2. listopadu 2012

Haarpové kruhy během hurikánu Sandy

Mám pár průběžných vlastnoručně pořízených záběrů haarpových kruhů, jak se tvořily či byly klimateroristy tvořeny na východním pobřeží při postupu hurikánu Sandy, od Floridy až po Kanadu, od 25. do 31. října 2012. (Sejmuto s obrazovky moc šikovným programem Snagit.)

Většina pochází z webu http://weather.cod.edu/satrad/ , první z radaru Unysis. (Archívy tam nejsou, co si nezaznamenáte aktuálně, to nemáte ...)

Nevím, jaká technologie konkrétně ty kruhy vytváří, pro jednoduchost jim říkám haarpové, a objevují se vždy tam, kde se do 1 - 2 dnů má vytvořit extrémní počasí. Pravděpodobně je vytvářejí speciální frekvence z "radarů" či haarpových sestav ...

25. 10. 2012: Začátek výskytu kruhů: Florida.



26. 10. 2012: Florida, o něco severněji.



27. 10. 2012: Intenzívní kruhy na celém východní pobřeží. Tak intenzívní vidím poprvé v životě.



28. 10. 2012: Přesun kruhů na sever, New Jersey a New York. Opět mimořádně silné.



28. 10. Zblízka: Karolíny


28. 10. Zblízka: New York, New Jersey:


V dalších dnech se kruhy pomalu vytrácely, trochu se přesunovaly k severu, ale v menší intenzitě. Další snímek mám až z 31. 10., kdy se ještě kruhy rýsovaly na Labradorem.



Myslím, že z těchto záběrů je zřejmé, že klimateroristé ten hurikán řídili. Využili přírodní tropické bouře, která zesílila na hurikán, anebo kterou oni zesílili na hurikán.  V Karibiku ta bouře ještě měla jakž tak tvar víru, od Kuby se rozplizla do maglajzu umělé oblačnosti všech typů, a byla posilována chemoradiačními výbuchy, a směrována nad pevninu.
Normálně by ta bouře odešla doprava do Atlantiku, přitahováním se jim však podařilo nasměrovat ji na pevninu.


26 komentářů:

  1. český sračkomet Praha hlásil,že starosta Blomberg....snad jsem to naškrábal dobře,chce uskutečnit MARATON,k nelibosti obyvatel...shrnuto,co musí PŘÍRODA UČINIT,aby ego netvořilo ZIŠTNÉ POHNUTKY za všech okolností???????

    OdpovědětVymazat
  2. Komu věřit? Archandělu Michaelovi, nebo Orgonetovi?

    U mě je to jasný, Sandy byl uměle dokrmen ...

    Honza
    Brno

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíše věřit entitě ze 4.D ,která se za A.Michaela vydává nebo zprávám Orgonetu.Jsem tedy pro druhou možnost.

      Vymazat
    2. Jsem také toho názoru, že Orgonet má pravdu s tím ovlivňováním toho hurikánu. V současné době se budou ti zlí ještě více snažit nám všem zamotat hlavu, takže těžko říct, co si myslet třeba o tom, jak píšete. Myslím si, že funkce Haarpu apod. je zřejmá. Takže hurikán mohl vzniknout přirozeně, ale minimálně to směrování bylo uměle podpořeno. Asi tak.

      Vymazat
    3. a co takhle ..orgonet je_ kamufláž napadlo vás to někdy ??

      Jsou dvě možnosti, buď se necháte svými emocemi unést a necháte se vtáhnout do argumentů s emocionálně nevyrovnanou bytostí, čímž vyhrála, jelikož tím takovéto upírské bytosti věnujete svou energii, nebo takové bytosti ignorujete a tím je umlčíte, neboť kde není vaše reakce, nemůže být ani další akce. Takže, pokud chcete být v pohodě a harmonii sami se sebou a se všemi a vším ostatním, reagujte jen ta to co je příjemné, radostné a povznášející.




      mějte se a válčete si tu dále !

      Vymazat
    4. To promluvil zřejmě nějaký doktor Kokoška, co si na nás léčí svůj a Pandrholův Moribundus :)))

      Vymazat
  3. Je vidět jen poslední obrázek.

    A.

    OdpovědětVymazat
  4. Hurikán na podporu prezidentské kampaně pro Obamu, ještě že tady u nás jen slibují vyšší sociální dávky. Sice je to také katastrofa, ale ne tak rychlá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jako uvědomělý duchodce,který 45let solidárně příspíval svými daněmi na svuj budoucí duchod,aniž bych se ULEJVAL,nebot bych šel za příživnictví do basy,NEMOHU za rozkradení duchodového fondu při jeho PRIVATIZACI v roce 1990....Milí mladí rodáci,mohl bych PRAVICOVĚ,UVĚDOMĚLE přistoupit na legalizaci EUTHANÁZIE...Nás parazitu je fura a ujídáme vám chlebíček...

      Vymazat
    2. Jsem také toho názoru ,že bylo vše předem pečlivě naplánováno pro Obamovo znovuzvolení.Bylo to vyrovnané, ale tedkom má jistou výhru,hlavně tedy Illumináti,ovšem jen na krátkou dobu do 21.12.2012:-)Přeji krásný den

      Vymazat
    3. Pokud si dobře pamatuji je volba Obami ve prospěch dalšího fungování Světa, bylo zde publikováno, a tu výhru si myslím nemá moc jistou ohledně daní. Pěkný den Pstros.

      Vymazat
    4. Přesně tak, už tomu nemohou nijak zabránit, ať se snaží sebevíc. Transofmace proběhne tak i tak a už brzy, resp. konečná a rozhodující fáze. Takže zlo nemá šanci:-)

      Vymazat
    5. to je tak když někdo zbl.ne čtením braku ..

      Jsou dvě možnosti, buď se necháte svými emocemi unést a necháte se vtáhnout do argumentů s emocionálně nevyrovnanou bytostí, čímž vyhrála, jelikož tím takovéto upírské bytosti věnujete svou energii, nebo takové bytosti ignorujete a tím je umlčíte, neboť kde není vaše reakce, nemůže být ani další akce. Takže, pokud chcete být v pohodě a harmonii sami se sebou a se všemi a vším ostatním, reagujte jen ta to co je příjemné, radostné a povznášející.


      Vymazat
    6. Přesně tak, alcyone, mnoho lidí ujídá chlebíček. O všechno se postará milosrdný stát, stačí jen makat a nekecat, někteří ani makat nemusí. Jenže sociální systém vytvořený před 123 lety už dnes prostě fungovat nebude. A bohužel mnoho lidí, kteří v něj věří a věřilo špatně dopadne. Takže rozum do hrsti, jinak to bude hodně smutné stáří. A žádná čtvrtá dimenze či podobné výplody to nezachrání. Navíc i dnešní krize byla dána tím, že peníze byli donucením demokratické vlády USA dávány do rukou chudým, kam patří ještě tak možná jídlo, ale ne majetek. A zastupitel té samé strany je tu oslavován jako zachránce světa. Pod jeho rukou budeme akorát planeta darmožroutů, než se to sesype.

      Vymazat
    7. Jen se nebojte, plánovači redukce světové populace vás rádi vyslyší. Jen si nejsem už tolik jist, zda budete z té redukce za své horlení pro ni taky vyloučen. Kdo druhému jámu kopá, sám do ní často padá :P

      Vymazat
  5. Orgonete, vypadá to, že v tom přitahování máte pravdu Vy.Avšak, ty zelené kruhy se nepohybují,tedy podle mě jsou to zabudované zesilovače ,které dokáží mimo příjem signálu vydávat i vysokofrekvenční vlnění,na které prostě ta mračna nacucané vodou slyší..A to, že nyní není v NY signál pro mobily, je dle mého také dost zajímavé.Napadá mě, jestli náhodou ti klimouši nespustili to frekvenkční pískání až na maximum, až jim prostě skolabovaly celé sítě.Prostě to "uvařili".Jsem v tom naprostý laik,ale myslím,že tak nějak je to možné.

    Jo, a přidávám link další díl 2012 is Strange
    http://www.youtube.com/watch?v=Uf6nWU-GfBw&feature=relmfu

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná není signál pro mobily, protože mají kvůli vodě odpojenou elektřinu tudíž nejdou převaděče a ostatní krámy k tomu potřebné? Pstros.

      Vymazat
    2. Att: Pštros
      to,co píšete je také možnost.Pokud se rozjede proud a mobily budou mít problém, tak důvod bude jinde.Ale jak píšu, jsem v to naprostý laik. Mě osobně překvapilo,že při kolapsu eletrické energie "trpí" i signál na mobilech.Od nás z chaty, pokud vypnou proud, přeci voláme bez problémů.Tak nevím..

      dan.

      Vymazat
    3. Až dojdou záložní baterky na nejbližší "odpařovací" stanici,nebo Tobě v mobilu,tak můžeš volat akorát z okna

      Vymazat
    4. Člověče,vzpamatujte se ! New York rozlohou není Vaše chata na samotě ! Když nebudou fungovat signální přenosové věže, protože ty potřebujou napájet elektřinou, tak můžete mobilem bouchat o zeď třeba do soudného dne, a nedovoláte se nikam !
      A jak bylo v médiích psáno, v části NY vypadla (nebo byla odpojena ?) elektřina. Pokud byla odpojena, buď to byl prozíravý čin před možnými daleko většími škodami, než které vznikly, nebo to mohlo být předem naplánované, když by rada a vláda města nebo někdo od armády věděl,kudy ten hurikán NY cíleně podle scénáře klimoušů proletí, a kde bude nejvíce škodit. Takže zase máme několik možností, a pravda nám jako obvykle uniká...

      Vymazat
    5. Bohužel, jsem jen ženská, technický analfabet :-)

      dan.

      Vymazat
  6. Nejsou ty kruhy přespříliš viditelným důkazem něčeho, co má být utajeno?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani ne. ONI se už s ničím moc netají, poněvadž jsou si svým vítězstvím (NWO) naprosto jistí. Spíš je naopak baví usměšně sledovat bezmoc, vztek, hněv a strach lidí, kteří si jejich ohavných činů všímají, a snaží se s nimi seznámit další lidi. ONI mají z nás náramnou "bžundu", jak se strachujeme, jak se snažíme burcovat další lidi proti NIM apod. ONI jsou jako ta kočka, a my jsme jako ta myš. Až kočku přestane bavit hra s myší, ukousne jí hlavičku...

      Vymazat
    2. Mluvíte mi z duše a přirovnání ke hře kočky s myší je více než trefné.Nám nezbývá než doufat,že se uplatní princip vnitřní sebedestrukce jakéhokoliv nepřirozeného vývojového směru,kterým se naše civilizace s nadšením a bezhlavě o překot žene.Pak bude stačit větší EM impulz,ať od Slunce nebo z jiného zdroje a veškerá "moderní" technika jde do "křemíkového ráje".Tehdy mohou nastat ony změny.Potom přestane nadvláda moci a hlavně smysl a důvod veškerého zla-význam a funkce peněz.A možná se pokorně budeme vracet k prastarým ale spolehlivým lampákům a telegrafii,abychom spolu mohli na dálku komunikovat.Teprve potom si pomyslná myš bude moci radostně a bez obav "zapištět".
      V.

      Vymazat
    3. Když doufáte ve vítězství dobra, tak přece nejste vystrašená upištěná myš, ale pán situace ne? Víme, že nevyhrají, oni vědí, že nevyhrají, o co tedy jde? Asi jen o to, aby se mnozí zbytečně nebáli a svým strachem je nekrmili.

      Vymazat
    4. O co jde ? JIM o co jde ? No o takovou maličkost. Strhnout s sebou do propasti co nejvíce lidských duší. O to jim jde ! Myslíte si snad, že půjdou do pekel sami bez nás ? Tak to jste na velkém omylu ! Proto velmi dobře ostříhejte své duše, satan jako lev řvoucí obchází světem, a hledá se svými služebníky koho by pozřel !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.