22. listopadu 2012

Keshe: Velký úspěch živé prezentace ve Florencii

Převzato z:
http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/6445-aktualizace-velky-uspech-keshe-foundation-ve-florenicii-podrobnosti-v-reportazi/



AKTUALIZACE: VELKÝ ÚSPĚCH "KESHE FOUNDATION" VE FLORENICII 
(podrobnosti v reportáži)
21.11.12 Jaroslav Chvátal

"Vyprodáno!!!", znělo všude v "Kongresovém Centru" "Hotel Mediterraneo di Firenze" v Itálii, kde v sobotu večer dne 17.listopadu 2012 proběhla první živá prezentace dr. Keshe a "Keshe Foundation" a jejich technologie "Magravs", jíž jsou držitelem. Tento večer byl velkou událostí pro celou Itálii, a to několik dní po převzetí technologií "Magravs", které náš národ převzal dne 26. října na italské ambasádě v Bruselu. (O této skutečnosti jako první informoval náš internetový magazín své přiznivce v České a Slovenské republice. Pozn. J.CH.) Obecenstvo bylo složeno ze zástupců odborné vědecké obce, ale i obyčejných občanů, kteří zcela zaplnili přednáškový sál a velmi pozorně sledovali vystoupení iránského jaderného inženýra Mehrana T. Keshe, který zcela jasným a konkrétním způsobem vysvětlil hlavní praktické aplikace jeho technologií jak z technického úhlu pohledu, tak z pohledu každodenního života běžného občana.



Celá akce, která začala v 19.30 hodin, byla zadokumentována na video. Přednáška trvala několik hodin a skončila tiskovou konferencí za účasti akreditovaných médií. (V tomto ohledu je neuvěřitelná pasivita našich českých a slovenských médií, která jakoby všechny informace kolem "keshe Foundation" a jejich aktivit neviděla a nevnímala. Máme přitom důkazy o občanských aktivitách, které i několikrát po sobě celou řadu médií o existenci "Keshe Foundation" a celkové problematice informovaly. My se v redakci budeme snažit od našich italských kolegů příslušné video získat, otitulkovat ho a budeme se ho snažit takto dát k dispozici i českým a slovenským zájemcům. Pozn. J.CH.)

Celé akci byl přítomen i Meroni Fabio jako zástupce italského parlamentu, který dne 5. listopadu 2012 koordinoval společně s italským Ministerstvem zahraničí transfér technologií "Keshe Foundation" na italskou půdu.

(K výše uvedeným informacím, myslím, není absolutně co dodat. Pouze několik poznámek o našich redakčních aktivitách. Dne 3. 12. 2012 v 9.30 hodin proběhne domluvený exkluzivní rozhovor mezi zástupcem redakce našeho magazínu Matrix-2001.cz a panem dr. Keshem. Zasílejte otázky. Paralelně začínáme vyvíjet s kolegy na Slovensku aktivity k tomu, abychom mohli pana dr. Keshe pozvat do ČR a SR k podobné prezentaci. V ČR je vybrána Praha a Ostrava a v SR pak Bratislava. Je samozřejmé, že Vás o všech novinkách a posunech ve věci budeme průběžně informovat. Zůstaňte ve spojení. Pozn. J.CH.)

Poznámka: Tento materiál lze volně šířit. Prosíme však vždy o uvedení zdroje matrix-2001.cz a italské internetové adresy, kterou máte k dispozici níže. Děkujeme Vám za to.

Zdroj: www.iconicon.it/blog/2012/11/grande-successo-della-keshe-foundation-firenze/

15 komentářů:

  1. drz se mr. Keshe
    / nejhustci typek za cely 100leti.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak snad se konečně proberou k životu i ti troubové u nás, aby pohnuli zadkem a přidali se do společenství národů, které tuto technologii mít budou. Doufám, že to bude co nejdřív.

    OdpovědětVymazat
  3. Kde se dá podívat na pořízené video. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  4. Využívejte dotazů do hydeparku a pište tam dotazy! Tento týden tam byl hned dvakrát host a odpovídal na otázky energetiky. Tak jsem se díval, jak na lištách běží otázky položené diváky, otázky po skype, či po telefonu. Dejme to do podvědomí všech, co o tom nic neslyšeli. Já nechci přistavovat Temelín a dál zdražovat energie!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak sem napsal do HYDEPARKU host je Radim Šrám
      Ústav experimentální medicíny AV ČR nevím jestli otazka zrovna na spravnou osobu ale o to nejde aspon se to objevi a pri trose stesti se ho i zepta Takac ale o tom pochybuju protoze sem parkrat ten porad sledoval a otazky sou kladeny s durazem na to aby nebyly nepoholdny :)) otazka: Dobrý den mám otázku jestli se k Vám dostalo informací ohledně Keshe Foundation. Jde o nové technologie na energii,pohony a medicínu bylo to nabídnuto zdarma vládám světa.Italie,Rusko,Čína dokonce i USA atd už to přijmuli.Media mlčí ČR nemá zájem?Děkuji

      Vymazat
    2. http://www.ceskatelevize.cz/specialy/hydepark/?prispevky
      V dotazech na Hydeparku se to rozjířdí, hned se tam objevila žádost nějakého demokrata, ať na tuto legitimní otázku neodpovídá.

      Vymazat
    3. tazatel do hyde parku by si alespoň mohl dát dokupy fakta než se začne ptát...z takhle primitivní a nepravdivé sněti vět vám v tom slavné hyde parku udělají fašírku a vysmějí se vám...ale chápu, lepší to zkusit, nic ve zlém ;)

      Vymazat
    4. Temelín má stavět v nejbližší době další dva jaderné bloky, a další dva jsou ještě v plánu. Bude jich tam tedy celkem 6 ! To už bude riziková oblast nejméně od Varšavy po Innsbruck ! Tak tomu zabraňujme ! Především tomu, že Němci chtějí svoje "jádro" přesunout do ČR a do Polska, a odtud odebírat bezpečně a levně elektřinu !

      Vymazat
    5. tomu by odpovídaly ty gigantické sklady vyhořelého paliva co se v areálu JETE staví

      Vymazat
    6. Hydepark z 23. 11. o chemtrails mluví od 48. minuty.

      http://www.ceskatelevize.cz/specialy/hydepark/?prispevky

      A.

      Vymazat
  5. Vsadím boty, že se o tom ani nepadne ani zmínka.

    OdpovědětVymazat
  6. komponentů onoho všemi námi tak odiskutovávaného a očekávného "transformačního procesu"jenž by měl onoho 21.12. kulminovat.Ano,budou velké změny.Vždyť ony už se ale dějí.Mnozí je sice ještě dlouho vnímat nebudou,ale zastavit se to už -Bohu díky-stejně nedá a to i kdyby židozednáři end spol. tomu tak chtěli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Židozednáři to již nemají dost dlouho pod kontrolou. Zato sionisté, to je ta pravá sorta globalzločinců, která i přes probíhající Transformaci dále tvrdě pracuje na svém snu - zlatém teleti - NW0 ! Sionisty je třeba zbavit moci a postavit je před lidové tribunály k doživotní izolaci ! A věřte, že kapacita jakou mají Mírov, Valdice, Bory a další věznice nebudou zdaleka stačit !

      Vymazat
  7. Má předešlá glosa nepatří zdejším diskutérům.Aspoň ne úvod- jen jsem to v plném znění překopíroval z mého komentáře ne fb.,kde se snažím toto lidem do podvědomí rozsévati:))

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.