1. října 2012

Temné tajemství Václava Klause

Díky čtenáři za zaslaný článek. 
O Klausovi iluze nemám, i když párkrát se projevil sympaticky (když neschválil globální oteplování a odsoudil hlavního oteplovače Al Gora, správně a veřejně zhodnotil Evropskou unii jako globalizační režim a hrozbu pro demokracii ...) . 
Aspoň to má u mě k dobru, ať už byla jeho motivace jakákoli. 

Původní článek anglicky:
http://dark-secret-bohemia.blogspot.cz/

Česky (pdf nejde dát rovnou sem).
https://docs.google.com/open?id=0B1lmMjJ4Fl45cFJnYTl6V3o3Wnc

28 komentářů:

  1. OrgoNete,
    nevím, co si myslet o článku k Václavu Klausovi. Trochu mi to celé připadá jako podvrh !!
    Hlavně na poslední straně ten DOTAZNÍK ! - Prý údajná přihláška do KSČ !!?
    Ptal jsem se historiků, co zkoumají období komunistického režimu a výsledek je ten, že takto přihláška do KSČ nevypadala! Pravděpodobně je to jen běžný dotazník do zaměstnání, kteří museli vyplňovat všichni - každý měl svůj kádrový dotazník. Zde někdo doplnil nějakou montáží, že je to příhláška do komunistické strany a spousta lidí na internetu to sežrala. Někdy se vyplatí si občas něco ověřit. Tento "dokument" celý článek schazuje jako zcela nevěrohodný.
    Ota

    OdpovědětVymazat
  2. Ten článek je ubohá záležitost...

    OdpovědětVymazat
  3. čím to, že mě to ani moc nepřekvapuje? ... :-))

    OdpovědětVymazat
  4. je jasné odkud vítr vane, co se toho článku týče.. glorifikace havla jako vůdce sametové revoluce která přinesla svobodu... no fuj.. samé pomluvy.. a ten závěr.. samá propaganda, "nevěstí evropě a světu nic dobrého".. hlavně že eu věstí samé dobro, jen dobrem přetéká a je ho tolik, že se v tom dobru utopíme.. stojím za Vaškem. gorgy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne ,tak skratka Klaus nie je taká bábka elity a neplní bezhlavo príkazy a preto ho zastrašili tou pištoľkou aby skrotol.Neviem čo je na tom zlé keď normálne prijal Putina ako sa patrí pri návšteve prezidenta alebo premiéra na rozdiel od našich riťolezcov pri návšteve Busha a Putina keď ho neprivítal ani prezident ani premiér lebo boli v hlboko v Bushovéj zadnici.
      Pre EU bude len a len prínosom pre obyčajných ľudí neposlúcha všetky príkazy elity.Už sa teším ako ich dá do autu. Držím mu palce konečne niečo normálne v Bruseli.
      Tibor

      Vymazat
  5. největší blábol ..Václav Havel vedl sametovou revoluci, která Československu přinesla svobodu ... tak to je moc ...:-) snad tomu nevěříte

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co to tu za z-brainwashing-ované blby stále dokola opakuje tu starou zhovadilost o sametové revoluci (to, co se tu odehrálo v r.1989, žádná revoluce nebyla !!!), a že ještě přinesla do Československa svobodu (která tu nikdy po r.1989 nebyla, a dodnes není !!!) Všechno nehorázné lži, a blbé ovce jen békají po svém bačovi, co jim předbéká !!!

      Vymazat
    2. Odkdy se organizovanému puči říká revoluce? Možná bych byla v ta léta taky nalítla, jenže na potvoru mne zrovna zavál osud od r. 1980 kam asi neměl. Nevím, zda bylo lepší žít v nevědomosti, či vědět, ale nesmět promluvit, sic vás fanatici "havlovští" byli schopni inzultovat?????? Dnes to většina uznává a klíčema se tluče do hlavy.

      Vymazat
  6. http://www.novinky.cz/veda-skoly/280190-telefonovani-mobilem-ohriva-hlavu-coz-muze-mit-vazne-nasledky.html

    OdpovědětVymazat
  7. článek je pěkná slátanina, pan autor evidentně kope za své zaměstnavatele, pač z těchto služeb se nikdy neodchází. Takovej mix pravd, polopravd a lží jsem dlouho neviděl.
    A rozebírat ten shit nemá cenu.
    Six

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z tajných služeb a od sionistů se vždycky odchází jen nohama napřed v poloze bradou vzhůru...ať už přirozeně nebo násilně !

      Vymazat
  8. Jsem ráda za tento odkaz...kdo se odsud ocitl i na leva-netu atd., ten tyto informace pojme po svém. Mě to ujistilo v tom, že "oportunistická" práce pana prezidenta má komplexní základ. Fandím mu. Ljuda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lidi, nehysterčete a nehurónujte předčasně ! I Klaus je hráč na světové scéně globalismu, jen dosud neznáme jeho loutkovodiče za oponou ! Pokud byste je znali, nebudete věřit svým očím a uším, na to vemte jed !

      Vymazat
    2. Ale už to ví lidí až moc - scénář z Ameriky v r. 1995.

      Vymazat
  9. Také se nechci zastávat tohoto dědka tuneláře, ale ten článek je opravdu na objednávku. Souhlasím s gorgym. Ač nám uškodil, přesto je to člověk, který se nebojí říct svůj názor a dovede odsoudit nesmysly, kterými se nás pravdoláskařská sebranka a EU snaží nakrmit. A má to v hlavě v pořádku a má přehled- na rozdíl od bílého koně V. Havla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klaus je též součástí obskurních her světového establishmentu. Myslíte si, že není vysokým zasvěcencem jejich tajných řádů, které společně vedou svět k záhubě ?! Celá naše vládní garnitura je prolezlá sionisty a dalšími modloslužebníky cizích mocností. Museli bychom opravdu provést další defenestraci a zřídit soudní občanské tribunály na jejich potrestání a na věky vyhnání ze země, jako to staří Čechové se svými zrádci a kolaboranty běžně dělali !

      Vymazat
    2. Myslet neznamená vědět. Členem tajných spolků byl Havel, ze současných Pehe, šišla Trautenberk, Vondra a další. Klaus má temnou peněžní minulost- privatizace, lehké topné oleje (s Livií) atd. V současnosti mu zazlívám jeho osobní zájmy- podpora jádra a odsuzování obnovitelných zdrojů (to víte akcie), ale je to jediný politik, který nás v zahraničí reprezentuje, že se za něj nemusíme stydět. Tu blbost s kradeným perem rozumný člověk přehlédne. Ostatní pivomilové to budou přetřásat. Ale ukažte mi ještě někoho z Čech, kdo v zahraničí mluví k věci, nepapouškuje a nepřitakává vládcům světa. Nenajdete.
      Jinak defenestraci a soudní občanské tribunály bych jen podpořil. Nesměli by to však řídit podobní primitivové, jako ve Francii v roce 1789 a dále. Veřejné tribunály vedené mladými lidmi, kteří se řídí fakty a důkazy. Ne záštiplnými emocemi.
      A největším trestem by bylo zabavení majetku. Ať si ti, co jsou teď u koryta zkusí žít v nějaké 2+1 za minimální mzdu- a splácet svou prací jejich hříchy. Nezapomeňte, že provoz věznic platíme my všichni.

      Vymazat
    3. Stejně jako je každý president loutkou "elit" i elity jsou loutkami. Nikdy není nic nejvyššího. Vždy je někdo nebo něco, co ovládá a zároveň je ovládáno aneb "Každá příčina má svůj následek a každej následek má svou příčinu". Nic se neděje náhodou. Bůh nehraje v kostky. ...slova A.Einsteina ...a pokud nad tím přemýšlíte, tak měl pravdu. Stejně jako Klause ovládá NWO a on si to asi ani neuvědomuje, zrovnatak NWO podléhá vyšší moci. Pokud budete žít v pralese v souladu s přírodou a matkou Zemí a vystačíte s málem tak, jako naši předkové, těžko bude mít systém vládních otročících darmožroutů šanci.

      Vymazat
    4. vyšetřovací vazba,Plzen Bory 1972,paragraf 1O9.A../pokus o opuštění republiky/ za jeden den mi bylo strženo dvacet pět Kčs...vyšetřovačka,to jsou tři dny....

      Vymazat
  10. http://www.outsidermedia.cz/Hnus-a-spina-ceskych-medii-nezna-mezi-1.aspx

    OdpovědětVymazat
  11. Z EU se sypaly jen a jen same nesmysly EU a Ti jejich pricmrndavaci maji v hlave tak akorat kostku gumy.Klaus ma uz po dlouhou dobu pravdive a odhalujici nazory a dobry pohled na svet.Co bylo tenkrat,uz bylo.Jen at si stoji pevne za svym Vaclav.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas. Klaus se taky neupíná výhradně na idealizovaný západ, ale rozumně chce spolupracovat i s východem. Se kterým, jak se mi po dvaceti letech jeví, máme stejně mnohem lepší zkušenosti.

      Vymazat
  12. jen blázen si může myslet že klaus je nějaká opravdová opozice vůči něčemu
    jeho pozice je podobná jako pozice putina nebo možná a to spíš se klausík v putinově pozici vidí a chtěl by být podobným vůdcem svého národa proti zlému světu
    hra na hodného a zlého policajta z tho přímo křičí
    pochopte konečně ža to ZA VÁS NIKDO NEUDĚLÁ a volit menší zlo je volba zla která se navíc může ukázat jako volba zla většího snažit se musí každý sám za sebe přestat chodit k volbám v maximální míře se odpojit od systému uchovávat si vazby na lidi v okolí kteří stojí za to a vydržet do "bodu zlomu" který by měl přijít už co nevidět
    žádné kolektivní skupinové řešení současné situace neexistuje

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, odmítnout vše, co prohnilej systém nabízí. Řešení je opravdu ve filmu "Nádherná zelená" ... Stačí se přestat bát smrti, vše odmítnout a systém otročící lidstvo naprosto zkolabuje. To bychom ovšem museli nejdříve přestat poslouchat své ego, že?

      Vymazat
    2. Ten film je (ač je to trochu nadnesené) tak pravdivý, že komu nesvitne, tomu není pomoci.

      Vymazat
  13. Ježíš, to je slátanina. Tos Orgonete přestřelil(a).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna toto se fakt Orgonetu nepovedlo..

      Vymazat
  14. Tak jsem si přečetl ty slátaniny.Máte krátkou paměť.Asi si nepamatujete na foto,jak našeho hrdinu houpe na kolenou Heydrich?Tak o takového člověka bych si neopřel ani kolo.Proboha,národe,probuď se.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.