7. listopadu 2012

Extrémní jevy počasí, řeky barvy krve. Že by se něco dělo?

Video sestříhané z extrémních jevů počasí a oblohy v září a říjnu 2012. Překladu netřeba. 
Článek je komentářem Steve Beckowa, a souhlasím s ním ve všem. 
Už věřím, že to vše není dílem klimoušů, ale že jde skutečně o očistu Země a znamení změn ... Tedy ne že by klimouši zaháleli ... 


Mimořádné jevy počasí, řeky barvy krve. 
Že by se něco dělo?

Steve Beckow, 7. 11. 2012
http://the2012scenario.com/2012/11/freak-weather-rivers-turning-blood-red-could-something-be-happening/
Volný překlad: OrgoNet

UFO vlétají do aktivních sopek, jsme svědky mimořádných jevů počasí a na obloze, řeky dostávají barvu krve - někdo asi chce po nás na planetě, abychom se zamysleli nad tím, co se děje.

Hurikán Sandy nebyl jediným případem devastující bouře, která postihla planetu v říjnu. Počet meteorologických událostí, které by se daly nazvat mimořádnými či extrémními, spolu s množstvím výskytů hlasitých zahřmění, sténání ze Země, sprch meteorů (některé "meteory" letěly horizontálně dlouhou vzdálenosti), je takový, že média mají hodně o čem hovořit a lidé se mají co se ptát, zda nejsme u konce světa.

Což samozřejmě jsme, ale ne tak, že by nám hrozila celosvětová katastrofa. To jen Země uvolňuje negativitu všude na povrchu celé planety i pod ním. A "hoši tam nahoře" takto přitahují pozornost ke své přítomnosti a k sobě samým, způsobem tak jemným a tak nepopiratelným, jak je jen možné. To vše je přípravou na další, ještě více odhalující události, které brzy přijdou.



Já osobně vidím většinu z těchto událostí jako projektované, aby probudily svět k tomu, co má přijít. Některé jsou projektovány, aby osvobodily Zemi od energie nízkých vibrací. Některé jsou projektovány, aby ukončily kabalistické vlivy na Zemi. Ale z převážné většiny jsou to myslím výzvy k probuzení, a pravděpodobně budou mít požadovaný účinek.

Až se lidé skutečně probudí do přirozenosti času, blogy jako tento a další mohou poskytovat informace potřebné k vysvětlení, co se děje. Lidé to potřebují vědět, takže šiřte informace ...



32 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Země dříve zářila průsvitně modře,na satelitních záběrech v klipu je neprůsvitně šedá.Ti tam toho musí stříkat.Mám je za to milovat?
      S pozdravem Hans

      Vymazat
    2. Ahoj. Nechceš být třeba Hans 2 ? :) Já už tady existuji :) Nebo třeba Hanzilka :)))
      Zdraví Hans 1 :-)

      Vymazat
    3. ANO, Máš Je milovat.
      Ne za to, len obyčajne milovať ako človeka čo vidí inak.
      Skoro každý si tu uľavuje... to vsjo. B

      Vymazat
    4. Někde si lidé ulevit musí, jinak se z toho zblázní

      Vymazat
  2. Zadna ocista zeme ,ale zabijeni vseho ziveho na teto planete.
    Kdyby to byla nejaka ocista,tak by si matka priroda urcite zvolila koho ponecha zit.
    U dinosauru to bylo to same,nikdy nikdo nedokaze na 100% ze do nas narazil meteor,existuje urcite nepsane pravidlo,ze nase zeme jednou za x let povrazdi vse zive a znovu necha vykvest novy zivot,je to nehumanni ale logicke.Na teto planete je jiz mnoho tvoru(lidi,zvirata,atd...)kteri se navzajem neshodnou,tak nastoupi matka priroda a opravi sva rozhodnuti,je to to same jako kdyz udelate chybu ve vychove ditete,nasledky potom nesete spolecne.
    Jedno je vsak zajimave nebo lepe receno u nas v Europe je klid pred bouri,myslim ze to malo kdo z nas zvladne,az uderi nejaky druh katastrofi,nejsme nato zvykli,citim ze to bude velmi horky kalich ,mnozi z nas se promeni na hyeny,kazdy bude bojovat jen o svuj vlastni zivot,majetky a penize nam nepomohou,ani zadne otevrene srdce vam nebude nic platne,nato Lva v prirode neukecate,pamatujte ze preziji jen nejsilnejsi bez zabran a svedomi,tak je tomu v prirode.
    Priroda je velmi kruta,za par dnu,tydnu nebo mesicu zjistime ze i my lide patrime do jejiho jidelnicku.Ludva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano toto je konečně reálný pohled na svět.Na svět lidí.Také si často říkám:boží spravedlnost neexistuje (dobré zůstane,špatné zmizí).Zbývá tedy jediné,spláchnout a začít znovu !

      Vymazat
    2. Ludvo, ty teda pomáhaš matke prírode a vesmíru... uvedom si na čom pluješ. Na vlne hnevu. Hi

      Vymazat
    3. Jelokož smrt , jako konec kdy už pak nic není neexistuje , tak prostě hodně lidí odejde , vrátí se domů .

      Takže je to čistění .

      Vymazat
    4. Proč tolik negativity?

      Vymazat
    5. Naprostý souhlas,až na ty dinosaury-ten meteorit do země evidentně narazil,ale dinosauři(někteří) se "dovyvinuli" a přežili.Jsou to dnešní ptáci,včetně Kura domácího.Podle posledních nálezů ,měli nějaké peří i dinosauři typu Tyranosaurus. Každopádně zastávám názor,že přírodě(potažmo planetě Zemi)je jedno,co se s námi stane.Rovněž i antropický princip,ve svojí "silné" variantě("Vesmír je tu kvůli nám"),se mně zdá nepravděpodobný.A na otázku "proč se Vesmír obtěžuje existovat"nezná odpověď nikdo.

      Vymazat
  3. likvidace života chamtivým člověkem...

    OdpovědětVymazat
  4. pořad POLOŠERO v ČT byl tentokrát o UFO a EBE...Jediný exot tak byl pan Grygar,který prohlásil,že vše je možné,jen to nelze vědecky dokázat...Jednou udělal SOBĚ problémek,když prohlásil,že je VĚŘÍCÍ...v co věří???? Když to nezměří,nezváží,nenarve tomu na hlavu trnovou korunu?Měl by si zavalit kvartýr bludným balvanem...a pro takové HEŘTY je myslím ŠKODA vynaložené energie...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem se díval a když se objevil Grygoš,tak jsem se vrhl na ovládač,abych ho vypnul.Pak jsem se ovládl a řekl,že si ho poslechnu (se skřípěním zubů).Nezklamal!Je prý ochoten uvěřit čemukoliv,ale musí mít důkaz.A teď to nejlepší.Na otázku,co je pro něj důkaz odpověděl : "odborný článek,v odborném časopise"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Nemohu to komentovat,protože si nejsem jistý,zda zde občas nečte komentáře dítě :o)

      Vymazat
    2. Alkyone,nevím,jestli jsi si prostudoval aspoň většinu "světových" náboženství-každopádně "náboženství" o hodných Plejáďanech je velice nepravděpodobné.Tak nevím,proč používáš jméno jedné z Plejád?

      Vymazat
  5. Zajímavé - ale já si myslím, že víc pohrom najednou se dělo vždycky, jen prostě vázla ta informovanost, která je dnes opravdu velmi rychlá a v mnohem větším záběru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, je to možný. Je jedna latinsky psaná kronika z doby francké říše, a tam tehdy taky pozorovali ledacos, znamení na nebi, různé kejkle Měsíce, divná postavení planet, ničivé počasí, divné chování rostlinstva ...

      Vymazat
    2. Já myslím, že až ty kejkle na nás přijdou, nebudeme z toho mít vůbec radost. :)

      Vymazat
    3. to co se děje nyní se nedělo tísice let

      http://www.pentablue.net/temata/10003.html

      Vymazat
  6. http://www.youtube.com/watch?v=w_7ITgSMLnw

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji Ti Orgonetku za Tvoji perfektní a neutuchající práci :)!
    Alfa, stále naživu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme že nás tak hezky straší :-))

      Vymazat
  8. Když zahlédnu, řekněme obden,ve zpravodajství nějakou informaci, že se kdesi cosi stalo, nepřijde mi to nějak šokující.
    Když ale shlédnu něco takového, jako výše uvedený link,takové to měsíční zpravodajství,"co měsíc dal",jsem v údivu.Protože ono se toho děje opravdu velmi mnoho.
    Rudé řeky jako krev,není třeba řešit příčinu, ale vnímat to jako "znamení".
    Sopky soptí,a to často.Znamení rozrušené Země? Co to je za objekt, který vlétl přímo do doutnající sopky?Pokud se nemýlím, tyto doutníkové objekty byly pozorovány i při Slunečních bouřích,také na nebi(na yt je pár záběrů) byly zahlédnuty.
    A copak ty krátery v zemích? Najednou, zničehonic, propadne se země.Kdyby jednou !Ale takových případů je hodně!
    Také si tedy myslím, že Země se snaží očistit,možná tedy úmyslná a dávno naplánovaná projekce od vyšších sil.Ovšem, převedeno do jazyka duchovního,bych to řekla asi takto:
    Matka země se svíjí v porodních bolestech.Blíží se její šťastná hodina!Může to však trvat ještě nějaký čas.
    Děkuji Orgonete, že věnuješ prostor i pro tohle téma.Líbí se mi tu!

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. doutníkové předměty jsou v úvozovkách kosmické lodě , návštěvníků, ale pozor nejsou to stroje v našem slova smyslu, nejsou hmotné jako známe my , jsou to spíše živé organismy z čiré energie ,které se můžou " otočením" knoflíku zhmotnit .

      Vymazat
  9. Prý řeka krve : ) Když se protrhlo odkaliště v Maďarsku, tak to tam vypadalo úplně stejně. V Číně si nikdo neláme hlavu s tím, kam vypouštět odpad, pak to tam takhle vypadá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemůžete být všechno doslova, člověče ! Ten příměr o krvi ve vodách (řekách - např.Čína, mořích-např.Mexický záliv)je původně z textů Zjevení sv.Jana o apokalyptických událostech. Takže to berte jako pdobenství, a ne že v řece teče přímo lidská nebo zvířecí krev ! Na to lidé snad ještě inteligenci mají, nebo se pletu ?

      Vymazat
  10. Taky přemnožení řas dokáže zbarvit vodu do ruda. Sám jsem byl svědkem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě o tom mluvím, že si lidé nemohou představovat, že někde teče široká a hluboká řeka pravé krve. To už by bylo na docenta Chocholouška z Bohnic !

      Vymazat
  11. "Pokud se můj předpoklad alespoň blíží pravdě, měli bychom vysvětlení pro všechny děje týkající se nárůstu zemětřesení, vulkanické činnosti i dalších podivných jevů na naší planetě. I pro ony zvuky znějící zdánlivě odnikud, zadokumentované výtrysky energií z pyramid a další mnohé jevy.

    A dovedli bychom si taky představit, co se může stát, když proletí mezi Zemí a Sluncem obrovské těleso velikosti Saturnu. Třeba dojde k zastínění Slunce oním tělesem na zhruba tři dny, o kterých se tolik hovoří."

    Celý článok na http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/6417-zivot-a-my-aneb-uvahy-ke-konci-roku-2012-7/

    Úryvok je z časti ktorá nasleduje po * * *.

    Článok o erupcii na Slnku je na http://www.novinky.cz/veda-skoly/282616-jedina-oblast-na-slunci-vychrlila-tri-erupce-behem-dvou-dni.html

    IvH

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom tělese se tu diskutuje již delší dobu. Má mít velikost 5 až 66-ti Zemí ! A obrovskou gravitační sílu ! Takže kdoví, co nám chemtrails a chemodeky nad hlavami tají. Když by nějaké velké těleso mělo před Zemí směrem ke slunci na svém letu část téměř přímé dráhy, mohlo by Zemi zastínit na ty tři dny, co se tu všude objevují. Mám však obavu, že by mohlo dojít v takovém případě ke katastrofě obrovských a náhlých mrazů. Možná, že Země vyzařuje dostatek tepla, že by k tak dramatickým mrazům dojít nemuselo. Možná, že už to dělá v předstihu (jako že zvyšuje vývin tepla zevnitř ven) tušeného setkání a možné mrazivé tmy ! Tzv.globální oteplování se proto netýká ohřevu Země z vnějšku (sluncem apod.), nýbrž ohřevu povrchu Země z jejího vnitřku - a to se před veřejností tají jako nezvratné faktum, vědecky zjištěné a změřené !!!
      Globalisté totiž chtějí zavést emisní povolenky i pro lidi a zvířata (určené na maso nebo chované lidmi pro svou potěchu) kvůli jejich prdům (metan,C02 apod.), které jsou prý jednou z velkých příčin tzv.skleníkového efektu - tedy globálního oteplování !!! Tzn. asi 6,5 miliardy povolenek za peníze pro lidi, a asi dvojnásob to samé za zvířata. Což by nenažraným globalistům přineslo další min. 2 biliony (2.000 miliard) dolarů ročně !!! A to jen za to, že lidé a zvířata prdí !!! No světe div, se, že se to vůbec děje, že ? "Pan globalista" zase objevil další Ameriku !!! No už aby se s těmi svi.áky už začalo něco dít (odstranění, vymazání ze světa, už tu nemají sebemenší právo být !), protože jejich všeobecný teror dávno překročil horizont událostí !!!

      Vymazat
  12. preboha, to co ma znamenat ten kanibalismus??? to ma dostalo viac ako prirodne katastrofy.... kam ten svet speje..??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chlapík měl chuť na čerstvou malinovku, tak odchytil nejbližší dítě. Holt si zřejmě budeme muset zvykat i na otrlejší věci.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.