6. listopadu 2012

Japonsko přijalo Keshe patenty

Díky panu Kopeckému za překlad!



Překlad: L. Kopecký

Kesheho nadace s hrdostí oznamuje, že v pátek 2.11.2012 se Japonsko stalo dalším národem, který obdržel USB flash disk se SSP (SSP = Space Ship Program) programem od Kesheho nadace.
Tento dar SSP programu byl předán prostřednictvím japonské ambasády v pátek 2.11.2012 ve 13:30 hodin.

Od tohoto data může Japonsko pomoci svému lidu vyčistit únik radioaktivity do okolí JE Fukushima pomocí gravitační kosmické technologie a zamezit jejímu dalšímu úniku do atmosféry a okolí elektrárny.
Transfer technologie japonské vládě umožní národu vyvinout svůj vlastní nový systém dodávky energie. Toto učiní tento národ nezávislým na importu energie a Japonsko se za pár let stane energeticky nezávislým.
Obsah všech SSP USB flash disků je pro všechny národy stejný a na všechny jsou okopírována data z mateřského hlavního souboru. Tudíž všechny národy obdrží stejné patenty a plány reaktoru pro kosmický výzkum z Kesheho nadace.

Blahopřejeme japonskému národu k přijetí SSP USB flash disku.
Japonské vládě jsme nabídli plnou technologickou podporu pro dosažení a realizace technologie v nejkratší možné době na pomoc v jejich současné situaci s jaderným problémem v zemi.
Transfer technologie vládě Japonska byl uskutečněn bezplatně a jako dar od Kesheho nadace pro pracovitý japonský lid.
Vítáme japonský národ do rodiny vlastníků SSP programu.

M. T. Keshe
Zakladatel Kesheho nadace


20 komentářů:

  1. Kesheho nadaci si umim vysvetlit jen takto... za a) jde o hoax, ale s pribyvajicim infem skepse opada... za b) Keshe je soucasti projektu odhaleni a jeho nadace je prostrednikem tzn. ze po uspesne integraci nam bude predstaven i darce techto zatim pro nas sci-fi technlogii...

    http://www.youtube.com/watch?v=F0xrQ6T6VmI&feature=related

    M

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé. Očekáváme také důležité informace ze včerejšího videorozhovoru pana Keshe, kde zazněly velmi důležité informace. Honza.

    OdpovědětVymazat
  3. DOBRÁ VĚC SE PODAŘILA!! HODINOVÝ VIDEOROZHOVOR S DR. M.T. KESHEM SE DNES V PODVEČER PODAŘILO USKUTEČNIT!! PODROBNOSTI V REPORTÁŽI
    05.11.12 Jaroslav Chvátal
    Vážení přátelé a příznivci našeho internetového magazínu, mohu Vám oznámit, že dnes v podvečerních hodinách se podařilo úspěšně uskutečnit hodinový videorozhovor s dr. M.T. Keshe, a to v intencích, tak jak jsme v našem magazínu avizovali. Přesto, že byl pan Keshe velmi unaven z právě skončeného náročného briefingu, věnoval se našemu redaktorovi s maximální pečlivostí a velmi trpělivě odpovídal na všechny otázky. Dozvěděli jsme se například, že k dnešnímu dni se k projektu "kosmických technologií" připojilo již 11 států světa. Například ve čtvrtek bude zástupce slovenské vlády v Belgii se souhlasem slovenské vlády přebírat "USB Klíč" obsahující všechny potřebné dokumentace a další náležitosti k oficiálnímu připojení Slovenska k tomuto fantastickému celoplanetárnímu projektu.

    Více zde:
    http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/6411-dobra-vec-se-podarila-hodinovy-videorozhovor-s-dr-m-t-keshem-se-dnes-v-podvecer-podarilo-uskutecnit-podrobnosti-v-reportazi/

    Zdraví

    Ladislav Kopecký

    OdpovědětVymazat
  4. K tomuto tématu s chutí přidávám odkaz na stránky Matrix 2001, kde jsou opravdu velmi zajímavé informace:

    http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/6411-dobra-vec-se-podarila-hodinovy-videorozhovor-s-dr-m-t-keshem-se-dnes-v-podvecer-podarilo-uskutecnit-podrobnosti-v-reportazi/

    Kaštan

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj orgo,
    tak to je paráda Japonským vládním špičkám jen a pouze gratulace a dík za příklad pro ostatní, kteří se zapojí. Škoda, že naší jsou na tom stále tak špatně, že neprokouknou a nehodlají se otevřít.
    S pozdravem JirDa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono jim nakonec stejně nic jiného nezbyde, když nebudou chtět zůstat sto let za opicemi. Dotlačí je k tomu fakt, že všichni kolem nás to mít budou...

      Vymazat
  6. No, dobře. Tak nadprůměrně zručný strojař oplývající materiálovou základnou si sestrojí plazmový generátor el. energie i jiná udělátka. Ovšem, otázkou je, jak se zachovají zákonodárci. Prosímvás, jak se zachovali naši zákonodárci v případě instalace ostrovního fotovoltaického systému na rodinný domek? Stejně se zachovají i v tomto případě. Zakážou to pod drakonickou pokutou 10 mil. Kč. Případně povolí za téměř nesplnitelných podmínek které vás finančně zruinuí. Kdyby raději vynaleznul eliminátor psychopatů. To bychom rázem byli bez politiků a vlády.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od našich zákonodárců a politiků jsem se už distancoval, už mě nezajímá jejich svět. Už si vůbec nepřipouštím jejich zápasy o udržení u moci Nebyla mně lhostejná ta korupce, to rozkrádání peněz, které do státní pokladny poctivý lidé na daních a nejrůznějších poplatcích odevzdávají, ale tito ne, že jsou neschopní, oni jsou všeho schopní. Tento fakt jen všechny znervozňuje a odvádí ze svého středu. Ten systém prostě musí vygradovat až na samotný vrchol. To musí svého vrcholu dosáhnout, ať se tomu budeme bránit, nebo ne. Je to prostě zákonitost, která musí proběhnout. Jak to kdo bere je kařdého věc, někoho třeba popadá panika, ale jen proto, že má své vědomí zabarikádované. Není možné o tom ani nikoho přesvědčovat.
      Ale určitě bych to tak neviděl, jak popisujete v komentáři ohledně drakonické daně, nebo jiných represí. Vím totiž, že vždy existuje i jiná cesta než ta, kterou nevolníci stanovili. A je jasné, že většina zde diskutujících po takové cestě alespoň částečně jde, autora nevyjímaje.
      Přeji hezký den. Honza.

      Vymazat
    2. Eliminátor psychopatú ?Gratulujem to na Nobelovu cenu. Alma

      Vymazat
    3. Taky bych uvítal mimozemské transportní lodě, které by naložily všechnu tu nenažranou politickou, byznysmenskou a bankéřskou pakáž, a odvezly je na nějakou opuštěnou planetu v jiném sektoru vesmíru. A tam ať se sežerou navzájem !

      Vymazat
  7. na ambasádu ? to znamená že se to nikdo nedozví :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jinak. Lidem z ulice to přece vysvětlovat nebudou ! Takže si kupují loajalitu vlád pro své vize a možná i jako ochranu pro Írán !

      Vymazat
  8. Nesúvisí to priamo s Keshe, ale myslím, že to stojí za pozornosť :

    http://www.nwoo.org/

    IvH

    OdpovědětVymazat
  9. Další skvělá událost v této "kauze":
    http://www.matrix-2001.cz/diskuze/6411-dobra-vec-se-podarila-hodinovy-videorozhovor-s-dr-m-t-keshem-se-dnes-v-podvecer-podarilo-uskutecnit-podrobnosti-v-reportazi/#p12773

    OdpovědětVymazat
  10. Než se rozhýbe lavina, tak se nejprve utrhne malý kamínek....

    OdpovědětVymazat
  11. Máte to nejak overené, fotky & video s predávania nejakej ambasády? Sorry ale inak tomu neverím. Cez energiu sa udržiava moc.

    OdpovědětVymazat
  12. taky na mně nadace keshe po zběžném prohlédnutí mizerných dokumentů v pdf nepůsobí moc důvěryhodným dojmem. osobně si myslím že kdyby nabízel skutečně takhle revoluční myšlenky všem a zdarma ve fázi (jak tvrdí) možnosti zhotovit funkční prototypy, tak by ho energovládci velmi rychle "uklidili". a kdybych se mýlil, bylo by to jedině dobře ..

    OdpovědětVymazat
  13. Nevím, nevím, ale připadá mi celá ta vlna kolem Keshe podezřelá. Že by to dělali proto, abychom se moc nedivili,až nám ty "prototypy" začnou létat nad hlavami doopravdy? Myslím si, že něco takového mají mocnáři v brzké době v plánu.No,čas ukáže.Nechme se překvapit

    dan.

    OdpovědětVymazat
  14. Taky si myslím, že tak obrovský záběr - rozsah výzkumu, od vesmírného programu, přes generátory energie, zdraví, zemědělství - potraviny bez námahy atd. není možný i pro nějaký velký tým lidí. I když ( a právě proto) že to snad zkoumají přes 20 let v utajení. Rád bych tomu všemu věřil, ale...???

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.