30. října 2012

Proč na nás sprejují? Český překlad filmu.

Neuvěřitelné, pan Kopecký už přeložil film Proč na nás k sakru sprejují?, zde nám ho posílá, velké díky!!!

Dobrý večer.

Právě jsem dokončil překlad titulků pro video WITWATS. Mužete si je stáhnout zde:

http://free-energy.xf.cz/exotic-weapons/witwats.srt

Video je například zde: http://www.youtube.com/watch?v=mEfJO0-cTis

Zdraví




15 komentářů:

  1. Titulkový soubor jsem poslal přímo Murphymu a oni do YouTube verze zařadili i české titulky! Jinak, dozvěděl jsem se, že pracují na dalším dílu, takže se máme na co těšit.

    Ladislav Kopecký

    OdpovědětVymazat
  2. To video je už dávno otitulkované. Stáhnete např zde http://www.uloz.to/11972078/chemtrails-fakta-rar

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si pleteš s CO to na nás sprejují ... Proč je další díl.

      Vymazat
    2. Ne ne, je to to samé ! Zřejmě překládali dva různí lidé nezávisle na sobě. I to se může stát. Bylo by dobré, kdyby se na Orgonetu vytvořila nějaká sekce, kam by případní překladatelé uváděli jimi naplánované překlady konkrétních titulů, a ostatní se pak mohou věnovat jiným nezpracovaným tématům. Je škoda, že je pak vynaložená energie 2x či 3x proplýtvána.

      Vymazat
    3. Bohužel nelze zajistit, aby si všichni případní překladatelé četli OrgoNet, nebo aby vůbec o něm věděli ... A není to vyplýtvaná práce, takový překlad je vždy přínosem (málokdy finančním) pro překladatele, proto to dělá, pro tu radost z dělání (:-)))

      Vymazat
    4. Jo jo, dělání, dělání, to jediné nás zachrání :)

      Vymazat
  3. Na videu v sekvenci 2:18 min. je ukázáno schéma modifikace klimatu planety. Je tam také uvedeno, že na oběžné dráze Země byl na místě před sluncem umístěn gigantický kruhový reflektor (odrážeč slunečních paprsků). Já mám na tuto technologii podezření už řadu let, poněvadž ten reflektor vídám za jasného slunečného počasí na obloze pouhým okem. Jako ukázku, o jaký "jev"(ve skutečnosti technologii) se jedná, se podívejte sem : http://www.youtube.com/watch?v=SYTDqQMm1DE
    Možná že i mnohým z Vás to něco připomene ! Takže jsme mnoha způsoby vychlazováni kvůli obskurní teorii tzv.oteplování. A to má dopad jako vedlejší (možná že je to naopak účel,cíl !) účinek na snížení příjmu slunečního světla a různých spekter záření, které jsou pro život na Zemi NEZBYTNÉ !

    OdpovědětVymazat
  4. Velké díky za překlad. Toto vše jsou hodně důležité informace. A nutno dodat, že to nepatří do kategorie nějakých výmyslů.
    Ano, toto je válka. Ale jiná, než ji známe.
    Vzpomínám si na jedno poselství, které zde bylo uveřejněno někdy asi před rokem -video, že můžeme být hodně rozezleni při nadcházejícím odhalování pravdy, když zjistíme čemu všemu čelíme a jak jsme manipulováni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak ! Je to válka 21.století ! Protože používá úplně nové neznámé prostředky, mnoho lidí ani netuší, co se kolem nich a nad nimi odehrává ! Jak jsem již řekl, je třeba opony temnářů trhat a strhávat, a "prohlédat" oči dosud "nevidoucích" a nechápajících ! Proto vivat Orgonetovi a jeho rozhodnutí stát na straně Světla !

      Vymazat
  5. stahovani z ut pres savefrom.net dokaze to stahnout zvlast i titulky tuznejch lokaci
    nj rusaci ty umej vse :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak je to druhý díl, sry nevěděl jsem to.What / Why

    OdpovědětVymazat
  7. Bohužel odkaz na ULOŽ TO obsahuje film CO TO NA NÁS SPREJUJÍ A NIKOLIV PROČ TO NA NÁS SPREJUJÍ. Osobně vyzkoušeno. Z YOUTUBE druhý z jmenovaných filmů lze stáhnout, ale bez českých titulků. :-( A při kliknutí na odkaz od p.Kopeckého se mi objeví stránka, kde jsou titulky uvedené jako text, ale stáhnout je nelze, resp. nevím jak. Eveille

    OdpovědětVymazat
  8. Titulky mám už stažené, došlo mi poněkud později, jak na to. V každém případě díky. Eveillé

    OdpovědětVymazat
  9. Zde jedno video z televize ABC News - jak se upravuje pocasi v Texasu: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=P_HbgctP_gY

    Zdravi Kubis

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.