23. října 2012

Planeta Nibiru je pozorována největším teleskopem světa

Díky čtenáři za tip v komentářích ohledně Nibiru! Taky si myslím, že už je čas přestat se bavit o vadách optiky.

10. planeta naší Sluneční soustavy nepochybně existuje a myslím, že její popírači by se mohli už trochu porozhlédnout po internetu, neboť tam se to právě jenom hemží pozorováními "dvou Sluncí", "planety X", "Nibiru", nebo jak se tomu ještě říká. Vlády nám Nibiru zatím stále utajují.

Americký badatel John Moore informoval 25. 7. 2012 ve svém rozhlasovém vysílání, že získal důvěryhodné zprávy o tom, že Nibiru je v našem solárním systému a je sledována americkou observatoří Arecibo v Portoriku, vlastnící největší a nejcitlivější radioteleskop. Nibiru se dle observatoře měla velmi blízko přiblížit k Zemi ve dnech 17. 8. - 26. 9. 2012 a způsobit různé katastrofy na území USA (tyto informace jsou stále tajné, na webu oné observatoře je nehledejte). Americké tajné služby tudíž varovaly rodiny vyvolených, aby se připravily .... od jedné z těchto rodin získal Moore tyto informace.
(Nicméně data už nám uběhla a katastrofické předpovědi se nenaplnily - nás znalé různých channeligů to vůbec nepřekvapuje (:-))).

Moorův rozhlasový pořad o Nibiru si můžete poslechnout a přečíst anglicky na http://www.youtube.com/watch?v=lsHliMBVqz4

K tomu pořadu je video, na němž se snad ta planeta už nedá popřít ....

A když si pustíte výše uvedené video na youtube, tak v jeho okolí můžete shlédnout desítky dalších podobných videí z celého světa, zobrazujících onu planetu navíc.

Dám sem aspoň jedno z nich, které mi připadá mimořádně zajímavé: video natočené teleskopem na Havaji 11. 9. 2012, zobrazující smyčku noční oblohy, na níž v 1:19 vyjde obrovská planeta ... 
http://youtu.be/jrBs9sahtzM



Takže navrhuji, že diskusi o vadách optiky při sledování oné "přebytečné planety" bychom pomalu mohli opustit ...

38 komentářů:

  1. Nemám přímá pozorování „druhého slunce“, ale nepřímá. Někdy v noci, je to nepravidelně jednou měsíčně od půlnoci přibližně do 05:00 hod pozoruji, že i několik hodin po západu slunce je na západě mírně projasněno, jako by slunce zapadlo jenom před chvílí. Celá ta noc je jiná jakoby „bílá noc“ za polárním kruhem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám odpozorováno to samé z CK, ale čekal jsem zda se někdo další ozve, abych nebyl zase za blázna, co pořád něco vidí, a ostatní ne !

      čtenář z CK

      Vymazat
    2. to je podle mne způsobeno velkým zasprejováním celé atmossféry hliníkem a jodidem stříbrným, kdy vše v různých úhlech vytváří takové odlesky, že to nikdo nevyděl. Když program google zapomene retušovat oblačnost, tak se ukáže planeta v hrozné mlze.To pak ukazuje všechny tyto zpitvořeniny normálních vesmírných těles kolem nás.Nimiru se přece srazila s původní planetou života, a je z toho pásmo asteroidů a spousta potíží...
      Nemo

      Vymazat
    3. Možná že ty různé záhadné efekty na obloze může skutečně zapříčiňovat chemtrails který láduje to svinstvo a kovy dnem i noci do atmosféry

      Vymazat
  2. Ahoj, to jsem zase ja s 20 letou praxi v optice :)

    Prvni video ktere je na youtube, ke kteremu nejde pridat komentar je faleshne, natachene na low-camera pres filtr. K tomu neni treba zadny komentar. Treba si najit puvodni video, kde sam autor rika, ano je to FAKE :) Je to to same jako s tim videem s UFO, ktere tady bylo vcera na orgonetu!!!

    Dalsi video z Canada-France-Hawaii teleskopu. Stahnete si Stellarium a jine programy ktere promitaji simulaci nocni oblohy a porovnejte si to. Jedna se o Venusi a Mesic :) Strasne jednoduche odvodit velikost zariciho mesice a zarici venuse.

    Na svete jsou desitky tisic super amateru a profiku, kteri sleduji nocni oblohu, proc vsichni nezacali rvat a rika, sakra tady to je, tady je NIBIRU, to je ona! Vidite ji?

    Podivej te se na vetsinu techto videi, jedna se porad o tu samou Venusi!!! Treba tady http://youtu.be/2U6bXfDOrmI?t=1m12s

    na vsech je to venuse a pokud nasledovala Mesic, optika opet udelala sve, protoze svi mesice byl silny v cistem nocnim vzduchu, opticky pusobi zare realne vetsi a to same i kdyz je na obloze Venuse!

    Verite mi lidi? Kdo Vas chce oklamat, proc toto nekdo ma jako ucel a chce sirit HOAX? Proc Vam podsouvaji porad tuto nepravdivou teorii a klame Vas? Poutaji Vasi pozornost od niceho jineho? Chteji aby jste zili podle jejich predstav ve faleshnem presvedceni?

    Orgonete diky za zverejneni! Snad nekdy pravda vyjde najevo a lidi budou mit rozum!


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím, že máte pravdu, člověče s dvacetiletou praxí v optice. Líbí se mi věcná, klidná argumentace. Bez napadání lidí, kteří smýšlejí jinak.
      Zdravím. N.B.

      Vymazat
    2. Prosím Vás, neargumentujte tu s počítačovými programy(Stellarium), které nezobrazují on-line skutečnou oblohu !!! Tady nejde o smýšlení, tady jde o fakta ! Už se to tu řešilo několikrát, a je dosud vidět, že si ještě plno lidí "sedí na vedení" !

      Vymazat
    3. Pro anonymní 11:59

      Tupost některých lidí si zaslouží být pranýřována, ať se vám to líbí nebo ne ! Demokracie totiž není o cochcárnách, jestli to náhodou nevíte.

      Vymazat
    4. A bylo by to ještě lepší, kdyby autor toho komentáře nepoužíval zpotvořenou češtinu (viz faleshne, faleshnem) - herdek, přece jsme pořád ještě v Čechách, tak proč náš jazyk křivit do angličtiny?

      Vymazat
    5. Na tom prvním videu je také krásně vidět, že je to "druhé Slunce" vzniklé na nějakém filtru. Samotné video vlastně dokazuje, že je FAKE tím, že ta údajná planeta je pořád na stejném místě vůči Slunci i při záběru toho prstencového zatmění, každá planeta se pohybuje a nemohla by být prostě na stejném místě. Jako další důkaz je to, že sama tajemná planeta je během záběru na prstencové zatmění také jen světlý prstýnek (a jen při tom zatmění) - tak nikdy planeta změnit vzhled nemůže. Takže je vidět, že to je Slunce - ten prsten a pořád stejná poloha vůči Slunci po uplynutí delšího časového úseku to dokazuje. To druhé video: polohy třech nejjasnějších objektů přesně odpovídají Jupiteru, Měsíci a Venuši. Celý špás je v tom, že jas Venuše a zejména Měsíce daleko převyšuje hvězdy. Expozice musí být nastavena tak, aby bylo vidět i hvězdy a že je v tomto případě expozice dlouhá dokazuje, že je vidět i docela slabé hvězdy. Ale když se do záběru dostane něco, co je výrazně jasnější, tak se stane to, že je ten objekt přeexponovaný a přeteče to i na okolní pixely. Jednoduchý pokus: vemte foťák s manuálním nastavením délky expozice a namiřte ho na jasnou noční oblohu. Začněte od krátkých expozic a uvidíte, že na snímku nebude žádná hvězda (pokud bude v zorném poli Měsíc, uvidíte krásně tvar jeho fáze), postupně prodlužujte expozici... na snímku se začne objevovat čím dál více hvězd, ale na Měsíci začnou nejprve mizet podrobnosti a pak už bude vidět jen hodně zářivé velké kulaté "cosi" na přeexponovaných pixelech.

      Vymazat
    6. Pro Anonyma 14:18
      To není českých slov "křivení do angličtiny", to je jenom pouze česká lenost po sobě číst texty, než se odkliknou "na sklo". A takových je tu hafo, bohužel.

      Vymazat
    7. Mě docela zaujal tento článek http://zakazanapravda.blogspot.cz/2011/01/tajemna-planeta-x-nibiru-annunakove.html a hypotézy v něm uvedené. A také info o teleskopu na Jížním pólu, který má údajně už několik let mapovat předmětný prostor. Astronomii moc nerozumím, ale rozumím tomu tak, že dnes takový objekt asi moc zařízení na Zemi není schopné zachytit.

      Vymazat
  3. No já nevím, ale pokud to, co bylo předpověděno v tom videu, a nakonec se nestalo, má být důkazem existence Nibiru...? Já bych spíš řek, že se prokázalo, že to video je naprostý nesmysl a pan John Moore si z nás vystřelil nebo si někdo vystřelil z něho.

    OdpovědětVymazat
  4. V 1:19 vychází podle Stelaria po Měsící Venuše.

    OdpovědětVymazat
  5. Je to iba Mesiac: http://imageshack.us/a/img809/5695/stell.png

    OdpovědětVymazat
  6. Až se Nibiru přiblíží
    Zemi, budeme ji vidět přes celou oblohu. Protože je několikrát větší než Země. Kdyby měla být tak blízko, jak říkají, musela by být vidět přes celou naši oblohu. Protože tak je veliká.
    A byla by tak vidět několik dní, ne jen hodin. Ale astronomie ji povrzenou má planeta X...existuje a je vedena, jak oblížící se Zemi. srážku však nepotvrzuji, jen se přiblíží, ale to co je za ní, to nám zůstává skryto.

    přítel dobrých lidí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No za ní letí chvost jedovatých plynů a obrovské množství volně letícího kamení. Ten chvost je dlouhý miliony kilometrů ! Pokud nás ten chvost zhasáhne, tak se máme nač těšit.

      Vymazat
    2. kdyby to bylo jak říkáte, elektromagnetické síly by to tu vše roztrhaly na kusy a každý by letěl jinam. Včetně slunce. Tak už se proberte, nic takového není. Jen nafouklé strašáky.

      Vymazat
  7. Nibiru také moc neberu. Jeho "existenci" můžeme lehce připsat na vrub Sitchinovi a tomu se nedá věřit.Nebyl to žádný astronom,pouze spisovatel,o Nibiru tvrdí, že o ní vyčetl ze starých spisů.Od něj samotného však neexistuje ani jeden doslovný překlad starých textů !! Jako např.byl doslovně přeložený Gilgameš.Takže..kdo má vlastně zájem na tom, abychom uvěřili a báli se příchodu "zlé" planety? K čemu to má posloužit?!
    Já osobně však pokládám za velmi pravděpodobné, že Venuše,která prošla kolem Slunce neměla dosud čas (podle astronomického cyklu) aby od nás odešla na tolik daleko, že už by měla zůstat skryta.Myslím si,že to, co se objevuje čas od času u Slunce nebo Měsíce, je stále naše Venuše.A pravděpodobně ji ještě uvidíme.Rozhodně odmítám přijmout verzi, že někde si poletuje planeta Nibiru.Mimochodem, je možné, aby se k Zemi přibližovala tempem meteoritu i planeta? Pochybuji.Planety mají přeci svůj řád!!

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nenechte se vysmát, ke kolizím dochází ve vesmíru tak často, že i astronomové zírají jak telátka na nová vrátka. Kdo by si pomyslel, že se může kometa roztrhnout za letu na několik desítek kusů při přeletu kolem planety. A ejhle, nedávno se to zrovna stalo planetě Jupiter kometou Shoemaker-Levy. A téměř všechny kusy následně po rozpadu komety dopadly přímo do něj ! Já si však myslím, že planety se mohou nebo nemusejí srazit. Záležet bude na síle jejich magnetismu jako ochranném štítu a pak také na jejich polarizaci plus nebo mínus. Znáte to, pokud se sejde plus a mínus - přitáhnou se k sobě, a pokud plus a plus nebo mínus a mínus, tak se zase od sebe odpudí, a proletí jen kolem sebe. Slapové síly samozřejmě zahrajou svou destruktivní roli, ale zase bude záležet na rychlosti míjení, vzdálenosti obou těles atd. Nesmíme zapomínat že ve hře je i interakce slunce se vším co ve Sluneční soustavě silově působí.

      Vymazat
  8. Zdravím všechny,

    sleduji ty informace o Nibiru už taky nějakou dobu a asi jako spoustu lidí taky napjatě čekám, jestli se teda ukáže nebo ne a osobně v tom vidím spíš pozitivní záležitost (jako ve většině změn, které přicházejí). A je fakt, že vzrůstá počet videjí, které mají existenci Nibiru dokázat a počet lidí, kteří proti tomu brojí. Je pravda, že když sledujeme teď oblohu, tak tam můžeme vidět úžasné věci a dle mého osobního názoru, ať je to Nibiru, Jupiter nebo Venuše, tak je zkrátka fascinující vidět na noční obloze tak jasně zářivé objekty (nemluvě už o "blikajících hvězdách", oficiální vysvětlení má být něco s lomem světla nad horizontem přes atmosféru atd., ale kdo ví jak se to má ve skutečnosti, žeo).

    Nicméně abych se dostal k tomu, co chci napsat. Nedávno jsem viděl zajímavé shrnutí o Nibiru (nebo taky Planeta X nebo taky Ničitel nebo spousta jiných jmen, ty jsou prý taky za účelem dezinformovat lid) z televizní stanice RT (Russia Today, jestli se nepletu, bylo zde na Orgonetu: http://orgo-net.blogspot.no/2012/10/o-planete-nubiru.html ), kde o tom zajímavě mluvili (což je vlastně síla, že je televizní stanice, kde to normálně zveřejní). Nicméně tam uvedli informaci, na kterou jsem narazil už při prvním "kontaktu" s Nibiru a kterou jste určitě mnozí z Vás taky zachytili, ale tak nějak jsem to vypustil z hlavy nebo si plně neuvědomil co to znamená v praxi. Došlo mi to, až když jsem četl komentáře nějakého jedince, co si tam stěžoval, proč ji teda už dávno na obloze nevidíme (jak si spousta z nás myslí)! Pak ale přichází do hry právě ta podstatná informace. A sice, že Nibiru není běžnými teleskopy zachytitelná... že první "potvrzené" (pokud připustíme ten únik tajných informací, popř. tuhle teorii jako potvrzení) sledování Nibiru bylo pomocí infračerveného teleskopu (IRAS, jestli se nepletu) někde před snad dvaceti lety, že jej NASA takřka zoufale obětovala, jen aby se jim ten záhadný neviditelný objekt podařilo zachytit (nemám teď link, kde jsem tohle četl, ale snad bych dohledal). Na základě toho (opět záleží na tom, čemu jste ochotni věřit) měla USA vystavět na Jižním Pólu infračervený teleskop a observatoř, který měl za úkol sledovat pohyb Nibiru a její přiblížení k nám. Proč na Jižním Polu? Protože Nibiru se má přibližovat zrovna z takové pozice, že je vidět nejlépe právě z Jižního Polu (popř. některé zdroje uvádí, že zpoza slunce, takže taky nemá jít pořádně vidět).

    Abych shrnul své úvahy a přidal svou troškou k debatě o existenci/neexistenci Nibiru.
    - jestli jsou dané informace správné, tak Nibiru není konvenčními teleskopy a prostředky (tedy by to mělo znamenat i běžný okem na velkou vzdálenost?) nezachytitelná, pouze infračervenými prostředky. To dává šanci, že vlastně dost videí na youtube opravdu ukazuje něco jiného než se udává - nicméně to ani nevyvrací existenci Nibiru, pouze by to posunulo do jiného spektra vnímání
    - jestli se přibližuje z tak "nevýhodné" pozice, že je možné to sledovat nejlépe či pouze z Jižního Polu, to taky dost omezuje sledovací možnosti laiky (chatu na Jižním Polu zatím nemám:D), ale opět to nevyvrací existenci Nibiru

    Takže kol a kolem, vlastně nám nezbývá než se držet svých přesvědčení, kdo čemu věří a hold čekat s vírou (nejlépe v lepší zítřky, pro které ale můžeme už aktivně něco dělat dnes) a nechat se překvapit jak to nakonec dopadne, ale zase zbytečně nevyšilovat. Příjde Nibiru? Tak příjde a bude to zajímavý. Nepříjde? Tak nepříjde, příjde něco jiného, bude veselo i tak.

    Děkuji za pozornost, přeji pevné nervy, optimismus v duši, mysli i na jazyku a hezký den všem!

    Richard

    P.S. Když se teď díváte na noční oblohu, máte taky pocit, že na nás hvězdy upírají svou pozornost nebo už blázním?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Nibiru je v normálním světelném spektru lidského oka neviditelný temný, černý objekt. Teprve infračervené bádání do vesmíru jej objevilo. Takže jedině infračervené záznamy nám mohou něco o Nibiru říci. Vše ostatní stojí na hraně použitelnosti ! Četl jsem kdesi, že až přiletí na jistou vzdálenost od slunce, že se rozpálí něco jakoby vznítí, a začně hořet či svítit jako druhé slunce, a to že má způsobit, že na Zemi bude jenom den. Jsou tu i jiné předpovědi, také dost fantastické, takže počkáme, zahulíme, a pak uvidíme :)

      Vymazat
  9. Něco podobného jsem viděla, je to asi 7 dní zpátky. Bylo to těsně vedle Slunce za bílého dne. Při zájmu mohu zaslat fotografie.

    aja24.5@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. No nějaké vysvětlení to mít musí... Na druhou stranu je jasné, že celá naše civilizace i věda je postavena na lžích. takže v podstatě nevíme jak ta naše sluneční soustava vypadá.
    jm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O Sluneční soustavě toho víme dost, ale přeci ne tolik, kolik by to zasluhovalo ! Mocipáni světa ví mnohem víc !

      Vymazat
  11. Od: Jiří Maria Mašek - Britský korespondent OSUD.cz, Martin Murphy Faffek mne na velký objekt, který je již řadu měsíců vedle Slunce, upozorňoval již několikrát. Říkám musíš to nafotit, nafilmovat.. dnes se mu to konečně povedlo.

    http://www.osud.cz/martin-faffek-nafilmoval-druhe-slunce

    OdpovědětVymazat
  12. No tak nevím co si mám myslet, ale pokud to vezmu do úvahy selským rozumem a ta planeta je tak obrovská jak se předpokládá, musela by zastínit záři hvězd na pozadí, čímž by byla vidět jako černý flek. Nadále by díky své atmosféře a obrovské gravitaci ovlivnila světlo hvězd přícházející z poza ní (světelný lom), kterými by ovlivnila světelné spektrum které by zachytil teleskop. Takto se objevují planety obíhající kolem vzdálených hvězd a určuje se jejich složení. Zkuste se nad tím zamyslet a za bádejte na internetu i trochu jinak. Neříkám že tam nic není kdo ví??

    OdpovědětVymazat
  13. To všechno co sem píšete je sice moc pěkné, ale stále to nevysvětluje proč se to snaží vláda tak moc ututlat... Přeci jen, kdyby to byla Venuše, nějaký měsíc, či jiná neškodná planeta, tak by se to veřejně psalo na stránkách observatoře aj.... Tak proč?

    Krásný zbytek večera. L.

    OdpovědětVymazat
  14. Jsem už starý muž a po přečtení několika recenzí a zhlédnutí několika videí si myslím, že většinou vše do sebe zapadá. Mám z toho strach a začínám litovat toho, že jsem se o to vůbec zajímal. Lidstvo jen může doufat, že se všechny informace a důkazy o zániku světa mýlí. Ale, když připustíme, že vše, co se dosud zjistilo nemusí být omyl, tak mocní této planety ani vědci nemají žádný důvod potvrdit, že je tomu tak. Nikomu by to neprospělo. Vše pokračuje v současném životě, jakoby se nic nedělo a co má přijít, tak může a nemusí. Všechny dosud zjištěné změny magnetického pole země,posunutí severního pólu po zemětřesení v Norsku o 1000 km, obrovského zvýšení vulkanické i tektonické činnosti, úkazů na obloze i prudkých klimatických změn dokazují, že se opravdu bude něco dít. Jak moc to postihne přirozený chod naší planety a zredukuje počet všech živočichů na naší planetě včetně lidstva tuší jen pár jedinců, kteří to nikdy dopředu nezveřejní.
    Ze všech údajů mi však nejvíce vadí ty, které vysvětlují příchod "Nového věku" a že kdo na to bude mít přejde do rozměru 5D, což bude velice příjemný pocit. To si myslím, že je nesmysl. Jak by to mohly dokázat např. děti a zvířata.
    Nebudu zde dále rozvádět své laické úvahy, protože nerozumím vesmíru natolik, abych zde mohl něco tvrdit nebo obhajovat, ale mvýše uvedené řádky jsou můj osobní názor na to, co bylo pro mne dostupné v posledních několika týdnech.
    Přeji všem lidem, aby naše planeta zůstala alespoň taková, jaká je dosud, ale aby se lidstvo v důsledku této hrozby nad sebou zamyslelo a začalo žít lepším, zekména morálním životem.

    OdpovědětVymazat
  15. Nechci být špatným prorokem,ale všechno, co jsem si dosud z dostupných materiálů přečetl, mi vychází, že se opravdu k něčemu velice závažnému a možná i pro lidstvo katastrofickému schyluje. Vše do sebe příliš dobře zapadá. Možná se vám mé úvahy budou zdát jako výmysly a fantazie, ale to si o spisovateli Verneovi mysleli také.
    Jestli nás tu opravdu zanechali mimozemšťané, jako svůj výsledek vytvoření DNA člověka, tak o nás určitě vědí a sledují náš vývoj. S tím určitě nemohou být spokojeni. Zcela jistě vědí o tom, co nás čeká a je to pro ně určitě zajímavá atrakce. A tak, jak zjistilo několik amatérských pozorovatelů, že jsou na přesně určených souřadnicích v blízkosti naší planety, zatím tři neobvyklé objekty o velikosti několika kilometrů, je zřejmé, že to mohou být ti, co nás stvořili a přišli se podívat na obrovské globální změny v naší sluneční soustavě a hlavně, co se stane s naší planetou. Patrně není v jejich silách nám pomoci a snad to ani nechtějí. Věřím tomu, že nikdo s vědců a z NASA, ani žádná vláda, nemá zájem předem informovat o tom, co se bude dít.Nic by tím nevyřešili. Pokud se splní všechna dosavadní zjištění, pak není pochyb o zániku téměř celého lidstva a nedej Bože i naší planety (možná i sluneční soustavy). Pokud tomu tak bude, tak si přejme, aby to pro nás všechny bylo, co nejméně útrpné a co nejrychlejší.
    Je pravdou, že se většina katastrofálních předpovědí nesplnila, ale není vyloučené, že se jednou vědci i NASA nezmýlí.
    Jde jen o to, jak na takovou katastrofu budeme duševně připraveni a zda alespoň část lidstva zůstane,aby tu vznilo nové lepší lidstvo.
    Že bude přežití a další žití velice těžké, je zcela jisté.
    Jsem obyčejný smrtelník, jako jsme všichni a moc se toho bojím a byl bych šťastný, kdyby to byl zase jen omyl.
    Snad, kdyby to vše bylo včas zveřejněno s uvedením všech možných následků, lidstvo by zlepšilo své morální hodnoty a pak by teprve nastal "Nový věk." Ale to by nás musel vesmír i příroda řádně vystrašit.

    OdpovědětVymazat
  16. Dokáže si někdo představit co by se stalo, kdyby NASA (nebo kdokoliv jiný) teď zveřejnil, že se schyluje k nějaké katastrofě? Zkáza naší planety by nastala mnohem dřív - každý by se chtěl zachránit, užít si poslední dny co nejlíp (rabování atd.) Takoví lidé prostě jsou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plne souhlasim. Takove informace jsou umele likvidovany. A nejenom v souvislosti s NIBIRU.

      Vymazat
  17. Čekám, čekám a planeta nikde - nespletli jste si galaxii? :D

    OdpovědětVymazat
  18. ahoj
    zbyva nam par dni....hodin to je jasne. Citim to taky, vzdyt mayove byly mnohem inteligentnejsi nez mi a asi jen hlupak veri tomu, ze se nic nestane
    Naopak, Nibiru existuje a jelikoz je obrovska o rozmeru 100000km, neni na miste mit obavy?
    Zalezi ted jen na tom, jestli k nam leti umela planeta, jak jsem cetl v zakazane pravde o Nibiru, ci bohove a stvoritele vesmiru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pár dotazů:
      "Pár dní..hodin" - Nemělo to být náhodou dneska?
      "to je jasné" - jak jste na to přišel?
      "citím to taky" - pokud něco cítíte, tak nedoporučuju si příště dávat nic ostrého k večeři :)
      "mnohem inteligentnější než MI" - očividně než nekteří z nás určitě :D
      "Nibiru existuje / 100000km" - že by byla neviditelná - nebo ji NASA na obloze zamaskovala?
      K té poslední větě se už odmítám vyjadřovat.

      Vymazat
  19. je mi zle z hloupych a naivnich lidi, lidstva....nekteri ani nemaji poneti o nicem, jen se zenou za penezma, lidstvo je nemocny a at se stane v nejblizsich hodinach a dnech cokoliv, ja jsem pripraven at jiz ze vse skonci, tak i na premenu a promenu ale lidstvo o 7 miliardach, je asi odsouzeno k necemu velkemu,bud zahube nebo promene....???

    OdpovědětVymazat
  20. ...a kdepak máme to nibiru?

    OdpovědětVymazat
  21. Právě jsem dočetla 12 planetu a hledám další info a koukám, že se to za ty roky vůbec nikam neposunulo..stále jen dohady a "videa Nibiru" která ale Nibiru není... a ani vědci nic nezveřejňují...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.