23. října 2012

Umělá "inverzní oblačnost" stejná jako před rokem

Klimateroristé nám ve střední Evropě naplánovali, že se máme v těchto dnech dusit pod "inverzní oblačnosti". Takže na nás leží ona pověstná "žlutá deka", která se ani nedá rozoctovat. (Výška téhle deky může být prý 300-600m, tak není divu.)
Takhle vypadala ona deka v sobotu ráno při pohledu z Kletě - pod tím někde jsou České Budějovice.

Dnešní vláknitá "žlutá deka 2012" ze satelitu NOAA.


A zajímavost: Loni počátkem listopadu na nás ležela úplně stejná deka - viz loňský článek http://orgo-net.blogspot.cz/2011/11/zluta-deka-diry-v-ni.html

Loňská vláknitá "žlutá deka 2011" s vyznačenými připichovacími dírami a haarpovými vlnkami. "Připichovací" díry (viz šipky) byly na stejných místech jako letos.



Zatímco nad námi leží zdechlá nízká oblačnost,  klimouši se věnují vyrábění záplav ve Francii, které propláchly i pověstnou svatou jeskyni v Lourdech ... prý nejhorší záplavy za posledních 25 let ... v jeskyni 1,5 m vody. Tak tomu už říkám bezbožnost (:-))) a pánbu je jistě potrestá.



Je komické, jak česká média trapně papouškují výraz "biblická potopa", který vymyslel jistě ten nejchytřejší z českých pisálků (:-))) Jak to, že francouzská média nic takového nepoužívají?  Jak to, že neukazují lidi, kteří vyšilují a dramaticky se hroutí?




11 komentářů:

  1. Zajímavé, sever Moravy nic....... nebo že by vojenský prostor Libavá?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na severu Moravy měli mit smogovou situaci, ale na animacích JSMSG je vidět, jak jim to tam jakési proudění od východu "odfouklo". Že by zásah ruského haarpu? Myslím, že o prostor střední Evropy se často/neustále svádí meteorologický boj, pořád se tu nějaké systémy přetlačují.

      Vymazat
  2. "Připichovací" díry (viz šipky) nejsou to nahodou vrcholky kopcu? Resilo se to tu myslim i loni

    OdpovědětVymazat
  3. A taky vyřešilo, že bohužel nejsou.

    OdpovědětVymazat
  4. Zkoušel jsem to rozoctovat,v sobotu odpoledne to ještě šlo.V neděli jsem zaoctoval 4x rozprašovačem vždy asi 0,3 litru po 15 minutách na kopci za chalupou.Po každém zaoctování jsem do 5 minut slyšel nízko a pomalu letící letadlo.Po čtvrtém letěla již asi 3 nebo 4 v krátkých intervalech.Asi to byla shoda náhod.Deka zůstala,ale začalo jemně mžít.
    Mám asi dva roky starý zážitek s umělou bouří.Večer se strhla bouře,tak jsem vzal pláštěnku a vylezl jsem nad zahradu,kde je dobrý výhled a pozoroval blesky.Po chvílce mi došlo,že lítají stále do dvou stejných míst na horizontu.Sto metrů od místa pozorování jsou sloupy elektrického vedení,takže jsem zavřel jedno oko jako při míření abych měl v zákrytu sloup a místo dopadu.Létalo to absolutně přesně stále do stejného místa.Divná náhoda.
    Ještě mám poznatek s deštěm.Dříve,když jen drobně mžilo,tak puštěné stěrače,když již neměly co stírat,začala stírací pryž po skle vrzat.Dnes již ne.Pravděpodobně nějaká mastnota ve vodě co na nás seshora padá.
    Toto co se děje dnes a denně nejenom na obloze,mě utvrzuje v tom,že jsme opravdu na konci tohoto (ne)řádu.
    S pozdravem Hans

    OdpovědětVymazat
  5. O víkendu jsem byla v Toskánsku, nešlo si nevšimnout, jak zuřivě se rozstřikovalo.Seděla jsem s kamarádkou nad Florencií v zahradách a názorně vedla instruktáž,bylo to fakt zběsilé a tohle je tedy výsledek...
    Dita

    OdpovědětVymazat
  6. Klasická klimomafiánská povodeň.Není a najednou tolik vody ! Do jarního tání daleko.Ehm. Vypadá to tak,že uměle nanesená deka toho kovového svinstva jakoby ucpávala "póry" v oblačnostech, takže nacucané mraky se stáhnou k místu, kde je ještě čisto a pak se to provalí. Mimochodem,nehrají takové ty záplavy dobře do karet bankám ? Je jasné, že lidé se budou chtít zas nějak ve svých domech zmátořit a budou potřebovat půjčky na opravy aj.
    K těm Lourdám..viditelně se ani panence Marii moc nelíbí vyzdobené místa zjevení.Jinak by snad alespoň tu jeskyňku ušetřila.Evidentně,pravda zbožnosti bude někde jinde.Zdravím Orgoneťáčky

    dan.

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.meteox.com/h.aspx?r=&jaar=-3&soort=loop1uur 23:rijna 20:00-21:50 co sem zatim videl:D dobry kolco nad evropou urcite ne prirodni :D

    OdpovědětVymazat
  8. Chemodeka byla vytvořena kondenzací chemtrails ze středy a čtvrtku minulého týdne v Západní Evropě.Do Čech následný wavetransfer německými radary Bremerhaven-Hamburk-Kiel, za využití SZ proudění.O lokalizaci nad ČR se posléze postaral v protitahu velmi jednoduše slovenský radar Malý Javorník.Ano, naprosto stejně jako loni.O jasné počasí na Moravě se také naprosto stejně zasloužily radary Skalky a stále opomíjený radar Sokolnice u Brna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opomíjeným radarem myslíte radar protivzdušné obrany FADR (Fixed Air Defence Radar)? Tím se dá řídit počasí? To jsou věci :-)
      http://www.mocr.army.cz/scripts/detail.php?id=6177
      http://www.ceskatelevize.cz/ct24/regiony/153606-radar-v-sokolnicich-prejde-na-ostry-provoz-na-jare-2012/?mobileRedirect=off

      Vymazat
    2. Ano.Přesně tento, zcela "nenápadný a neškodný radárek" tzv.protivzdušné obrany.Bingo.Čí "protivzdušnou obranu" tedy tento "METEO DJED PILLAR" zabezpečuje? :-)Díky za každou informaci od odborníků na modifikaci počasí.
      http://www.vpupraha.cz/en/reference/2-pozemni-stavby/64-vystavba-paterniho-radaru-protivzdusne-obrany-sokolnice-2wi-22002/

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.