11. listopadu 2012

Technologie Keshe: Blíží se bod zlomu

Absolutně ohromující informace o nových technologiích a jejich aplikacích .... nenechte si ujít!!
Originál videa: http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/video-presentions/220-about-the-keshe-foundation

Ahoj

posielam konecne otitulkovy rozhovor s panom Kehse, vyzaduje si ale otvorenu mysel :))

http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/6422-technologie-m-t-keshe-blizi-se-bod-zlomu/

Juraj


První kniha Mehrana T. Keshe zdarma ke stažení !!!
Doručená pošta
x

Ladislav Kopecký
18:55 (před 2 h)
pro nezveřejňované příjemce


13 komentářů:

  1. Ale no tak, nic nieje zdarma, ani kniha na stiahnutie

    Juro

    OdpovědětVymazat
  2. Vidím, že to tady začíná žít Keshe technologiema. No, kdo s tím souzní, tak s tím souzní.

    Nicméně ať jsou tyto technologie sebevětší nepochopitelné úlety (píšu schválně takhle lidově), tak proti 5D to nic není.

    Představte si svět podle vlastních představ. Žádné peníze, žádná vláda, žádné zlo, žádný lineární čas, žádné příkazy, žádné zákazy...dalo by se dlouze pokračovat. A hlavně také žádná potřeba něčích technologií. To je myslím větší úlet, ne?

    A takovýto úlet bude již brzo naší realitou, novou realitou. Samozřejmě každý nebude mít stejný scénář. Dá se říct, že každý bude mít svůj vlastní scénář.

    Každý už si vlastně vybral, jen ještě v našem lineárním čase jsme nedoběhli do cíle, když to tak nazvu.

    Tím chci jen říct, že pro mě tyto informace v této době nejsou aktuální ani potřebné. Já souzním s 5D. Každý souzní s čím souzní. Patrně 5D bude ta nejlepší volba. Však už se brzy dozvíme, co jsme si zvolili.

    Nikoho tímto komentářem neovlivňuji. Slouží pouze k zamyšlení...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co přesně znamená "...5D bude ta nejlepší volba". Odkud ty informace čerpáte? Nechci to zpochybňovat, ani se tomu vysmívat. Jen nevím, kde berete tu jistotu. Co když je to jen výmysl nějakých blouznivců? Uvažoval/a jste o této možnosti?

      Zdraví L. Kopecký

      Vymazat
    2. Ať lidé budou žít v jakékoli dimenzi a v jakékoli podobě, vždy bude nutné nastavit nějaká společná pravidla.Poněvadž si nejsem jist, zda většina lidí bude chápat nebo ochotna tolerovat tento princip : tam, kde začíná svoboda jednoho, končí svoboda druhého - a o tom jsou na Zemi až dosud lidské dějiny ! Stále se to nedaří a nedaří !

      Vymazat
    3. Dobrá tedy, čerpám nejen odtud: http://inner-light.ning.com/ , ale jako informační základ je to jeden z nejlepších zdrojů. Od tamtud se dostanete samozřejmě i k těm jiným zdrojům.

      Možná to pochopíte (probudíte se), nebo to nepochopíte (zůstanete spát), žádná možnost není špatná, záleží na tom, jak to cítíte v sobě. Co se má stát, se stane.

      A k těm společným pravidlům: nesmíte si myslet, že ve vyšší dimenzi budeme mít pouze současnou úroveň uvědomění.

      Pokud máte zájem, zdroj informací jsem Vám uvedl, je jen na Vás, co to s Vámi udělá (myslím tím, jestli to začnete chápat, cítit v sobě, že to tak je, nebo ne).

      No a jestli jsou ty informace výmyslem nějakých blouznivců, tak to záleží zase jen na osobním posouzení.

      Reaguji tímto na pana Kopeckého a na všechny ostatní další komentáře.

      Vymazat
    4. Nikdo nevíme NIC o spravedlnosti narození ... ani o svobodné Vuli ... Ví to snad Kosmická Hierarchie ???

      Vymazat
  3. Tak jsem dneska na idnes našla zajímavou informaci, předpověd počasí podle kachní pečínky, ale na Vánoce se bude dít něco co po staletí ještě sedláci co takto generace předpovídají, nezaznamenali:

    "Rodina pana Svítka má dávné sedlácké kořeny. Ti lidé mají obdivuhodný vztah k přírodě, ve které žijí. Mají tedy odpozorované některé její signály či varování, o nichž my ostatní moc nevíme, natož abychom je vnímali," vysvětluje meteorolog.
    A mohou to podle něj být i staleté zkušenosti, jež si předci hospodáře Svítka předávají z generace na generaci. Jedinou záhadou v letošní předpovědi Václava Svítka je, že kachní hřbet byl pro období Vánoc jakoby "rozmazaný".
    A hospodář tentokrát překvapivě neví, co to vlastně znamená. Pečená kachna prý nic takového nikdy neměla. "Rozmazaný" hřbet by snad mohl znamenat časté mlhy nebo neobvyklé a hlavně neočekávané změny počasí. Každopádně půjde o nový, velmi cenný poznatek do pokladnice zkušeností Václava Svítka a jeho předků.
    Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/predpoved-pocasi-pecenou-kachnou-dqj-/domaci.aspx?c=A121109_203136_domaci_ert

    Dáša

    OdpovědětVymazat
  4. Video běží na více webech, je zajímavé číst komentáře, protože to je určitá stopa. A podle těchto stop zase pozoruji, že bod zlomu nenastal v hlavách. V myšlení, cítění, chápání. V odpovědnosti za svoje myšlení, za tvoření energie = myšlenek, které vrháme do prostoru. Bohužel. Sám se nechám překvapit, proč tedy v tuto dobu už přichází toto. Musí to mít svůj důvod.
    JInak - ona teorieMAGRAW je kouzelně jednoduchá a přirozená jako něco, co rezonuje s člověkem. Alespoň tak to rezonuje ve mně. V té jednoduchosti je síla. Souzním. Nemohu se opřít o exaktní poznání, ale souzním. Teorie všeho se hledá tak dlouho, božská částice se hledá, možná tento proces právě vrcholí. Sám nevím, jak aplikace teorie všeho může posunot lidi, kteří nechápou vlastně nic a jedou podle naučené šablony.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každá velká myšlenka si musela probojovat cestu přes hradbu nepochopení, výsměchu a soukromých zájmů. Myslím, že jakmile lidé uvidí na vlastní oči fungující zařízení, tak se jejich postoj velmi rychle změní.

      L. Kopecký

      Vymazat
  5. Je zaujímavé že Slovensko ktoré najskôr malo záujem o túto technológiu, sa rozhodlo ju neprijať.

    OdpovědětVymazat
  6. To jen sionističtí bratři zasáhli, poněvadž vazal Atlatické aliance napřed musí mít povolení od svého pána, a to Slovensko z pochopitelných důvodů nedostane. Proč by otrocká kolonie měla mít výdobytky kvantové fyziky a mechaniky, potažmo vesmírný program ?! I tímto prismatem (úhlem pohledu) je třeba měřit probíhající události !

    OdpovědětVymazat
  7. http://ep.espacenet.com/publicationDetails/biblio?DB=ep.espacenet.com&II=0&ND=3&adjacent=true&locale=en_BE&FT=D&date=20070404&CC=EP&NR=1770717A1&KC=A1

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.