23. října 2012

Obama a Romney: Snimky aury prezidentských kandidátů

Obama je dle mnoha vesmírných zdrojů vyspělou duší a klíčovým hráčem pozemské transformace, jak jsme tu o tom už několikrát psali, naposledy http://orgo-net.blogspot.cz/2012/09/matthew-obama-je-klicovym-hracem.html
(Ostatní články - zahledejte Obama).

Já tomu na rozdíl od mnohých z vás už dávno dost věřím, a teď už skoro úplně. Hlavně od minulého týdne, kdy o tom krásně promluvil Archanděl Michael na InlightRadio (tak se mi to líbilo, že mám v úmyslu to přeložit). 

Podívejte se na velkou zlatou auru prezidenta Obamy.


Zdroj:
http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/aura-pictures-president-obama-and-mitt-romney-debate

Snímky aury prezidenta Obamy a Mitta Romneyho 
v televizní debatě
FatherMotherGod
18. října 2012
Překlad: OrgoNet

Dobrý Bože!!!! Prezidentova aura jasně ukazuje, že je daleko za třetí dimenzí. Ti, kteří mají oči k vidění, si i všimnou, že televize neobsáhne ani jeho fyzický obraz .... hmmm ... pravý galaktický velitel.

Mona Delfino pořídila včera večer pár obrázků aury prezidenta Obamy a Mitta Romneyho při jejich debatě. Je skvělé, že si můžeme pořídit snímky aury lidí, kteří kandidují na úřad. To bude skutečná změna. To  zvýší transparentnost.

Všimněte si, že tahle aura jde až ven z televize - ano! Jeho aura je obrovská!

Miluju tuhle aurakameru! 
Mitt Romney má buď nad hlavou velký stín, anebo si myslí nešťastné myšlenky ....


P. S. Orgonet:
K tomu se nám hodí čerstvý příspěvek od Věry o českých kandidátech na prezidentský úřad - díky!

Zdravím :-) Orgonetku,
posílám takovou milou úvahu od jednoho Indigového. Je to bída, ale opravdu není s kým se ztotožnit. Vím, že to bude znít pateticky, ale kdyby třeba takový Karel Gott do toho šel, s jeho vědomím o pozadí Světovlády a jeho kultivovanosti, tak snad poprvé v životě poletím k volební urně s radostí :-). Žij blaze a stále hodně síly a Lásky Tobě i Tvým blízkým. Věra
http://prikryl.bigbloger.lidovky.cz/clanok.asp?cl=296209&bk=40920

Orgonet:
Nemá někdo z vás aurakameru, že by nám vyfotil ty naše kandidáty?
Ale nejspíš by to nepomohlo, to by byly samé temné mraky.
Já jsem taky pro Karla Gotta, a slyším to všude kolem sebe ... nešlo by ho ještě přemluvit?

P. S. Koukám na netu, že focení aury je už slušnej průmysl ...
Aurakameru můžete zakoupit třeba zde, ale má to senzory na ruce: http://www.auraphoto.com/products/auracam.shtml?close

A tady je jiná bezkontaktní:
http://cebunet.com/aura/





37 komentářů:

  1. A co Okamura, jak ten se Vám vidoucím jeví?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jako Slunko na japonské zástavě....ten člověk je NORMÁLNÍ a nazývá vše přesně...jestli se v senátu spojí s dalšími,tak se bude kadrovat tvrdě ,kdo si nadřel za posledních dvacet let ty miliardové majetky..

      Vymazat
    2. http://www.parlamentnilisty.cz/rss/zpravy/Senator-Okamura-Toto-je-me-kladivo-na-gaunery-Zadny-neutece-250881

      Vymazat
    3. Kartel nikoho nenechá hatit jeho plány, ani v ČR ! Kulek je ulito dost, a peněz na tajných švýcarských kontech pro terminátory-ukončovače také ! Však jste tu četli o pokusu odstranit Klause. Tehdy se to nepodařilo. Současná doba je zralá na všelijaké zvraty.Mohou být v celku pokojné nebo naopak velmi dramatické. K tomu velkou měrou přispějeme i my,každý z nás.

      Vymazat
  2. co som pocul o aurafotografii tak musi mat fotografovany subjekt ruku na elektrodach co mu meria napatiev ruke a pocitac to vygeneruje mu auru okolo neho.. prave podla tych rozdielou v el. napati v ruke.... ale technika ide dopredu a mozno ze toto nie je jediny sposob ako odfotit auru...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to taky nějak neštimuje ty obrázky. Vypadá to jakoby někdo fotky prohnal programem Malování a ty šmouhy tam dosprejoval.

      Vymazat
    2. to je fakt!! ale keď treba pridať ešte zopár hlasov k víťazstvu je to super ťah na voliča!! ľudia tomu aj tak nerozumejú....

      Vymazat
    3. to je pravda, ale keď ide o to získať o pár voličov viac a uistiť si výhru je to dobrý ťah, nie? spoliehajú sa na to, že ľudia tomu nerozumejú...

      Vymazat
    4. Aura kolem Baraka H.O'Bamy30. října 2012 v 16:38

      doporučuji televizor reklamovat (podle moderního vzhledu bude jistě ještě v záruční době), pokud bude porucha v podobě aury u Husseina Obamy pokračovat, pak doporučuji televizor vrátit a požadovat peníze zpět

      Vymazat
  3. pokud budete vědět jak aurakamery fungují, tak fotky aury nebudete brát moc váženě...

    každopádně Obama je člověk s čistými úmysly !

    OdpovědětVymazat
  4. Ty fotky nevypadají moc přesvědčivě. Spíš to vypadá na nějakého neumětela, co si hrál s Photoshopem.

    Pro porovnání:
    http://www.roznovskepivnilazne.cz/pece-o-dusi

    Nevím, jestli to taky není podvod, ale vypadá to o poznání důvěryhodněji.

    Další odkazy:
    http://www.zdravi4u.cz/view.php?cisloclanku=2006100701
    http://www.banksia.eu/usui-reiki/fotografie-aury-pri-reiki-videa/
    http://www.kpufo.cz/oblasti/fot/index.php?option=com_content&task=view&id=28&Itemid=30
    http://holy.cz/pozvanka/aura.htm


    OdpovědětVymazat
  5. :) iPhonem se 100% neda nafotit Aura a uz vubec ne pres televizni vysilac. Je to stejne jako kdyz iPhone udela rentgenovy snimek vase ruky. Jsou to jen zajimave aplikace v telefonu na hrani. Ale skutecne nedelaji nic jineho nez dobarvuji forky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas.. :) A už vůbec nevěřím tomu, že by byl Obama nějaký svatoušek. Všichni vrcholní představitelé USA mají na rukou krev nevinných lidí.

      Vymazat
    2. Presne tak, ani mne sa to nevidi. Najma cez TV. Co nezachytila TV kamera a neprenesie sa cez vsetky zariadenia a nezobrazi na TV prijimaci, je sotva mozne zosnimat nejakym domacim zariadenim. Videl som realne kirilianove fotografie a vyzerali uplne inak. Mne tiez pridu vyssie uvedene snimky len dofarbene zabery vystrihnute z TV zaznamu (alebo fotky obrazovky)...

      Vymazat
  6. Naozaj si myslíš, že programček v iPhone dokáže reálne odfotiť auru ?
    Ak áno, potom Kirlian je odpísaný. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ak tú aurakameru milujete a máte iPhone, tak nech sa páči.
    https://itunes.apple.com/us/app/aura-photography/id331236928?mt=8

    OdpovědětVymazat
  8. Teda nechci znít skepticky,nebo hnidopišsky :-) ale vy vážně tvrdíte že pan Obama je "velký, dobrý, galaktický vůdce" ??? ten pan Obama kterej stojí kousíček od špičky pyramidy toho našeho "svobodného" světa? proč nám ten velikán teda neprozradí podstatu peněz, a nepoučí nás že jsme všichni otroci bankovního systému??? :-)
    nechci urážet, o politiku se moc nezajímám, je to můj hloupý názor...
    aurafoto z televize? kdysi sem četl o tom jak to funguje, a k vyfocení té "pravé" aury je třeba aby dotyčný stál v zatemněné místnosti, a je k tomu třeba neskutečně citlivý foťák, a dlouhá doba expozice( třeba se technologie zlepšila...) ale princip zůstává stejný, jde o to že se jednotlivé buňky mezi sebou dorozumívají právě světlem, a pokud jste schopni to světlo zachytit a pořádně zesílit, tak máte cosi jako foto aury... dá se o tom na netu najít docela dost :-)

    pro Peterkal23. října 2012 11:47: to není fotka aury, ale kirlianova fotografie, a dá se údajně taky použít k měření vitality, zkoušel sem to doma s 30KV trafem a s utrženým listem , a vypadá to hezky, ale ten lístek měl mírně řečeno popáleniny jakprase :-D možná moc silný proud, možná proto že ta plazma má několik tisíc stupňů :-D nevím,taky sem viděl tyhle fotky lidských končetin, pochybuji že amputovaných :-D

    PaT

    OdpovědětVymazat
  9. Nebo tady: http://www.nase-energie.cz/aura-analyza vyfocení aury – zářením kolem prstů. Taky dobrý a hodně vypovídající o mentálu a zdravotním stavu.

    OdpovědětVymazat
  10. hento je podfuk...aura sa nedá fotografovať... tzv. aurakamera je dobrá akurát na kšeft a mámenie peňazí od nevedomých ľudí.

    OdpovědětVymazat
  11. Pri pozeraní TV vidím hercom auru, no však tak na 1cm najviac. Aby aura presahovala TV sa mi zdá hlúposť. Na fotkách Obamu, ktoré sa nachádzajú na internete vidím jeho auru modro fialkovú a jemne ich lemuje oranžová.

    OdpovědětVymazat
  12. 1) Aurakamery jsou prachobyčejný podvod s přisvětlovacími diodami.
    2) Neměla by být aura nad člověkem? Nebo mi chcete tvrdit, že auru lze vyfotit i na miliardě televizorů kam se přenáší současně s člověkem, který je momentálně na obrazovce?
    3)Nevím, jestli prospívá věci dávat na blog jakoukoli informaci, zvlášť když má nulovou hodnotu.

    Guess

    OdpovědětVymazat
  13. Tomuhle se snad nedá věřit! Obama a zlatá aura?!!! To měl být vtip? Nechci to rozebírat.Já osobně však auru lidí kolem hlav vidím pouhým okem.tedy, pokud je člověk při denním světle.Aury dnešních lidí vzhledem k nadmíře starostem, "plánování" a všeho toho balastu mají aury od šedé až k černé.Někdy fosforové-zelenkavé, všimla jsem si i růžové, ale zlatou?!!! Tu snad měl jen Budha nebo Ježíš!
    Lidičky,nehledejte svaté mezi politiky!Nenajdete tam ani jednoho.Už z důvodů. které jsem vyjmenovala viz výše !

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dan, pani čo fotí dlho auru rozumie tomu čo robí a má aj vlohy vidieť auru. Doletela som na workshopík naštvaná, že mi ktosi zrazil moju "náladu" a tak ma prekvapilo keď kukla na mňa a povedala : kašlite tam na reči toho čo vám povedal... máte zlatú auru. No fakt haluška :-DDD
      Myslím s že je tak - v živote každého sú okamžiky zlaté a šedivé.
      Hm bolo by zaujímavé nafotiť ich keď sedia vedľa seba ...títo dvaja páni.

      Bed

      Vymazat
    2. Att: Bed
      Když se podíváte dobře na člověka při jasném sluníčku nebo jasném světle,uvidíte kolem hlavy auru i v duhových barvách.Myslím si, že tohle jsou schopni vidět všichni.Není ale pravda, že šťastné myšlenky či špatné odráží barvu aury. V tom se lidé hodně mýlí.Aura je vlastně prozařující duše.A pouze čistá duše, povznesená nad vlastní ego, je zářící.Mimochodem, proč vlastně byli všichni svatí zvěčněni na obrazech se "žlutým" kruhem kolem hlavy?

      dan.

      Vymazat
    3. Att dan. : tak jsem zářící a svatá :-DD

      Vymazat
  14. Co říkáte na Táňu Fischerovou? http://srdcenoveenergie.blogspot.cz/2012/10/tana-fischerova-otazky-odpovedi-k.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Táňa ať zůstane taková jaká je, a nikam do politiky se nehrne. Sklidí jen trapný výsměch. Ať raději dál pomáhá v nadacích, pořádá koncerty apod. To je její parketa, a tam je doma, a tím rozhodně pomáhá víc než by si myslela že pomůže v politice.

      Vymazat
  15. http://www.zakomunistu.cz/
    ty stránky jsou vylhané, podívejte se a odpovězte si na otázku, kolik jste brali v r 1989 a kolik berete dnes.
    jm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lže se všude a pořád ! Dokonce se to zvrhlo tak daleko, že jedna lež potírá, vyvrací nebo dokonce potvrzuje další lži ! Jak bylo řečeno v jedné pohádce "mám z toho všeho v hlavě pořádnou bramboračku"

      Vymazat
  16. Málokdy nebo snad ještě nikdy jsem zde ještě nic nekritizoval. Ale usuzovat dle aury tak jak je uvedeno v článku mi přijde zavádějící. Patřím k těm co aniž by o to usilovali nebo od toho něco očekávali , aury vidí již od dětství. Barvy vidím také... je to složitější na vysvětlení tak jen takto rychle. Aura může vypovídat o mnohém.... a vypovídá. Ale že by barva nebo velikost ukazovala na kvalitu záměrů o tom já sám pochybuji. Existují svědectví lidí, kteří viděli auru kolem Hitlera, měl ji nesmírně velikou, zářící.... a připodobnil by ho někdo k Budhovi???? Foto může být opravdové, to nezpochybňuji...osobně mám zkušenost, že vyrovnaní soucitní lidé mají auru srovnanou, hezky formovanou a na barvě až tolik nezáleží. Ale to je moje pozorování, které nechci nikomu vnucovat... Dám malé osobní příklady - léčitel vyrovnaný mírný člověk (Lino)- Krásně srovnaná kolem jeho těla světle modrá, Šaman- silný člověk, pomáhající druhým - veliké vejce kolem těla barva až do zlata, Psycholožka pomáhající člověk, krásná duše - jednou světle modrá až bílá někdy krásné vejce až do zlatova ... prostě bych řekl, že záleží i na momentálním rozpoložení, únavě apd... Ale jak říkám, je to pouze mé pozorování. Mějte se krásně!

    OdpovědětVymazat
  17. Před 15lety? jsem ve Spiritu přečetla, že poslední americký prezident má být tmavé pleti, černoch.....
    No, máme to tady a uvidíme, jak to půjde dál....
    Rozhodně se nebojím žádného válečného konfliktu..., těším se, až přijde Keshe nebo někdo jiný, a představí světu své úúúžasné technologie...a všichni budou dělat přesně to, co je baví.... A právě v jednotě je síla okamžiku.. těším se na to jako malé dítě mnoho let...A věřím, že už je to otázkou krátké doby... Na světě jsou války, smrt, krev, pláč... Toto nebude... Skutečně je třeba, aby se tato neřádstva zastavila, odstranila... Tohle je možné pouze změnou technologií a hlavně změněným přístupem k duchovnu...- V tomto je neskutečně obrovský poencionál změn našeho života..Jdeme do všeobecné jednoty, prosperity a štěstí.... KONEČNĚ.......!!!!!!!!!!!!!!
    Za mlada jsem viděla "x" UFO jako malé letící hvězdy měnící směr a rychlost..., které jsou vidět i na začátku Akta X.. Za mládí jsme se sestrou viděly obroovské UFO, které zvedlo celé vojenské bochořské letiště ze spánku...:-))
    A před maturitou moje duše 2x vystoupila ven z těla... a koukala se, sedíce nad Husákem, na třídu....
    Takže vím, že tento svět je o velkých tajemstvích, lžích, kamuflážích, probouzející se obrovské lásce a duchovnosti...
    Mám Vás ráda, veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konečně se lidé vracejí zpět ve svých myslích zpěz ke svému Zdroji-Bohu z něhož jako lidé povstali. Ono to ani nemohlo dopadnout jinak ! Napřed ale museli lidé poznat na vlastní kůži že sami bez Něho ničeho nedosáhnou - jen samý zmar,zlo,negace a smrt. A lidé už toho mají víc jak nad hlavu,dost, a chtějí změnu, chtějí se vrátit zpět ke Zdroji, k Pokoji a Lásce, které jim zde na Zemi byly krutě násilně a nemravně uzmuty !

      Vymazat
  18. Pro pánajána Veronika píše o bochořském letišti. Jako kluk jsem tam docela často zdrhnul a vojsko mě přivezlo domů i s tříkolkou.
    Kdy to ufo tam bylo k vidění? Snad se upamatuju na něco neobvyklého.
    RK

    OdpovědětVymazat
  19. A co Tana Fiserova ja uz jsem ji podporil http://www.cestyksobe.cz/tana-fischerova-otazky-a-odpovedi-k-prezidenskym-volbam-ad1414/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Táňa Fischerová všechno možné jen ne prezident. To prostě k sobě nepasuje a dobře fungovat nebude !

      Vymazat
    2. Když už prezidentku, tak bych viděl jednu schopnou vitální dračici - Magdu Vašáryovou (bývalá herečka a diplomatka)

      Vymazat
    3. Ta by s těma dědkama v lavicích sněmovny a senátu zatočila jak s hadrem :)))

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.