenám plazmových genarátorů :

    První prototypy mají stát skoro 100 tisíc korun, ale měly by varábět bez dalších nákladů energii po dobu několika desítek let, minimálně 20-30 let.

    Pokud se zavede hromadná - sériová výroba těchto plazmových generátorů, pak by se cena jednoho kusu měla pohybovat do 10 tisíc korun na desítky let výroby energie pro jednu domácnost.

    Patenty jsou v dnešním právním systému nutné, jinak by mohl zařízení zapatentovat někdo jiný a ten by to zamknul do trezoru a blokoval by jakékoliv použití jako nelegální, neoprávněné.
    Podle informací to patentované je a to současně v mnoha zemích, aby si nikdo nemohl dělat výhradní právo na tuto technologii.

    Dostupné to má být opravdu pro všechny, i když zcela zadarmo to nebude, ale i tak by to měl být krok dopředu.
    Cesta k volným a čistým energiím je připravována už dlouho a patří k tomu i skepse, pesimismus a kritika. Když projet Keshe selže jako hoax, dřív nebo později se to stane realitou jiným způsobem.
    Svět má zatím nastavená nějaká pravidla a nelze proti nim bezhlavě jít. Zatím se to nabízí vládám, aby to dali svým zemím k dispozici. Nemyslím, že by to všichni odmítli a potlačili. Pokud to funguje, pak si to cestu k využití najde. Nemyslím si, že by Nadace Keshe jednala hloupě. Dává jen šanci využít technologii vládám a lidem, kteří vládu reprezentují a kteří se dostali k rozhodovací moci díky našim hlasům v minulých letech. Pokud to selže, technologie se dřív nebo později bude šířit i po internetu a vlády, které to odmítnou se sami odsoudí svým rozhodnutím a hodně lidí díky tomu pochopí, oč tu jde.

    Pokud je to hoax od protivníků volné energie, máme smůlu, ale to neznamená, že by volné a čisté energie nebyly reálné. Samozřejmě bude snaha to oddalovat, ale to bude jen dočasné řešení.
    Zajímavé je sledovat dikusi, příspěvky u projektu Keshe a další podrobnosti.
    Ota

    OdpovědětVymazat
  14. Téma volných energií mne docela zajímá, ale napadlo mne, že za Nadací Keshe by mohla být informační kampaň zorganizovaná Iránem. Irán se nachází ve složité a těžké situaci, obklíčen USA a jeich spojenci. Obrana proti útoku je pro něj složitá a je ve strategické nevýhodě, obklíčen kolem dokola nepřátelskými základnami. Pokud nejsou Iránci hloupí, pak vědí, že součástí válek je i válka informační...
    Z rozhovorů s panem Keshem je jasně zřejmé, že své technologie dává do souvislostí s obranou Iránu a varuje protivníky, že tyto technologie budou na obranu Iránu použity, pokud USA se svými spojenci zaútočí. Mohu předpokládat, že je ne dobré cestě k volným a čistým energiím. Říká, že může díky technologii létat do vesmíru, zastavit rakety, ponorky a letadla útočící na Irán, ale na druhou stranu přiznává, že zatím byl schopen zvednout touto energií pouhých 100 kg. Někdy je ještě velký kus cesty od teorie k praxi. I nacistické Německo mělo rozpracované technologie, s kterými byli kus vepředu před dalšími zeměmi s svými protivníky, ale uvedení do praxe, do spolehlivé sériové výroby nebylo zase tak jednoduché. Zkušeností německých vědců využili po válce hlavně Američani, ale z části i Rusové. Hitler mohl doufat a strašit tajnými zbraněmi, ale neměl čas na to je uvést do praxe.
    Proto předpokládám, že Irán má sice trumfy a není zcela bezbranný, ale kdyby měl k dispozici technologii, o které se mluví, použil by ji nečekaně, v okamžiku útoku, jako šok protistraně a nepouštěl by to v rámci informačního boje do éteru. Pak je otázka, do jaké míry lze takovou technologii udržet v tajnosti před tajnými službami protivníka, když jim nepřátelské tajné služby byly schopny v centru Iránu zabít několik jejich významných vědců pracujících na jaderných a plazmových energiích. Pokud ta technologie je alespoň teoreticky a v malém zvládnutá, nebude ji možné zastavit. Většinou se ve světě k takovým věcem dopracuje více výzkumných týmů najednou. Stejně to bylo s jadernou energií. Funguje to, že jakmile někdo myšlenku "zhmotní", pak se rychleji přenáší i do vědomí dalších lidí a dojde k principu, který vyjádřil příběh sta opic, pokud ho znáte.

    Nejhoší však na těchto věcech je to, že lidi pro svou naučenou skepsi a pocitu beznaděje sami zahodí šanci, sami si řeknou, že to není možné, že nás chce zase někdo podvést, oklamat, že to nemá smysl... Ale myslím, že má smysl jít dál a nevytvářet si v sobě bloky a pocity bezmoci, protože my všicni rozhodujeme o tom, zda je změna možná! Vím, že to tak funguje! Není to otázka víry, ja to otázka vědomí! Myslím, že jsem na cestě, abychom si to uvědomili....
    Ota

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, Oto, souhlasím s Tebou i s teorií 100opic....
      Osobně to mám ověřené, že to funguje... myslím tím hromadné myšlení na jednu věc. Když mnoho lidí v daný okamžik myslí na danou věc, tak nějak se ta věc zrealizuje... Zásada je o prospěšnosti jiným, o kladné myšlence... např - NECHCEME VÁLKU - takto ne, protože vesmírné Universum přečte "VÁLKU" a to NE či JO.., moc neumí... Prostě tam vidí naše myšlení, vidí obraz války,... a neumí rozlišovat jestli ano či ne... Jestli budeme myslet na to, že nééé peníze.., tak je budeme mít furt, protože máme obraz peněz v hlavě a vysíláme jej do éteru... a tím pádem budou i složenky na lednici..
      Víte, já prahnu a chci mít jinou společnost, kde jsou lidi vyrovnaní, usměvaví, přátelští, láskyplní... Prostě bezva... Kde všechno funguje, lidi pracují velmi rádi pro druhé, je to jejich poslání...
      Volná energie je super, je ale třeba se na to upnout .... vytvořit myšlenkový trust mnoha lidí myslících na jedno... Pak naprosto věřím, že se sny stanou skutečností...

      Vymazat
  15. Nemohu se zbavit nové verze staré písničky ... Podvodníci světového calibru, nekoukají na dollar či na libru, ale Euro, možná to půjde.

    OdpovědětVymazat

  16. Je to jednoduché. Pokud by reaktory nefungovaly, už by toho byl plný internet. Uvědomte si že K.F. má technologie patentovány. Navíc - USA technologie přijala. Čekáme na EU.
    A ty síly, které se snaží pokračovat v globalizaci - by už dávno vystrkovaly rohy. ALE ONI ZATÍM NEVÍ JAK SE SITUACE VYVINE, PROTO ROHY NEVYSTRKUJÍ - MOHOU POUZE NEDÁVAT INFORMACE.
    Jen se koukají jak rychle se technologie rozšíří. Uvědomte si, že tyto technologie budou chtít všichni lidi, kdo by nechtěl tyto technologie zdarma, a energii bez provozních nákladů.
    Pokud nebude úplná totalita, není možné, vzhledem k svobodným volbám aby vlády tyto technologie zakázaly. Pokud si tedy dáme pozor na totalitu, což jistě v sobě globalizace zahrnuje - není možné tyto technologie potlačit.
    Takže pokud by někdo nebo něco chtělo tyto technologie potlačit - dovedla by to pouze celosvětová globalizace, která by zchovala moc stávajících světopánů - "fosilníků".
    Je už ale pozdě - nádhera vesmíru (možnosti technologií a míru) se projeví i zde.
    Globalizaci v celém vesmíru totiž nelze zavést. Je to jako kdyby by blb chtěl zvítězit v celém vesmíru. Na to samozřejmě nemá, protože je blb (oboustranný).
    Nechť chcípne pravo-levé myšlení a je nahrazeno myšlením o všeobecném dostaku a míru.
    Ověřte si, že technologie jsou nabízeny zdarma - v tom je obsažen ráj, který bezesporu postupně příjde. Až si všichni lidi uvěomí, že existence duše po smrti je realita. Budou se ptát a je reinkarnace taky realita? Proč se reinkarnujeme? Protože jsme ve své podstatě nádherní a stále více spějeme v procesu reinkarnácí k nádhernějším bytostem. Ano i ten blb - bude jednou nádhernou bytostí. Myslíte si, že za těchto okolností lze zavést globální totalitu? Ne, kdo by ji zaváděl. Vidíte už tu sílu informací. Teď se ptám, jsou média která informují o technologiích Keshe Foundation? Zatím ne, ještě se nerozsvítilo (zdarma), ale rozsvítí. Ať žije neskutečná nádhera ve vesmíru a my nádherné bytosti s ním.
    Pojďme se obejmout.




    OdpovědětVymazat
    Odpovědi

    1. Jsem autorem předchozího příspěvku. Prosím lidi, kterým se tento příspěvěk líbil a nejsou rozhodnuti o tom, kterého kandidáta na prezidenta podpořit, aby přmýšleli o těchto dvou INFORMACÍCH od paní Ing. Jany Bobošíkové, jež je kandidátem na presidenta ČR.

      A) Citát z rozhovoru pro Blesk od paní Ing. Bobošíkové:
      "Málokdo si LS přečetl a tak se asi neví, že už nebudeme mít možnost rozhodovat o tom, kolik imigrantů budeme muset přijmout a živit z našich daní. To se bude rozhodovat v Bruselu. Také se neví, že cizí bezpečnostní sbory budou moci operovat na našem území. Těch negativů je tam spousty. Například, že už nebude rovnost mezi státy EU. Chtěla jsem o tom mluvit v televizi, ale nebylo mi to umožněno. Za to ti, kdo jsou zastánci LS, jsou tam stále."

      B) Na webu Volba prezidenta je uveřejněna tato informace:
      "Hlavními body jejího volebního programu jsou odmítnutí eura a zabránění převodu dalších pravomocí Bruselu; jako prezidentka by rovněž bojovala proti federalizaci Evropské unie."

      Prosím važme si lidí, kteří bojují za naše práva v EU, važeme si prosím lidí, kteří přímo řeknou o co budou usilovat v případě zvolení a nevykládají obecné fráze.
      Chtěl bych ještě poznamenat, že nejsem členem žádného volebního týmu, jsem člověk, který se velmi bojí globalizace, jakožto procesu, který bude silně omezovat lidská práva - o tom jsem velmi silně přesvědčen.
      Musíme se bránit, jinak se octneme tam kde jsme si mysleli, že se nikdy neoctneme. Věřte mi prosím. Děkuji za pozornost.

      Vymazat
  17. Teď už de jen o to, jestli je to pravda.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.