16. listopadu 2012

USA přijaly technologie Keshe

Díky všem za časný ranní tip! USA včera (15. 11. 2012) přijaly vesmírné technologie od nadace Keshe! 
Jde o velmi významný krok - přátelská mírová nabídka ze strany Íránu a její neodmítnutí americkou vládou, respektive prezidentem Obamou. Asi opravdu nemohli jinak než přijmout, pan Keshe to má dobře promyšlené (:-)))
Vzhledem k významnosti tohoto kroku překládám celou informaci o tom od pana Keshe.
Teď už by to snad mohlo vejít do oficiálních médií, a měla by následovat lavina přijetí (:-)))

USA jsou dalším státem, který přijal vesmírný program


Překlad: OrgoNet

S hrdostí oznamujeme, že dnes 15. 11. 2012 přijaly Spojené státy americké od Keshovy nadace USB klíč obsahující veškeré patenty a technické výkresy technologie vesmírné lodi s nukleárním plazmovým reaktorem.

Vítáme naše americké bratry v rodině vesmírného programu Keshovy nadace a jsme si jisti, že s přispěním americké vlády a NASA dosáhneme nových horizontů.
Poznámka:
Jako odpověď na dopis velvyslanci USA v Belgii koncem srpna, v němž jsem nabízel vesmírný program, jsem dne 6. 11. v 15.45 obdržel od velvyslanectví USA v Bruselu e-mailovou odpověd na tuto přátelskou nabídku.
 Obsah e-mailu z velvyslanectví potvrzoval, že USA jsou připraveny přijmout dar technologie vesmírné lodi s nukleárním plazmovým reaktorem od Keshovy nadace, a ihned bylo stanoveno datum tak, jak bylo navrženo velvyslanectvím.
Dnes 15. 11. 2012 v 15.00 se přátelsky a srdečně sešli ředitel nadace Keshe a vysoký představitel velvyslanectví USA, a USB klíč s vesmírnou technologií byl předán Spojeným státům americkým.
USA a NASA jsme nabídli naši plnou podporu pro vývoj a šíření této technologie.

Doufáme, že tímto setkáním a výměnou nukleární technologie ukončíme dlouhotrvající zjevnou animozitu mezi našimi dvěma státy. Na tomto pokroku budeme dále stavět, abychom přinesli pro všechny národy do vesmíru mír.
Já jako ředitel Nadace Keshe a íránský jaderný vědec děkuji jeho excelenci prezidentu Obamovi za to, že přikázal svému velvyslanectví učinit tento krok.
Při našem setkání jsme z naší strany vztáhli a prodloužili ruku k míru vůči jeho státu, a doufám, že toto bude stejným způsobem opětováno jeho excelencí prezidentem Obamou, nyní, když se hranice s rozšířením nového vesmírného programu a technologie staly bezvýznamnými.
Děkuji americkému velvyslanci jeho excelenci panu Gutmanovi za jeho vlídný krok a jsem si jist, že se tím začínají formovat první kroky k míru mezi oběma státy, jak je přáním Íránu.

S nejvlídnějšími pozdravy všem lidem míru
M. T. Keshe, ředitel Nadace Keshe

25 komentářů:

  1. Že by se ropné a energetické společnosti vzdaly jen tak snadno, nemyslím ,opravdu nepravděpodobné.Opět zdařilý tah Iluminátů.Hrají tady divadýlko,přitom 50 let utajují záměrně technologie na volnou energii,ještě z dob před 2.svět.válkou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s tím, že technologie na volnou energii už pěkně dlouho tají.

      Vymazat
  2. Z celého srdca si želám aby všetko okolo technológie Keshe bola pravda a jednalo sa o úprimnú snahu pomôcť ľudstvu. Aby šlo skutočne, konečne, o dobro pre celú Zem...

    Z určitých dôvodov sa bojím, že sa jedná o "trojského koňa, alebo že tými technológiami sa môžeme stať nejakým spôsobom inak závislí na "niekom, niečom"..

    Tentoraz by to mohlo výjsť, napriek určitej nedôvere, ktorú neviem ani správne pomenovať, v prospech naše Zeme a trošku jej technológiou dopomôcť k znovuobnoveniu... No stále mi niečo vraví, že vládam sa dá len ťažko veriť a zneužijú čo sa dá vo svoj prospech a nakoniec si to aj tak môžme obrátiť sami proti sebe.

    Som veľmi zvedavá ako sa to bude vyvíjať...

    Arden

    OdpovědětVymazat
  3. http://www.facebook.com/kfsw2012

    OdpovědětVymazat
  4. Toto je dost zásadní zpráva. Teď už by se nemuseli další státy zdráhat s přijetím těchto technologií.
    Díky. Honza.

    OdpovědětVymazat
  5. Máte niekto informácie resp. vyjadrenie zo strany USA na túto informáciu ? Mat

    OdpovědětVymazat
  6. 1) Davnejsie sa hovorilo, ze USA musi uvolnit utajene free-energy zdroje.
    2) Vie sa o tom, ze Ahmadínedžád je kabalista, takze je na strane us zlocincov (?)
    3) v OSN tvrdil prezident Iranu, ze je navyssi cas na NWO

    Nezda sa vam toto cele presne nacasovane? Nezda sa vam, ze moze ist o odtajnovanie technologie cez druhu stranu, aby US elitaci nevypadali ako idioti, lebo x-rokov tieto technologie utajovali? Je chvalihodne, ze budeme moct byt uplne nezavisly od vsetkeho (energeticky), ale kto/co presne je za tym? Naucili sme sa aj na tomto webe klast otazky, pochybovat tak preco aj nie v tejto otazke Keshe?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všímám si, že všichni vůdcové světového establishmentu od USA, přes Rusko,Írán až po Čínu v zákulisí tahají za společný provaz kabbaly, která se lidstvu chystá zvonit hrany ! Nevěřte nikomu z nich ani slovo, všechno lžou a obrací vniveč ! Věřte jen a pouze své intuici, ta vás povede JEJICH "minovými poli" !

      Vymazat
    2. Vite, ja osobne nevim co vsichni maji proti NWO. Je to sice nesvobodna cesta, ale taky jedina a logicka, kterou se svet jako rasa lidi muze ubirat. Ma to sve mouchy, zvlaste pokud bude prechod pod vedenim dnesnich svetovych vladnich rrprezentantu, ale pokud to lze uskutecnit, tak jsem rozhodne pro. P.s. zajimam se o toto tema nekolik let a muj nazor neni nazor cloveka, ktery nezna vsechny stany mince. Honza

      Vymazat
  7. Na Matrixu 2001je psáno,že se připravuje další rozhovor s panem Keshem.Má-li někdo dotaz nebo připomínku,má to napsat na Matrix.Co kdyby mohli lidé psát otázky i na orgonetu a pak je předat panu Chvátalovi.Já osobně bych se zeptala,jak to má pan Keshe pojištěné,aby jeho technologie byla daná lidem a ne do šuplíku se zákazem to publikovat nebo realizovat z jiných zdrojů,např.z jiné země.Dala bych tam podmínku,že každý stát tuto technologii musí zpřístupnit lidem a naklást překážky k realizaci.

    OdpovědětVymazat
  8. Sleduji pohyb kolem té technologie Keshe se zájmem,ale stále více si myslím, jako někteří z diskutujících, že v tom bude něco jiného.
    Ale pokud by tomu tak nebylo, tak bych si naopak přála,aby ten vývoj ještě oddálili.Tito lidé, co jsou dnes u moci,takovou pomoc opět jen zneužijí v neprospěch nás,obyčejných lidí.Toto není doba, která by přála objevům pro blaho národů.
    Tipuji, že buď bude pan Keshe prohlášený za podvodníka a devianta anebo bude zasebevražděný.Ropní magnáti se tak lehce svých zisků a závisláků na ropě nevzdají.No, přeji nadšencům hodně štěstí.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu skepsi a nedůvěru, tolikrát jsme se zklamali. Zkuste se ale zamyslet logicky: Jestliže už 15 států tuto technologii vlastní, mělo by smysl Kesheho zabíjet? Mohl by být Keshe podvodník a dát vládám bezcenný šunt? Něco takového by neudělal ani hlupák a pan Keshe již projevil inteligenci a prozíravost. Mohly by státy technologii utajit, když o ní už každý ví? Odpovězte si sami. Jestliže tuto technologii dostala už i Čína, udělá vše pro to, aby jí zaplavila trh. Ostatní státy budou muset reagovat. Nastane konkurenční boj, který vývoj urychlí. Mám jen obavy že ČR bude stát stranou a připojí se s křížkem po funuse. Netečnost akademické obce a politiků dává tušit, že je třeba obávat se nejhoršího.

      Vymazat
    2. Není to prozíravost, ale něco, čemu zatím nerozumím. Nic mírového v tom ale rozhodně není !!! To brzy poznáte na vlastní kůži hlavně vy nenapravitelní idealisti !!!

      Vymazat
    3. Netečnost akademické obce je opravdu velká. Mám spolužáka, který pracuje a vyučuje v Brně v oboru nanotechnologií. Zmínil jsem se mu o KF, jeho videích, kde mluvil právě o nano, o belgickém IMECu a jeho reakce byla taková, že s Belgií úzce spolupracují a že pan Keshe je blázen, usoudil tak jen podle stránek, na které nahlédl a na videa ani koukat nebude. Já jen doufám, že se naprosto mýlí a za pár měsíců bude koukat, co se kolem děje.

      Petr

      Vymazat
  9. Jedinnou cestou, aby to nezneužili mocní, je to dát na net s návodem, aby to dokázal postavit kdejaký kutil. Možná by došlo k určitým zákazům, třeba jen z důvodu omezení úrazů nesprávnou konstrukcí apod., ale už by to nešlo smazat cestou masmédií, protože lidé by to měli ošahané z první ruky, a neuvěřili by masáži.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je právě zásadní blbost, aby si takové technologie dokázal sestrojit každý kutil. To by džihádisti nebo různí další jeblí fundamentalisti natotata vyhladili nejmíň půl planety ! Od Kesheho je to krajní nezodpovědnost, že tyto nebezpečné technologie vydává jen tak komumoli, kdo si o to požádá. Je to stejné, jako když mezi děti rozhážu nabité pistole a ostré granáty, o jejichž ničivých a smrtonosných účincích nic neví. Hádejte, co bude asi následovat ?!

      Vymazat
  10. Ono se da vydelat prave na tomto prece. Fosilni zdroje jsou drahe a jak je videt diky nim chudneme. Mozna jestli to meli USA nekde ukryte v supliku tak at, mozna se prave cekalo na tuhle dobu. Kvuli fosiliim by byla svetova valka tak je to perfektne nasasovane.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen si pořádně pročtěte titulky na videointerview, co tu s panem Keshem OrgoNet nedávno vystavil, a budete čučet, co všechno mluvil, a jaké má obavy ze zenužití těchto technologií !!! Nechápu proto, proč to po světě údajně zdarma šíří. Má to být onen Trojský kůň (ty technologie), který způsobí 3ww nebo plošnou genocidu lidstva (viz georgtownské desky - jen 500 milionů lidí !) ?! Já p.Keshemu nevěřím, a mám takový intuitivní pocit, že se tu hraje další podivná globální hra "o nás bez nás" !!!

      Vymazat
  11. Pro OrgoNeta :

    Přikládám zde odkaz na velmi zajímavou přednášku související se současnou transformací, kvantovým myšlením, úhlem pohledu na existenci našeho 3D světa, a jak je do tohoto systému zapojen člověk, a jeho možnosti kvantového tvoření. Velmi převratné informace ! Pokud má někdo čas tuto přednášku alespoň přeložit nebo dokonce video otitulkovat, bude mít nesmírnou zásluhu na dalším "probouzením" lidí a prohlubování transformace již "probuzených" ! Přimlouvám se za vyvěšení překladů nebo otitulkovaného videa zde na OrgoNetu !

    Na www.youtube.com : Building common, high-dimensional models of neural representational spaces

    http://www.youtube.com/watch?v=jaR9PmlaIPs

    OdpovědětVymazat
  12. Všimněte si několik podstatných informací, které pan Keshe uvedl v interview, vysazené zde nedávno na OrgoNetu. Jsou totiž zásadními informacemi,které poukazují na skutečnosti "napsané či řečené mezi řádky" ohledně činnosti Nadace Keshe, a jejích celosvětových aktivit v poslední době ! Níže předkládám tato důležitá tvrzení nebo prohlášení p.Keshe na kameru :

    " Ta technologie (z Nadace keshe) byla hodnocena bruselskou univerzitou vlámskou VUB (Vrije Universiteit Brussel) a profesorem van Overmeierem. Lidstvo však potřebuje ještě nějaký čas. Jde o to, že ani tato doba není vhodná pro to, aby člověk tuto technologii chápal. Jelikož člověk stále zabíjí pro své vlastní ego. Až se lidé naučí , že mohou žít v míru, pak přijde ta pravá doba. A člověk bude dost vyspělý, aby přistoupil k dalším krokům. A to je jedna z nejdůležitějších věcí, které jsem napsal v jedné ze svých knih. Že až člověk časem přejde se svým přístupem válek a zabíjení do vesmíru, a narazí tam na další bytosti, které mají mnohem pokročilejší znalosti o tvoření a Stvoření, nebude nikdo člověku tyto aktivity tolerovat. A oni nedovolí, aby se pokračovalo s těmito technologiemi (viz Nadace Keshe a případně pokročilejší technologie) v souvislosti s dalším zabíjením a ničením. Lidé, pokud se takto negativně ve vesmíru budou chovat, dostanou od mimozemšťanů takovou lekci, že na ní nikdy nezapomenou (asi jako na biblickou Potopu).Pak lidé budou muset rychle zapomenout, že přišli do vesmíru zabíjet kvůli přežití (jako zástěrka, lhaní - skutečná povaha - dobyvačnost, hegemonie, drancování, kolonizace, okupace, otroctví a genocida původních obyvatel cizích planet,chamtivost apod. - další si jistě doplníte sami :))) ). Součástí naší povahy je rozpínat se a zjistit, co vše skrývá vesmír. Ale na druhé straně, jak říkám ve svých rozhovorech, s touto technologií již nemou být na Zemi vedeny další války! Jelikož v případě použití těch technologií pro válečné účely vás mohu ujistit, že z vás nezbude nic !"

    "V dopisech pro Spojené národy a evropským vládám jsem říkal, a znovu to zdůrazňuji, že lidé přijmou tuto novou technologii ne z lásky, ale ze strachu o vlastní existenci ! Nebudou tyto technologie milovat, ale přijmou je nakonec, a já už nyní vím, co s námi ty technologie udělají",Keshe nato posmutněl, svěsil hlavu a setřel dlaní slzu z pravého oka. Pak se dlouze odmlčel. A náhle řekl :"Nikdo z nás nezůstane. Žádní lidé nezůstanou ! Jak jsem již řekl, já vím, co přijde,ale lidská rasa ještě není připravena tomu rozumět !"

    OdpovědětVymazat
  13. hmmm... to mám tomu tak rozumieť, že Keshe rozdáva po svete takú technológiu, na ktorú nie sme podľa neho pripravení a nakoniec sa ňou zahubíme.. Rozdáva ju do tých "najsprávnejších" rúk, t.j do rúk našim milým, ochotným a hlavne dôveryhodným vládam , v očakávaní, že nesklamú a pôjdu do boja za hranice našej planéty a vyskúšajú si trebars naživo takého Avatara...
    Hmmm...

    Podľa toho by bol potom Keshe ocko s guľometom, ktorý ho dáva svojim detičkám na hranie v očakávaní, že deti sa znesú zo sveta...

    Arden

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v kontexte toho je Keshe fleška Danajským darom ľudstvu, rád by som sa ale mýlil... i Tesla mal obavy zo zneužitia vynálezov

      Vymazat
    2. Přesně tak, i Tesla měl obavy ze zneužití svých vynálezů. Proto některé ze svých prací zničil, aby se tak nestalo. Přesto se hrabivému kapitálu podařilo z toho mála, co po Teslovi zbylo, dotvořit nebezpečné technologie, které ohrožují svou činností celý svět !

      Vymazat
  14. Podle zdejších nereakcí na závažnost Kesheho sdělení ve zdejším Orgo-videoiterview usuzuji, že si toho doposud asi nikdo nevšiml, a stále tupě se tu oslavuje jen přínos jeho technologií našim lepším zítřkům. To nám slibovali mocipáni všech předchozích režimů taky, jak skvělé zítřky nás s nimi čekají. A jak to bylo pak doopravdy přece mnozí z nás ještě dnes víme !

    OdpovědětVymazat
  15. Neni to hra na falosneho a praveho Mesiaša...?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.