10. září 2012

Kyselina citronová je lepší než ocet

Po čase se nám opět ozval významný přispěvatel čtenář V., zřejmě chemik, výborný pozorovatel dění na obloze, koumák a odborník na laboratorní rozbory, autor mnoha významných článků zde na OrgoNetu. (Je jich nejmíň 10, už by bylo třeba je sepsat pod jeden štítek ... snad si najdu čas - ledaže by V. sám měl přehled a poslal ??? ... Z nich např. http://orgo-net.blogspot.cz/2011/06/nove-rozbory-ceskeho-ovzdusi-vody.html, )
Jeho nový příspěvek k vylepšení techniky octování je velmi inspirativní a nadějný, ihned to vyzkouším (přístroj nemám - doufám, že i na kyselinu citronovou fungují i naše primitivní metody rozptylu?) a věřím, že to inspiruje i mnohé další!


Dobrý den Orgonete,

Po dlouhém uvažování, zkoumání, zkoušení a konečně i přesvědčování si Vám dovoluji napsat a popsat něco, co zřejmě bude opět trnem v oku našim (i cizím) klimateroristům, stejně jako poznatky o rozborech kovů z ovzduší. Kromě jiného mám i zcela nové lab. rozbory pitné i srážkové vody  a podivného gelu, který zůstal na peckovinách po dešti v červnu. Ostatně zůstává po každém dešti. Bohužel zatím nevím, co je gel chemicky zač - tohle opět laborky zatloukly přes přímou žádost o určení- , pouze vím, že je netoxický. Tento poznatek stál ½ průměrného měsíčního platu.

Asi před 30 lety jsem se zamotal do zkoumání diafragmatického elektrolyzéru, který jsem úspěšně dovedl do praktického využití díky kamarádům - chemikovi a elektrofyzikovi.Přístroj dokázal léčit různé choroby, včetně nezhojitelných bércových vředů pouze pomocí čisté, pramenité vody ze studánek. Dneska je to spíše SCI-FI utopie (kvůli zdrojům vody).
TAKŽE - při mém podivném zaměstnání mne napadlo, jak je to s tím octováním a jestli je to definitivní řešení,které již nelze rozvíjet.

Opět mne napadl elektrolyzér, tentokrát nízkonapěťový, bohužel s velkým potřebným provozním proudem (až 200A). Zdroj mám, sice starší, tyristorový, ale maká. Po zkouškách se ocet netvářil na elektrolýzu nijak vstřícně. Spousta pěny, malý výkon - pravděpodobně kvůli různým přísadám vč.karamelu.

Použil jsem tedy roztok 2x40g práškové kyseliny citronové v 1l vroucí vody.

První pokusy byly po 14. červnu po zničujícím krupobití. Výsledky byly v té době pozorovatelné i na satelitních snímcích před retuší. Např .krupobití v Č.B. se u nás projevilo vydatným, ale příjemným deštěm. Od té doby se bouřky „a-la Klimouši“ nekonají. Bohužel Klimouši přesouvají svoji aktivitu na noc, kdy přestává fungovat přirozená termika teplého vzduchu.

Proč kyselina citronová a ne ocet

Kyselina octová je jednosytná. Kyselina citronová je trojsytná - porovnání---jednohlavá a trojhlavá  SAŇ. Vypadá to tak, že kyselina citronová má větší snahu reagovat s chemobordelem, vytváří větší množství záporných iontů.

Pokud pozoruji účinek nad hlavou, připomíná mi to kapku oleje - nebo lépe Jaru - na hladinu vody.

Pomocí elektrolyzéru se pravděpodobně vytváří lokální přebytek záporných iontů, které se spolu s párou dostávají dost razantně do vzduchu a pomocí termiky i do mraků, které mizí před očima. Tímto přístrojem se dá do vzduchu dostat i 100g krystalické kyselny citronové za hodinu. Účinek lze sledovat rozpouštěním mraků, přelety malých letadel, vzteklým řevem měřících klimaterorstíhaček a konec konců i zájmem“civilistů“ v modrých oktávkách bez loga s –kufříky. Už jezdí ve třech autech.

Přístroj - elektrolyzér 

Přístroj je v provedení dvou sad elektrod, sady kladné a záporné. Výhodné je spojit minus- sadu s kostrou nádoby. Elektrody mají 70x70x1.2mm z nerezu 1.4301 (bohatě stačí), stejně jako nádoba. Spojeny jsou kulatinou o průměru 8-10mm. Přívod, který není spojen s kostrou, musí být izolován minimálně v silikonové gumě nebo lépe v keramické průchodce.
Kryt je zhotoven ze stejného materiálu s výdechem 40-60mm s kusem roury(zvyšuje se tím dynamika výdechu plynů,mám nastaveno na 4m délku).

Samozřejmě vzniká i kyslík a vodík, kromě toho parahydrogen a orthohydrogen, takže nekouřit!!!!!!!!!!!!! Samo to nebouchá, v plynu je dostatek vodní páry.
POUŽÍVAT JENOM A POUZE VENKU!!!!!!!!!!!!!!!!!

Příkon - napětí asi mezi 6-15V, proud 30-230A. Počet elektrod:16 těch,které NEJSOU spojeny s kostrou,15 těch, které jsou spojeny s nádobou. Počet není důležitý, rozhodující je plocha a z toho se odvíjející potřebný proud ze zdroje. Lze použít i spínané zdroje z počítačů (5V  20-50A), popř. k tomu dimenzované nabíječky, pokud možno BEZ automatických  regulací, nebo svařovací usměrňovače-WTU,ZU,aj. stejně jako spínané svářečky.

Ideální je uvést kapalinu do varu a nechat mírnou „čepici“. Při velkých proudech je cítit spálený cukr. Kapalina se barví od světle zelené po černou (kromě jiného přepalováním uhlíku a rozpouštěním elektrod). Klesá i potřebný proud. Pokud je kapalina hodně tmavá, je potřeba ji vyměnit za čerstvou - cca 40g na 1/2l vroucí vody. Čím více kyseliny, tím větší potřebný provozní proud. Elektrody i nádoba se rozpouštějí, předpokládaná životnost  500-1000 hod., máme za sebou cca 250 hod zkoušek a pokusů.

Osobně jako zdroj používám svářečku 250A.

Posílám také pár fotek toho, co jsem se snažil popsat.

Pokud bude zájem,rád potřebné upřesním.

Závěr
Už jenom odesláním tohoto mailu vzniknou problémy minimálně dvěma osobám. Nám. Nechám na Vaší fundované úvaze, kam tuto informaci o elektrolyzéru postoupíte.
Je mi jasné, že to nemáte jednoduché. Spousta věcí mi díky Vám docvakla. A tak si říkám:
„Když už mám koukat na svoji popravu, tak ji budu alespoň co nejvíc komplikovat“.

Pokud se tedy rozhodnete můj příspěvek otisknout (zveřejnit), máte můj bezvýhradný souhlas včetně jeho postoupení spřízněným webům.
Pokud se rozhodnete jej neuveřejnit,je to jenom a pouze Vaše rozhodnutí.

Zdraví Vás a přeje hodně sil a energie
V.

Fotky přístroje zvaného Kebule:







Roura nad střechu:


Terorstíhačka:



P. S.  Ještě mám pro Vás perličku. Pošlu fotky lžičky na kafe. Pochází od jednoho z členů mikroskupinky, v níž mám tu čest hostovat. Těch lžiček je už asi 6, vznikají na stole bez doteku kohokoliv, trvá to - teď to není, už to je. Odborně se tomu říká  atomární plastická deformace za studena.





20 komentářů:

  1. Chci se dotázat autora článku, kde je možno se přihlásit do kroužku Telekineze.
    Děkuji, Ládis.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty lžičky se deformují na základě určitého stupně duševního a duchovního vývoje naprosto spontánně.Nedá se to naučit ani "objednat".Je to deformace "bez síly",na hranici atomových vazeb.Telekineze je poněkud rodílná.
      V.

      Vymazat
  2. Zdravím všechny "octovače" a měl bych takový malý námět na vyzkoušení. Pokud někdo z vás vlastní ultrazvukový mlhovač, používá se v teraristice a taky se prodává jako ozdobný pokojový se světlem, bylo by zahodno vyzkoušet zda po nalití octa, či zmiňované kyseliny citronové, vytvoří taktéž mlhu, jako z vody. Pokud by to fungovalo, stačí už jen vyrobit nějaký ventilátorek v rouře, který by to hnal vzhůru. Terarijní mlhovače se dají koupit na netu od 420 kč, až po 2500 kč - podle výkonu.
    S pozdravem Serafin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domácí mlhovače vyrábí "studenou mlhu
      " což je v podstatě vysokofrekvenčně narušená soudržnost vody.Má velice malou kinetickou energii,proto po prohnání ventilátorkem v rouře velice rychle zkondenzuje.
      Pára má oproti tomu vysokou teplotu a díky ní je schopna vytvořit vlastní tah v rouře.Bohužel je to podstatně dražší.
      Pozor na učinky obou kyselin!!!Rozhodně nepoužívat v bytě( nejvýše pár kapek do miskky s vodou )a mechat volně odpařovat.
      V.

      Vymazat
  3. Mne by zajimalo, jestli ma autor nejaky jednoduchy navod, jak telekinezu podporit, nejake cviceni, proste jak se materii priblizit... Pripadne nejaky odkaz na prakticky zuzitkovatelne info? Diky...

    OdpovědětVymazat
  4. Ocet je levny a prakticky. Ale diky za info.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já kupuji 4Og sáček za 5,90. V akci se prý dá koupit za 3,50.
      Ten ocet mne zlobil poslední dobou i při vaření v hrnci.Dost smrděl a připaloval se.
      V.

      Vymazat
  5. Do 1 litru octa vymačkáme jeden citrón a odpaříme, třeba se takhle dá taky jednoduše znásobit...

    Guess

    OdpovědětVymazat
  6. Nasel jsem doma ocet stary 20 let, neotevreny. Jen tak ze zvedavosti jsem si cuchnul a malem me to slozilo. Vzal jsem dnesni ocet ktery mam doma a porovnal. Ten dnesni je jak vodicka. Kdyz nekdo prijde na navstevu, davam cuchnout k octum.. Nejdrive ten dnesni a pote ten starej. Lidi neveri jaky je rozdil, po tom starym padaj do mdlob...I kdyz oba jsou 8%. A jak jsem se informoval, ocet v lahvi je jmenovan jako kvasky, ale je mrtvy a v lahvi uz nekvasi.

    Viktor

    OdpovědětVymazat
  7. Těm, co vytvořili přístroj Kebuly:
    Děkuji Vám dvěma, jste skvělí lidé!!
    Alfa

    OdpovědětVymazat
  8. Taky mě napadlo, že ocet má čím dál víc barviv a přídavných látek. Jestli tyto nezhoršují jeho účinky.

    OdpovědětVymazat
  9. Jo jo, kdyby takových "kebulí" bylo víc, za chvíli se nebudeme bát "vlka, medvěda i orla" nic !

    OdpovědětVymazat
  10. Nedalo mi to a musel jsem kyselinu vyzkoušet, dnes se opět klimoušové začali činit. Odpařil jsem 40 g v litru vody na zahradním grilu a za půl hodiny od zahájení varu se chemický bordel rozplynul jako mávnutím kouzelného proutku. Pak se začala blížit pěkná bouřka,
    nevím jestli to bylo kyselinou, ale zastavila se na okraji modré díry po chemické oblačnosti a celý tento prostor "obešla". Z jedné strany sluníčko a z druhé temné mraky. Paráda ! Budu zkoušet dál.
    Tagheuer

    OdpovědětVymazat
  11. Zdravím
    Tak mě napadlo že citronová kyselina je součástí MMS. Co tak vyzkoušet odpařit malé množství MMS???

    OdpovědětVymazat
  12. Lidi, budte trochu svepravni a neverte vsemu, co vam kdo nakuka... Lzicky na kafe - to jsem se skutecne pobavil, deformuji se spontane, hmm, bezva!

    OdpovědětVymazat
  13. Pro Anonymní 14.září 15:12. Buďte tak laskav a podpořte,prosím, svůj internetový blábolivý výlev pádným důkazem a dokažte mi,prosím,že lžu.Pokud jste se s těmito termíny a fotkami doposud nesetkal neznamená to,že neexistují.Doporučuji studium obor Slévárenství,Metalurgie a Tváření za studena.(Dobrovolný,Odehnal,Řepa,Korecký,Píč aj.).Pokud dokážete tuto deformaci JAKKOLIV vytvořit,dejte mi,laskavě,vědět.Děkuji.
    V.

    OdpovědětVymazat
  14. Tak pohled na ty lžičky mne uchvátil. Sama doma mám podobnou, ale její závity jsem neudělala silou myšlenky, ale asi před 12 lety na semináři pana Calábka vlastníma rukama - ale lehounce jako by byla z nejměkčího materiálu. Bylo nás tam asi 200 a pokud si vzpomínám, tak se to nepodařilo jen pár jedincům.
    Zdravím FA

    OdpovědětVymazat
  15. Mam dotaz k tomu elektrolyzeru ...... kdyz mam venku rozdelany ohen a dam nad nej kotlik s vodou a dam do ni kyselinu citronovou a necham varit a varit ....... takhle ne? Vite nejsem jako zena ten typ na sestrojovani neceho vic slozitejsiho nez je domecek z karet :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Vyrábím doma CDS větší množství, protože jej posílám lidem po celé republice. Zkoušel jsem oxid chloričitý na chemtrails a funguje lépe a rychleji než ocet. Z výroby CDS mi zůstává dost vyreagovné kyseliny, jistě budou tyto zbytky fungovat taky dobře, protože to vypadá, že je tam i po reakci s chloritanem stále dost kyseliny cit. Ls.lucki

    OdpovědětVymazat
  17. Pokud někomu zbývá kyselina citronová,mám zájem,používám do vody pro napájení na husí farmě k tlumení kokcidií,poštovné na mě,děkuji,tel. 776754045.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.