27. listopadu 2012

Inelia Benz: Můžeš si zvolit své paradigma

Převzato z:
http://ascension101.com/cs/home/ascension-blog/68-november-2012/282-its-here-you-can-choose-your-paradigm.html


Tak jako kolektivní vědomí řadí na vyšší rychlost směrem k „datu“ prosince 2012, otevírá se pro nás všechny okno příležitosti posunout vlastní stupeň vibrací. Proč? Protože je to právě kolektivní vědomí lidstva, které rozhoduje o tom, co se s námi stane jako s lidským druhem. A je na každém z nás individuálně, co se s námi stane osobně.
Jsou zde dvě hlavní možnosti :
První možnost  = Zůstat ve starém paradigmatu (vzorci) Světla/Temnoty a pokračovat na cestě zkušenosti tzv. POO – Power Over Others – tj. Moc Nad Ostatními. Rozhodneme se pro tuto možnost tím, že zůstaneme odděleni jeden od druhého, od svých těl a svého prostředí. Odevzdáním naší síly a autority ostatním a ztotožněním s rolí oběti nebo agresora. Očekáváním, že nás někdo nebo něco zachrání, nebo děláním všeho pro to, abychom zachránili ostatní. Také sem patří energie trpitele, mučedníka.
Druhá možnost = Posun do nového paradigmatu (vzorce) Světla/Lásky. To spouští cestu novými zkušenostmi, kde je manifestace, synchronicita, autentičnost, spojení se svým tělem, sám se sebou, ostatními lidmi a naším prostředím, uskutečňována jako bytí JEDNOTY se vším. Vezmeme si zpět svou sílu a autoritu a ztotožníme se s božským duchem, univerzálním vesmírným vědomím. Přebereme plnou zodpovědnost za naši vlastní expanzi vědomí, náš vývoj a pozvednutí našich vibrací, stejně jako vibrací našeho prostředí.
Dvě jasné možnosti, které jsou zde s námi už od srpna 2011, kdy se tento rozštěp realit stal na energetické úrovni, jako záměr pro naši planetu.
Je tady rasa samozvolená částí našeho stínu, námi manifestovaná jako to, co mnozí nazývají Illumináti nebo Kabalisté. Ti se snaží, aby co nejvíce lidí - ať už vědomě nebo nevědomě - zvolili První možnost, zůstali ve starém paradigmatu a pokračovali tam v jejich hře. Je mnoho možností, kterými provádějí jejich plán. Znečištění planety, našich fyzických těl, emocionálních těl a našich myslí hlukem, strachem, chemikáliemi, odvrácením naší pozornosti od vykonání nutných rozhodnutí a od práce na zvyšování našich vibrací. Jestliže se chcete dozvědět více o mechanismech za tímto fenoménem, přečtěte si „Interview with an Alien" („Interview s mimozemšťanem“) - povídku, která je napsaná speciálně pro přísun tohoto druhu informací přímo do první linie našeho vědomí.
Co můžeme udělat, abychom si nejen byli jistí, že volíme nové paradigma každým novým dnem, ale také pomohli ostatním udělat to samé?
Je zde mnoho nástrojů, které můžeme použít. Navštivte tools section na stránkách ascension101.com. A co se týká ostatních kolem nás, tady jsou některé z možností, kterými můžete přispět jim a planetě :

•    Uznejme, že Vyšší Já druhého člověka ví lépe než my, do jakého paradigmatu se má přesunout.
•    Dovolme druhému člověku existovat bez odsuzování z naší strany.
•    Dovolme sami sobě existovat a na energetické úrovni se projevovat bez překážek nebo omezení. Přijměme svou existenci v Přítomném okamžiku a uvolněme jakýkoliv odpor, který se k tomu váže.
•    Detoxikujme naše fyzická těla a naši mysl. Pijme destilovanou vodu, jezme jídlo bez chemických přísad a vypněme televizi.
•    Detoxikujme naše emocionální těla prováděním „Fear Processing Exercise“ – cvičením na zpracování strachu. (Pozn. Orgonet: http://orgo-net.blogspot.com/2012/01/cviceni-na-zpracovani-strachu.html)
•    Buďme si plně vědomi našich úmyslů a druhu energie za slovy, ať psanými nebo mluvenými, které směřujeme sami k sobě, nebo druhým lidem.
•    Přidejme se k tisícům lidí na planetě a věnujme jednu hodinu našeho času každou sobotu od 8.00 a 20.00 SEČ  pro tichou meditaci se záměrem rozvádět nový operační systém lidského kolektivního vědomí. Přidejme se k tisícům lidí na planetě a věnujme jednu hodinu našeho času každou středu od 17:30 SEČ pro tichou meditaci se záměrem vstoupit do Jednoty.
•    A VĚZME, že jsme neomezené, božské bytosti, které disponují mocí vytvořit si jakoukoliv realitu, po které toužíme.
•    VĚZME, že NEJSME SAMI. Jsme JEDNO.
•    Sdílejme tento seznam se všemi lidmi co známe.
Já jsem Inelia Benz a jsem tady proto, abych zvýšila vibrační úroveň planety. Přidáte se?



27 komentářů:

  1. Inelia Benz je príliš dramatická. Jednoducho miluj a buď. Hi

    OdpovědětVymazat
  2. Další meditace:
    http://www.pratele-nebe.cz/index.php/oddelovac-novinky/pozvanky-na-leceni-vasi-duse/564-celoplanetarni-meditace-12-12-2012-v-12-12-hodin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milovaní ľudia, kliknite hneď na kontakt - je tam zreteľne uvádzané číslo účtu banky, kde môžete posielať peniažky "priateľom z neba."
      To je teda "vzostup" !!! BED

      Vymazat
    2. jo jo ale radši bez vás :-))PN

      Vymazat
    3. Jako že si ten Vzestup budeme taky platit ? A nezvýšili také náhodou i DPHáčko ? :-))))

      Vymazat
    4. Pro Vztestup je prý speciální dvojnásobná sazba :-))))

      Vymazat
  3. tak umíme všechno ale jedno se nám přece nechce ....a to přestat hulit trávu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.youtube.com/watch?v=Yt49fJQvZio&list=FLMZNX2nelK8-N1TpdlAwGEw&index=9&feature=plcp

      Vymazat
    2. No nevím zda má platnost vyhulený mozek pro podmínky transformace :-))))

      Vymazat
    3. jó když má někdo vyhuleno ten se má

      Vymazat
  4. Inelia je velký drahousek, a vubec není dramatickáá. Orgo moc dekuji za překlad.. Irena

    OdpovědětVymazat
  5. Dramatická nedramatická, tuto možnost už jsem četla i někde jinde a nepřijde mi tak nepravděpodobná...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta možnost tu vždy byla, je a bude.

      Vymazat
    2. JJ, čítajte ďalej... dovedie to ku spaseniu . :-)

      Vymazat
    3. jen tu prosím vás nikoho nenálepkujte jako spasitele To by bylo opravdu vedle jak ta jedle

      Vymazat
  6. paní Nakamaru sdělila rozdělení lidí od roku 1913,tedy v době vzniku FED na dvě skupiny...poslední dobou jen mazaně se prosazuje NEW AGE agenda,kde jsou protagonisté tohoto hnutí...a velice snadno muže leckdo naletět...poslední obět je Daniel Landa...kdo je sám sobě přítelem,guru i sžíravým hlídačem svého ega,je za vodou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. občas napiš něco k věci..jinak budeš jako Landa

      Vymazat
    2. Pokud budeš hlídačem jen svého Ega, tak za vodou rozhodně nikdy nebudeš !

      Vymazat
    3. Ta paní Nakamaru vypouští nějak moc neověřitelných mouder na můj vkus :-)))

      Vymazat
  7. Ano, pití destilované vody je výbornej nápad. :-)
    Nádherně vám pročistí tělo a to tak, že jej demineralizuje a odsolí, což má po určité době za následek selhávání orgánů a kolaps těla.

    A ty konkrétní možnosti jsou s námi od srpna 2011? Opravdu? :D Byly tu vždycky.

    OdpovědětVymazat
  8. "Pijme destilovanou vodu" co to je za nesmysl? Víte vůbec, co udělá s člověkem destilovaná voda? Může člověka zabít, jak to může někdo napsat? K čemu mi bude voda bez minerálů? Tělo se zavodní a amen. A z destilované vody nemam ani kapku energie jak pro tělo, tak stavbu buněk apod...Pokud už destilku, tak na lžičku s příměsí něčeho "koloidní stříbro" třeba..koukám, že poslední dobou se vyrojilo tolik informací, že je nutné je už řádně filtrovat. Hezký den

    OdpovědětVymazat
  9. Zákaz geneticky vylepšených plodin zruinuje evropské zemědělství
    http://www.enviweb.cz/clanek/gmo/93856/zakaz-geneticky-vylepsenych-plodin-zruinuje-evropske-zemedelstvi#utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss_clanky

    OdpovědětVymazat
  10. Zruinuje, a pak ? Jedině GMO, protože přirozená konkurence živé flóry bude vyhubena ! takže další geniální tah "jak vytloukat ďábla ďáblem" !

    OdpovědětVymazat
  11. Zajímalo by mě, proč se neustále používá slovo PARADIGMA. Kolik lidí přesně ví, co to znamená? Nejsem žádný nevzdělaný jelimánek a taky jsem se pro jistotu podívala do slovníku cizích slov, protože přesný opis ve srozumitelné řeči neznal ani můj vysokoškolsky vzdělaný muž.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne na toto som myslela - pomocníci z vyšších sfér sú naprogramovaní tak aby sme im rozumeli len niečo.
      takže preto PARADIGMA.... Hi

      Vymazat
    2. tak ať vrátí diplom :-)))

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.