30. listopadu 2012

Luisa Muratori v Brně 13. 10. 2012

Díky čtenáři (čtenářce?) za odkaz, krásné!

Publikováno 16. 10. 2012 autorem: 

Luiza Muratori se narodila  v Bologni 17.10 v roce 1945, jako by se vynořila z druhé světové války, a brzy si uvědomíla, že není jako ostatní. Žila s velkými obtížemi, přerušila studium, ve věku 17 let začala pracovat. Vdala se a porodila první dceru Sabrinu. Protože manžel má stejné nadání po narození druhé dcery Pamely, rozhodli se své umělecké nadání a přirozený cit pro výtvarné umění vtělit do života a obohatit řady mnoha mladých lidí té doby, kteří se nazývají "free": 

V těchto letech ji otevřel se svět plný zážitků a dobrodružství.Otevírají se také obrovské příležitosti, které jsou předzvěstí širší vize, která překračuje normální existenci. V té době častěji pozoruje UFO na noční obloze a informuje média o této záležitosti. Časopisy, knihy, vydavatelství Bloom, které se zabývají UFO, fascinuje každá událost.
Luisa vše analyzuje a dělá vlastní závěry..

http://youtu.be/5D7wpfDB3eE



http://youtu.be/DDnGFOQw3R4

5 komentářů:

  1. Bože, už tomu rozumím!!!! Čím méně bylo člověku dáno na dokonalosti těla, tím více je mu dáno na duchovní úrovni, jsem někde u středu, za středem, díky!!! Al. (nedělám si iluze sama o sobě)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dúfam, že to myslíš ironicky.... lebo ak by toto bola pravda, tak Boh by bol.....šIALENEC !!!.... POtom by ľudia stále boli nerozhodný v tom, či mať po boku partnera pekného s pekným telom, ale "obyčajného", alebo smiešneho s telom "oničom", ale múdreho..... Tak ja fakt neviem, čo by som si vybral.... A to som jeden z tých, čo sú viac zameraný na duchovno, než na povrchnosť....
      Marek

      Vymazat
    2. Marku, neboj, jednou z toho vyrostes...Dita

      Vymazat
  2. zde je vysvětleno proč můžou být kolem Slunce pohybující se "ufo" , dokonce existují teorie fyziků že Slunce je magneticko elektrické, tedy ne žádná vodíková koule .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já si to myslím taky, že uvnitř slunce není vodík (nebo možná tolik, co běžně ve vesmíru), ale nějaká neznámá černá hmota, která nemá zcela pevné skupenství (částečně plynný nebo tekutý stav), a tvoří výplň (a možná,že také jen částečně podobně, jako mají vrstvy planety ke svému středu)globu slunce s jádrem neznámého složení, a neznámých vlastností.Povaha našeho vesmíru jako magneticko-elektrický, tomu nasvědčuje mnoho úkazů a jevů nejenom na Zemi, ale také v tomto vesmíru.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.