7. listopadu 2012

Důležitost otevřeného srdce


Ona "doba přechodu", která se kvapem blíží, vzbuzuje přirozené obavy z neznámého, i když víme, že nás čeká lepší svět ... 
Díky čtenáři za výstižný příspěvek.
Víte, proč většina informací je o důležitosti otevřeného srdce? 

Otevřená srdce jsou vyčištěná soukolí zámku. Přicházející vlna energie je klíč k našim zámkům (čakrám - radiová stanice).

Pokud máme „rádio“ připraveno, můžeme přijmout signál, tj. klíč.

Toto proběhne největší silou přibližně jednu hodinu před událostmi.

Takže se z celé své svobodné vůle dozvíme a rozhodneme:
  • Proč jsme se sem narodili. 
  • Jaké úkoly jsme před zrozením přijali. 
  • Kdo nám všechno v našich úkolech pomáhal (9. a 7. dimenze: andělé, 5. dimenze: vesmírní přátelé, 3. dimenze: naši spolubojovníci za světlo) 
  • Svobodně a beze strachu se dozvíme, co bude za hodinu následovat a jak budeme pokračovat dál v našich individuálních posláních. 
Pro většinu láskyplných lidí to bude odchod domů. Pochopí, že ti, co zůstanou, si to sami vyvolili.
Tmu a strach uvidí jen ti, co nemají zapnuté „rádio“
Na návrat nepotřebujeme být v nějaké skupině nebo náboženství, ani nepotřebujete věřit na mimozemšťany.
Jak jinak by k tomu přišly maminky co se starají s láskou o pět dětí a ještě nemocnou babičku.
Na nic jiného přeci nemají čas.
Láska nás dobíjí všechny, je jedno, jestli to přijde zítra, v prosinci nebo za rok.

S Láskou Libor

52 komentářů:

  1. Tisíce let jsme byli připravováni na toto období, ve kterém se nyní nacházíme. Tisíce let o něm lidé snili, vyprávěli. A my máme tu možnost být u toho. Jsme připraveni na velké změny? Odpovědi hledejme ve svém srdci.
    Titanik zábavního průmyslu se potápí, ale orchestr bude do poslední chvíle hrát, jako by se nic nedělo. Televize bude dál vysílat své bezduché seriály a superstár shows, ve zprávách pak se nedozvíme nic. Nic podstatného.
    Ale kdo hledá najde, kdo tluče, tomu bude otevřeno. Připravené duše a otevřená srdce nic nezaskočí :-)

    Více zde: http://www.seste-slunce.cz/news/jsme-pripraveni-/

    OdpovědětVymazat
  2. To je krásný článek, díky!
    Lvice

    OdpovědětVymazat
  3. Pekné napísané, odkiaľ to je Libor ?
    Počul si Ty ? ? ? ?
    Ďakujem za odpoveď.
    B

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravim.jsem na tomto webu prvne a cele je to pro mne nove. Mohl by nekdo z Vas rici,vysvetlit, o cem ze to ten "prechod" ma byt. A co bude po nem? Jak to zmeni svet a nase zivoty? Dekuji Honza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.pentablue.net/temata/10003.html http://www.pentablue.net/temata/07003.html

      atd.

      http://inner-light.ning.com/forum/topics/letos-vyvrcholi-sjednoceni-vsech-casoprostoru-cili-vsech-nasich-e

      http://inner-light.ning.com/forum/topics/proc-je-nyni-velice-dulezite-soustredit-se-na-to-co-si-prejete-se

      http://inner-light.ning.com/forum/topics/nenechejte-se-vlakat-do-4-d-nebot-tato-transformace-je-o-vzestupu

      atd atd .

      Vymazat
    2. Honzo všechno je tady na webu čti...

      Vymazat
    3. Vysvětlit no to je na několik knih:-)Doporučuji třebas na youtube zhlédnout pár videí o roku 2012,o Mayském kalendáři,galaktickém zarovníní,přechod do 5D,transformace vědomí atd.Co bude po přechodu samozřejmě s přesností nikdo neví,každý tu transformaci zřejmě bude prožívat jinak individuálně ve svém nitru,ovšem v konečném důsledku budeme mít možnost vytvářet nový a láskyplnější svět podle našich nejkrásnějších představ.Krásný den

      Vymazat
    4. Vítej Honzo, pro asi nejlepší a nejkonkrétnější zdroj informací o přechodu tě přesměruji sem: http://inner-light.ning.com/

      Jinak tady si toho samozřejmě přečti co nejvíc, je tu spousta informací širokého záběru (nejen o přechodu). A nezapomeň na komentáře, ty jsou také zajímavé :-)

      Vymazat
    5. o tom co znamená přechod se lze jen dohadovat, zde na webu lze najít informace sesbírané různými lidmi z různých koutů internetu a to většinou s překladem v češtině (děkuji za snažení všem, kdo překládají a sbírají informace, tak i tomu, kdo je zde prezentuje :)). Informace o přechodu doporučuji brát s rezervou, tedy jen o nich vědět, a ne jimi žít. Informací je tolik, že se v nich dá jednoduše ztratit a také to, že informovaného člověka by nemělo nic překvapit. Doporučuji hledat pod Drunvalo Melchizedek, Kaouru Nakamaru, David Wilcock, Nassim Haramein, Inelia Benz. O doplnění dalších informací požádám zde přítomné. Hodně štěstí na jiné vlně informací :). Také bych zkusil najít nějaké info o sdělovacích prostředcích, TV a jejich vlivu na osobnost člověka. :)
      L.

      Vymazat
    6. Honzo,čti si na webu a pokud máš-pochopíš:-)) V.Š.

      Vymazat
    7. Hurá, další probouzející se. Vygoogluj si pojmy jako transformace, mayské proroctví, atd. Najdeš spoustu informaci.

      Vymazat
  5. Pokud se člověk věnuje jen negativnímu , katastrofám , odsuzování jiných , pak nepozná že žije v důležité době, pozornost celého vesmíru se soustředila na naši planetu, bytosti všehomíra sledují co uděláme .Soustřeďte se na své srdce , ne na negativity tohoto světa .
    Nebo zmeškáte vlak ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kosmetický poradníček...chcete prodloužit svuj obličej? Nechte bližního svého V LÁSCE všude proklamované,aby vás požádal o finanční pujčku v tísni...Vyzkoušeno dloholetou DUCHOVNÍ PRAXÍ....

      Vymazat
    2. Skvěle napsáno, já už jsem to také pochopil. A je vidět, že probuzených lidí přibývá, ať už je to stále se zvyšující aktivitou tady na tomto webu nebo na jiných webech. Mám z toho radost.

      Vymazat
  6. Tak tohle je snad ze všech informací o transformaci ta nejpodstatnější...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen by mě zajímalo, kam na všechny ty "zaručené" informace tady kdekdo chodí.:(

      Vymazat
    2. No, tak to by mě taky zajímalo. A stejně tak by mě zajímalo, co budou říkat, až proběhnou Vánoce a Silvestr a nestane se vůbec nic... :-))

      Vymazat
    3. nic viditelného se nestane..pro vás !! vy budete pořád zápasit s temnotou !!

      Vymazat
    4. Přesně ta,k ti co nechcou vidět neuvidí,co nechtějí slyšet neuslyší...někdo by i rád aby se nic nestalo,řada lidí je zde spokojena a dosavadní řád a systém jim vyhovuje,však každého volba....leč vesmírný-božský zákon je důsledný

      Vymazat
  7. Honzo, jde o přechod do nového věku. VŠECHNY staré civilizace o tom mluví jako o zlatém věku, věku nového slunce, dokonce i naši dávní slovanští předkové viz. www.vedy.sk My všichni na toto období již nedočkavě těšíme. Ve zkratce jde o to, že naše galaxie má po pár tisících letech protnout galaktický střed, z něhož vychází fotonový pás, který zapříčiní prohlédnutí, tzv. otevření třetího oka (šišinky v mozku) a bude nám umožněno dočasně vidět více, než 0,0001% z toho, co vidíme, když šišinka uvolní při své aktivaci sloučeninu, jež obsahuje rostlina (asi Ayahusca), kterou užívají indiáni při rituálech. Co se bude dít potom, nikdo netuší. Je však jisté, že mnohým z toho hrábne v bedně a mnozí prý převibrují do jiné dimenze. Co budu dělat já to netuším, ale nemohu se dočkat té jízdy vesmírem. Když se tam potkám s rodinou, jistě nebudeme mít důvod vracet se do Satanových spárů tady na zemi. GL. Pepé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omyl ! satan, jeho moc, jeho magie, jeho příslušníci a pomocníci budou ze Země NA VĚKY ODSTRANĚNI ! To je ta dobrá zpráva pro Zemi i pro nás. Až se to stane, bude Země jen pro všechny, kdo chtějí s druhými žít v míru a lásce. Pro ostatní bude nemožné se sem dostat, nebo tu zůstat žít ! A v tom vidím Boží spravedlnost - zlé odtáhne ke zlému, a dobré se přimkne k dobrému !

      Vymazat
    2. Tak tak, budoucí svět semknutý v Jednotě,už žádný boj světla s temnotou,žádná nadvláda posluhovačů ďábla, jen láska,mír,tvůrčí smyslnost.... také v tom spatřuji neoblomnou a všudypřítomnou Boží spravedlnost.

      Vymazat
  8. Zapomněl jsem doddat - Tady na zemi, V TÉTO REALITĚ :o) Pepé.

    OdpovědětVymazat
  9. Zapomněl jsem dodat, TADY NA ZEMI, V TÉTO REALITĚ. ;-) Pepé.

    OdpovědětVymazat
  10. Opravdu stručné a výstižné.Co dodat... snad aby to nastalo už co nejdříve:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Co k tomu dodat, stručné a výstižné. Naprostý souhlas.

    OdpovědětVymazat
  12. Nevím jak kdo ale mě už připadá že vše se točí u problému čelit zlu které rozhodně přichází a lidé hledají informace jak se ubránit.Při tom máme doslova v bibli vše co je potřebné.I to co má přijít a kde v jakém času se už nalézáme.Tak mě to připadá že více se věnujeme poznání zla ale ne záchrany.Jak je psáno v bibli: jen jedna cesta vede ke spasení.Takže všechny jiné vedou do otroctví pod vedením Satana.Cestu máme hledat v sobě ale kdo je nemocný nepochopí. A ne ve světě který byl dán Ďáblovy aby sved ty kteří se mu klaní.Jenže naše srdce je nasrz zkažené.Kdo tvrdí opak je dítětem Ďábla.
    Jako berličku která sice nikoho nespasí ale moudrým napoví si pusťte tyto videa.Je jich tam celkem k vyhledání 20 a nebo volejte dál do tmy určitě se také někdo ozve na číso 666

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. satanovi(záměrně píši s malým es)byla Země dána v moc na určitý čas, NE NA VĚKY ! A ten čas právě končí ! Proto může vzteky puknout, poněvadž ví, že už svou vládu nad Zemí dlouho neudrží. Proto rozpoutává válku se všemi živly, se samotnou Zemí, i s námi lidmi na ní ! Stůjte pevně v této satanské vichřici, a nenechte se jeho kouzly zlomit. Pokud víte, že je jeho moc u konce, nepoddávejte se jí a nevěřte jí ani zrnko máku. Dejte na svou víru, intuici, sdílení dobra, pokoje a lásky s druhými lidmi. Pomáhejte těm, co ještě "spí", uklidňujte ty, kteří se strachují. To má smysl, ne "honit čerta za ocas" ! Stejně ho nechytnete a sobě i ostatním jen uškodíte ! To, co se ďáblu podařilo zničit je odpovědnost člověka za sebe a za ty, které k sobě přijal (ať už jsou to lidi, rodina, děti nebo zvířata). Lidé se zbavují odpovědnosti ve prospěch zla, zlé moci. Z toho pramení všechna bída, bolest a utrpení ve světě !

      Vymazat
    2. Bibli sepsali lidé ,byla mnohokrát upravována , především Vatikánem..., takže to důležité tam není , to co hledáš máš ve svém Srdci ...

      Vymazat
    3. No důkazy o změně v bibli zatím alespoň mě nepřesvědčily, nevyvracím názor jiných ale horší je pokud bych sám ji ve své mysli a skutcích měnil.Odpovědnost nese autor.Ty videa co jsem zde dal tak tam je i o tomto řeč.Vatikán vypustil mnohé ale to co je v evangeliu a starém zákoně v podstatě není nijak změněno , ano může být jen něco vypuštěno.Existují ale důkazy z pozdějších nálezů písma papyrusů které se stotožňují v bibli.Bylo by ale nerozumné ji opovrhnout.Kdo si pamatuje že knězi četli evangelium v latině jen proto aby ukryly pravdu před svými ovečkami?To byla doba temna.A jim to tak asi stačilo.
      http://www.youtube.com/watch?v=Tvzh4DwqUI8
      Je to 20 dílný dokument.

      Vymazat
  13. Doba je pro většinu lidí těžká.Každý z nás zoufá z jiné příčiny a přirozeně každý z nás hledá cestičku, jak se z těch starostí nezbláznit.Uvědomuji si, že jsou lidé, kterým z toho všeho už "přeskočilo" a raději volili smrt vlastní rukou. Tak mi to došlo.Hlavně se z toho všeho nezbláznit.
    Když se z toho zblázníme, tak budeme chybět u toho, proč jsme na tento poblázněný svět přišli.
    Když ten boj vzdáme,bude nás Doma sužovat stud a smutek k ostatním duším,které ač na pokraji společnosti či v zemích ve válkách to nevzdali a vytrvali a tak mohli být u toho, když ten den přišel.
    Když to vzdáme bez boje,budeme se Doma o to více trápit,až budeme vidět plakat pro nás ty statečnější naše děti a přátelé a už nebudeme mít tu možnost jim pomoci,poradit či povzbudit.Duše umí trpět víc,protože lásku k ostatním prožívá také více.

    Zkrátka a dobře,neví se, kdy ten den přijde,ale on přijde.A my všichni,co jsme vytrvali až do konce,budeme přímými účastníky.Takovou šanci mají duše živé jen jednou za život.Protože až ve stejném procesu bude jiná planeta, tak my už budeme jen pouhými pozorovateli.Jako dnes naši mimozemští přátelé.
    Ještě bych ráda doplnila pro ty, co stále nevědí,co činit:
    "Kdo nic nečiní,nemůže nic dostávat.Kdo však dělá své povinnosti, jak mu bylo uloženo, byť ne zcela správně a bez chyby,je Mi drahý a přichází ke Mě,pro svoji odměnu.." (BhagávatGita,Zpěv o skutcích)

    Patriku,s Vaším zhrnutím,co vše se jednou dozvíme,plně souhlasím.Jen jsem trochu přidala ze svého, protože sama přispívat článkem si netroufám.Ale co jste napsal,je moc hezké.Děkuji,

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tímto se velmi omlouvám autorovi článku,Liborovi.
      Ve svém výše uvedeném příspěvku jsem zaměnila jméno za Patrik.
      Chci se Vám tak omluvit, poděkování za pěkný článek mělo patřit Vám.

      dan.

      Vymazat
  14. Snad Honzovi pomůže třeba i toto: http://inner-light.ning.com/forum/topics/neberte-na-lehkou-vahu-to-co-se-pri-protnuti-galaktickeho-rovniku

    Možná toto: http://www.trefy.cz/21.12.2012/

    Že by už se něco začínalo dít? :-) http://czech.ruvr.ru/2012_11_06/93677275/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. milý HONZO,jsem idiot od přírody,nikoliv IDIOT CHEMICKÝ http://www.youtube.com/watch?v=mlss_LiNeJk

      Vymazat
    2. Mě by jen zajímalo, jak se dá spočítat ten galaktický rovník, když galaxie jako taková nemá pevný tvar, ze kterého by se dalo vycházet (jako třeba u planety, míče nebo pomeranče). Nedá se odhadnout odkud až kam sahá, takže je velmi těžké určit, kde právě je ten galaktický rovník. Takže se musí počítat spíš s jakousi rovinou než pomyslnou čárou, a pokud to tak opravdu je, tak je ta galaktická rovina pořádně široká (při rozměrech celé galaxie). Takže v ní patrně už dávno jsme (a neděje se vůbec nic) a nebo jí teprve projdeme, ale nebudeme vědět kdy přesně...

      Vymazat
    3. ano ve fotonovém pásmu už jsme proto je podivné když tu pořád řešíte nějaké nedůležité harpy a sprejování !!!!

      Vymazat
    4. Průměr galaktického disku Mléčném dráhy je prý údajně 100.000 světelných let (tj.neuvěřitelných 946 080 000 000 000 000 km !!!). Země se nachází na okraji jednoho z ramen toho rotujícího disku blíže k vnějšímu okraji tohoto kosmického útvaru. Proto se mi vzdálenost Země jen 26.000 sv.let od centra galaxie jeví jako nepravděpodobná. Musí to být více, mezi 30 - 40.000 sv.let. My nejsme v houstnoucím středu, ale naopak na řídkém okraji široce rozevřených galaktických ramen. Proto nám nehrozí tolik nebezpečí ze srážek, výbuchů a záření od jiných nebeských těles či útvarů, jako je tomu blíže středu galaxie.Proto bych tam život v 3D formě vůbec nehledal !

      Vymazat
    5. To jsou diletantské kecy, že chemtrails a haarpy, EISCATy a další zlovolné stroje a technologie nemají žádný vliv na změny, které na Zemi probíhají ! Právě že naopak, a to velmi podstatně !!! To ještě poznáte, co "zlí páni"ještě světu předvedou. Oči vám vylezou z důlků ! Jen si přečtěte pořádně starověká proroctví, nejlépe v originále, a poznáte, že se vše děje podle nich ! Jen je třeba se dobře dívat, poslouchat a skládat mozaiku událostí správným způsobem.Kdo to takto dělá, může pochopit události dopředu, a připravit se na ně ! Noe taky studoval znamení na nebi, na Zemi i hlas Boží, a proto začal stavět archu na kopci nad městem, protože věděl, že velká voda přijde až tam !

      Vymazat
  15. jsem velice vděčná za tento příspěvek. Přesně vyjadřuje mé přesvědčení a doufám, že osloví a potěší co nejvíce spřízněných duší. Madla

    OdpovědětVymazat
  16. Orgonete, našla jsem zajímavý dokument na o manipulaci počasí.
    http://www.nwoo.org/view.php?nazevclanku=klimaticko-tektonicka-valka-je-celosvetove-v-plnem-proudu&cisloclanku=2012110014

    OdpovědětVymazat
  17. Jde jen o transformaci nebo taky o transmutaci ?

    OdpovědětVymazat
  18. To je čistá krása, Libore díky. Lezu sem pravidelně přes tři roky...a nejen sem. Tezí o tom jak transformace vlastně proběhne, jsem četl spousty (naštestí se při té různorodosti vyjádření nakonec sjednocují) a k tomu máme ještě každý svou pocitovou teorii...klid, který jsem pocítil po přečtení těchto pár řádků, beru-li v potaz ty tisíce řádků před nimi...za ten Ti děkuju. Filip

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to kdoví, co se na tomhle a podobných webech bude dít tak někdy kolem 19.-20. prosince. To bude teprve mela! :-))

      Vymazat
    2. Ano,vše bylo řečeno Filipem, také to tak na mě působí :-)
      Napsaná slova vyzařují klid a lásku děkuji Liborovi Mariana

      Vymazat
    3. Proč mela ? Normálně postupující události k Proměně Země.Nic co by mělo zvyšovat paniku.

      Vymazat
    4. Jojo, na to se také těším, čím jsme blíže tomu datu, tím více se toho tady i jinde děje. Mimo to se také těším na předpověď počasí ve čtvrtek 20. 12. na další 3 dny :-D
      Celkový průběh listopadu a prosince bude jistě zajímavý.

      Vymazat
  19. No nevím proč ale se mi neskopíroval odkaz na ty videa v přízpěvku Anonymní7. listopadu 2012 18:06
    Tak tu jsou.
    http://www.youtube.com/watch?v=Tvzh4DwqUI8

    OdpovědětVymazat
  20. skvely channeling:

    http://www.tlg.estranky.sk/

    OdpovědětVymazat
  21. Ty sam pises noty pro pisen sveho zivota, nestarej se o galapredstaveni, postaci, kdyz prave Tady a Ted bude tvuj nastroj-srdce spravne naladen a tou ladickou je Laska, tak proste to je, protoze neni nic, co by jsi mohl ziskat, musis jen odlozit to, co ti brani byt tim, cim skutecne Jsi.

    OdpovědětVymazat
  22. kAŽDÝ JSME TU SÁM ZA SEBE, KAŽDÝ MÁME SVÉ JEDINEČNÉ VNÍMÁNÍ A CHÁPÁNÍ TÉTO REALITY. mŮŽEME SOUZNÍT ALE NE SE ZTOTOŽŇOVAT S ČÍMKOLI MIMO NÁS SAMÝCH. kAŽDÝ HRAJEME VLASTNÍ ROLI- NEJSME TISÍCÍ PRVOU ALTERNACÍ, DUPLIKÁTEM. vŠE, CO DĚLÁME, DĚLÁME VŽDY VE SVŮJ PROSPĚCH, TJ. POKUD NĚKOMU VĚNUJEME PÉČI A LÁSKU, JE TO PROTO, ŽE my! SE TAK CÍTÍME DOBŘE, V HORŠÍM PŘÍPADĚ, ŽE SE SNAŽÍME BÝT PŘIJATELNOU VERZÍ VĚTŠINOVÉ SPOLEČNOSTI. pROŽÍVAT S LÁSKOU A RADOSTÍ SAMA SEBE, TAK JEK JSEM I SE VŠEMI NEŠVARY ( MÁ JE KAŽDÝ, I GURUOVÉ ATP.) TO JEDINÉ CO NÁM SKUTEČNĚ PATŘÍ A ČÍM MŮŽEME VLÁDNOUT, NEZÁVISLE NA OKOLNOSTECH A MÍNĚNÍ JINÝCH, JE TO, CO URČUJE SMYSL NAŠEHO BYTÍ A TÍM I SMYSL VŠEHO KOLEM NÁS. nELZE ŽÍT A bÝT DLE VZORCŮ DANÝCH KÝMKOLIV JINÝM. vYZNÍVÁ TO DOSTI TVRDĚ, ALE JEDINĚ PROŽITKEM SVÉHO JEDINEČNÉHO BYTÍ LZE PŘISPĚT A OBOHATIT CELEK. pROSÍM, HLEDEJTE ( SE ) oLIVIE

    OdpovědětVymazat
  23. MY SME NAŠA NATIVITA.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.