14. listopadu 2012

Generální stávka v Evropě

Dík čtenáři za tip.
Z webu http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1297-zive-generalni-stavka-v-evrope-aktualizovane-zpravodajstvi

Středa, 14 Listopad 2012 10:27
Odborové svazy Řecka, Itálie, Portugalska, Španělska, Kypru a Malty vyhlásily na 14. listopadu jednodenní generální stávku.
Ve Španělsku a Portugalsku se protestuje proti ekonomické politice vlád. V Itálii, Řecku a Belgii, kde svolaly protesty a stávky proti dopadům vládních opatření na obyčejné lidi, zastavila se vlaková doprava, a to včetně mezinárodních spojů.
Tento týden můžeme vidět něco, co zvedne napětí v celé EU: koordinovaná, multi-národní mega-stávka.
AKTUÁLNĚ:
[12:50:12] Itálie, Neapol
[12:44:12] Itálie, Řím
[12:42:22] Itálie, Turín
[12:30:59] Španělsko, Grenada
[12:15:22] Španělsko, Madrid: Hlavní nádraží Atocha Renfe
[11:49:52] Itálie, Řím
[11:44:14] Belgie, Brusel
[11:16:05] Itálie, Boloňa
[11:01:46] Španělsko, Madrid: Bylo zraněno okolo 15 lidí, zadrženo 32 osob
[01:01:46] Španělsko, Málaga


20 komentářů:

  1. V Evropě se stávkuje hned ve 23 zemích
    http://czech.ruvr.ru/2012_11_14/94567320/

    OdpovědětVymazat
  2. A u nás pořád nic! Čím to? Podle mě totálně selhaly odborové organizace. Kalousek má v popisu práce naplnit státní kasu, je to jeho práce. Pokud jsne v EU, tak dle jejich kritérií nemá moc velký prostor na manévrování, když musí dodržet max 3% deficit. Proto to zdražování a škrty. Tady by měly nastoupit odbory a tvrdě prosazovat proti tomu růst mezd, důchodů a pod. Jenže, co to je za vůdce, kteří roky naoko protestují a až se stanou mediálně známímí, tak přeběhnou na druhou stranu barikády-jako např. Falbr, Štěch a další. Je to tu zkrátka v háji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nic ?? a co tyto volby..ty byly celé o protestu , jinak ještě je čas , polovina národa je spokojena se současnou situací v zemi, takže ...

      Vymazat
    2. same karieristicke svi.ě

      Vymazat
  3. Na Slovensku sa má štrajkovať 17.novembra http://povstan.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Kolektívne povedomie rastie ... bed

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Běhá mi mráz po zádech.Tolik lidí protestuje a zase přišlo na řadu násilí.Copak mínění lidi je potřeba vždycky umlčet obušky?Už jen toto by mohlo stačit jako důkaz, že změna je nevyhnutelná.Pokojný den.Madla

      Vymazat
  5. mohli by mi prísť porýľovať, sám mám toho moc. Možno by som i na protest išiel, no práca v záhrade a v sade je dôležitejšia.

    OdpovědětVymazat
  6. V sobotu 17.listopadu na Václaváku!
    BUDE BORDEL.

    OdpovědětVymazat
  7. A my se postupně přidáme. Myslím, že to u nás zlehka ale za to ve velkém začne v sobotu 17. 11. 2012 na Václaváku.
    VOLÁME NÁROD TÉTO ZEMĚ DO ULIC! CHCEME SKUTEČNOU DEMOKRACII ? LID ŘÍKÁ NE!

    Lidičky, otevřete si všichni tuto stránku, kdo ji ještě neznáte. Nejde o žádné odbory a jim podobné. Jde o nás skutečné občany této země a musíme se k tomu postavit čelem. Přijďte na Václavák: VŠELIDOVÝ SNĚM ZA SKUTEČNOU DEMOKRACII (17, 18, 19. 11. 2012)

    http://www.sk-de.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a odborům nejde o občany ??

      Vymazat
    2. Ne jde jim také jen o slávu koryta a peníze a hloupí demonstranti jim jen přihrávají body.Vždyť si vzpomeňte jak hned po té 100 tisícové demostraci v Praze šel předseda odbor.svazů hned žoviálně klábosit a popíjet pivko s Kalouskem. A jak se spolu tomu všemu chechtali, jak mají oba stranicky splněno,a jak jim to všechno dobře klape !

      Vymazat
  8. Na Václavák????,prosím vás raději běžte do přírody,zameditujte si a posílejet všem lidem lásku.Hlavou zed neprorazíte, ale pozitivní myšlenkou a láskyplným přáním pohnete i celou horou:-)Demonstrace tohoto typu je jen ztráta času.Je vidět, že se spousta lidí nepoučila,no transformace bude pro ně těžkým oříškem.Přesto přeji všem vše dobré:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak tak jak bylo řečeno - i kdyby vaše víra byla velká jen jako to hořčičné semínko, hory byste mohli přenášet !

      Vymazat
  9. S tou přírodou máte úplnou pravdu. Ale pokud by se lidé mnohem více dověděli o informacích, které nám jsou záměrně utajovány jako chemtrails, 11.9. USA, finanční korupce bankéřů, ...prostě to, že nám média jen lžou a lžou, snad by se některým zvýšily vibrace a otevřela mysl. Absolutně nemyslím stávku odborářů, o které záměrně informuje TV.

    Prostě jen doufám, že se některým lidem díky informacím SK-DE otevře mysl nad tímto Matrixem. A když se to podaří, možná z toho uvidíme a uslyšíme i v médiích a to je záměr. Né odboráři....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. když se ti zvýší vibrace:-) tak se žádných stávek zůčastňovat nebudeš

      Vymazat
    2. Přesně tak, protože duchovní poznání nezná agresivitu, nenávist a nátlak.Vysoké vibrace se nikdy nezískají hulákáním a nošením transparentů na ulicích.Je mi z toho krapek smutno, že se najde ještě tolik lidiček,co demonstrace touto formou směle vykonávají.

      Vymazat
    3. Máte pravdu. Byla jsem se tam podívat a policie samozřejmě zavřela pana Cacha, jednoho z mluvčích SK-DE, v poutech ho odvezli za výtržnictví. Také jejich auto ozvučené odvezli, aby je co nejvíce umlčeli. Téměř nikdo tam nebyl, jen pár desítek lidí, kteří nechtějí nebo nemohou uvěřit... Nemám vůbec nic společného s politikou, jen se mi na SK-DE líbí, že chtějí prolomit především MÉDIA. Ale hlavou zeď neprorazíš a tak jdu opět na prochajdu...

      Vymazat
  10. víte co je smutné, že policisté bijou lidí za jejich peníze...lidi ze své těžké práce odvádějí tyranské daně a policisté mají tu drzost je mlátit za jejich peníze...je to tvrdá arogancie..

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.