8. listopadu 2012

Pozitivní komunikace s vyšší duchovní mocí

Libor zaslal mail s dalším upřímným a srozumitelným poselstvím ... Díky! (Viz též http://orgo-net.blogspot.cz/2012/11/dulezitost-otevreneho-srdce.html)


Ahoj, posílám ti své starší sdělení, které se mi pořád vrací pod ruku. Určitě to může pomoct do začátku, každé probouzející se duši.
Děkuji TI za tvou práci.
Z láskou Libor


Přijato dne 4.3. až 18. 3. 2004

INFORMACE O POZITIVNÍ KOMUNIKACI S VYŠŠÍ DUCHOVNÍ MOCÍ.

Znamená to, jak si uvědomovat a pracovat s každodenními impulsy od našich přátel z vesmíru, protože kontaktéry jste vy všichni. Jen je rozdíl, jestli s tím duchovně pracujete, nebo to berete jako náhodu.
Takže nikdo z vás není nadřazen nad nikoho. A nikdo není podřízen nikomu.

Vy, kteří čtete toto sdělení a myslíte si, že nikdy nemůžete takto komunikovat, jste v zajetí iluze, že komunikovat může jen někdo. Je to jeden z ovládacích mechanismů těch, kteří si berou za vás právo o vás rozhodovat ( politika, církve, organizace atd.).

Další typy lidí, co toto čtou, jsou ti, kteří si říkají, že je to všechno náhoda, podvod, konstrukce. Ti bohužel nechají vystoupit nade všechno svoje ego. Nic není kromě mé pýchy. Zavrhují vše, co může vést ke svobodě, protože si v podstatě zvykli žít v dogmatech, která vedou k nadvládě mysli nad duchem. Ale to je nepřirozené, energie nemohou správně proudit a chránit tělo před nemocemi.

Takže teď vám uvedu pár jednoduchých pomůcek, jak začít vědomě komunikovat, které doplňují předchozí sdělení mnoha lidí.

NIC NEBRAT JAKO NÁHODU – vše se děje v závislosti na vaší specifické originální duchovní cestě. Například zavolá váš známý, na kterého zrovna myslíte. Je to náhoda nebo forma komunikování? Vy se musíte rozhodnout, s čím chcete pracovat. Obojí je v podstatě správně, ale jestliže chcete začít s radostí tyto energie poznávat, měli byste začít studovat, proč se takto mohou lidé intuitivně spojovat. Jen cesta je cíl. Naproti tomu člověk, který to zavrhne jako náhodu, nemá šanci toto pochopit, prostě a jednoduše proto, že tu myšlenku vyhodil z hlavy. Už tam není, je tam jen jeho ego. Ale to neznamená, že je to něco moc špatného, každý si musí vyzkoušet co je pro něj nejlepší. Nikdo nepozná, co je horké, když si na vlastní kůži nevyzkouší, co je studené. A to je podstatné všude ve vesmíru, zkušenost na vlastní kůži. 
ZAČÍT SE ŘÍDIT SVÝMI POCITY – každý z vás cítí, co je pro něj nejlepší, ale hodně málo z vás se podle toho řídí. Vím, že je to obtížné ve společnosti, která se řídí sobeckými zájmy. Ale vy jste to věděli mnohem dříve, než jste se sem inkarnovali. Ať si na to vzpomínáte nebo ne. Je hodně nezodpovědné sedět doma před televizí a obviňovat všechny ostatní z vlastních neúspěchů. Začněte hledat činnost, která vám přinese příjemný pocit. Ne krátkodobý, ale pocit, na který když si vzpomenete, znovu a znovu prožijete. Ať už je to sport, procházka nebo návštěva přátel. Stejně tak každý z vás pozná, že jen nezištná pomoc v jakékoli formě je ta, která povyšuje pocity a emoce na úroveň Boží. Máte například jít do společnosti? Jaký z toho máte pocit? Ptejte se sami sebe. Co pozitivního mi přinese, že se s tím člověkem setkám? Může být mnoho odpovědí. A každý z vás si volí tu, která mu je nejbližší. Někdo vidí osobní obohacení (finanční, lobistické, manipulativní) – druhý vidí také osobní obohacení (duchovní, radostné, nesobecké), ale rozdíl musí každý cítit v srdci, nestačí o něm jen mluvit. VYCIŤUJTE. 
PŘIJMOUT MYŠLENKU JAKO PRVOTNÍ TVOŘÍCÍ SÍLU. – myšlení tvoří, to je klasické moto, které je aktuální v každé době. Když se naučíte vyciťovat, co je pro vás prospěšné a co ne, poznáte také, jakou myšlenku v hlavě nechat a jaké se rychle zbavit. A jestliže chcete začít vědomě komunikovat s pozitivními energiemi, musíte v hlavě nechat myšlenky přesně takové, které vám přináší radost. Někomu přináší radost myšlenka pomoci druhému a někomu zase to, že ten druhý má neúspěch. Jsou to přirozené reakce, které se učíte využívat ke svému štěstí. Ale štěstí je relativní věc. Mějte přesně takové myšlenky, které byste chtěli, aby o vás měli i jiní lidé. Když se vám objeví v hlavě nějaká nepříjemná zlostná a násilná myšlenka, nevadí, odhoďte ji doslova a do písmene. Zbavte se jí, není vaše do té doby, dokud s ní nezačnete pracovat. Myšlení je totiž jedna z největších překážek duchovního vývoje člověka. Pravdu přeci nelze vymyslet, pravdu lze jen vycítit. Uvědomte si, že myšlení je zde naprogramováno tisíce let k určitým sobeckým cílům různých temných skupin. Ale ovládat myšlení lze jen tehdy, když je zavřené srdce - centrum vyciťování. Copak si ještě někdo z vás myslí, že nemá vliv na vaše děti násilí které vidí v televizi ? Dovolujete programově zavírat dětem srdce, aby se staly stejnými loutkami jako vy. 
CHOVAT SE ODPOVĚDNĚ KE SVÉMU FYZICKÉMU TĚLU – tento princip člověk pochopí nejlépe, až když projde předchozími třemi body.
Není náhodou, že něco sníte a je vám potom špatně – tělo vám dává na srozuměnou, co mu vyhovuje a co ne.
Vycítíte, že musíte něco změnit.
Zároveň vycítíte kladnou myšlenku, která vás na tuto cestu přivede – impuls stvořitele, který dostanete a poznáte po předchozí zkušenosti., když se budete chovat neodpovědně ke svému tělu. Neznamená to, že nemůžete komunikovat s kladnými energiemi. Můžete, ale váš signál bude rozladěný, ne tak čistý a hlasitý. Úplně stejně jako u radia, které jste nevyčistili od špíny a prachu. Potom se může stát, že zaměníte některé významy myšlenek a slov, které k vám přicházejí. Každý z vás musí poznat, co je pro něj dobré a špatné ve stravě i v životě. 
KE VŠEMU, CO ŽIVOT PŘINÁŠÍ, PŘISTUPOVAT S LÁSKOU A PONAUČENÍM – všechno co jsme svým konáním stvořili, dobré i špatné, patří prostě k nám. 

Tak hodně úspěchů v komunikaci.

Děkuji za spojení s láskou Libor.









6 komentářů:

  1. JAKO MALÁ HOLČIČKA JSEM VELMI TRPĚLA POCITEM, ŽE MÁM TOLIK LÁSKY, ŽE SE VŠICHNI , KTEŘÍ MOU LÁSKU POTŘEBUJÍ, NEVEJDOU DO MÉHO MALÉHO SRDCE.POCIŤOVALA JSEM OPRAVDU NESKUTEČNOU BOLEST.JE TO UŽ HODNĚ DÁVNO, ALE TENTO POCIT NEZESLÁBL, JEN MOJE SRDCE SE ZVĚTŠILO A POJME MNOHEM VÍCE LÁSKY POTŘEBNÝCH.POSLEDNÍ DOBOU VŠAK SI KLADU STEJNOU OTÁZKU. STAČÍ MOJE LÁSKA NA TO ,ABY PROBUDILA MOU MILOVANOU RODINU?S LÁSKOU MADLA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Madlenko, nechaj byť tak ako je, mňa si pribrala do srdiečka. Ďakujem Ti.
      Nechaj vodu nech si tečie, nechaj plynúť kam chce.
      Ponechaj možnosť sa prebudiť ich vlastným konaním, bude to ICH víťazstvo. A už nikdy nebude po starom :-)
      Be

      Vymazat
  2. Je potrebne vysvetlit lidem co je to EGO - neni to jenom to ,ze vsude vidite nejprve sebe. V egu momentalne zijeme, kdyz se ja jako vedomi/buh-Jezis rika "jste bohove a to slovo nemuze byt zruseno"- stotoznuju s mysli a telem a podle toho jednam. Jsme duchovni bytosti a telo je jenom nas nastroj v teto hmtone existenci.Ale kdyz se vracime domu k Otci a probouzime se, zaciname se pocitovat i v nasi aure a jeste dal az prijdeme na to, ze jsme vsude a muzeme se poznat ve vsem ne rozumove si to zduvodnovat, to je jenom zaklad, pomucka,vykroceni, ale jdeme dal a najednou se to stane. Ve vypjatych situacich, kdyz jde o zivot to zvladame i ted. Pripomente si takove situace, jak jste se citili, kde jste se prozivali. Obrazy mysli jsou predstavy. TO-stav bez ega- je jiny.

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrá práce, Libore !
    Já bych si jen dovolila pro mnohé vysvětlit,komu se říká "probouzející se "a "probuzený".Aby v tom nebyly zmatky:
    Takže,jestliže je člověk v depresích,v zoufalostech a ve všech těch,duši i tělo vysušujících stavech,je spící.Pokud však jednoho dne dojde k rozhodnutí,najít smysl života či smysl svého pachtění a začne o tom přemýšlet, je probouzející se.
    Probuzený člověk je ten,který prošel zatěžkávací zkouškou (opakování situací, které dříve tolik ničily) a už se jimi nenechává ničit,umí je přijímat a nebrání se jim (tak jako dříve).Tohle vysvětlení nemám od sebe.Bylo mi dáno.Ještě chci doplnit, že když je jedinec probuzený, duše má větší volnost a v nebi nastává ohromná radost nad tím, že opět jedna dušička je na cestě.Všichni se Doma radují.
    Takže už lépe vím,jak důležité je, aby se nás probudilo miliony.Zdraví

    dan.

    OdpovědětVymazat
  4. nejlepší je to prostě dělat a nijak si ego neprohánět na nějakém svém PLACENÉM webu....

    OdpovědětVymazat
  5. pokoukání i poučení pro připravené :-)

    http://www.amezdas.cz/okna/okna_do_vesmiru.html

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.