1. listopadu 2012

Keshe: Transfer technologíe vašim vládám

Díky panu Kopeckému za další informace.



Transfer technologie vašim vládám


Překloženo z: http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=2893
Překlad: Ladislav Kopecký
Posted: 28 Oct 2012, 19:05

Od nynějška je na zodpovědnosti každého národa zúčastnit se programu kosmických lodí.

Vše, co všichni vaši vládní úředníci musí udělat, je, poslat zprávu Kesheho nadaci na adresu info@keshefoundation.com z ambasády státu nebo vlády a dohodnout si schůzku, abychom mohli připravit USB klíč se všemi informacemi a dokumenty z centra Kesheho nadace v Nivone.


Nyní jediný způsob, jak váš národ může zaostat, je kvůli vlastní chybě a nedostatku zájmu vašeho národa. Ať si jednotku vytvoří sami a mohou přivést váš národ do současného světa vědy.

Jsme tak otevření, že nyní dovolíme 180 zemím a teritoriím požádat své univerzitní studenty, aby udělali jednoduché jednotky a ověřili technologii pro váš národ, aby se jejich národy mohly připojit k programu kosmických lodí.

Stejně jako italský a sierra-leonský, může váš velvyslanec obdržet USB flash disk s dokumenty o kosmické lodi, které od nás dostali, dokonce jsme tam uložili adresu výrobce systému, u něhož si můžete, pokud chcete, objednat exemplář reaktoru, vyrobený právě pro vás, který můžete okamžitě použít pro počáteční testy, pokud chcete následovat naši konstrukci nebo se můžete pokusit o své vlastní verze.

Skutečný závod o vesmír pro všechny občany světa nyní odstartoval na bázi rovnosti a jeho cena je menší než několik tisíc Euro, za připojení se k pokročilým národům pro soběstačnost v energetice a kosmický program.

Předvídáme, že do konce roku by většina národů měla započít svůj svůj kosmický program a brzy si uvědomí, že v důsledku étosu míru se hranice mezi státy stanou bezpředmětnými.

Přes naše nedávné příspěvky na fóru jsme již obdrželi poptávky od vlád, které by chtěly dostat USB flash disk s dokumenty pro stavbu kosmické lodě z Kesheho nadace v následujícím týdnu, aby nezaostali za sousedními státy.

Prosím, nepokoušejte se dostat se s námi do styku, abyste získali tyto dokumenty pro svůj národ, protože – jak víte – my pracujeme pouze s držiteli diplomatického pasu a toto je jediný korektní způsob, jak získat přístup k této technologii.

Je na zodpovědnosti každého jednotlivce na tomto fóru informovat svou vládu a nechat ji požádat pomocí korektních kanálů o data na USB paměti, stejně jako vláda Itálie a vlády dalších zemí, které obdržely kompletní dokumentaci k této technologii.

Uvažujeme o úterý 6.11.2012 jako o dni předání klíčů k technologii různým národům, protože nemůžeme jít na každou ambasádu jednotlivě.

Pokusíme se zorganizovat třetí mírovou konferenci pro začátek příštího roku nikoli pro velvyslance, ale pro světové vůdce, jakmile pochopí, jaké klíčové informace obdrželi z Kesheho nadace na těchto USB pamětech.

V současné době hledíme na Střední Východ pro světové vůdce, aby se zúčastnili mírové konference, zatímco první dvě prezentace se konaly v Evropě.

Již jsme svůj zájem o konání konference v této lokalitě oznámili mezinárodní organizaci v této části světa a čakáme na odpověď.

Informujte vašeho velvyslance, aby udělal dohody prostřednictvím svých diplomatických sborů s Kesheho nadací, jejichž členové navštíví naše centrum 6.11.2012 a přihlásí se k právu vašeho národa s flash diskem USB, aby váš národ získal přístup k technologiím čistých energií, kosmického výzkumu a pro zdraví.

M. T. Keshe
Ředitel Kesheho nadace




32 komentářů:

  1. Nechvalte den před večerem , co pan KESHE zatím ukázal ? Teoretický domací generátor 3-4 Kw za cc 150 000 ,- Kč a smlouvou na 30 let + 1x roční poplatek EU. Kosmický program , který běžný občan bude deně využívat? Proč kontaktuje jenom vlády ? Proč to zdržuje a čeká na prosinec ? Hm jsem praktik a něco mi na tom nesedí . Je škoda že se nějak zapomíná na Andrea Rossi a jeho E-Cat ten měl již před rokem výsledky a jeho cena jednotky 10Kw je oproti KESHE směšná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pan Keshe velmi dobře ví, co dělá. Obávám se, že ČR se připojí až mezi posledními (po USA). Nemáte někdo email na našeho velvyslance v Belgii?
      Pro Anonyma: A co ukázal Rossi? Pokdu vím, tak ke svému E-Cat nikoho nepustí, aby to nezávisle otestoval.

      Ladislav Kopecký

      Vymazat
    2. Máme mail - brussels@embassy.mzv.cz

      Další info tu - http://www.mzv.cz/jnp/cz/o_ministerstvu/adresar_diplomatickych_misi/ceske_urady_v_zahranici/belgie_velvyslanectvi_brusel.html

      Vymazat
    3. Já jsem na ten E-Cat taktéž zvědavý. Ale jsem přesvědčen, že to nakonec celé zapadne, pokud to není nějaké chucpe Andrease Rossiho. Uhelno-ropno-energetičtí magnáto-šejko-baroni, internacionální finančníci a vlády s nimi propojení... podle mě nedopustí, aby se k lidem dostali takto levné zdroje energie. To by totiž vedlo k okamžitému poklesu jejich zisků, jejich byznysu i k poklesu daňových výnosů a co "hůře", i ke snížení kontroly nad masami! Zkuste jen domyslet faktické a praktické důsledky rozšíření něčeho takového do každé domácnosti a každé továrny. Kolik pijavic a lehkoživků by přišlo o zdroj své snadné obživy. Masy by se odpojily od všech těch elektráren, plynáren i tepláren. Vlády by zaznamenaly výpadky v daňových příjmech z těchto segmetů, akcionáři o své dividendy... V důsledku toho by došlo k decentralizaci nyní jasně centralizované energetické moci, co je v rukou hrstky jedinců. Podle mě, pokud se na tomto poli může něco pozitivního stát, pak to musí být taková technologie, která bude tak jednoduchá, že si ji bude moci kutilským způsobem postavit doma každý šikula, a tudíž nebude patentovatelná a tudíž se bude šířit od jedince k jedinci jaksi ze zdola a tudíž nebude snadno zastavitelná centrální energetickou mocí.

      Vymazat
    4. Pokud vím, Rossiho zdroj testuje americká armáda a jsou v provozu 4 malé reaktory.

      Vymazat
  2. No, tak tady to máme. Je věcí vlád jestli se zapojí nebo ne. Arogance postrádá smysl, protože jakmile to začne, tak si to svou cestu najde samo, protože tato kosmická technologie je žádoucí, když ne pro vlády - a víme proč / konec otrokářství /, tak pro lid ano. Myslím, že tento postup od nadace Keshe má svůj důvod, přesto je to velmi vstřícné.
    Za nejpodstatnější považuji to, že tato technologie je reálná, že je vyvinuta. Cesta k lidem asi nebude v současnost jednoduchá, protože je to porážka všech systémů, které na Zemi panují.
    Toto znamená svobodu svou podstatou, ne jen klamavým slovem.

    OdpovědětVymazat
  3. kdyz nic jinyho ukazuje activity jak lze neco verejne propagovat aniz by vas sejmuly
    smer tu je :)

    OdpovědětVymazat
  4. Všude se stále uvádí, že je to zadarmo, ale co tahle věta ?? "Skutečný závod o vesmír pro všechny občany světa nyní odstartoval na bázi rovnosti a jeho cena je menší než několik tisíc Euro, za připojení se k pokročilým národům pro soběstačnost v energetice a kosmický program."
    Každopádně už někdo kontaktoval naše diplomaty?? Pokud jde o to jen obdržet informace na USB, tak nevidím důvod proč to nezkusit, ať už tam bude cokoliv . . .

    OdpovědětVymazat
  5. Něco pro zamyšlení
    http://energieupramene.blogspot.cz/2012/10/energie-ve-jen-pro-bohate.html

    OdpovědětVymazat
  6. Mě tedy stále uniká, jak já nebo jakýkoliv běžný občan využije létající talíř.
    Proč a naco? Abych měl kam utéct? A před čím?
    Ocenil bych nějakej ten generátor, cenově tak kolem 30.000 Kč, aby byl dostupný většině.
    Proč není v regále v tescu nebo elektroworldu?
    Nejspíš proto, že neexistuje.

    Honza
    Brno

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vy by jste nechtěl mít svůj vlastní dopravní prostředek který vás dopraví kam budete chtít? Včetně jiných planet? To já tedy ano.

      Vymazat
    2. tomuhle věříš?

      Vymazat
  7. Kontakty - Ambasáda Belgie
    Ambasáda, velvyslanectví:
    Velvyslanectví České republiky v Belgii (Ambassade de la République tcheque)
    60, rue du Trône, 7e étage, 1050 Bruxelles
    tel: 00322/2139401
    e-mail: brussels@embassy.mzv.cz
    web: www.mzv.cz/brussels

    Velvyslanectví Belgického království v České republice
    Valdštejnská 6, 118 01 Praha 1 - Malá Strana
    tel: 257 533 524
    e-mail: prague@diplobel.fed.be
    web: www.diplomatie.be/prague

    HODNĚ ŠTĚSTÍ....

    OdpovědětVymazat
  8. Možná, že p. Hájek, ..........možná, že i pan Klaus by mohli být vstřícní... Vždyt Klaus veřejně popřel oteplování... Nechce sebou mávat, jak se z Brusselu fouká.....
    Myslím, že jestli je Keshe skutečnost, pak Klaus by mohl udělat velmi mnoho.....
    přeji všem hezký den...
    veronika

    OdpovědětVymazat
  9. Pokud pan Keshe je takova svetla bytost, ktera chce pomoci lidstvu at to rozda vsem univerzitam sveta a vsem vladam aniz by ho o to museli prosit. Udela lidem radost a skutecne zlepsi svet a jemu udelaji 100m vysokou sochu ze zlata. Nekteri ze sebe umi skutecne delat velmi dulezitou osobnost, ale udelat neco pro dobro lidstva aniz by za to vsichni museli zaplatit a jeste o to prosit mi prijde takove nejake hodne divne az zavadejici a nerealne na provedeni.

    Myslim si, ze z toho nic nebude.

    Optik

    OdpovědětVymazat
  10. Petr Hájek
    zástupce vedoucího KPR
    tel.: +420 224 372 467
    fax: +420 257 534 239
    e-mail: petr.hajek@hrad.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tomu nic neposílej ten je rád že se sámm nají :-)))))))

      řád lipového dřeva :-))))))))))

      Vymazat
  11. http://inner-light.ning.com/forum/topics/letos-vyvrcholi-sjednoceni-vsech-casoprostoru-cili-vsech-nasich-e

    http://inner-light.ning.com/forum/topics/nenechejte-se-vlakat-do-4-d-nebot-tato-transformace-je-o-vzestupu

    http://inner-light.ning.com/forum/topics/proc-je-nyni-velice-dulezite-soustredit-se-na-to-co-si-prejete-se

    OdpovědětVymazat
  12. http://www.hrad.cz/cs/kontakty/kancelar-prezidenta-republiky.shtml#c4

    OdpovědětVymazat
  13. http://www.hrad.cz/cs/kontakty/kancelar-prezidenta-republiky.shtml#c4

    OdpovědětVymazat
  14. diplomatický pas to se dalo čekat
    takže oligarchie funguje dál jen jinou formou jsou to šmejdi a vy jim to žerete

    OdpovědětVymazat
  15. No to se ještě uvidí, co z toho všeho vlastně vzejde ! Nějak se mi to nezamlouvá, aby kdekdo vyráběl vesmírné lodě a reaktory. To by si pak mohl haarp postavit každý nýmand, a provádět klimakejkle nebo jiné darebnosti dle libosti. Je to předčasné, lidé na to nejsou zdaleka mravně a zodpovědně připraveni. Kdo ponese vinu a odpovědnost v případě, že se "mírové využití" zvrhne v tu obávanou apokalypsu ?

    OdpovědětVymazat
  16. Pane Kopecky, aspom zdroj prekladu ste uviest mohli
    http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/6401-nadace-keshe-transfer-technologie-vasim-vladam/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To není převzato z žádného matrixu, to je přeloženo z webu nadace Keshe, odkud si to může přeložit kdokoliv. Odkaz je hned nahoře.

      Vymazat
    2. ja viem ze je odkaz hore, a ze si to moze prelozit kazdy, ved aj clanok na matrixe je pristupny kazdemu. Ale aby dvaja ludia pri preklade mali 100% zhodny preklad pri kazdom slove a vete? To snad nie :), dokonca aj pomlcky pouzivaju rovnake? Vo vete kde je "- jak vite-". Jedine co spravil pan Kopecky je ze myslim jedno alebo dve slova gramaticky opravil, ale to je asi tak vsetko z jeho strany "prekladu". Dal som si tu namahu a texty pomocou softwaru porovnal.

      "Prosím, nepokoušejte se dostat se s námi do styku, abyste získali tyto dokumenty pro svůj národ, protože – jak víte – my pracujeme pouze s držiteli diplomatického pasu a toto je jediný korektní způsob, jak získat přístup k této technologii"

      Vymazat
    3. Přesně tak, jedná se o můj vlastnoruční překlad. Porovnejte to s článkem na Matrix a uvidíte rozdíly.

      Ladislav Kopecký

      Vymazat
  17. Dobrý den. Tady vláda. Pošlete nám pls data na flashce, je to dost profi. LOOOL

    OdpovědětVymazat
  18. Nemáme se snažit dostat se do styku spol.Keshe, abychom získali ty dokumenty (návod na výrobu létající lodě) pro svůj národ...jen pro držitele diplomatických pasů ! Hm, že by takové to lapátko pro milionáře? Zas nějaká vstupenka do nového Think-Tanku?

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. spíš vytvoření struktury moc na základě držení zdrojů energie
      pak vypnou stávající konvenční zdroje třeba po záminkou ochrany přírody apod a řekou že kdo se nenechá třeba čiovat tak si nezatopí a kdo bude zlobit tak taky ne
      bacha na to podle mě to velmi smrdí

      Vymazat
  19. je to promyslena energeticka past jak nedopustit, aby uroven odpojenych/probuzenych lidi nepresahla potrebnych 8%. Je to dalsi kotva ve 3D, zoufaly pokus nabidnout falesnou nadeji hledajicim. Proc az nyni? Patenty byly z r. 2007, proc drzitelum diplomatickych pasu( ti jsou rekrutovani z elitnich tajnych lozi), proc neustale posouvani terminu zverejneni, proc musime sami zadat o tyto informace, proc reseni vseho najednou a pro vsechny...zdarma? Vám to neprijde podezrele? V tomto svete nemuze byt nic zadarmo a zmena principielne NEMUZE prijit zvenci...tot muj nazor, prosim o komentare.

    lidOOp

    OdpovědětVymazat
  20. Nenechte se tímto zlákat. Proč se tyto věci zveřejňují právě teď? Protože teď je nejlepší doba nalákat lidi na úžasné technologie a odvést pozornost od transformace do 5D, kde žádné technologie ani peníze, atd. nebudou potřeba. Svět 4D je pořád stejně dualitní jako ten současný náš ve 3D. Rozdílem jsou jen právě takovéto technologie (možnost cestování vesmírem, atd.). Zato v 5D si všechno vytvoříme vlastními představami a budeme žít v harmonii a beze zla.

    OdpovědětVymazat
  21. kašlite na to, poďte radšej na pivo

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.