26. listopadu 2012

Co když je Slunce tankovací stanice pro vesmírná plavidla?

Na předchozím videu v článku Nejsme sami můžete shlédnout čilou aktivitu různě tvarovaných neidentifikovaných létajících objektů kolem Slunce.

Tak mě napadá, jestli oni ti vesmířani na to Slunce nelítají "natankovat"!

Dr. Keshe řekl, že jeho vesmírné plavidlo Magrav vlétává do sopek zachycovat určité látky, ze kterých může materializovat potravu a vše, co potřebuje na dlouhé cestě, aby to nemuseli vozit s sebou.

(Viz článek o UFO nad Jeruzalémem"Co dělalo vesmírné plavidlo v sopce? Dr. Keshe: "Ve vulkanických systémech se nacházejí vzácné materiály o síle základní hmoty, které se těžko vyrábějí, ale snadno se zachycují (z vulkánů), pro cesty hluboko do vesmíru. Mají obrovskou základní sílu, takže jsou příhodné pro získávání potravy při cestách do hlubokého vesmíru."

Sluneční plazma (nebo základní hmota nebo co) může taky být zdrojem určitých materiálů, z nichž si technologie vesmířanů (třeba na stejném základě jako Keshe) vyrábějí vše, co potřebují na cestách vesmírem.

Ta jejich UFO se na Slunci moc nezdržují, zdá se mi, že jen na nejnutnější dobu, aby "natankovaly", "uvařily" si z čerstvých zásob kafe a sendvič, a zase letí dál ... Taková vesmírná tankovací stanice a odpočívadlo (:-)))))




24 komentářů:

  1. Nechci nikoho zklamat, ale tentokrát bych opravdu věřil NASA, že jsou to technické poruchy. Při poslední obrovské aktivitě Slunce snad před rokem byly snímky těchto "kosmických lodí" plné. Jak rostla aktivita, tak rostl počet oněch skvrn a čar. Myslím si, že tyto poruchy souvisí s dopadem nějakých částic, které jsou součástí slunečních větrů, na čipy kamer. Třeba to je součást nějakého alfa až gama záření. Na tolik do toho nevidím.
    Drahoš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Částečně to poruchy být můžou, ale ne všechno, co tam je ! Mnoho jiných snímků dokazuje opak, a navíc ukazují velmi mnoho různých podrobností !

      Na horním snímku je totiž vyobrazena jehlovitá zářící loď (v jednom případě dlouhá více jak 1.400.000 km, tedy delší jak průměr slunce !), v jejichž útrobách jako v nějaké trubici jsou naskladovány miliony kulovitých, peckovitých, krychlovitých a dalších modulů. Když tato transportní loď dosáhne cíle (zde našeho slunce), začnou být tyto moduly vystřelovány do vesmíru jako projektily z kulometu. Vytvoří se obrovský shluk těchto modulů, taková jakási "hvězdokupa modulů". Po krátkém čase se moduly začnou cíleně shlukovat do menších shlukových formací,kup. V nich se pak spojuje určitá část modulů do konkrétní orbitální stanice, vesmírné lodě, technologického objektu, gigantického robota (vzezření podobné Transformers) v různých velikostech a tvarech. My podobné spojování (ale na mnohem primitivnější úrovni) modulů známe z naší orbitální stanice ISS nad Zemí.

      Je zajímavé, že velká část takto vzniklých objektů má základní tvar rovnoramenného (helvétského) kříže se středovým jádrem. Jiné mají jádro, a jakési chvostovité výrůstky kolem. další jsou kulovité, pyramidovité a krychlovité. Zajímavé je také to, že jejich základní tvar (koule, jehlan s trojúhelnou nebo čtvercovou základnou, krychle) je vždy souměrný ve všech směrech, totiž jakoby mělo platit pravidlo, že jakýkoli tvar je možný, jen musí být vepsatelný do koule ! Takže podivuhodná kosmická posvátná geometrie, jakou znaly staré civilizace i tady na Zemi !

      Vymazat
  2. Já se zase doslechl, že tyto lodě Slunce opravují.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I to je možné. Na několika blízkých snímcích povrchu slunce byla patrná nějaká činnost gigantických robotů, různých "strojů" a lodí. Vytvářeli něco jako hlubokou, tmavou a rozsáhlou brázdu v hořící mase povrchu slunce. Jak se později ukázalo, bylo to v místě, kde vznikla ona fascinující trojúhelnikovitá sluneční brána, jejíž výška je kolem 800.000 km ! Takže ji někdo tímto způsobem otvíral ! Zda to byla nějaká přirozená činnost související s transformací slunce, nebo naopak násilný čin tuto transformaci poškozující,ještě ukáže čas a blízké události.

      Vymazat
    2. To že bude Země procházet Sluncem je myšleno tak že budeme procházet na mentální úrovni

      přemýšlíte vůbec ? asi ne podle toho co tu píšete

      Vymazat
    3. Rozhodně víc, než přemýšlíte vy

      Vymazat
  3. Na tomto videu je vidieť ako tankujú palivo zo slnka.
    http://www.youtube.com/watch?v=nzoUH0W2VFc

    OdpovědětVymazat
  4. Fíha, aké AHA :-DD, B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fíha nebo Aha, jak si kdo vybere :-)))

      Vymazat
  5. DŮLEŽITÁ AKTUALIZACE!!!! "DALŠÍ KROK V UČENÍ A VÝVOJI KESHE FOUNDATION"

    http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/6450-dulezita-aktualizace-dalsi-krok-v-uceni-a-vyvoji-keshe-foundation/

    OdpovědětVymazat
  6. anebo je to portál, takové malé vesmírné nádraží :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. všechna slunce jsou portály, takto se pohybují po vesmíru, naše slunce je třeba spojeno se Síriem , Plajádami, s galaxiií v Andromedě atd .

      Vymazat
    2. Jak bylo někde ve videích řečeno : slunce jsou něco jako Boží kanceláře, prostředníci mezi Stvořitelem a Stvořením ! A to, co se kolem našeho slunce děje, by tomu i odpovídalo.

      Vymazat
  7. Myslim ze keby to boli ciastocky prachu na objektive kamery, asi by sa nepohybovali sem a tam.

    OdpovědětVymazat
  8. Vždyť ten objekt musí mít velikost Venuše - minimálně! Alena, Prarha.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou i větší - velikosti Neptuna, Urana, tzn. 5 až 8násobky velikosti Země !

      Vymazat
  9. ...zliezajú sa tam tie ufá jak švábi na pivo....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani se jim nedivím, když mají zodpovědnost za probíhající transformaci v tomto kvadrantu vesmíru ! Kdyby vám někdo svěřil významný, těžký úkol, také byste neseděl jen blahosklonně na zadku, ale otáčel se jak "čamrda" celý den !

      Vymazat
  10. No toto... a aký krém s UV faktorom používa posádka korábu, keď tam tankujú?
    :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako vtip to bylo poněkud slabší :-)))

      Vymazat
  11. Trochu si rýpnu.......nejsou to taky ty "vynálezy" Dr.Keshe jako to UFO v Jeruzalému?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to bych nesázel ani penny !

      Vymazat
    2. a už vůbec né českou korunu.

      Vymazat
    3. já taky ne poněvadž jem jenom jedna ve sv.Vítu v Praze.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.