21. září 2012

Petice Keshovy nadace generálnímu tajemníku OSN


Bližší informace o aktivitách Keshovy nadace v češtině zde: Nadace Keshe
Podepsat petici možno zde:

Petice generálnímu tajemníku OSN:
Podpořte technologie Keshovy nadace ohledně energie, vody, potravin a vesmíru

Vaše Excelence,

My, obyvatelé planety Země, vás naléhavě, avšak zdvořile žádáme, abyste použil svého vlivu, znalostí, zkušeností a systému OSN a podpořil a šířil vesmírnou technologii, technologii vody, technologii výroby energie, systémy pro životní prostředí (přímé zachycování CO2/CO4, čištění jaderného odpadu), systémy výroby proteinů a potravin, to vše technologie Keshovy nadace, vyvinuté jaderným inženýrem Mehranem Tavakoli Keshe.
(http://www.keshefoundation.org/ ) Bylo prokázáno, že jsou bezpečné, čisté, produktivní, a jsou skutečným neomezeným zdrojem energie.

S touto technologií budeme schopni zvrátit škody učiněné na naší planetě Zemi a nahradit energetické systémy škodlivé pro životní prostředí, na nichž jsme byli tak dlouho závislí.

Navíc dle našeho mínění je Keshova technologie výroby energie jedinou nezávislou technologií, která je schopna rychle dodat elektřinu 1,5 miliardě lidí, našim bratrům a sestrám, kteří dnes tuto energii postrádají. Do 15 let tento počet vzroste na 1,6 miliardy (protože nová síť infrastruktury je příliš drahá).

Tato elektrická energie dá oné 1,5 miliardě bratrů a sester novou svobodu, důstojný a slušný život. Místní elektřina z Keshových plazmových reaktorů jim dá možnost vytvořit místní průmysl, dá jim systém komunikace, nástroje pro dálkové vzdělávání, zavlažovací pumpy, atd., což jim přinese prosperitu, svobodu a mír.

Tam, kde je roh hojnosti (logo Keshovy nadace), tam není politickou nutností krást vodu a zdroje potravin jiným státům, a současné geopolitické konflikty ztratí svou podstatu.

Pane Ban Ki-moone, všichni obyvatelé naší planety věří, že vaše ochota postavit se za Keshův projekt povede k prosperitě, důstojnosti, rovnosti, míru a osobní svobodě nás všech.

My, lidé Země, vám předem děkujeme za vaše snahy učinit Zemi lepším místem k životu.

Obyvatel Země

17 komentářů:

  1. nechapu proc je k tomu treba naky centralni autority
    ktery se chovaj stejne jak kdyby mafii nekdo pozadal aby nevybirali vypalny
    proste sezente lidi zasvette je a roznese se to samo

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Orgonete-zní to sice hezky,ale zákony zachování jsou neúprosné -ne proto,že jsme se to učili ve "špatné" škole,ale proto,že platí v celém Vesmíru.Dnes je 22. září a místo "keshovy energie",máme petici.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co jsi čekal? Že 22. září to bude v televizi Nova? Počti si na webu Keshe Foundation, třeba pochopíš, že to není jako mávnout kouzelným proutkem (:-)))

      Vymazat
    2. Nebuďte leniví a chodte na Keshe stránku - tam sú termíny akcií...

      Vymazat
    3. Ne Orgonete,čekal bych to od Tebe.Web Keshe foundation mne nijak "nepřesvědčil".

      Vymazat
  3. proč nikde nevidím žádné vznášející se auto jako prototyp?

    OdpovědětVymazat
  4. Petici jsem podepsal,chce to rozeslat co nejvíce lidem. Hlavně do Avaaz.org ti se zabývají peticemi po celém světě. Dá se tam získat milióny podpisů

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní17. září 2012 12:11
    Téma volných energií mne docela zajímá, ale napadlo mne, že za Nadací Keshe by mohla být informační kampaň zorganizovaná Iránem. Irán se nachází ve složité a těžké situaci, obklíčen USA a jeich spojenci. Obrana proti útoku je pro něj složitá a je ve strategické nevýhodě, obklíčen kolem dokola nepřátelskými základnami. Pokud nejsou Iránci hloupí, pak vědí, že součástí válek je i válka informační...
    Z rozhovorů s panem Keshem je jasně zřejmé, že své technologie dává do souvislostí s obranou Iránu a varuje protivníky, že tyto technologie budou na obranu Iránu použity, pokud USA se svými spojenci zaútočí. Mohu předpokládat, že je ne dobré cestě k volným a čistým energiím. Říká, že může díky technologii létat do vesmíru, zastavit rakety, ponorky a letadla útočící na Irán, ale na druhou stranu přiznává, že zatím byl schopen zvednout touto energií pouhých 100 kg. Někdy je ještě velký kus cesty od teorie k praxi. I nacistické Německo mělo rozpracované technologie, s kterými byli kus vepředu před dalšími zeměmi s svými protivníky, ale uvedení do praxe, do spolehlivé sériové výroby nebylo zase tak jednoduché. Zkušeností německých vědců využili po válce hlavně Američani, ale z části i Rusové. Hitler mohl doufat a strašit tajnými zbraněmi, ale neměl čas na to je uvést do praxe.
    Proto předpokládám, že Irán má sice trumfy a není zcela bezbranný, ale kdyby měl k dispozici technologii, o které se mluví, použil by ji nečekaně, v okamžiku útoku, jako šok protistraně a nepouštěl by to v rámci informačního boje do éteru. Pak je otázka, do jaké míry lze takovou technologii udržet v tajnosti před tajnými službami protivníka, když jim nepřátelské tajné služby byly schopny v centru Iránu zabít několik jejich významných vědců pracujících na jaderných a plazmových energiích. Pokud ta technologie je alespoň teoreticky a v malém zvládnutá, nebude ji možné zastavit. Většinou se ve světě k takovým věcem dopracuje více výzkumných týmů najednou. Stejně to bylo s jadernou energií. Funguje to, že jakmile někdo myšlenku "zhmotní", pak se rychleji přenáší i do vědomí dalších lidí a dojde k principu, který vyjádřil příběh sta opic, pokud ho znáte.

    Nejhoší však na těchto věcech je to, že lidi pro svou naučenou skepsi a pocitu beznaděje sami zahodí šanci, sami si řeknou, že to není možné, že nás chce zase někdo podvést, oklamat, že to nemá smysl... Ale myslím, že má smysl jít dál a nevytvářet si v sobě bloky a pocity bezmoci, protože my všicni rozhodujeme o tom, zda je změna možná! Vím, že to tak funguje! Není to otázka víry, ja to otázka vědomí! Myslím, že jsem na cestě, abychom si to uvědomili....
    Ota

    OdpovědětVymazat
    OdpovědiAnonymní18. září 2012 18:44
    Přesně tak, Oto, souhlasím s Tebou i s teorií 100opic....
    Osobně to mám ověřené, že to funguje... myslím tím hromadné myšlení na jednu věc. Když mnoho lidí v daný okamžik myslí na danou věc, tak nějak se ta věc zrealizuje... Zásada je o prospěšnosti jiným, o kladné myšlence... např - NECHCEME VÁLKU - takto ne, protože vesmírné Universum přečte "VÁLKU" a to NE či JO.., moc neumí... Prostě tam vidí naše myšlení, vidí obraz války,... a neumí rozlišovat jestli ano či ne... Jestli budeme myslet na to, že nééé peníze.., tak je budeme mít furt, protože máme obraz peněz v hlavě a vysíláme jej do éteru... a tím pádem budou i složenky na lednici..
    Víte, já prahnu a chci mít jinou společnost, kde jsou lidi vyrovnaní, usměvaví, přátelští, láskyplní... Prostě bezva... Kde všechno funguje, lidi pracují velmi rádi pro druhé, je to jejich poslání...
    Volná energie je super, je ale třeba se na to upnout .... vytvořit myšlenkový trust mnoha lidí myslících na jedno... Pak naprosto věřím, že se sny stanou skutečností...
    veronika

    OdpovědětVymazat
  6. ano, stále to samé
    pokud by mysleli vážně, dají návody do pdf a vystaví na mnoho free energy fórech, a rozjede se to samo

    mimochodem ve vypisu akci na keshe foundation zmizela ta akce z 21. zari, (ackoli tam zustaly vsechny akce ze zari 2012)

    (free energy nema nic spolecneho se zakonem zachovanim energie, free energii lze čerpat i při zachování zakonu energie, v okolnim prostoru je tolik energie, ze i kdyz z ni lisdtvo bude odcerpavat mraky, bude to vypadat jako nekonecna energie v porovnani s celkem)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale my jsme pořád v hmotném světě, kde nejde něco vytvořit mávnutím kouzelného proutku, všechno je dřina, stojí to prachy a nějakou dobu to trvá ...
      I kdyby všude visely návody na technologie, kdo by to realizoval? Znáte někoho? Musí to někdo zorganizovat, a zaplatit, a od toho tu máme vládu, která by měla tyhle věci dělat v náš prospěch, ale k tomu se zatím nemá.
      Soukromníci? I kdyby měli prostředky, zákony jim budou házet klacky pod nohy.
      Zatím jsou dobré aspoň ty informace, aby se to rozběhlo. A ono se to začne valit jako sněhová koule, jen co se to někde uchytí.

      Vymazat
    2. no, stále to samé
      pokud by mysleli vážně, dají návody do pdf a vystaví na mnoho free energy fórech, a rozjede se to samo

      Vymazat
  7. stará moudrost praví,že převratné události se skrývají v BOŽSKÉ JEDNODUCHOSTI...člověk je díky intelektu a následně EGU příliš složitý http://www.youtube.com/watch?v=tyftmVdDa5o

    OdpovědětVymazat
  8. Niekedy ti Alcyonka nerozumiem dokonale, ale teraz ti Ďakujem. :-))
    Bed , obsah kapes /kabely/ obohatím o drevený kolík ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A čo tu kabelu na chvílu odložit:-) L.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.