20. listopadu 2012

Keshe: Nejen technické vynálezy, ale i duchovní poznání


Milý Orgonete,
díky za Tvůj web, kde je možné sledovat současné dění a že uveřejňuješ převratné novinky okolo Keshe technologií.
Já sama nejsem ani trochu technik, jsem fotografka výtvarně zaměřená, intenzívně vnímající změny v sobě (a aktivně na nich pracující pod dohledem svého vnitřního duchovního vedení, i když okolo sebe nemám nikoho, kdo je na tom podobně), intuitivně tíhnoucí ke konkrétním informacím na netu.

Proto jsem byla sama překvapena, že tak vzrušeně sleduju videa dr. Keshe - ono tu však nejde jen o úžasné technické vynálezy, ale zároveň o duchovní poznání, což je i hodně znát v dnešní zprávě přímo od M. T. Keshe - odpovědi na fóru Keshe Foundation.

Pokud jsi ještě nečetl - myslím, že by to stálo za publikování, přestože to zdánlivě zatím není pro nás, Čechy - i v češtině:
(Já anglicky čtu, ale překladatelka nejsem).
Srdečně zdravím
MS

Orgonet:
Máš úplnou pravdu, tady je překlad ...



Co bychom měli dělat ve své zemi, když jste předal technologie?

Keshe  18. 11. 2012
Překlad: OrgoNet
Udržujte kontakt s vaší ambasádou i s jinými ambasádami.
Přátelským přístupem jsme dosáhli mnoho, nejen toho, aby občané svého státu chtěli technologie, ale že jako občané světa jsou součástí lidstva a mají zájem vědět, co jejich země dělá pro všechny státy a občany světa a naopak.
To je sjednocující pro lidstvo, bez ohledu na státní hranice.
Toto je hlavní cíl Nadace: sjednocení lidské rasy k dosažení trvalého míru a skrze něj dospělosti rasy jako celku.
Například jste-li Němec a zeptáte se italské ambasády na klíč, a ujistíte se, že chápou, že máte zájem o lidstvo a nejen o svůj stát, oni se potom jako stát budou mít zájem o vás.
Prosím udržujte kontakt s médii a informujte je o pokroku, a své místní představitele také.
Co musí udělat ambasády?

Lidé musí nejprve rozumět diplomatickému procesu.

Protokol ohledně fyzického předání USB klíče je víceméně stejný pro všechny státy.

Jakmile předáme klíč, ambasáda musí udělat zprávu, což normálně trvá několik dní.
Pak, protože jde o oficiální předání intelektuálních práv, musí ambasáda zorganizovat s cizí organizací čas předání klíče formou diplomatického zavazadla, a pak klíč konečně dojde do vašeho státu, což trvá tak 2 – 3 týdny.

Pak cizí úřady zahájí validaci a ostatní. Takže může trvat nějaký čas, než něco uvidíte.

Je třeba, abyste vy všichni byli v kontaktu se svými ambasádami a vládami, a byli k nim stále korektní a zdvořilí.


Teď nejde o to, abyste někoho nutili, ale dejte jim vědět, že tu jste, že víte a podporujete.

Dejte jim vědět, že tentokrát není hlavní jednotlivec, ale my jako rodina, abychom to udělali společně.

Vláda by se měla cítit bezpečně, aby provedla svou práci, a občané státu musí počkat, aby byla nutná práce korektně provedena.

Tato Nadace je zde, aby změnila strukturu společnosti civilizovaným způsobem, skrze korektní chování a nikoliv aroganci.

Čas uzrál, a my všichni musíme pracovat s respektem a klidem, to je znakem Nadace a takovým zůstane.

Modlete se, aby vaši představitelé nejen přijali informace, ale jejich prostřednictvím přinesli mír lidské rase.

Budeme-li pracovat oddaně a předávat své korektní myšlenky představitelům všech států, dosáhneme v kratší době více než obviňováním a urážením.

Oddaností a modlitbou jim dodávame energii, obviňováním a urážením je nejen odrazujeme, ale pak bude třeba to, co bylo ztraceno, znovu vystavět, a bude to stát dvojnásobek času a energie.

Modlím se za každého představitele světa jako přítel, aby přijali můj dar jako poselství míru a již vidíme, jak nejmocnější představitelé skrze svou duši odpovídají na naši výzvu ke světovému vědění a míru.

Člověk má dva způsoby interakce, fyzické tělo a duši člověka. Vstupujeme-li do interakce s modlitbou a dáváme svobodně a bezvýhradně, příjemce přijme dar na úrovni duše, a to pak změní i fyzické chování člověka.

Doba konfliktů je pryč, ale výchova a chápaní fungování duše a těla je teprve na začátku.

Modlete se za své vůdce skrze jejich duše, a oni uvidí světlo.

Ve své přednášce 21. 9. 2012 v Ninove jsem to vysvětlil jako dvojjedinost: fyzické tělo je jedna část dvojného systému a duše je druhá část, a jedno nemůže fungovat bez druhého, jinak inteligence a život nemohou existovat.
Jestli jste pochopili, přeneste své dobré myšlenky a část své duše do vaší korespondence s vašimi vůdci, a na oplátku i oni vám odpoví korektně, protože přijetím vašich modliteb nyní vlastní část vaší korektní podstaty vašeho vnitřního bytí.

Pracujte se světovými velvyslanci, oni jsou teď vašimi kontaktními body.

Modlím se za všechny z vás a vaše vůdce, abychom v krátké době uviděli na Zemí mír, a nikoliv vyčerpání z vzájemného boje trvajícího po staletí, abychom viděli zralost vědy a schopnost člověka chápat, co bylo dáno lidem této doby v tomto USB klíči.
V tomto fyzickém USB klíči se vašim státům předává dostatek vědomostí, aby pozvedly člověka na všech úrovních stvoření, pokud má čtenář schopnost vidět za fyzickou realitu své vlastní existence.

V tomto fyzickém klíči předáváme poznání od počátku do konce času, je na člověku, aby porozuměl a pochopil pravdu, která je mu dávána jako dar, a využil ji pro pozdvižení své fyzické i duševní úrovně k novým výškám.

Kéž jsou požehnány duše vůdců a lidí, kteří přijali toto poselství v jeho celosti.

M T Keshe

10 komentářů:

  1. Sleduji oba Keshe a stále nerozumím tomu proč nevyužijou ještě jiné cesty? Teď nechci mluvit o raketách, ale o tom co mají připraveno v oblasti zdraví a regenerace lidského organismu. Malá Babička medituje a umí se spojit s vyšším Já kteréhokoliv člověka. Může přece vyzvat lékaře a léčitele, kteří jsou dostatečně ve světle a tím se vše rychleji dostane k jednotlivému člověku. Řekla bych,že Duše jsou připravené, a budou-li vyzvány, tak prostě a jednoduše budou pracovat pro dobro Jednoty a Celku. Skrze duchovní volání přece nemůže přijít nepovolaný člověk. A po pravdě řečeno - mám přece jen českou povahu - přijde mi předání USB klíče konkrétně naší vládě trochu jako něco mezi dobrým fórem a výsměchem. No a po té salvě smíchu se mi chce brečet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Správně formulováno, zvláště ty poslední 2 věty :-)))))

      Vymazat
  2. Plus najnovsie video ktore stoji za to si pozriet
    http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/6440-aktualizace-interview-s-mehran-t-keshe-ze-dne-24-9-2012-video-vyzva-dr-keshe-ke-vsem-lidem-dobre-vule/
    Juro

    OdpovědětVymazat
  3. Nic proti vynálezům a technologiím Dr.Keshe.......nelíbí se mi jeho prohlášení,že po jeho smrti mají nárok na jeho "objevy" OSN a Izrael-ten má podle něj nejlepší"víru" a proto se tady obávám kvůli nepokojům s Libanonem atd.hrozby zneužití jeho technologií ve vojenské účely protože jak sám pravil "Tyto energie můžou být i jako meč s dvěma ostřími".......snad tedy bude ještě dlouho živ a modlitby k míru budou zrealizovány,což je i moje přání.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konečně si začal někdo pořádně všímat, co všechno pan Keshe na videointerviích říká ! Varování ohledně jeho technologií je tam víc, než by člověk čekal !

      Vymazat
    2. Keshe také říkal, že v Izraeli vzniklo nějaké nové náboženství, které má sdružovat všechna existující náboženství pod toto jediné celosvětové. Nějak mi to zavání praktikami NWO !!!

      Vymazat
    3. Bahájska viera www.bahai.sk a nevznikla v Izraeli.

      Vymazat
  4. http://www.youtube.com/watch?v=_Qw5BPpy0ks&feature=g-

    OdpovědětVymazat
  5. je to totéž a současně to není totéž.Je to ruzné a není to ruzné..

    OdpovědětVymazat
  6. At sve vynalezy predaji rovnou lidem, kteri pak nebudou muset pouzivat drahe energie! To by se neco mohlo zmenit! Zkorumpovane vlady s moralkou na nule budou chtit vynalezy vyuzit jen pro svoje osobni dobro, nebo to zas zametou pod koberec nebo rovnou znici...A to nemluvim jen o te nasi ostudne vlade a politicich, takhle je to temer vsude...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.