19. listopadu 2012

Odhalení: Nástrahy duality

Díky za pěkné video!

Ano, tak to učí i Ivanka Adamcová. Vše je dokonalé takové, jaké to je. Dokument o nástrahách duality. Ne moje vůle, ale Tvoje vůle se staň!!
S láskou Jarmila

"Revelations" Pt. 1 - 20 Translation(s) | dotSUB

12 komentářů:

  1. http://barboraopelkova.blog.cz/1211/salusa-16-novembra-2012

    OdpovědětVymazat
  2. už jsem video viděl na youtube existuje ještě jedna část, nevím ale proč nemám z něj dobrý dojem-manipulace.

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravim


    No je to pekne, ale je tam uvedene trochu zavadzajuce info o majstroch a guruoch, treba vediet ze nie vsetcia su taky ktory len rozpravaju, su taky ktory su na urcitom stupni uvedomenia sa, napr. Tolle, Rajinder Sing, a podobne..... A je pravda ze ked hladas pravdu s otvorenym srdcom tak najdes, a ja som hladal na nete, a nasiel som tolleho, ktory vo mne sa nesnazi vyvolat len dobreee.. :) ... ach tazke video.. pre neskusenych zavadzajuce by som povedal...

    OdpovědětVymazat
  4. Každý čerpá z jiných zdrojů. Je málo lidí, kteří dokáží skutečně rozeznat pravdu... Myslím, že je dobré si z toho vždy vytáhnout to, s čím souhlasíme a s čím nesouhlasíme nechat tam kde to je. Odpovědi jsou navíc uvnitř. Je spousta falešných proroků a spousta nevědomých lidí, kteří touží prorokem být a proto si něj hrají. Nikdy nevyhodnocujte to co jste se dozvěděli tak, aby jste z toho získali hned odpověď, nebo aby jste se to snažili pochoit. Ono se to časem vykristalizuje samo :) Navíc pokud někdo šíří záměrně dezinformace, pak vám předloží 80% pravdy a 20% neprady, aby vás to svědlo do slepé uličky. Avšak i to je zkušenost. Vy si vybíráte a víte co chcete a jaká bude vaše budoucnost. Ta se projeví ve více liniích...je jen na vás, do keté se svojí vírou zařadíte. Takže i některé negativní scénaře se velmi pravděpodobně stanou. Vnitřně ale víte, co chcete a kam patříte, takže není čeho se bát. Pokud jste už pravděpodobně probuduli a jste na své cestě a děláte ve svém životě změny, začínáte víc naslouchat svému vnitřnímu vedení, pak můžete být klidní :) Nakže není důvod se znepokojovat. Pokud chcete něco dělat, ale nevíte jak, tak můžete začít tím, že budete hledat způsoby, jak se zbavovat svých strachů a dobré je uzemňovat se meditací spojením se Zemí. Vše najdete na netu. Hezký večer všem :)

    OdpovědětVymazat
  5. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_Qw5BPpy0ks

    pekne a zábavne vysvetlené

    Tibor

    OdpovědětVymazat
  6. Tyto videa a všechny informace "zvenčí" jsou o tom,aby se každý snažil dopídit k přijetí své "vlastní" moudrosti......takže je lepší k tomuto přijetí už zapomenout na informace předešlé a soustředit se na své vlastní "vibrace" přítomné a jít dál sám vlastním poznáním,které mu jeho "existence"tady a teď přináší......ostatní informace od jiných jsou k porovnávání,nikoliv k určování cesty sebe samého - toť na závěr mé úvahy o dnešních možnostech ovlivňování všelijakých vír z internetu atd.atd.

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné video, ale poněkud zavádějící.Nevím, kde se vzala myšlenka, že při konání dobra člověk přijímá zlo...či tak nějak.
    Tady bych připoměla pana Tollea.Ego.Já chci být šťastný(á)atd.Pokud člověk chce činit dobro, pak ne proto, aby přijal oplatou dobro.To je velmi scetné !Pokud dávám dobro, pak jej je třeba dávat proto, aby Bůh byl se mnou spokojený nebo aby ten druhý měl radost atd.Nikdy nesmíme dávat a očekávat něco za to zpět ! Kdo se tohle naučí,vyhrál nad sebou.
    Totéž láska.Ne láska:"..nemohu bez tebe žít".To je vášeň a to je scestné.Láska je,nechtít za žádnou cenu pro druhého zle.Ještě lépe je: Nedokážu mu to udělat"..To je ta láska.Tak ji chápe i duše.Avšak v mnohem silnějším a upřímnějším významu.
    Pak bych chtěla ze svého vysvětlit, proč sekty sklízí špatné plody.Je to především pro to "vynucené" modlení,meditace apod.Člověk je přeci svobodná bytost.V tom je základ.Nikdo nemůže nutit nebo učit druhého, jak se modlit.Člověk každý sám za sebe musí chtít,musí prosit a meditovat, protože sám má tu potřebu,musí to být od srdce.Je to opravdu cesta do pekel, pokud člověk drmolí naučené fráze.Jen proto, že to tak dělají všichni!Nejideálnější je chtít, jak paní Jarmila viz v úvodu říká:
    "Ne moje vůle, ale Tvoje vůle se staň!!"
    Jinak, omlouvám se za dlouhé komentáře.Mám potřebu se s někým podělit o své poznatky.Děkuji za pochopení.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Súhlasím s Vami dan. - Nečiním dobro aby som oplatou dostala dobro - a aj tak ho dostanem ! :-))
      BED

      Vymazat
    2. BED
      Přesně tak !Přeji Vám pěkný večer

      dan.

      Vymazat
    3. Ďakujem Dan. - snaď dodám moje uvedomenie :
      spirituálno-duch nás priťahuje. A my priťahujeme spirituálne energie, tá silnejšia pomôže tej menej silnej. Stačí sa rozhodnúť, že to tak chceme - Universum už nájde ten správny spôsob pomoci pre nás.
      Odmena býva často veľkolepá, o akej sa nám nesnívalo. :-)
      S láskou BED

      Vymazat
  8. Co je to za video? O čem že to je? Musela jsem to vypnout jaká to byla nuda. Zbytečný pitvání normálních věcí, to úplně nesnášim. Strašně mi to připomíná dokument Tajemství- hodina a pul o něčem, co vám řeknu ve dvou větách.

    OdpovědětVymazat
  9. K textu tohto videa nemám až také výhrady - ale toto obrázkové LEPORELO nemá hlavu a pätu. Tuším sa tvorcovia dobre zbláznili ...
    BED

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.