16. listopadu 2012

Chemtrails nad Desnou

Díky čtenáři za fotky. Geoinženýrství, jak je vidět, stále pokračuje. Je to velmi přesná, "hodinářská" práce, každý metr stopy má svou funkci a význam, jak říká Scott Stevens. A je to prý docela snadné a levné, když se ví, jak na to. Snad se brzy dozvíme více ...



Takhle se to jevilo na satelitním pohledu:


22 komentářů:

  1. Kdysi jsem intenzivně pátrala po tom, jak někdo může vyhazovatmiliardy na takový projekt.Navíc to byl i argument všech, kterým jsem chemtrails ukázala.
    A objevila jsem stopy, které již dnes mají "zametené". Ale řeknu Vám, jak to jde.Farmaceutický průmysl, nemocnice, chemické fabriky a firmy na skladování toxických odpadů mají co dělat s látkami, které je těžké skladovat a dostávají za to nemalé peníze včetně různých "fondů a ekologických projektů". Ekologie frčí. A proto se pod ně schová mnoho prasáren.Některé "chytré" napadlo toto:Uděláme si firmy na odbornou likvidaci nebezpečných odpadů.Dostaneme na to dotace z ekologických projektů.Místo babrání se se skládkou vše pomeleme na jemno v drtičích a vaporizujeme.Firmy nám velmi dobře zaplatí zato, že jejich nebezpečný odpad odebereme.K tomu máme vymyšlený projekt na ochranu proti slunečnímu záření.Necháme si nalít miliardy do projektu zastiňování slunce.Stříkáním těch hnusů se zvýší nemocnost a tudíž i nákup léků určitého typu.Máme tichou dohodu s farmaprůmyslem o procentech. Fikanou - je potřeba prodat více léků na kašel ?OK na oči? OK na průjem? směs se dá totiž namíchat...a opět nám farma firmy dají něco "za odměnu" řekněme "příspěvek za převenci proti rakovině ze slunečního záření"
    Možná se Vám to bude zdát přitažené za vlasy jako kdysi mně.Dnes už nikomu nic neříkám...Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drsné ,leč taková je realita v 3D.Už to nebude dlouho trvat....:-)

      Vymazat
    2. Nic není přitažené za vlasy, ba právě naopak je dobré, že chápeš, že je naprosto vše jen o penězích a nikomu nejde o dobro veřejnosti. Současná situace je už fakt silný kafe ve světě, už to chce rozhodně změnu. Ta změna bude. A ano, je problém, že většina veřejnosti to žere, co dostane naservírováno z médií atd. Je problém někomu něco říct, co je fakt, lidé prostě věří špatným informacím. Ano, internet je nejsvobodnější zdroj informací, jinak by tu nebyl ani Orgonet, kdyby byla celosvětová cenzura internetu. Takže buďme rádi, že máme internet, kde se dá najít i pravda, což je ok. Bohužel lidé, kteří nepoužívají internet, tak ti nemají šanci se nic pořádného dozvědět a samozřejmě spousta lidí, kteří internet mají, tak weby typu Orgonet neznají a ani je nenapadne, že takové informace existují, takže když nevíš, co máš hledat, tak to nehledáš. Teď už to ale nevadí, protože změny budou co nevidět, dočkají se všichni.

      Vymazat
    3. Proto si vizualizujme a meditujme za udržení a rozvoj SVOBODNÉHO INTERNETU protože je to naše LIDOVÉ MÉDIUM a ne korporátní cenzurované !

      Vymazat
  2. Mathew v jednom ze svých prohlášení přece říkal, že tyto aktivity budou ubýva, prakticky již nebudou, neb temní nemají žádnou sílu. Zajímavé... Alena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A práškujou a práškujou a práškujou.Pravda a láska přece zvítězí a zlo bude poraženo.Bylo by to krásné,ale nevypadá,že by jim docházelo sil.
      Mathew je brepta.
      Petr

      Vymazat
  3. Alena: No, teď už se rýsuje, že tyto aktivity pocházejí z několika stran. Jednak temní, kteří chtějí vyloženě škodit, to bude asi menší podíl. Ti už asi opravdu nemají sílu. Pak nějaké menší aktivity organizací a států. Ale především zřejmě jde o tajné geoinženýrské programy prováděné kvůli odstínění zvyšující se aktivity slunce, míněné jako dobro pro planetu. A ty jedou pořád ... už se rýsuje, že nám k tomu něco řekne Daniel(:-)))
    Monika: Ano, je to přesně jak říkáš, chemický odpad se sype z letadel, někde tu na to máme i články.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je otázka zda zvýšená aktivita slunce je pro život na Zemi skutečnou hrozbou nebo jenom další lukrativní zástěrkou typu "globální oteplování" !

      Vymazat
  4. jo včera 15.11. večer byly na nebi čerstvé mříže. nikdy předtím jsem je neviděl práškovat takhle pozdě. vždy to bylo velmi brzo ráno nebo před polednem, tak aby bylo těsně po poledni zataženo. myslím že včerejší večerní postřik měl zařídít tu slibovanou inverzi a chlad. taky je teď nad náma zatažený humus. myslím že kdyby večer nestříkali tak je dnes polojasno. hajzli proradní, počasí mi je docela šumák, vitamin D si kupuji, ale vadí mi že to dýcháme.

    OdpovědětVymazat
  5. Stejný výhled byl včera i z Liberce.
    Měli jsme 3 dny jasno, dnes už je z toho šedá jednolitá deka.

    Na tyhle dávky už tu ocet nepomáhá. Má někdo lepší zkušenosti?

    Anna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj Anno, jsem taky z liberce, můžem někdy pokecat, napiš mi na mail q23@email.cz nebo na skype pamela.anderson500

      Vymazat
    2. Nějakou dobu si už každý den vizualizuju čisté modré nebe a sluníčko,je to znát,obloha je v mém okolí častěji protrhaná a není tak u nás hnusně šedivo.Kdyby si to takhle přálo co nejvíc lidí,tak nemají klimoušové s postřikama šanci,v jednotě je síla.

      Vymazat
  6. Včera u nás v podkrkonoší: http://imgbank.cz/images/2012/11/16/o1OXU.jpg

    OdpovědětVymazat
  7. Včera jsem jela domů z práce, když zapadalo slunce. Nebe bez jediného mráčku. A pak to začalo! To co vidíte na těchto snímcích, je jen slabý odvar.Během dvaceti minut bylo nebe jako hustá šachovnice.Nemám mobil s fotoslužbou a ani foťák si nevozím. Škoda, protože mi nikdo nevěří.Cestou z nádraží jsem se zastavovala a pozorovala lidi.Za půl hodiny mé chůze městem se na nebe nikdo nepodíval.Slunce zapadlo a šachovnice zmizela.Zářily jen lákavé nabídky na skvělé, bohaté vánoce.Mimochodem,v té pravidelné šachovnici bylo něco jinak. Na dvou místech byla místo přímky polokružnice.Je mi smutno. Madla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někde jsem zachytil zprávu, že rychlé "namřížkování" oblohy provádí flotila (údajně až kolem 5.000 strojů) obrovských dronů-tankerů, které jsou bez pilotů a řízené počítači. Nad určenou oblast (sprejování či prášení)se prý slétají z vícero letišť, a jsou prý schopni si sami vyhledat "svoje"nejbližší letiště, přistát a dotankovat palivo nebo ten chemosajrajt a znovu vzletět. Chovají se vpodstatě už jako samostatní roboti ! Dostanou už jenom příkazy, monitorovací středisko hlídá jejich činnost, a provádí případné korekce a změny příkazů. Aby se vyloučil precedens přerušení spojení a ovládání těchto strojů, létá s každou chemosprejovací letkou jeden i více letounů-velínů, odkud je celá akce řízena a monitorována. Klimouši jsou proto schopni vést válku vpodstatě už i z pouhé kanceláře (jak by se řeklo "home office"), poněvadž se jim do jediného centra sbíhají data a různé on-line přenosy ze všech létajících velínů v reálném čase ! Chápete to ?!

      Vymazat
  8. Včera k večeru, když začli lítat, viz. http://imgbank.cz/images/2012/11/16/o1OXU.jpg, jsem se nasral, vytáhnul konvici, litr octa, otevřel víko a komplet odvařil. Poprvé se mi podařilo rozpustit sajrajt nad hlavou. Bohužel, video v mobilu se nějak neuložilo.

    OdpovědětVymazat
  9. Napadlo mě, jestli by vůbec byly nějaké mrazy, pokud by se nepráškovalo.Dost možná,že fotonové záření a tím i síla slunečního tepla k nám proudí už takovou sílou,že by snad ani zima nedorazila.Pokud by se nepráškovalo.Totéž se děje vlastně i v létě.Pokud mají práškovadla pauzu, tak se "smažíme" horkem a když se takhle prokřížkuje obloha, ochladí se.
    Ale nějak zvlášť mě to neděsí.Oni vítězí jen na chvíli. Než se do nás obuje tlaková vlna z vesmíru.Pak to bude fofr,pak se projeví vše, co bylo skryto.Totiž, co je Božím plánem,to se stane a ani nejďábelčtější zbraně a vynálezy tomu nemohou zábránit.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  10. A mě zase v poslední době napadlo, že přestali stříkat, koukám doma vždy z okna a vždy bylo chem. plný nebe a teď skoro vůbec. Dá se říct,že vůbec, nevím. Myslím si,že končí temnáří končí.
    A to je vono. A narodit se v této době. Být součástí transformace vědomí lidstva. To není náhoda:)

    OdpovědětVymazat
  11. Dobry den,

    poprve letech navstev zde mam take konecne co napsat a velice rad bych se s Vami podelil o nasledujici foto, porizene mobilem:

    http://mojeletadla.unas.cz/obloha.html

    Vcera rano jsme vycestovali z JC do Prahy... Neprokouknutelna mlha. Jasne, je podzim, neni co resit.

    Jenze nekolik pohledu z letadla bylo velice zajimavych, viz foto...

    Cesta z Parize cca 400km jizne do St.Victor, opet mlha, mlha, mlha, nyni zde mame cca 2hod slunicka denne a opet mlha na rozkrajeni...

    Zajimal by me Vas nazor na uvedene foto, zvlaste na "povedene" "kruhove" mraky mlhy. Mimochodem, tato smetana se valela nad CR, DE, FR.

    Ze St.Victor, FRI 10/11/12 22:26,

    ctenar (nejen) tohoto vyjimecneho webu,

    Martin Benes

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na těch snímcích je dobře vidět ta clona z chemtrails, co obklopuje Zemi (nebo její vybrané oblasti), a projevuje se takovým stříbro-bílým zářivým pruhem na obzoru. Před ranním východem slunce se tato clona rozsvěcuje oslepujícím stříbro-bílým světlem vlivem slunečních paprsků, které v té době na tuto clonu dopadají pod velmi nízkým úhlem, a toto světlo přelétá celou oblohou od východu k západu budíc na pozorovatele dojem, že dochází k jakémusi podivnému svítání před východem slunce. Krátce nato záře pohasíná, vymizí, a teprve asi po 20 až 30 minutách začne vylézat nad obzor skutečné slunce se skutečným svítáním.

      Vymazat
  12. Mlhy, inverze a s tím spojené všechny negativní aspekty, které výrazně ovlivňují naše zdraví, to jsou pouze vedlejší,- viditelné učinky chemotrailu. Málokdo si uvědomuje, že tento efekt výrazně ovlivňuje i psychiku lidí a to je hlavní účel. Látky na bázi těžkých kovů, které dýchacími cestami pronikají do naší nervové soustavy z nás pomalu vytvářejí tupé, ovladatelné zombií. Ale jak se říká . " když kobyla chcípa, nejvíc kope". Vydržme, obrňme se trpělivostí, neklesejme na mysli, vyzařujme jen pozitivní vibrace Lásky a Naděje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak řekl jeden osvícenec : zabít tělo mohou, ale duši pustit musí !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.