6. listopadu 2012

Matrix: Rozhovor s dr. Keshem: připojí se i Slovensko!


Od čtenáře:




  
Dozvěděli jsme se například, že k dnešnímu dni se k projektu "kosmických technologií" připojilo již 11 států světa. Například ve čtvrtek bude zástupce Slovenské vlády v Belgii přebírat "USB Klíč" obsahující všechny potřebné dokumentace a další náležitosti k oficiálnímu připojení Slovenska k tomuto fantastickému celoplanetárnímu projektu.


Martin

30 komentářů:

  1. žeby nadace CHVÁTAL pustila chlup z placeného webu ZADARA...?? http://www.youtube.com/watch?v=suSWKv6twCU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. preco tolko negativity stale, skodi to zdraviu :)

      Vymazat
    2. Zavolaj si na ambasadu SVK..nic sme neprijali..SVK odstupilo bez udania dovodu od spoluprace...neuveritelne..ako v zlom sne toto Slovensko nase..

      Vymazat
  2. Se non è vero, è ben trovato.

    OdpovědětVymazat
  3. A kdo konečně odstřelí ty chemtrailsysty, co se nám děje teď nad hlavami už přesahuje všechny meze. Může někdo jednoduše vysvětlit, co to kershe je?

    OdpovědětVymazat
  4. Velmi sa z toho tesime, pokial to nepojde priamo J&T alebo Pente :)

    OdpovědětVymazat
  5. K tejto informácii môžem (zatiaľ bez nadšenia, lebo vychádzam zo svojich skúseností...) povedať len toľko že : SOM ZVEDAVÝ NA REÁLNE ZMENY, A TO : 1. Či zmeny vôbec nastanú
    2. Do akej miery nastanú zmeny
    3. Dokedy nám budú vládnuť po uvoľnení Kesheho technológií (ak sa uvoľnia do praktickej podoby) a po údaných zmenách nastávajúcich v nasledujúce mesiace (X - XY mesiacov) ILLUMINÁTI, a s nimi spojený človečí strach (opak Lásky) a všetko od neho odvodené.
    Prajem si a nám všetkým len to najlepšie, lebo si to ako ľudia zaslúžime už len preto, že som sa tak rozhodol ja, a aj vy.
    Marek.

    OdpovědětVymazat
  6. Pouze my jako správní poskokové USA jsme to iniciatívně odmítli.
    Co když to neustálé otírání se USA o Irán souvisí zrovna s touto záležitostí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Při nálezu starověké vimány v tzv.Studni času v Afghánistánu vyšlo najevo, že podobné stroje jsou ukryty také v íránských horách, a některé z nich že dokonce studuje íránský vojenský výzkum. Trochu nám to může přiblížit film Hrozba v poušti, kde americká speciální jednotka po vimánách pátrá v Afghánských horách. Kosmické technologie jsou pro USA stejně strategické jako ropa. Koneckonců jak by řekli maníci z CIA nebo FBI jedná se přece o národní bezpečnost :)))))) Proto podle USA nikdo na světě nesmí mít lepší technologie, než mají američané. Proto razí ohavnou tezi buď to ostatním ukrást nebo to alespoň zničit !

      Vymazat
    2. aky to tak cítím - od začátku - fouká odsud...
      že v tom mají prsty vimany...
      tady to asi vzniklo a začalo......
      kéž kdyby měl Keshe pravdu a vše bylo realitou..
      v případě pravdy Keshe a jemu podobní naprosto změní tvář naší kultury, naší civilizace...., planety..
      Ale tyto technologie musí být všem dostupné..., jinak jsme tam, kde jsme dnes...A já věřím, že p. Keshe ošetří i toto...... Původem je Arab a oni moc nejsou pro těžký výdělky za nic...
      prý u nich nejsou realiky a i banky jsou bezúročný....
      veronika
      A to jsem makala jako makléřka RK.... :-)))))))))))))))

      Vymazat
    3. nie ste sami poskokovia..najnovsie Info je, ze SVK bez udania dovodu odstupilo od spoluprace s Keshe Foundation a ziadny USB neprevzalo...

      Vymazat
  7. Super!!! A teď by mě zajímalo, kdy se připojí i Česká republika - bylo by na čase!

    OdpovědětVymazat
  8. "Vše co si lidská mysl může představit je i uskutečnitelné" - ale pokud jsme i my něčí představou, čí je ta představa?

    OdpovědětVymazat
  9. Samozrejme nase zkorumpovana vlada,ktera cele sve volebni obdobi nedela nic jineho nez,ze se vsemy moznymy nemoralnimy zpusoby snazi zachranit svoji existenci ani nemuze vedet,ze neco takoveho existuje.A kdyby vedela stejne bude cekat na to jestli ji na prevzeti techto dokumentu kyvne Brusel.Nasi politici jsou ostudou naroda!

    OdpovědětVymazat
  10. Bylo by to pěkné, ale dá se to nějak ověřit? Nemyslím weby, které přebírají informace z blogů jeden od druhého.

    OdpovědětVymazat
  11. Tak aby som Vas nejak potesil, za chvilu vyjde na Matrix rozhovor ktory som robil v pondelok s panom Keshe a kde mi priamo potvrdil a precital email zo Slovenskej ambasady ktory mu prisiel a povedal ze im ho vo stvrtok preda. Tak isto jeden slovak uz komunikuje s nasou ambasadou a ti mu to potvrdili ze si pre ten kluc idu. Mame sa na co tesit :)

    OdpovědětVymazat
  12. ...prave vcera som písal mail na velvyslanectvo do Bruselu, aby sa nasi diplomati nemohli vyhovorit, ze im o tom nikto nedal vediet...tak som zvedavý ci o tom bude nejake info aj v masmediach...:p uvidime zajtra :)

    OdpovědětVymazat
  13. je mi porad divny,ze to keshe nabizi jako prvni tem,ktery kradou a lzou,tj vladam.jak muzeme cekat ze to najednou daj nam zadara?co kdyz to budou pronajimat a prodavat,rejzovat,aby si vydelaly na svoje koryta?rad bych se mylil jirik:)

    OdpovědětVymazat
  14. Otazka, ak Iran ma taketo technologie, ako tvrdi nadacia Keshe, tak preco dalej elektrifikuju a idu stavat dalsie elektrarne? Vid. odkaz, ostatne dohladatelne na internete... http://www.presstv.ir/detail/2012/10/29/269275/irans-installed-power-capacity-to-rise/

    OdpovědětVymazat
  15. spolehlivý barometr událostí bude to,že se přestanou nalejvat miliardy do Blanky,zbohatlíci se budou předhánět,kdo nejdále zahodí své terenní hovado na šrotiště...a když juknu na Nuselský most....stále se smrdí a courá POSTARU...takže klídek a smrádek...

    OdpovědětVymazat
  16. http://www.inspirativni.tv/mehranem-t-keshe-muj-vynalez-zmeni-svet/
    ....a přečtěte si i diskusi......
    veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten článek obšlehli ode mě:

      http://free-energy.xf.cz/antigravity/keshe/examiner.pdf

      L. Kopecký

      Vymazat
  17. Tohle jsou skvělé zprávy! Dobře pro Slovensko! Já zatím bohužel nedostal žádnou reakci z české ambasády v Belgii. Poslal jsem ten email taky pánům Hájkovi a Jaklovi na Hrad a od pana Jakla jsem dostal stručnou reakci, že děkuje a že se na to podívá, ale nic dalšího nevím. Pořád ještě můžeme doufat v náhle prozření našich představitelů:) (zas tak bych to nepodceňoval, kolik lidí se "probouzí" náhle a téměř ze dne na den)

    Jinak, když už tady máme to téma revolučních technologií pro produkci volné energie, tak jsem narazil na blogu American Kabuki (přes link z blogu Portal 2012) na tento článek, že na prosincovém veletrhu energetiky na Floridě bude veřejně předveden motor na bázi plynové plazmy (? v originálu Gas Plasma Engine), což pak bylo potvrzeno dalšími zdroji (viz. uvedený post níže) a podle všeho se také jedná o dosti převratnou záležitost! Tak jsem velice zvědav! Mimochodem, v článku je taky uvedena hezká zmínka o kabale a její kontrole, resp. neschopnosti nadále kontrolovat a potlačovat všechny nové technologie na produkci energie! A opravdu, za posledních pár měsíců se rojí informací na toto téma víc než za poslední roky (nejen šeptanda, že se někde něco, mám na mysli ve smyslu "oficiálních testů/zveřejnění/produkce" atd.). Držme si palce, změny se už dějí! Neklesejte na mysli, možná budeme muset překonat pár horkých chvilek, ale bude dobře! Staré vzorce jsou přežité a dosloužily, je jen otázka času než je ze sebe setřeseme úplně!
    http://americankabuki.blogspot.no/2012/10/noble-gas-plasma-engine-to-revealed-at.html

    Přeji hezký den, pevné nervy a radost v srdci i na tváři!

    Richard

    OdpovědětVymazat
  18. http://www.khabarpu.com/p.htm?ut=presstv.ir/detail/2012/10/29/269275/irans-installed-power-capacity-to-rise/_t_Iran-s-installed-power-capacity-to-rise_Press-TV

    v jeho rodné zemi ani vidu, ani slechu...
    Že by po špičkách..., potichoučku....
    a ....pak .....BAAAFFFFFFF!!!!!!!!
    A bude to venku...
    Jsem naprosto netechnický typ člověka... Jsem nadprůměrně nadaná výtvarnictvím.. - alespoň to o mě tvrdí ostatní....
    Tomuto nerotumím... Jasně, že si mooooc přeju, aby byl život jednodušší, ale ta tajemnost je divná..
    Možná, že kdyby to bylo veřejné, automobiĺky by přestaly vyrábět a nejen ony... Prostě život by byl vzhůru nohama.., mnoho lidí by bylo najednou bez práce - prostě jestli to je pravda, způsobí to naprostou revoluci v celém našem životě. Absolutně všechno bude jinak...Zřejmě vše bude mít jinou hodnotu, než tu, kterou uznáváme nyní...
    No nic, doba si to žádá.. a já se těším...
    veronika
    Na Leva netu napsali o Rathovi, že jde o mnohem více, než o jeho krabici..., že jde o privatizaci zdravotních pojišťoven....
    A v rádijku řekli, že Kalousek chce privatizovat letiště, zvýšit daně....
    No ...takže blbá budoucnost pro obyčejnýho člověka...
    Já chci lepší....

    OdpovědětVymazat
  19. To je sice pekne, ze SR prijalo USB kluc. Kde by vsak SR vzala financie na realizaciu??? To, ze su vo vlade paraziti, co cucaju z rozpoctu peniaze, vie kazdy. Financovanie vedy a vyskumu su v statnom rozpocte na poslednom mieste (ak tam vobec su). Bolo by treba, aby ten patent prijala nejaka sukromna spolocnost, kt. by mohla realizaciu financovat. Stat tie patenty moze akurat tak hodit do kuta. Myslim, ze to iste plati aj pre Taliansko. Jediny, kto by s tym mohol nieco podniknut, je snad len Japonsko.

    OdpovědětVymazat
  20. Zhlédl jsem na matrixu videorozhovor s p. Keshe. Velice rád bych všemu věřil, ale nezdá se mě, že by i třeba celý tým vědců obsáhl tak široký záběr co oni (vesmírné cestování pro každého, plazma reaktory, výroba jídla z "ničeho", léčení nemocí, zvýšení zeměděl. produkce 6-10ti násobně, likvidace následků jaderné havárie atd.). Buď mají kontakt o kterém se nám ani nezdá (mimo Zemi) nebo je to celé hoax jako bejk. Taky už to trochu smrdí byznysem, když Keshe uvádí, že malý 3kW reaktor bude stát 5000eur. Už vidím kolik zaplatí konečný odběratel...

    OdpovědětVymazat
  21. Je 10.11., a zatiaľ sa Slovensko nepripojilo ku Keshe Foundation....

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.