28. listopadu 2012

Aolian: Zase na nás sypou radioaktivní odpad

Díky, Aoliane, za obzvlášť vydatný příspěvek. 
Vysvětlivka pro nové čtenáře, kteří se ptali: klimouši = klimateroristé. To je odnož globalistů/kabalistů/Illuminátů/temných, mající na starosti celosvětové ovládání počasí, pracující 24 hodin denně, 7 dní v týdnů, aby i tu nejmenší částečku světové oblohy měli pod svou kontrolou.
Aolian dnes dává nahlédnout, kdo konkrétněji má za celým klimaterorismem prsty. Naprosto s ním souhlasím.
Předevčírem jsme zatopili v nových kamnech v zahradním domečku, dle návodu jednoho z vás jsme vložili do komínové šachty kastrůlek octa, jen tak na zkoušku. Chemtrailsové polojasno se vyjasnilo, do půl hodiny přeletělo přesně nad naším komínem letadélko, zřejmě z nedalekého letiště Hosín ... prostě to mají pod kontrolou, veškeré letectvo zapojeno do kontroly ovzduší, ať vědomě či nevědomě ...


Tak už nám zase sypou na hlavu radioaktivní odpad

Je úterý 27. listopadu a v pochmurném odpoledni směřují mé kroky opět do „zplesnivělého“ lesa, do oné tajemné lokality s neobvyklým výskytem jakési bílé plísně (viz můj předchozí článek http://orgo-net.blogspot.cz/2012/11/aolian-jak-nam-za-humny-zplesnivel-les.html). 


Potěšila mne spousta podnětných komentářů, díky za ně. Již mám změřené pH lesního prostředí i záhadné plísně a vypadá to, že během příštího týdne bych mohl získat i podrobnější info, o který druh plísně se jedná (nebo alespoň do které taxonomické skupiny patří) a jaké jsou jeho nároky na prostředí. Podařilo se mi totiž navázat kontakt s ochotnými specialisty, kteří mají zájem se tomu podrobně věnovat. Pro své badatelské aktivity však potřebují mít na stole kvalitní vzorek zkoumané přírodniny. Nedal jsem se samozřejmě dvakrát pobízet a s chutí pro něj vyrazil do lůna našeho známého zaplesnivělého lesa. Mé badatelské plány mi však poněkud zkomplikovala dřevorubecká parta ze Slovenska. Operovala zrovna v okraji zaplesnivělé mlaziny, kde mydlila hlava nehlava vitalitou překypující břízky, jeřáby a vrby jívy stojící u mladých smrčků, s nimiž to zjevně jde z kopce. Jejich neduživé vytáhlé kmínky jsou totiž hromadně napadeny hnilobou. Poněkud ubohý počin, spřátelený lesní elf mi však naznačil, abych se držel stranou a prozatím se prošel v sousedním poklidném kousku lesa. Kus cesty šel se mnou a při loučení na mne spiklenecky zamrkal. Na malý mžik se přede mnou objevil optimistický obraz, kterak se přírodní předloha zdárně separuje od všech dalších nežádoucích elementů a nástaveb. Dodalo mi to nové chuti do života a docela pěkně jsem si užil hodinovou procházku v příjemném smíšeném lese s urostlými stromy. Poté konečně utichly motorové pily a přišel vhodný okamžik k odebrání kýženého vzorku oné tajemné plísně. Nyní ho čeká dlouhá cesta do Prahy. Jen doufám, že to není nějaký vetřelec nasprejovaný klimouši, který by postupně vyřídil minimálně půlku tamní přírodovědecké fakulty (:-)))) Ale myslím, že rozhodně to nebude horší než ta kvanta chemických svinstev, která nám teďka sypou z nebes přímo na naše hlavy...

Cítil jsem to už v průběhu své lesní výpravy, jež se kompletně odehrávala pod pokličkou klimateroristické mlhy, pečlivě udržované hojnými sprejungy. Navzdory přátelské lesní atmosféře mne asi v půli cesty náhle přepadla lehká malátnost a při návratu domů se k tomu přidal i mírný pocit celkového přeplnění balastem. Pak se to na chvilku jakoby odstínilo, doma to na mě ale padlo znovu a v plné parádě. To už se celá krajina zahalila do tmy, místo večerního relaxu se však nebe začalo otřásat pod nálety hřmotných vrčounů. Vzduch byl prosycen něčím, co připomínalo válečnický atak. Bez váhání jsem si udělal energetickou očistu aury a opakovaně si vizualizoval, že stojím nad velikým hořícím kotlem a sklepávám ze sebe nánosy prachu, špíny a bahna. K tomu přišla samovolná výzva, abych vypucnul několik starých atlanských obalů nad naší planetou, které nepříjemně polarizovaly energie mezi Sluncem a Měsícem. Teprve poté se mi očividně ulevilo. Jakmile jsem se dostal zpět do formy, napadlo mi, že bych se mohl zkusit juknout přes automatickou kresbu, čím právě klimoušové okořeňují naši atmosféru. Nejdříve se mi ukázala běžná klasika, a sice sloučeniny barya, hliníku, stroncia a železa. Následovala detekce ethylalkoholu a sterilizujících látek. Pak přišly na řadu látky s obsahem méně běžných prvků: fermium, lawrencium, rutherfordium, platina, beryllium, radioaktivní thorium, radium a uran. Opravdu velkorysá nadílka! Docela se to podobá loňskému podzimku... A tak si říkám, že bych měl své zimní oblečení obohatit o nový módní doplněk: minimálně o neprodyšný skafandr s plynovou maskou (:-))))

Venku mezitím profukuje inertní východní vítr a mlha drží jak přibitá. Také satelitní snímky z letošního podzimku se velmi blíží těm loňským. Povětšinou je na nich patrná výrazná blokáda atlanského proudění do Evropy a naopak ochotný příliv kontinentálního vzduchu od našich východních sousedů. Takhle vyumělkované počasí, to není jen tak, to přece vyžaduje pravidelnou péči a údržbu a stálý přísun energie z oblastí ležících jak západně, tak i východně od nás. Docela bych si tipnul, že jde o tajný pakt USA s Ruskem. O Rusounech je známo, že snadno podléhají emocím. Již vícekrát jsem cítil, jak zaboha nemohou skousnout „přeběhlictví“ sousedních postkomunistických států do Evropské unie. Nemohu si pomoci, ale připadá mi, jakoby z toho přímo čišela touha po pomstě. Naše země se tak chtě nechtě ocitá v centru klimateroristického dění, kde přinejmenším zakoušíme vlivy jak amerických, tak i ruských klimatických zbraní. Z klimateroru Amerikánů je cítit, že se hodně upínají na svou „vyvinutou“ techniku, z ruského klimateroru jsou ale cítit především živelné emoce vzteku a zloby. Samozřejmě v tom nechybí ani notná dávka přízemních pokusů o zastrašování a oslabování vnitřní psychické síly. A ruští ezoterikové zasvěcení do služeb klimateroru – to není žádná brnkačka. Zvláště poté, co s úspěchem odzkoušíte rozklížení chemických mraků kyselinou citrónovou. Tito novodobí černí mágové nejdou hned do útoku, ale pomalinku a nenápadně zkoušejí na dálku nejprve oslabit osobní elektromagnetismus nepohodlných jedinců a poté rozložit jejich psychiku tím, že jim rafinovaně podsouvají do mysli pocity strachu, beznaděje a vlastního zmaru. Pro své působení bohatě využívají složky vodního živlu nakažené temnářskými staroatlanskými rituály. Nechybí v nich ani rezignace na život, k níž byly v minulosti násilím donuceny některé klíčové vodní bytosti. Není divu, že tento styl temnářského působení ovládají právě ruští ezoterici. Vždyť Rusko patří k zemím, jež jsou nejvíce spjaty s vodním živlem a jeho emocionální podstatou. Prožil jsem tam vícero minulých životů a zvláště k rozlehlým lesům tajuplné sibiřské tajgy stále cítím silné citové pouto. Po linii ruských ezoteriků lze pak s trochou koumacího nasazení vystopovat klíčové nákazy ulpívající na vodním živlu jakož i zbytkové energetické kanály otevřené do Staré Atlantidy. A je zcela jasné, že čím víc zneužitých platforem vodního živlu bude uzavřeno, tím lépe půjde odtroubit ten staromódní a vyčpělý Věk Ryb. 

21 komentářů:

  1. Přesně od soboty kdy se drží ta deka, mě chytli průdušky,kašlu, rýma, a celkově se cítím slabej. Dnes vysvitlo malilinko přes deku sluníčko,tak jsem si užil 5min. radosti. Ale hned před očima se to nebe úplně zatáhlo. Je mi z toho smutno.

    OdpovědětVymazat
  2. Včera jsem venku občas cítila nějakou chemii. Mimochodem, dnes je úplněk a včera nebylo po měsíci ani památky, jakoby nebyl. Tak uvidíme co dnes.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Včera měsíc byl vidět, jsem noční můra a pouštěla jsem ven psa po jedné hodině, světl o jak v poledne a měsíc byl zrovna nad domem zahalen v oparu, ale jasně viditelný úplněk. Ale kolikrát opravdu měsíc jako by nebyl a třeba opravdu není, třeba je v opravně:-))

      Vymazat
  3. Rusové provedli výpuc a himbajs...http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xwV9nHNFa2c

    OdpovědětVymazat
  4. Tu "plesen" som videl na viacerych miestach u nas na slovensku.Zrejme nejaká "novinka" vo weather modification...aspon vieme kam idú naše dane:-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ta plíseň se v lesích vyskytuje už desítky let, chodíte vůbec do lesa ??

      Vymazat
  5. Dnešní jedovaté chemo na ranní obloze !!!

    http://www.sdilej.eu/pics/aa6b1a9c1d3f150343e7c86acef599e5.gif

    OdpovědětVymazat
  6. http://www.youtube.com/watch?v=bukpckJR4Ds&feature=em-uploademail

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.jajsem.com/restrukturalizace-lidske-dna/

    OdpovědětVymazat
  8. Věřte nebo ne, ale tuhle plíseň jsem viděla taky - na střední Moravě na městském trávníčku.

    OdpovědětVymazat
  9. S posledním odstavcem,zvláště s popisy pocitů v jeho druhé půlce,se přímo ztotožňuji.Při pokusech jsem si užil měrou vrchovatou.Teď už vím,že to byly a jsou cílené útoky.
    Díky.
    Vlasta

    OdpovědětVymazat
  10. Zdá se, že Sluníčko se chová v posledním období jako extrémista a mimozemské lodi mají hodně napilno.
    http://www.youtube.com/watch?v=QhPeTJlow7o

    Také se zdá,že práškovací metoda už moc nezabírá.Krásných 12 teplých stupňů na konci listopadu!A to i pod mračnami chemikálií. O tom se našim babičkám ani nesnilo.Je samozřejmě vlhko.Sluneční paprsky nestíhají sušit ranní rosu, lesy tím trpí.A následky se začínají projevovat plísněmi,ale také odumíráním jehličnatých stromů od koruny. Klimateroristé se snaží před námi skrývat skutečnosti o následcích svých pokusů svými řečmi o ekologii,o potřebě obnovovat stromy,takže se kácí a kácí.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  11. Milý Aoliane, protože mám ráda samostatně uvažující, neprůstřelné osobnosti, a ty jsi zcela evidentně jedním z nich, zajímá mě, jek se ti jeví technologie pana Keshe a její potlačované ( vládami některých zemí ) přijetí, ale na druhé straně její až téměř hystericky nekritické přijímání občany, kteří o ní vědí. Děkuji za zamyšlení Olivie

    OdpovědětVymazat
  12. Na Ostravsku jich dnes lítalo asi osm najednou, to jsem ještě neviděla! Pořád mi ale hlava nberu jednu věc: Stříká se nad země NATO, stříká Rusko, stříká celá severní polokoule. Jestli jde o opravdu o redukci, nezaměřili by se spíše na jižní polokouli? (nemají právo ani tam!,já vím, ale oni jsou původcem této mé kruté úvahy). Pořád hledám smysl té aktivity, je možné, že by to byl (mimo jiné)ten, že jde o tvz. "globální stmívání" a že jsme tak ve pr--li, že se volí menší zlo (respektive zabíjejí dvě mouchy jednou ranou? Našla jsem včera práce Jamese Lovelocka - tato stránka a odkazy na ní: http://gnosis9.net/view.php?cisloclanku=2006120004
    obzvláště za pozornost stojí tento odkaz: http://blisty.cz/art/21551.html
    A čeká se k tomu všemu opravdu i skokové oteplení, jak píše Daniel a může to mít souvislost i se slunečními erupcemi,očekávanými v 2013, eventuélně kdykoliv už teď? Jestli letadla představují jen odklad prudkého oteplení, nestříká se už jen pro oddálení a nestavějí si miliardáři bunkry na čas, kdy už to oddálit nepůjde? (viz Bakala a Tykač u nás: http://audiklub.cz/forum/tema/255416-stavi-byvala-manzelka-miliardare-pavla-tykace-protiatomovy-kryt - obrázky pokračují i pod diskusí, nepřehlédnout, jinak se dá dohledat i ve zprávách na Nově). Co když jsme opravdu ve stavu, který už nejde zastavit a už dost dlouho, např tady rok 2003: http://zpravy.idnes.cz/rok-2003-bude-patrne-tretim-nejteplejsim-dyc-/zahranicni.aspx?c=A031218_151153_zahranicni_jpl
    Jen dávám k úvaze - napadá mě, že postřik slouží jak k ochraně (stříkané kovy prý skutečně umí odrážet sluneční paprsky , tak k redukci lidstva (a kdoví k čemu ještě), ale letošní teplo, sucho, požáry, o ledovcích nemluvě... Mocní sami se bojí, zalézají pod zem jak krysy (anebo honem by chtěli na Mars?).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Marsu se nakonec se zlou potážou! Už nějakou dobu tam totiž globalelity vedou vyhlazovací válku místních obyvatel (použit termín "malých černých lidiček")prostřednictvím pojízdných robotických pozemských strojů. Něco na způsob Avatara. Proto si myslím, že ten film nevznikl vůbec náhodou, ale znovu ukazuje skryté skutečnosti "mezi řádky" podobně jako filmy Star Wars, Vesmírná loď Enterprise, Matrix a další.

      Vymazat
  13. Aolian preco su ti rusi co spominas taky zlí? lebo ja v tych pravych rusoch vidim vela moznosti a myslim ze k nim stale patrime ajked temnari dostali aj ich vladu ich prastara viera oziva a myslim ze je na vysokej urovni, ak by si chcel velmi velmi vela o nasich predkoch a o nas slovanoch je toho popisane na www.vedy.sk povedz mi prosim co si o tom myslis dakujem.

    a inak ak som ta tym hore nezaujal a/alebo mas este cas mohol by si si precitat aj web jednej dievciny ktora vidi presne take veci ako ty spominas napisala o prirodnych bytostiach aj knihu - daj jej par minut www.aluska.org

    s obdivom zdraví L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tzv.středoevropští Slované pocházejí z oblasti povodí řeky Amu-Darja z hor severního Afghanistánu na rozhraní dnešních sousedících států Turkmenistán, Tádžikistán a Uzbekistán. Takže s ruskými Slovany jsme příbuzní možná hodně vzdáleně, a je otázka zad vůbec ! Vždyť si přečtěte staré letopisy a cestopisy arabských a židovských kupců, kteří v 8. až 11.stol.protahovali své karavany přes Čechy a Moravu, a popisují domorodé obyvatelstvo jako tmavé pleti nápadně se podobající arabskému a perskému etniku, což je velmi překvapilo ! Podobali se těm překvapeným kupcům, ale mluvili pro ně neznámou řečí, jen vypozorovali, že některá slova mají základ v perském jazyce. Takže o slovanství českého národního obrození 19. a 20.stol. si nechte jenom zdát. Vše bylo totiž jinak !

      Vymazat
    2. To by odpovídalo ! Italští kronikáři zaznamenali dobývání severloitalských měst v r.1158, která vypověděla poslušnost římskému císaři. Na toto tažení byla císařem pozvána i vojska českého knížete Vladislava II. Kronikáři české bojovníky v rámci těchto událostí totiž popisovali jako "černé chlapy".

      Vymazat
    3. Jen se podívejte na knihy Petra Hory Hořejše "Toulky českou minulostí", a tam na pokusných rekonstrukcích portrétů starých Přemyslovců (hlavně dle dochovaných sošek a výzdoby keramiky z archeol.nálezů, a nástěnných fresek v románských kostelích) rozhodně žádné slovanské typy, etnikum, neuvidíte !

      Vymazat
  14. Luisa Muratori - Co jsou to chemtrails a komu slouží?
    Chemtrails je takmer každodennou realitou na oblohe. Vieme čo sa za tým skrýva? Kto podporuje tieto aktivity? Existuje množstvo teórii, ktoré vysvetľujú tento fenomén posledných rokov. Známa talianska vedma a channelerka Luisa Muratori tento jav spomenula na poslednej prednáške v Bratislave. Jej posolstvo je originálne a jednoznačné. ;o)
    http://www.youtube.com/watch?v=xUcLg7hA_fs

    OdpovědětVymazat
  15. Extrémní počasí - http://www.youtube.com/user/2011MESSAGE?feature=watch

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.