4. listopadu 2012

Matrix: Keshe patenty ke stažení

Několik čtenářů Matrixu mi poslalo odkaz na stažení Keshových patentů.
Kdo se pustíte do prototypu, doufám, že budete informovat (:-)))

http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/6409-senzacni-udalost-redakci-naseho-internetoveho-magazinu-se-podarilo-ziskat-plnou-verzi-dokumentace-dvou-patentu-dr-m-t-keshe-a-jeho-keshe-foundation-ve-dvou-souborech-pdf-jsou-ke-stazeni-a-k-prostudovani-prave-zde/

22 komentářů:

  1. Veľmi nerozumiem teraz.............. Taký patent si môže stiahnuť teraz hocikto.......... A hocikto si teraz môže vyrobiť antigravitačné "všličo" ? ... Hmm... Je na to človek vôbec duchovne a morálne PRIPRAVENÝ ? ....
    Niekde Keshe spomínal aj možnosť teleportácie (o tom zatiaľ PDF neuvoľnil....).... Si predstavte, že nejaký človek teleportuje niekoho auto na dovolenke v Španielsku, a preteleportuje ho k sebe do garáže.... :D :D :D :D
    Marek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A načo by to auto teleportoval, keď mu to auto bude k ničomu ? Keď sa teda dokáže teleportovať.

      Vymazat
  2. Inak, ešte by ma zaujímalo, prečo sú tie patenty OSKENOVANÉ, a nie sú v softwérovej PDF podobe (vytvorené priamo v PC, neoskenované z už vytlačeného dokumentu).... Príde mi to čudné.... Technológia antigravitácie (niečo prevratné až tak, že nič podobého tu ešte oficiálne nebolo), a je to preskenované z vytlačených papierov... Ak takýto "PDF sken" zaslala priamo KESHE foundation, tak to vyzerá trochu smiešne. Díky za možnosť prejaviť môj názor (najradšej by som písal pozitívne, ale sorry... =)...)
    Marek.

    OdpovědětVymazat
  3. Trosku som si to pozeral a podla toho nejde postavit nic. Su to take vseobecne obkecavania. Bud su tie patenty fake, alebo cela keshe foundation je fake a nic nevedia realne urobit. Keby totizto vedeli, tak ukazu zariadenie v plnej krase a vsetci by padli na zadok. Vratanie USA!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak nějak si to myslím i já.Vše je nějaké divné.Pokud by technologii měli tak předvést veřejně a poté na požádání vydat dokumentaci

      Vymazat
  4. http://www.hyiq.org/Library/HHO.htm Vodikovy gnerator Stana Meyera ide o repliku povodne generator Stana Meyera mal ucinnost nad 100% a preto ho 1998 zabili. Dokonca si prerobil buginu na vodik ktory ziskaval z vody. Nieje zlozite to zostrojit ale je otazne ake zapojenie mal Stan Meyer a ake ma ten clovek ktory urobil repliku. Samozrejme vodikove generatori si pouzivaju bezne aj v autach ale na "cierno" neviem aka je ich ucinnost ale uspora paliva na 100km sa pohybuje je asi 30-40%.

    OdpovědětVymazat
  5. Možné je ale aj to, že to naschvál neukazujú, aby sa zminimalizoval útok na pána Keshe, a na celú jeho "foundation" a jeho prednášky, lebo aj samotní odporcovia Keshe Foundation si môžu myslieť, že Keshe len klame.
    Ak klame, tak.... BUDEM VEĽMI SKLAMANÝ.
    Ale život je asi nevyspytateľný...
    Marek

    OdpovědětVymazat
  6. Bohužel mám podobný názor,tohle nejsou podklady pro výrobu.Připomíná mi to technické skici z dob Verna.To už mám doma podrobnější návod na Testatiku.
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pane V., smyslem patentu není poskytovat podklady pro výrobu, ale ochrana duševního vlastnictví. Je tedy celkem logické, že tyto patenty jsou psány tak, aby se podle nich nic vyrobit nedalo.

      L. Kopecký

      Vymazat
  7. Pan Jan Koňas a jeho vyjádření k nadaci Keshe:
    http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/6373-nadace-keshe-a-nova-fyzika/
    L.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj,přelouskal jsem toho kousek a musím se připojit k předchozímu příspěvku.Ty Orgonete válíš anglinu dobře-přelož aspoň nějaké klíčové části.Vyluštil jsem jen nějaký blábol o magnetických polích a plazmě.

    OdpovědětVymazat
  9. Zdravím,
    chtěl bych se pokusit odpovědět na otázky pana Marka:
    Ano, ten patent si může stáhnout každý, o to Keshemu šlo, platil za to celkem velké poplatky (tady je přímo jejich web: http://www.keshefoundation.org/en/applications/licensing/112-licensing-en , je tam odkaz i na patentovací úřad), dělal to tak proto, aby toho lidi nezneužily (je o tom video zde na orgonetu : http://orgo-net.blogspot.cz/2012/10/nadace-keshe-informace-z-kongresu-v.html)
    Že na to nejsme připraveni? Vždyť to je to samé jako létat letadlem nebo jet v autě, otázkou je, jestli jsme byli připraveni i na to.
    A ta teleportace, obávám se, že tak jednoduché to není, ale ještě jsem to nečetl, až si to přečtu napíšu.
    A proč je to oskenované? Musíme si uvědomit že ty dokumenty jsou, aspoň tak 6 možná i 10 let staré, protože to chvíli trvá, než to projde tím úřadem... (na to jsou nějaké nesmyslné zákony) dnes už se to dělá na počítači ale před 10ti lety to ještě nešlo, nebo to aspoň bylo jednoduší, dělat na papíře.

    Anonyme, postavit to jde, podívej se na to líp! A taky si doporučuji, třeba na orgonetu, přečíst víc o keshe foundation, (stačí zadat do vyhledávání slovo "keshe"), myslím že to byl jeden z posledních, kde se říkalo že keshe foundation dá zadarmo flash disk s touto technologií každému státu, který o to požádá, a že jsou schopni hned poskytnout nějaký ten hlavní reaktor ke kosmické lodi za několik tisíc eur (to je celkem málo).

    Já se těším až keshe přijede do Česka, má prý přijet nějak začátkem roku, to budeme všichni koukat. Ušetříme hodně peněz na elektřině, jestli to teda ti záporáci zase nezdaní.

    Pan D

    OdpovědětVymazat
  10. A ještě, na tomto webu ( http://www.keshefoundation.org/en/applications/licensing/112-licensing-en ) to lze stáhnout ve formě vytvořené přímo v PC :)
    Pan D

    OdpovědětVymazat
  11. to nieje z patentového úradu. je to napodobenina patentu plná hypotéz. A hypotézy sa patentovať nedajú. Keshe je od začiatku nezmysel.

    OdpovědětVymazat
  12. Evidentne ide o zavadzanie, videl uz niekto z Vas ako vyzeraju technicke vykresi patentov ? Ako maju vyzerat a co musia splnat? Zvlast ked mate urcity typ vzdelania technickeho smeru hned vidite, ze to nie je ziaden seriozny konstrukcny navod. A oskenovane papiere urcite neposobia seriozne. Taktiez si uvedomte co ste zatial z dielne tejto nadacie videli, nic, okrem umelohmotnej flasky s drotmi a meracom napatia z bezneho elektro obchodu na stole potiahnuteho bielou plachtou. Nemaju nejake vlastne laboratorium a nejake specialne meracie pristroje? Ked je to take jednoduche a hlavne realne, verejna prezentacia par prototypov na vedeckych konferenciach alebo verejne by odstranila vsetky pochybnosti. Skuste niekedy ist na nejake workshopy alebo konferencie a sutaze studentov technickeho smeru VS,co je zaujimave, a ma potencial tam to nezanikne. Vedecke pokroky sa prezentuju inak ako pisanim sprav na internete. Vie dolozit tato nadacia normalne dohladatelne, ze sa zucastnila takychto prezentacii? Prezentacie pred skupinou nejakych vedcov napr. na univerzite,existuje dohladatelny zaznam o tom? Nenasiel by sa priemerne bohaty alebo rozhladeny nejaky milionar na svete, ktory by investoval par deiatok tisic alebo stovak tisic dolarov do takejto technologie? Ved cena priemerne luxusneho auta je vacsia ako spominane naklady na konstrukciu velkeho prototypu. Ze by do toho nesiel nejaky dobrodruh? Vseliake vedecke nadacie existuju, na vyskum a davaju celkom zaujimave sumy,len to musi mat hlavu a patu. Nejaka univerzita urcite, keby bolo co ponuknut - seriozne konstrucne plany a popis technologie, by do toho isla - moznosti su neuveritelne, ked sa pohybujete a mate zazemie vo vedeckom svete univerzit. To snad oni maju, ci nie? Maximalne par tisic dolarov by stal maly model co by sa mohol prezentovat vedeckej aj laickej verejnosti. Nemaju na to Keshe nadacia? Nezainvestuju tie peniaze ked ide o nieco tak prevratne? Nieco tu nesedi. Samozrejme keby bolo co prezentovat - netvrdim, ze tieto technologie su nemozne,prave naopak, ale urcite nie od Keshe nadacie, ta okrem par ezotericko-pseudo prednasok nedala ziadny seriozny dokaz - ani lietajuci tanier v malom ani lietajuci hrniec na antigravitacnom principe postaveny. A este jedna vec, co maju s tym vlady? Nie je prave aj tato web stranka a mnoho dalsich na intenete stranok plne informacii o tom ako su politici a vlady v rukach vsakovakych zaujmovych a okultnych skupin? Ze su vlastne len babky v hrach rozohratych mocnymi tohto sveta? Sorry ludia, viem, ze potrebujete nadej, ale utiekat sa k iluzii dlhodobo nic neriesi. Zelam vela sil pri rozlisovani a oddeleni pravdy od klamu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. naprosot souhlasim se skeptickym postojem k teto situaci na druhou stranu, po tom, co nabizi tutot technologii oficialni cestou vladam celeho sveta, kdyby se ukazalo ze to je fake tak by keshe found. zazila nejvetsi pruser v historii lidstva. opravdu ma ten clovek koule na to aby lhal celemu svetu? tohle neni jako prodavat odstavnovace nebo struhadla v teleshopingu...

      Vymazat
  13. Utajené patenty odtajnené - mená zvedavcov nie sú. Peculiar world.

    OdpovědětVymazat
  14. Patenty jsou odsud:
    http://worldwide.espacenet.com/searchResults?locale=en_be&LG=en&IA=TAVAKOLI+KESHE+MEHRAN&sf=q&DB=EPODOC&PGS=15&ST=quick&CY=be

    Zajimave informace take tady:
    http://peswiki.com/index.php/Directory:Keshe_Foundation

    Snazim se cist Book1 - je to narocne, vedecky to sice moc nepusobi, je to jen nastin teorie, ktera muze byt pravdiva. Myslim ze fyzici jsou k tomu zablokovani, protoze je te prevratne, budou poukazovat ze to neni (dostatecne) vedecke. Pokud Keshe ukaze experimentalne ze to funguje, tak to bude skvele...

    OdpovědětVymazat
  15. kluci! já se fakt musím smát tomu, kdo tyhle fejky ještě nepochopil :))

    OdpovědětVymazat
  16. Technologie Keshe je reálná, je skutečností. Toto se krůček po krůčku potvrdí. Pan Keshe nevodí svět za nos, celý postup má své opodstatnění.
    Hezký den všem. Honza.

    OdpovědětVymazat
  17. Zveřejňování patentů jako skenů převedených do PDF je běžná praxe. Znesnadňuje to neoprávněnou editaci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://kickass.to/keshe-foundation-usb-files-t8884597.html
      Je to torrent na 1.6GB Kesheho práce

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.