10. září 2012

Přispějte do databáze fotek Chemtrails.sk

Ahoj Orgonet, tvoju stránku čítam už dlho a rád by som ťa poprosil, či je možné pridať link na Chemtrails na Slovensku www.chemtrails.sk k tebe niekam do bočného menu na hlavnú stránku. Môj zámer je o chemtrails nepísať, len zverejnovať fotky a videá. Žiadne zábery z amerických stránok, len to čo je vidieť každý deň nad našimi hlavami. Článkov je všade plno ale prehľadnú databázu zoradených fotografií som ešte nikde nevidel. Možno niekomu otvorí oči, že to nie je jednorazová záležitosť ale sústavná činnosť prebiehajúca takmer každý deň. Ďakujem

Orgonet:
Díky, samozřejmě to zveřejním. I zde byl s tímto účelem již dříve založen postranní blog, ale nestíhám ho udržovat, takže už je stažen. Věřím, že by majiteli stránek nevadilo, kdyby tam měl i české chemtrails - mám totiž od čtenářů pořád nové a nové fotky, které nestíhám zveřejňovat, a takhle by si je každý mohl vyvěsit sám a posloužilo by to všem.
Takže, pokud majitel webu není proti, navrhuju, kdo máte fotky chemtrails, přispějte do databáze www.chemtrails.sk, a tam to bude prospěšné pro všechny. Dávám odkaz na Stránky (nahoře pod nadpisem).

2 komentáře:

  1. vzhledem k programově gigantickému zasírání oblohy navrhuji obrácený gard,fotky ČISTÉ OBLOHY....http://vimeo.com/6995103

    OdpovědětVymazat
  2. skúsim to cez orgo-net,lebo mi nefunguje mail. 166 fotiek minulého roka, Košice a okolie, pre chemtrails.sk ,keď chceš tak to stiahni alebo daj iba odkaz. Tieto fotky by mali presvedčiť aj neveriacich -- http://obutt.rajce.net/Osviezovanie_vzduchu .
    mám este jedno zaujímavé krátke video,ale neviem ho nikam umiestniť.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.