26. října 2012

Chemtrails nad Polskem a tradiční řijnová ledová vlna

Klimateroristé mají v plánu na víkend vpustit do Evropy arktický vzduch, a už na tom pracují, ledový vak ohraničený pásem oblačnosti se od severu blíží.


Odpoledne byla nad celým Polskem nastříkána spousta chemočár. Těžko říct, co tím sledujou. Možná to slouží k přitahování onoho ledového vaku k jihu, protože chemtrailsová oblast vytváři nízký tlak, takže vyšší tlak se tam nahrne ....




Umělá sněhová kalamita kolem Dušiček se stává každoroční tradicí, ale myslím, že bude vystřídána opět teplým počasím, které potrvá nejmíň do vánoc ... jako loni. To jsme měli muškáty na balkóně skoro do vánoc.

Letošní podzim je až dosud hodně teplý, to je asi tím, že slunce vyzařuje mnohem větší teplo než dříve, i když se ho klimouši snaží odstiňovat. Na zahrádce mi toho pořád spousta kvete a roste (:-))), za mého mládí už by to bylo dávno zmrzlé ... Myslím, že jakmile klimouši přestanou stínit, budeme i zde v Česku mít v pohodě dvě i tři úrody za rok (:-)))

7 komentářů:

  1. Jé, to by se mi líbilo, ty 3 úrody za rok. Já říkám pořád, že by rok mohl končit 31.10. a další den být rovnou už tak 1. dubna. Třeba se dočkáme :)))
    Jinak je fakt, že mi kvetou kytičky, které už bývají zmrzlé, stále mám krásné jiřiny (tedy mám - do zítřka asi...). Je to asi 4 toky, kdy byl tak teplý podzim bez mrazů, že mi vykvetla i ananasová šalvěj, která jinak v našich zem. šířkách nevykvete vůbec, neboť dříve zmrzne. Měla překrásné, rudé květy a byla obsypána...
    Lvice

    OdpovědětVymazat
  2. Já to říkám jž delší dobu taky, že slunce víc hřeje a jeho paprsky více a rychleji pálí na holé kůži. Nevím zda to přičíst zvýšené aktivitě slunce nebo náklonu Zemské osy tak, že se naše pásmo asi přesunuje z mírného klimatu do subtropického (dejme tomu asi jako ve Středomoří a severní pobřeží Afriky). Proto zřejmě ta manipulace s počasím, aby si lidé ničeho zásadního nevšimli. Pokud by zde totiž měly začít panovat monzunové deště trvající týdny nebo dokonce měsíc, byla by to katastrofa prakticky neřešitelná. Spousta oblastí by byla kvůli pravidelně se opakujícím bleskovým a mohutným povodním trvale neobyvatelná, a pozemky s nemovitostmi zde neprodejné. A na tom volná ruka trhu rozhodně nemá zájem ! Takže jsme "pod pokličkou"(chemodekami dokonce i několika vrstvými) pěkně schovávaní !

    OdpovědětVymazat
  3. Na www.pocasie.sk nechádzam celkom obstojné informácie .
    Potiahnutím šipkou doľava sa dostanete do ČR. Skúste si porovnať s "Honsovou" :-) Ja nemôžem, nemám TV.

    OdpovědětVymazat
  4. To je pěkné, tady budeme mít středomoří a Afrika vychcípá :)) Dvě mouchy jednou ranou.

    OdpovědětVymazat
  5. Někdy mě mrazí, když sleduji, co se děje na obloze. Vidět přirozenou oblačnost nad Evropou, už skoro není a všude si bohatí miliardáří, snaží vytvořit zadní vrátka, k tomu aby přežili válku, které se tak bojí i v Evropě spousty lidí.
    Jestli si každý neuvědomíme, že záleží na každém z nás, může se stát, že nám zhyne i příroda kolem nás nadočista. Uvědomte si, že ty samé reinkarnace lidí, kteří žili na Marsu se usilovně snaží i tuto planetu podrobyt a zpustošit. Nenechte ostatní kolem vás ubližovat naší planetě. Protože tím ubližují hlavně celému světu. Korporace na naší zemi mají již obrovský vliv na zdraví chod naší planety. A jejich vliv, je obrovský na celou společnost, přitom o nich nikdo skoro nic neví.
    Zorgan

    OdpovědětVymazat
  6. Že přituhne je jasné i z toho, jak řádí ptáci na krmítku - to vypadá jak nájezdy Hunů. Na krmítku velkém asi tak 50-12cm běžně sedí kolem 16 zvonků zahradních, další poletují kolem, rvou se o každé slunečnicové semínko jak blázni, a když se naládují a odlétnou, začnou přilétat sýkorky (rovnou tři druhy: koňadry, modřinky a babky), dlask, brhlíci a nakonec i hrdličky. Běžně se stává, že sypu 2x po sobě, protože jednou to nestačí. Během cca 10 dnů jsem takhle ptáčkům skrmila 3 kg slunečnice a 2 lojové koule. Neuvěřitelné!

    OdpovědětVymazat
  7. When someone writes an article he/she keeps the plan of a user in his/her brain that how a user can
    be aware of it. Therefore that's why this post is great. Thanks!
    My site :: a

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.