17. listopadu 2012

Celosvětová vizualizace za účelem změny

Od čtenáře, velmi pěkné a potřebné, díky!

Drahý čtenáři,
žijeme na krásné planetě. Je na ní tolik lásky a krásy. Ale zdá se, že síly které na ní vládnou – vlády a elita, nechtějí dělat to, co je správné. Matka Země produkuje dost na to, aby umožnila 10 miliardám lidí žít v míru a dostatku, ale naši vládci jsou schopni myslet pouze na to, jak si udržet moc, vytvářet konflikty a války a přinutit nás platit stále víc. Prostřednictvím temných bratrství a tajných operací ignorují vůli lidí. Pokoušejí se udržet nás ve stavu závislosti a strachu pomocí médií, které ovládají.

Nenastal čas to změnit? Nenastal čas na to, abychom MY rozhodovali, jak má být planeta spravována? Je to lehčí než si myslíte. Opravdu – existuje fyzikální zákon o kterém jste již možná slyšeli, který je perfektní na to, aby změnil tato stará a opotřebovaná paradigmata, kdy pár bohatých ovládá nás ostatní. Tento zákon se jmenuje „zákon přitažlivosti“. Říká, že když se soustředíte na cokoliv co chcete a opravdu to prociťujete srdcem, přivoláte si to. Jen se podívejte na web nebo do knihovny (např. přečtěte si „Tajemství“), je tam mnoho, mnoho příběhů lidí, kteří si tímto způsobem úspěšně změnili život.

Používá se na to vizualizace. Když si vizualizujete (představujete) něco, co chcete a pocítíte radost JAKOBY SE TO JIŽ STALO, bude se to manifestovat.

Můžete to použít v osobním životě, ale též pro větší blaho planety a lidstva. Čím více lidí se na to soustředí, tím bude energie silnější. Energie vyslaná skupinou lidí se násobí, a je silnější než součet těchto lidí. Neberte nás za slovo, protože to bylo vědecky prokázáno. Jen se podívejte na video, které jsme o tomto vyrobili, najdete ho zde: www.VisualizeDaily.com (vizualizujte denně) (anglicky)



No, bylo již mnoho skupinových vizualizací a meditací. Za světový mír, například. A přesto není mír. Cožpak tyto aktivity nefungují? Jistěže ano! Můžete to vidět na videu. Problém je, že jakmile mírová energie udělá svoji práci, a mezitím vládnoucí síly pracují opačným směrem, všechno se vrátí zpátky do staré situace. Vojákům je nařízeno chopit se znovu zbraní které odložili, opět se zvedne zločinnost díky obtížným situacím v nichž se lidé nacházejí, atd. Proto se potřebujeme zaměřit na něco, co nelze zvrátit. Nikdy. A to na: ZMĚNU!

Nedělejte si starosti na co se přesně zaměřit, energie je inteligentní a najde si způsob. Jak můžete vidět na našem videu, když si lidé vizualizují mír, také klesá počet zločinů vůči lidem, klesá počet autonehod, klesá počet případů které musí řešit záchranka a kurzy na burze letí nahoru. Mír je mír, změna je změna. Energie ví, kam jít. Když se soustředíme na změnu, najde si nejslabší místo řetězu, který drží toto staré paradigma pohromadě.

A ZMĚNÍ ho.

Když si to představuje dostatečný počet lidí, a opravdu to prociťují srdcem, stane se to. Možná že to bude 6 578-mý účastník který dá starému paradigmatu poslední ránu, anebo to může být 10 234-tý, ale změní se to. Jen počkejte a uvidíte.

Soustřeďte se na něco, co vás učiní opravdu, opravdu šťastnými a prociťujte to, jakoby se to již stalo. Ať již je to Obama, který odhaluje materiály o UFO, volná energie přístupná všem, hlavní televizní stanice nebo noviny oznamující že 11. září byl vnitřní komplot anebo něco jiného, závažnějšího. To všechno bude mít za následek jedno: konec vlády temných. Jen to zkuste.

Nejdůležitější je radost kterou byste cítili, kdyby se to stalo. Představujte si, například, že války a hlad uvolnily místo pro mír a dostatek na celé planetě. Zoufalé děti dostávají novou naději. Stres a strach byly nahrazeny štěstím a chvilkami trávenými s vašimi milovanými. Zkorumpovaní politici a neefektivní lékařská péče jsou nahrazeny inspirativními vůdci a opravdovým uzdravováním. Toxická strava a naftový průmysl uvolňují místo zdravým potravinám a volné energii. Všechny tyto věci na vaší planetě JIŽ EXISTUJÍ, ale temný systém je potlačuje. Proto potřebujeme změnu. A my ji uskutečníme!

Nebudeme určovat datum a čas kdy to máte dělat, žádáme vás, abyste to dělali TEĎ.

Není důležité, jak dlouho to budete dělat, stačí 5 vteřin. Důležité je, abyste opravdu cítili radost z této změny, jakoby se ona již uskutečnila. To stačí k tomu, aby se váš malý (ale VELKÝ) příspěvek připojil ke kvantovém způsobu, kterým zákon přitažlivosti pracuje. Spolu z toho udělámeOBROVSKOU sílu, která navždy změní tento svět, pro dobro lidí.

Jděte do toho, stačí když to uděláte jednou. Přestaňte s tím, co právě děláte (pravděpodobně čtete) a zavřete oči. Představte si, že se objevila úžasná zpráva o něčem co jste již dávno chtěli aby se stalo, a pociťujte radost jako byste v takovou chvíli cítili. Vizualizujte si to ……… ZROVNA TEĎ!

A je to! Líbilo se vám to? Kolektivní vědomí si zrovna vzalo váš hlas. Díky. Váš příspěvek byl přidán k obrovské vlně energie měnící paradigmata, která si již řítí planetou. Zákon přitažlivosti zajistí, že se to stane.

Pokud jste již vaši vizualizaci provedli, přichází teď druhá důležitá část. Tento projekt pracuje na principu „každý zná každého“. Říká se, že když to pošlete 6x, dostane se to ke každému na planetě. Takže vás prosíme, abyste poslali tento email VŠEM koho máte v adresáři o kom si myslíte, že by se k této akci mohl připojit. Když to uděláte, můžeme vytvořit obrovskou armádu světla a to dokonce za jediný den!

Moc vám děkujeme, že jste se připojili k této akci. Matka Země, my všichni kdo toužíme po míru a harmonii zrovna jako vy, jsme vám vděčni. A každému, kdo se připojil, protože to děláme SPOLEČNĚ! Prosím pošlete tento email teď. Neodkládejte to. Teď je čas to udělat.
Děkujeme

12 komentářů:

  1. Něco podobného mám na srdci. Nenadávat na chemtrails, vládu atd., ale jít s láskou a upnout se na to, co si přejem mít. Nemá cenu proti něčemu bojovat. Nebát se, ale věřit v to dobré.

    OdpovědětVymazat
  2. "Matka Země produkuje dost na to, aby umožnila 10 miliardám lidí žít v míru a dostatku, ale..." -ale kolik z vás/nás je ochotných své přebytky dát někomu, kdo má mnohem míň nebo vůbec nic??? Vizualizací nezměníš vůbec nic, změníš to pouze svým činem, že začneš dávat víc, než bereš. Pak nastane ráj na Zemi. Např. kolik lidí má doma uskladněná vlastní vypestovaná jablka a raději je nechají shnít, než aby je rozdali dříve, než podlehnou přirozené zkáze? Přitom si celé jejich okolí musí kupovat ta chemická v Tescu či Lidlu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě, nemyslím vizualizovat a nedělat nic, ty činy beru jako jasnou věc. Ale zase jen porozdávat jablka, to zase tak moc nezměním. Chce to obojí.

      Vymazat
    2. Správný názor na toto : Přitom si celé jejich okolí musí kupovat ta chemická v Tescu či Lidlu. Konečně to lidem začíná docházet, že obchodní řetězce do nás cpou chemojedy, jakoby nestačilo, že je na nás denně na obloze sprejují !

      Vymazat
    3. Mám taky vlastní vypěstovaná jabka, nabízím, a nikdo o ně nestojí! Nejsou tak krásný jako z obchodu, a "jabka na štrůdl" mají všichni svoje, od příbuzných, atd. atd. Vnučka mi řekne, já mám radši hezký jabka z obchodu, tvoje mi nechutnají ... Aspoň že pije z nich mošt a jí sušená (:-)))

      Vymazat
  3. Díky za všechny články a snahu všech zde něco změnit a samozřejmě hlavně Orgonetovi za tento blog.
    Něco podobného ( experimenty s DNA) a vliv elektromag.pole lidského srdce vysvětluje kniha
    Zákon rezonance- určitě doporučuji. Hezký víkend všem se srdcem na pravém místě :D. mp
    http://www.anag.cz/zakon-rezonance/d-73056/

    OdpovědětVymazat
  4. Když to pošlete 6 lidem, kteří to pošlou 6 lidem, a ti to pošlou 6 lidem, stane se určitě zázrak :)

    Raději každý den, nebo alespoň týden či měsíc vizualizujte nebo prostě jen meditujte. Bdělá meditace přináší zklidnění v říši příčin, což se pak projeví i ve světě i vašem životě.

    OdpovědětVymazat
  5. http://barboraopelkova.blog.cz/1211/salusa-14-novembra-2012

    OdpovědětVymazat
  6. Vynikající příspěvek, rozesílám dále a aktivuji vizualizaci. Skutečně to funguje, člověk to "procítí" v sobě, na srdci. Jen tak dále a změníme svět k lepšímu. Děkuji z celého srdce za takové příspěvky.Lada.

    OdpovědětVymazat
  7. Hezké a inspirativní. Vizualizaci jsem provedl a rozesílám maily na tento článek.
    O vizualizaci už jsme hodně četli, a kdo skutečně procítil, tak sám ví, že se v jeho životě objevila cesta, která k záměru vedla.
    Ono skutečně nestačí někde demonstrovat za určité změny, respektive víme, že je to téměř málo platné, když jsou na těchto postech arogantní, neslyšící a zločinecká individua.
    A stejně, nepotřebujeme žádnou kosmetickou změnu, ale kosmickou. To znamená zásadní - a ve všem.
    No a proto : Kdo to udělá, když ne my, kteří jsme informovaní ? Neinformovaní to neudělají.
    Hezký den všem. Honza.

    OdpovědětVymazat
  8. Myslím, že nejjistější cesta k světovému míru je přes vytváření míru v sobě, Míru se sebou sama, s přijetím i těch temných stránek v nás. Boj podporuje zase jen boj, jak už tu taky zaznělo. Vizualizace je skvělý nástroj..co ho využít i k vnitřní práci?Jsme v dualitě a připadá mi proto logické, že když se obrovskou vlnou světla posílí mír, zákonitě vyleze víc i temná stránka. Když se podíváme dovnitř sebe, možná najdeme spoustu krásného a možná i strach, zlobu...To je v pořádku, jsme lidi, dovolme si být nedokonalými lidmi, v tom je právě ta dokonalost. Temné síly ovládající naši planetu jsou naše nepřijaté části, které nechceme mít uvnitř, tak se manifestují venku. Milujme i svůj strach a zlobu jako součást naší cesty, učení, dobrodružství. Když o něm víme, známe ho, nebude nás ze zákulisí potajmu ovládat. Můžeme ho přijmout jako zraněné dítě, obejmout, nechat ho existovat, ale už ho nemusíme poslouchat, co máme dělat. Tady je ta chvíle pro rozhodnutí, co budu v sobě podporovat a čemu věnovat dál pozornost a tím to posilovat. Když hodně lidí bude v míru se sebou samými, přece se to musí objeví i jako realita ve vnějším světě! Takže jsem rozhodně pro ZMĚNU. Žijme ji každý, jak nejlépe dokážeme. Vnitřní posun dokáže ve vnějšku zázraky. Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím z Petrou a je úžasné kolika lidem není lhostejný život,planeta,svět...Věřím,že upřímná práce na sobě,přijetí a porozumění i vlastnímu stínu,dokáže zázraky,které se zákonitě odrazí.Bylo vytvořeno hodně strachu a neporozumění,jsem pro rozpouštění vlastního strachu a otvírání prostoru pro čisté vědomí...
      Dan

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.