23. listopadu 2012

Aolian: Jak nám za humny zplesnivěl les

Díky, Aoliane, krásný článek!

Ahojky, srdečně zdravím do Budějovic. Teďka mi konečně trochu polevil pracovní frmoul, tak se postupně prokousávám novými příspěvky na Tvém webu a mám z nich radost :-)
Díky za ně, zvláště za ty, co jsou plné inspirace a kódů na další práci s transformačními energiemi.
 
Posílám taky něco k příležitostnému zveřejnění, týká se to především jednoho netradičního objevu, k němuž došlo včera v mladém lese za naší vesnicí. Jsou k tomu i čtyři fotky. V textu příspěvku by mělo být patrné, kam je vložit. Každopádně ta fotka v souboru slunicko.doc patří až na úplný závěr článku.
 
Přeju hezký zbytek měsíce
A.

Jak nám za humny zplesnivěl les


Zdá se, že v posledních čtrnácti dnech se klimouši opravdu nadřeli, aby nad naší krajinou udrželi hutný dekl z inverzní mlhy. Celé naše Opičí hory byly v té vyumělkované mlze ponořeny až po uši, jevily ovšem vehementní snahy vymanit se z těchto nedobrovolných pout a nastavit svou převážně lesnatou tvář slunku zastřenému hliníkovou clonou. Marně. Každá jejich snaha byla tvrdě pronásledována a ubíjena nebetřesným hlučením, ostrými závany přízemního větru a zvýšeným odparem vody z krajiny.

Ve čtvrtek 22.11. konečně přišla Změna. Ne že by u nás klimoušové velkoryse dovolili svit slunka, ale mlha blahosklonně povylezla výše a dokonce tam i lehce zeřídla. K odpoledním hodinám dokonce vyšplhala teplota po předchozích napůl mrazivých dnech na rekordních sedm stupňů nad nulou. Vynikající příležitost pro malou vyjížďku na kole do blízkého lesa.

Netrvalo dlouho a ocitnul jsem se na svém oblíbeném relaxačním místě nedaleko menší tajemné skalky, kudy prochází zajímavá energetická linie. Má celkem slušnou páru a pěkně se na ní dají pucovat přežilé staroatlanské obaly a platformy. Protentokráte však dostala přednost hustá odrůstající mlazina se smrky a modříny na protější straně příjezdové cesty. Na rezavé vrstvě opadaného jehličí se totiž bělalo cosi podivného a zcela neobvyklého. Takové prazvláštní bělavé fleky, které někde vypadaly jako jemná námraza, jinde zas zpodobňovaly chomáče vaty a na jednom místě mi dokonce připomněly pohled na chuchvalce pěny chrlící se z hasičské cisterny coby zlatý hřeb programu letního dětského dne v naší obci. Ať hloubám, jak hloubám, něco takového jsem doposud nespatřil v žádném lese…
Vnořil jsem se do mlaziny a zkusil pořídit nějaké fotosnímky:




V mladé kultuře vládla poněkud ponurá atmosféra a vzduch měl lehce zatuchlý zápach. Celé to tam bylo takové zaplesnivělé a nehybné. O plísních je známo, že pro svůj rozvoj upřednostňují hlavně zásadité prostředí. A jsou-li tyhle chomáče opravdu produktem nějaké plísně, pak to znamená, že na půdním povrchu nejspíš převažuje aspoň lehce zásadité prostředí. Že by důsledek nadměrného sprejování zásadotvorných látek do atmosféry a jejich následného spadu na půdní povrch? K tomu ještě speciální „zapařovací“ mikroklima dané nedostatečným provětráváním vzduchu v přehoustlé mlazině a možná i nepřirozeným mikrovlnným odpařováním vody z půdy. Když si vezmeme, že opadanka z jehličí je sama o sobě kyselinotvorná a jejím tlením postupně vzniká surový kyselý humus, takhle nápadně naplesnivělý povrch půdy je zde přinejmenším překvapivý. I s ohledem na tamní kyselinotvorné horninové podloží s rulami či svory. Určitou roli by v tom mohla sehrát i měnící se kvalita slunečního svitu kvůli zasprejované atmosféře. Nebo to klimouši prostě vzali útokem a testují na našich velkých širých rodných lánech a lesních hvozdech nové „biomutanty“ z lůna svých pavědeckých laboratoří?

Rozhodl jsem se, že příležitostně zkusím změřit pH půdy v oné zatuchlé mlazině a rozhodit sítě v okruhu svých známých ohledně přesnějšího určení svého nového objevu. Pokud máte nějaký tip nebo podobnou zkušenost, za obojí budu rád.

Shrnu-li svá poznání z letošních listopadových dní, ono je těch překvapivých událostí vlastně vícero. Ačkoliv navenek převládá pochmurné klima, je prostupováno něčím dynamickým, co motivuje k novým prožitkům, dodává bohatou inspiraci k práci, vyzývá k odkládání a rozpadu starých kousků duše, které přežily svou vlastní užitečnost a přitom se nenechá jen tak odbýt slabomyslnými pavědeckými klima-pokusy. Tenhle Element si směle a bez ostychu razí svou vlastní cestu a vybydlené záhrobní úrovně nechává s neobyčejnou lehkostí a elegancí bohatě zarůst statnými výhony vinné révy. Zároveň dokáže neutralizovat a sjednocovat protikladné síly a harmonizovat jejich působení. Je zde velká naděje, že se v jeho vyzařování podaří postupně znovusjednotit i násilně oddělené protikladné energie „svastiky“ (Hadí síly) po tisíce let zneužívané pro válečné účely a na podporu ego-rozumu.

V pozadí tohoto elementu, vytrhujícího z ospalosti současné doby elektrosmogové, je matně vidět slábnoucí a rozpadající se duše Staré Atlantidy, na kterou jsou „naroubovány“ všechny klíčové platformy stávajících iluzivních světů. K rozkladnému procesu staroatlanské epochy vydatně přispívají proudy neodbytné energie tryskající z Velké Sluneční fontány. Není divu, že několikavrstevné emocionální tělo Staré Atlantidy jim dává patřičně zabrat, je totiž celé skrz naskrz „prošpikováno“ speciálními rituály, které mu zakazují zemřít a neustále jej dopují energiemi Dechu Života. A ono je z toho chudák celé v depresi, neboť již potřebuje zemřít, aby spolu s ním konečně zanikly veškeré iluzivní světy nasměrované k sabotování pokrokových transformací v přírodním řádu. Však se dočká, odzasvěcovací rituály jsou již na cestě (:-) K životu nedílně patří improvizace a když kvůli klimoušům vybouchla část původního transformačního plánu naší planety, postupně je nahrazována jiným, pro který nejsou a nebudou stávající klimateroristické podmínky překážkou.


P.S. Dodatečně vřelé díky všem za povzbudivé a inspirující komentáře k mým předchozím článkům. Žel nestíhám reagovat kvůli velkému pracovnímu vytížení při dokončování letošních projektů. V prosinci snad vyzbyde více času na sepsání dalších vlastních zkušeností ohledně detoxikace těla i duše a rovněž i tak na sepsání některých netradičních událostí, které se mi přihodily v rámci mého antichemtrailsového odboje aneb „Co tě nezabije, to tě posílí :-)))))“
Každopádně teď je v našem antichemtrailsovém hnízdečku hlavní detoxikační hvězdou čerstvě nastrouhaný křen na všechny možné způsoby. Roste skoro v každém bordel-koutku naší vesnice a z jeho statných kořenů vyzařuje mimořádná chuť do života. A co se týče detoxu od sprejovaných nanočástic různých prvků, celkem obstojně pomáhá dobíjet si auru ionizátorem a skrz vlastní myšlenky si programovat svou DNA tak, aby tělo na tyto částice nereagovalo jinak než jejich pohotovým výkopem ze své přítomnosti. Občas také neuškodí vypít silný utrejch z koriandru, přesličky rolní či vilcacory a dny s ubývajícím měsícem zasvětit detoxu s tabletkami sladkovodní řasy Chlorelly.


A na úplný závěr trocha parodického humoru na téma „Slunce a klimouši“:



Milí klimoušové, ať děláte, co děláte,
Sluníčko vás nakonec stejně vypeče.



24 komentářů:

  1. Veľmi podnetné, díky Aoliane. K tej plesni v lese - mňa učili, že keď niekde, trebárs v rohu izby plesnie podlaha, stačí silný roztok kryštalickej sody ... ? Bed

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady jde spíš o to, že se klimoušům daří měnit pH půd a vody z kyselé na neutrální až alkalické v obrovském rozsahu, což bude způsobovat degenerace a umírání flory i fauny obecně. Přežijou jen umělí mutanti jak rostlinného tak živočišného původu. Ostatně to je také cíl globalistů nahradit postupně stávající lidskou populaci uměle geneticky zmanipulovanou, která se bude živit GMO potravinami. Proč myslíte, že je plošně v ve vzdušných postřicích aplikována nanotechnologie po celém světě ?!

      Vymazat
  2. Hodně jevů , které vidíme je " přírodního " původu, klimouši se můžou snažit jak chtějí ale to že Země vzestupuje , a čistí sama sebe , by mělo být řečeno na prvním místě !! Nesvádějte vše na ně..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni se však snaží veškeré očistné jevy Země obrátit proti ní a proti nám lidem ! A nebuďme zase až tak naivní, ono se jim to dost dobře daří ! Je otázkou, zda se Země pořádně "naštve", a provede nějaké exemplární potrestání těchto škůdců nebo lidstva obecně !

      Vymazat
    2. naivní jste když vše přisuzujete lidem , země je živá a ví co má dělat..., to je tak že hodně čtete a pak blbnete !

      Vymazat
    3. To si řekneme již v blízké budoucnosti, kdo má tady naivní představy, až z nich z-blbne !

      Vymazat
    4. Jenže je zemé človékem tak rozbitá, že se musí napřed poskládat. Člověk však vehementně pracuje na tom, aby zůstala rozbitá. Jinak už pro člověka NENI nikde místo.
      N.

      Vymazat
    5. Horší je spíš fakt, že Země je jedinou planetou, která patří lidem. Žádná jiná volná Země pro lidi neexistuje. Všude na ostatních planetách už někdo je, nebo se na nich nedá bezpečně žít. Takže pokud si Zemi zničíme, přeživší v lodích budou jen jako vesmírní psanci bez domova !

      Vymazat
  3. Leckde, i zde se tvrdí, že rakovinu způsobuje překyselení organismu v kterémžto se výtečně daří plísním a ty rakovinu způsobují. A najednou se plísním daři v zásaditém prostředí. Tak jak je to?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. těch příčin asi bude víc a bude nutné udělat nějaké seriozní rozbory které to blíže osvětlí

      Vymazat
  4. My zas máme dvor zaplavený hubami.Nie som hubár, netuším aký je to druh ani v akom prostredí sa im darí ale ešte nikdy ich nebolo toľko, že by sa dali kosiť.

    OdpovědětVymazat
  5. "O plísních je známo, že pro svůj rozvoj upřednostňují hlavně zásadité prostředí." Mno dovolim si oponovat:-)))))))))))))))). Plisen ke svy existenci NUTNE potrebuje a vytvari si VZDYCKY KYSELY!!! prostredi. To je duvod,proc lidi ktery si hlidaj zasadity pH svyho tela zarej zdravim !!!.......proud

    OdpovědětVymazat
  6. Sluníčko je nejenom vypeče ale i upeče :)

    OdpovědětVymazat
  7. tak pokud je na plísně soda, pak mají spíš rády kyslé prostředí, ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. plíseň ale není houba co roste v lese nebo v lukách

      Vymazat
    2. zjisti si jaký rozdíl je mezi houbou a plísní , a tyto plísně jak jsou na fotce , se běžně vyskytují v lese už X let

      Vymazat
    3. No to je podobné, jako když někomu navrhnu, aby si zjistil rozdíl mezi člověkem a šimpanzem. Na pohled podobné, ale ve skutečnosti diametrálně odlišné ! tak si tak :-)))

      Vymazat
  8. Pro Aoliana.
    V červnu t.r. jsem odebral po dešti z rostlin podivný gel,který jsem,jak jinak, poslal do laboratoří se žádostí o určení látky a její event. nebezpečnost.Byla použita přímá kultivace a kultivační mikrobiologické metody-potvrzeno CPM,kvasinky,bakterie rodu Bacillus.Ekotoxicita provedena na rybách(Poecilia reticulata),postup 301,SOP ET 1 s negativním výsledkem.Za tuhle "srandu" jsem vysolil 4.500 Kaček. Naštvalo mne,že neurčili látku gelu.Dokáže totiž vyschnout a opět nabobtnat několikrát za senou.Možná ani ty testy nebyly "košér" a na plísně se "zapomnělo".Pokud by byl z Vaší strany zájem,mohu pár ml. poslat na zkoumání. Jěště ho mám schovanej...........
    Vlasta

    OdpovědětVymazat
  9. http://barboraopelkova.blog.cz/1211/konec-roku-2012-pohled-na-soucasnou-situaci-z-vice-urovni-poznani-2

    OdpovědětVymazat
  10. Těch našich, kdysi krásných lesů, hájí a luk je mi strašně líto.Bolí mě to, když vidím z mého okna v kopcích smrkový les, je menší a menší.Nevím, co víc k tomu říct.
    Děkuji autorovi za pěkný i když bolavý článek.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  11. K danému tématu, ač se nezdá, v uvedeném pořadu,dr. Radim Šrám, pracovník ústavu experimentální medicíny AV ČR,mluví o znečištění ovzduší klasickými nečistotami, ale co mě zaujalo- že si ČR nechává OPAKOVANĚ dělat rozbor ovzduší američany. Toto zdůrazňuje: "že je to z jejich strany laskavost!" :))))) Není to podivná pozornost od amíků?
    No asi sem paranoidní, ale určitě to není na benzoan-pyreny (nejsem chemik)Zase dnes mohutné sprejování dopoledne s malým grilováním probíhá. Trpí nejen rostliny,zvířata, ale hl. lidé. Jsou nadměrně unavení,podráždění, s příznaky virozy-která není, máme respirační potíže, alergické reakce. Mám odzkoušeno, že jsou zvýšené tyto symptomy vždy do 24-48 hod, po dávce na obloze. Kdo v tu chvíli pobývá déle venku, pociťuje druhý den větší únavnost.
    http://www.ceskatelevize.cz/specialy/hydepark/23.11.2012/
    Aa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jistě ! Že amíci jsou tak laskaví, a ZADARMO nám budou dělat monitoring ovzduší, když nám do něho denně sprejují chemtraily, a roztahují chemodeky ! Jen notorický blb by to mohl považovat ještě dnes za faktickou poznámku.

      Vymazat
  12. Zase jedna oficiální vědecká šaškárna pro bečící stádo.Řádně motivovaní a poučení "vědátoři"vydávají stanoviska a zprávy o "polétavém prachu" z lokálních topenišť a průmyslové výroby za účelem přípravy stáda na další zákazy,směrnice a nařízení a koneckonců i další daně.V konečném důsledku se ovzduší pochopitelně nezlepší.Pokud by byli "vědátoři"féroví,museli by přiznat,že se jedná o částečky odpařených kovů o dva až tři řády menší než sledované.Tyto nanočástice nejdou vyprodukovat v kotli Ú.T..Bohužel jsou tak malé,že se dostávají i do rostlin přes kořenový systém,dokáží procházet obranným systémem živočichů a lidí.Také sběr vzorků a testování není tak snadné.Prostě se spoléhá na předem jasného viníka-"topení nekvalitními palivy".Proč se tyto situace objevují i v oblastech CHKO bez těžkého průmyslu (i když pochopitelně ne v takové míře) a vzorky vykazují stále velmi podobné složení bez ohledu na topnou nebo netopnou sezónu?Benzo a pyren je sice hajzl,tady však plní zástupnou úlohu pro "boj s novým nepřítelem za čistší ovzduší".Jinými slovy-staré srač...,nové daně! Někdo to úchylné jednání paranoidních mozků přeci zaplatit musí ne???????????
    Vlasta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a co jiného myslíte, že dokáže současná globální neo-monarchie, než bezpracně spotřebovávat pracujícími lidmi vytvořené HDP a vymýšlet na ně nové daně !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.