21. listopadu 2012

Žádáme prezidenta, aby vetoval zákon o církevních restitucích

Od čtenářky:

Stát nás svým rozhodnutím okradl o 160 miliard korun, které budou splácet ještě naše děti. Také nedostaneme nic zadarmo. Podpořete prezidentské VETO, šance je do pátku. VO

http://www.youtube.com/watch?v=jQFAe0ATk10&feature=youtu.be


http://www.hzpd.cz/napiste-prezidentovi

Vážení přátelé,
žádáme Vás ještě jednou o pomoc a podporu ve věci zákona o majetkového vyrovnání s církvemi. Poslední možností, jak zabránit přijetí tohoto zákona, je prezidentské veto.
Pokud se ztotožníte s textem výzvy, uvedeným níže pod rovnítky, pak si, prosím, zkopírujte text výzvy, dolů doplňte své osobní údaje (anonymní výzvy nejsou brány v potaz) a pošlete ho na e-mailovou adresu ladislav.jakl@hrad.cz, která je zároveň e-mailovou adresou Oddělení pro styk s veřejností Pražského hradu.
Dále Vás prosíme, abyste tento odkaz přeposlali i svým přátelům a známým, aby i oni mohli případně oslovit pana prezidenta.
Text výzvy pochopitelně není závazný – budete-li jej upravovat, zdržte se, prosím, silných slov a hrubostí. Hrubost ani silná slova nejsou argumentem.
Za podporu předem děkujeme.
PhDr. Milan Valach, Ph.D.
Mluvčí Hnutí za Přímou Demokracii
==========================================================================


Vážený pane prezidente.
Se zákonem o majetkovém vyrovnání s církvemi nesouhlasí podle sociologických průzkumů 80% občanů, včetně věřících a duchovních některých církví. To nezpochybňuje ani vláda ČR, ani pan arcibiskup Duka.
K tomu, že dikce zákona navzdory znění § 1 může způsobit prolomení Benešových dekretů, se už vyjadřovaly takové právní autority, jako např. pan profesor Václav Pavlíček (Univerzita Karlova), JUDr. Karol Hrádela (advokát) i Váš právní poradce JUDr. Jaroslav Kuba.
Ujištění předsedy vlády, že zákon Benešovy dekrety neprolomí, mi proto připadá neodpovědné a účelové, protože jejich argumentaci se ani nepokusil zpochybnit.
Vzhledem k tomu se připojuji k výzvě disidentky a spisovatelky Lenky Procházkové (její projev na Národní třídě 17.11.2012) a Hnutí za Přímou Demokracii (http://www.hzpd.cz/napiste-prezidentovi)
a žádám Vás, vážený pane prezidente, abyste tento velice kontroverzní zákon VETOVAL.
S pozdravem
Tituly, jméno a příjmení
Ulice a číslo domu
PSČ, město


Update 19.40: Reakce Hradu (:-))):
---------- Přeposlaná zpráva ----------
Od: Jakl Ladislav <Ladislav.Jakl@hrad.cz>
Datum: 21. listopadu 2012 16:08
Předmět: RE: žádost
Komu: Vera Oveckova <vera.oveckova@gmail.com>

Dobrý den.

Tento dopis už jsme dostali.

Váhu jeho argumentů nezvýší, když ho pan prezident obdrží ještě desetkrát.

Zdraví

L. Jakl

62 komentářů:

  1. Drobný detail je že naši rodiče a prarodiče církev okradli(...Nečiny značené vinou se dějinami vinou...) ,takže mě přijde celkem logické tu škodu napravit a to prosím nejsme ani sympatizant církví, neřkuli "církevník":-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kterakpak se církev k majetku dostala?

      Vymazat
    2. drobný detail,že ještě před tím církev okradla naše praprapra rodiče,např:zkonfiskováním majetku při zločinných čarodějnických procesech,odtud "její majetek",aby bylo úplně spravedlnosti učiněno zadost,musela by především ona zmíněný majetek vracet:žijícím potomkům,v případě,že se jim případně podařilo vyvraždit celou rodovou linii,majetek by měl být propadnut státu,a nikoliv zůstat církvi

      Vymazat
    3. a přemýšlels někdy nad tím, jakým způsobem se církev k majetkům dostala? "lehce nabyl, lehce pozbyl"

      Vymazat
    4. Mluvíte sice pěkně, ale pláčete na špatném rameni. Nevole vůči restitucím je dána hlavně způsobem, jakým celou záležitost podala média a tím ovlivnila veřejné mínění.
      Ústava České republiky jasně říká, že restituce musí být provedena. Zákon o církevních restitucích se vztahuje na majetek zabavený po roce 1948, týká se POUZE ZNÁRODŇOVÁNÍ MAJETKU komunisty. Restituce VRACÍ MAJETEK tomu komu ho komunisti sebrali.
      Pokud se vám nelíbí způsob, jakým majetech církev mohla získat, apelujte přece na církve, ne? Jen oni to totiž mohou vrátit prapůvodnímu majiteli, nikdo jiný - a tedy nejprve to musí vlastnit.
      S čarodějnickými procesy se pletete, rozsudky smrti měl pod kontrolou apelační soud, čili STÁTNÍ SPRÁVA, včetně čarodějnických rozsudků smrti - takže vrchnost to schvalovala. V tom případě ten majetek nemůže patřit ani státu. U inkvizičního soudu seděli i civilisti, kteří rozhodovali - jste si teda tak jistí, že veškerá vina leží jen na církvi?
      Restituce může zajistit rozvoj pro regiony, nová pracovní místa a to zejména v lesnictví, kde to pod LČR není nijak slavné. No a až nějakého vola z vlády napadne privatizovat státní majetek a naše lesy zkoupí nějaká náplava z Číny, pak se budete teprve divit!!! Církevní restituce lidem nemohou nijak ublížit, ba naopak. Netýkají se majetku, který vlastníte, ani nevíte o který majetek a kde přesně jde a jestli vám církev jako taková tak silně leží v žaludku, proč chcete ze SVÝCH peněz živit církevní hodnostáře? Po restituci už z daní nedostnou nic!

      Vymazat
    5. Zapomínate však, že i v době čarodějnických procesů byly ty světské přísedící osoby často příbuznými či rodinnými přáteli oněch osob církevních (nebo jejich rodin), jež tyto procesy iniciovaly ! Tím hodlám sdělit, že klientelismus a korupce existovala stejně tehdy jako nyní ! Jen zatvrzelý hlupák bude tvrdit něco jiného !

      Vymazat
    6. A to vám garantuje kdo, že církev po uznání a provedení restitucí již nebude vznášet žádné další nároky ?! Vy neznáte starý český příměr, že s jídlem roste chuť ! A církve v ČR mají obvzláště velký apetit. To ještě uvidíte a uslyšíte !

      Vymazat
  2. Co to tady Satore blábolíš? Církev něco lidem v minulosti věnovala? Není to spíš obráceně? Povinný desátek (10%) z úrody dostávala a tvrdě i v dobách neúrody vymáhala od normálních lidí, dále poplatky za odpuštění, křesty, svatby a pohřby. Parazitem jsou tady všechny církve, jak na materiální tak na duchodní rovině. Vzpamatuj se.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Základ církevního majetku od začátku tvořily dary a nadace knížat a králů. Na těchto bohatých doménách (opatství,biskupství,farní beneficia aj.) se začala rodit tzv.druhá moc ve státě - tedy církevní moc ! A dějiny nám nejednou ukázaly, že církevní moc vždy poslouchala zájmy Říma, a ne zájmy svých donátorů, knížat a králů nebo lidu, jemuž vládla. Cílem bylo vždy posílení globální moci Říma nad světem ! Mám proto dle jistých indicií podezření, že v projektu NW0 má velmi důležité slovo právě Vatikán ! Proti věřícím nic nemám, ale proti falešným "fráterníkům" hrající si na Boha (místo toho, aby mu skutečně sloužili jako Jeho zástupci na Zemi) moc !

      Vymazat
  3. Kéž by se to podařilo vetovat!!!

    Já už svůj mail odeslala, děkuji za upozornění.

    Anna

    OdpovědětVymazat
  4. Jo, jo. Moje řeč... A předtím rodiče a prarodiče atd. těchto našich rodičů a prarodičů (o kterých mluvíte) tedy praprarodiče a prapraprarodiče atd. okradla zase církev. A to že to dali dobrovolně či "dobrovolně" nemůže obstát na 100%.
    Takže zloděj křičí ono známé "chyťte zloděje".
    A není to opravdu tak, že Josef II. jim to už dávno znárodnil a patří to vše již od těch dob státu a oni jsou jen správci? Takže komunisti jen vyhnali ze "svého státního" pouhé správce a nikoliv vlastníky?

    OdpovědětVymazat
  5. to je možné, pravdou ale je že církev kradla a tím získávala majetek po celá staletí, vpravdě je nelogické církvi něco vracet a pokud to někdo chce udělat prosím, ale v době vzrůstající ekonomické krize hm to postrádá logiku!!! Valenta Jan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako kdysi církev se dnes vůči obyvatelstvu chovají exekutoři. Na jejich příkladě máte možnost i dnes vidět, jak to chodilo za vlády církve v Českých zemích ! A takové nelidské chamtivé jednání je třeba odsoudit do propadliště dějin jednou provždy !

      Vymazat
  6. oni nic vlastně neměli..tak je nemohl nikdo okrást

    OdpovědětVymazat
  7. A kde ty církve k tomu majetku přišly? Prohlásili tě za čarodějnici nebo kacíře, upálili a majetek zabavily....

    OdpovědětVymazat
  8. Ako sa zlučuje Boh s majetkom ???? Bed

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nijak.Ale nějakej ten odpad se vždy najde všude.Hlavní je že je to vidět.

      Vymazat
    2. Bům majetek nepotřebuje. Ale fráterníci díky němu lehce podléhali a dodnes podléhají svodům světa, a život bez pijatik alkoholu, prznění mladistvých a společnosti lehkých holek si v minulosti, a též v současnosti, již neumějí představit. Jak se říká, co oko nevidí, to srdce nebolí ! Nejvíce alarmující považuji za to, jak provinilé kněze (pedofilie, gayství aj. nectnosti a neřesti) církev "uklízí" do "zapomnění hněvu lidu" na vzdálená místa, kde o takových lidech nikdo nic neví ! Těmito činy dává světu jasně najevo, že tato provinění svých lidí jsou vlastně v pořádku,a že nemá důvod to nějakým zásadním způsobem řešit ! Takže farizejství a faleš "jako když vyšije" ! A těmto lidem (církevním) máme ještě odevzdat majetky a prostředky, skrze které se tyto neřesti ještě více rozšíří a prohloubí ?! Fráterníci mají sdílet chudobu a pokoru, a ne bohatství a prostopášnost !

      Vymazat
  9. Tak to podepíše až novej prezident, Fišer nebo Zeman s tím nemají žádnej problém.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosím vás jen ne prezidenta-sionistu. Ten nám totiž předvede jak funguje peklo v praxi !

      Vymazat
  10. Uf,to je provokace? Někdo tady zřejmě nezná dějiny,jak církev přišla k majetku...okradením českých pánů,přes čarodějnické procesy,kde bohatým postiženým zabavovali majetky atd.A naši chudáci předci spiš jim přispívali do pokladničky,režimy sem nepleťte,dokud nebudete mít jednou porovnání,co po sobě zanechal za spoušť tento režim..a to jsem věřící,právě proto..majetek církvi vždy škodil,nejen jí,Bible o tom mluví jasně,místo záchrany duší pak řeší jen samé intriky a rozmnožování bohatství a s boží pravdou to už nemá nic společného. Historie se opakuje,jsme nepoučitelní. Pro satora milena

    OdpovědětVymazat
  11. Noo, tak abychom jim uplne nekrivdili tak oni nejaky majetek i dostali dobrovolne od lidi, kteri napriklad nemeli potomky a byli natolik zbozni, ze jim po smrti svuj majetek prenechali. Take urcite nejake penize apod. vydelali prave dalsim pronajimanim techto statku pripadne sluzbami, ktere souviseli s tim, ze byli oproti prumeru spolecnosti velice vzdelani.

    To ovsem nic nemeni na tom, ze toto vyrovnani se mi zda opravdu neuveritelne. At uz dobou od ktere se datuje narovnani, seznamem majetku apod..

    Je tam prilis mnoho otazniku.

    Na cele veci vidim vsak i jednu "nebo dve zasadne pozitivni veci:

    1. Cesky stat timto vyrovnanim prestava platit provoz cirkve. Alespon myslim, ze je to soucasti te smlouvy. A zkuste se podivat na internet kolik je to rocne. Tusim hodne pres miliardu. Koukal jsem jen na nejvetsi cirkve.

    2. Cirkev bude platit ze "svych" majetku dane stejne jako kazdy jiny obcan CR. tzn. Prijem pro statni kasu. Tusim, ze jsou osvobozeni pouze od dane z prodeje, ale dan z nemovitosti platit budou muset.

    Doufam, ze se prilis nepletu.;-) Pokud ano tak je alespon videt jaka je osveta. Clovek si vsechno musi zjistovat sam. A na to dneska nema nikdo cas.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud plati "2. Cirkev bude platit ze "svych" majetku dane stejne jako kazdy jiny obcan CR. tzn. Prijem pro statni kasu. Tusim, ze jsou osvobozeni pouze od dane z prodeje, ale dan z nemovitosti platit budou muset.", tak je jasne, ze vsechno hned prodaji. Pak je jasny zamer politiku co to schvalili...

      Vymazat
    2. Přesně tak ! Získají majetek jako každá jiná fyzická nebo právnická osoba - tedy podléhá daním ! To by se to fráterníkům líbilo neplatit daně,a přitom zavádět své ! To už tady přeci bylo ! A nemyslete si, že se to nemůže opět vrátit !

      Vymazat
  12. Po bitvě na bílé hoře církev zabavovala majetky... nehledě na to, že tzv. církevní restituce se týkají i církví vzniklých po r. 1989

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je ta prasárna - i církví vzniklých po roce 1989 !!! Kdo si stihnul založit nějakou registrovanou církev, má o miliony od státu vystaráno ! Takové výhodné spekulace se jen tak hned nepřihrnou !

      Vymazat
  13. Ale vždyť každý soudný a normální člověk ví že církev své bohatstvý nazbírala během dlouhých staletí a to vydíráním tzv. desátky, zabavováním majetku nejen lidem ale i vládám, nevím nejsem věřící, ale bibly jsem četl a bůh a ježíš neřekly aby církev měla nějaké bohatstvý naopak ježíš řekl že nechce svatostánky a paláce, že přece máme každý svůj chrám v sobě, osobně považuji církev jako takovou za podvodníky, kteří své tzv. ovečky jen okrádaly a okrádájí. Valenta Jan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Důležité je připomenout, že církev knížatům a králům neplatila daně ! Všechno, co fráterníci vybrali, zkonfiskovali, vydolovali, propachtovali, vyspekulovali nebo prodali bylo výhradně jejich. Král měl své "regály", a církev měla své berně a desátky. Prostě stát ve státě. A to hrozí ČR po 100 letech od pádu církví a monarchií opět a zas ! Na jednu stranu nás budou dál vysávat věčně nenažrané bývalé nomenklaturní kádry dnes notně překabátěné do demokratických hesel, a na druhé chamtivá ruka církve. No, máme se na co těšit !

      Vymazat
  14. Církevnímu podnikání se po staletí říká KUPČENÍ s cizím majetkem

    OdpovědětVymazat
  15. Církev by měla být prohlášená za největší zločineckou organizaci v historii lidstva ( systematické vyvražďování původních obyvatelů Ameriky, krádeže zlata atd. ) a to vše ve jménu Boha.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky byla prohlášena, už v Bibli je církev označena za ŠELMU z moře. A USA za ŠELMU ze země. Církev nemá s pánem Bohem zhola nic společného. Bibli pošpinila, dvě přikázání z deseti v katechysmu zcela vynechala. Přikazuje ctít neděli místo soboty. NE, církev nemá s Bohem pranic společného. Je to jen firma co má velkou moc nad hloupými lidmi.

      Vymazat
    2. Hlupáctví je bohužel vlastnost člověka během života získávaná, která může propadat až na úroveň patologického stavu. Z takového člověka se pak stává výborný adept na ovčana !

      Vymazat
  16. Taky jsem poslala email a nadali mně. Lépe řečeno vysmáli.

    OdpovědětVymazat
  17. http://www.youtube.com/watch?v=RMR-yPA4lsY

    OdpovědětVymazat
  18. http://www.youtube.com/watch?v=RMR-yPA4lsY

    OdpovědětVymazat
  19. Strašením lidí peklem za normální lidský život s jeho chybami (dle dogmatické církce : hřích vedle hříchu)si vymáhali odpustky, kdy jim lidi "věnovali" celé majetky. Odjakživa kázali vodu a pili víno. Přepisovali dějiny a Bibli podle svých zájmů. Církve a jejich pohlaváři jsou nevětší zločinci v historii lidstva. Chtěl bych nahlédnout do archivů Vatikánu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud by nás nechali nahlédnout do archivů Vatikánu, zcela určitě bychom z toho kadili "magi v kostkách".

      Vymazat
  20. Federální shromáždění ČSFR 1.8.1991 schválilo zákon, kterým se restituovaly majetky církví a náboženských společností. Tehdejší kardinál F.Tomášek řekl, že to je poslední nárok, který církev vznáší! Takže úplné vypořádání poměrů s římskokatolickou církví proběhlo už před 21 lety !!!
    Dále je všeobecně známo, že v případě katolické církve podléhá veškerý její majetek přímo správě Vatikánu. Je součástí majetku Vatikánu a tedy darované nemovitosti a pozemky se stanou majetkem cizí mocnosti. Je to čin, který naruší územní celistvost České republiky ve prospěch cizí mocnosti. A to je přeci vlastizrada !
    (z článku J. Klímy)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, že je to akt vlastizrady ! A komu si myslíte, že to poslouží ? Občanům ČR rozhodně ne ! Již delší dobu sleduji, že má "někdo zvenčí" zájem na zničení státní i národní suverenity minimálně ČR. Lidé, nebuďte lhostejní a apatičtí ke své zemi, nebo ji ztratíte !

      Vymazat
  21. Ano, my to víme že budou platit daně atd.
    Ale víte jak rozsáhlé jsou majetky. HODNĚ! A jak je to s porovnáním, co se jakože ušetří. Nevím, musel bych počítat, pakliže je to aspoň trochu možné...
    Jde totiž o to, že to mají i s budoucí inflací. A kdo ví, co se za ty roky stane a jaká bude inflaci či co.
    A kdoví co ještě vše v tom je. To by musel někdo udělat právní rozbor...
    V jádru to třebas není špatné, ale jen aby to v budoucnu na základě dnešního zákonného bordelu, který je všude, nebylo ještě horší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si pište, že je to vždycky horší, když se dělí velká hromada na malé hromádky, které mají různé majitele, zvláště nedomácího původu. Že pak budou následovat pokusy vyvét tyto hromádky ( nebo zisky z nich plynoucí ) ze země, je nabíledni !

      Vymazat
  22. Jakl je jako pes, co se lísá u nohou svého pána a štěká na ostatní. A tohle individum chtělo být prezidentem! Zeman na předvolebním mítinku říkal, že dosavadní sestava na Hradě mu nevadí, ale že tam nechce Jakla s Hájkem. Už aby táhli oba do pr....

    OdpovědětVymazat
  23. v archívu Vatikánu jsou jistě cenné informace o pozadí lidstva, fungování světa, ať už třeba z Alexandrijské knihovny, která byla cíleně vypálená, aby byly zničeny Vědomosti lidstva od počátku věků.. (zapadají do toho informace D. Icke http://www.youtube.com/watch?v=SWqccrYX7WI).

    Lze dohledat, že ve Vatikánu je hromada satelitů, které jsou vysílači katolického rádia do světa(je to jejich jediná funkce?). Na tyto satelity si stěžují místní obyvatelé, řekl bych, že kvůli neblahému působení na zdraví. Zvláštní je i to, že Vatikán vlastní družici označením SOHO(solar and heliospheric observatory) monitorující neustále změny probíhající na slunci a v nejbližším okolí. No není to poněkud zvláštní? k čemu je Vatikánu dobrá družice? Co Vatikán skrze SOHO sleduje? Že by církev v pozadí s Vatikánem nebyli tím, za co se vydávají? Asi ne, zaječí nora sahá hlouběji :))
    L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dnes už je známo, že vypálení Alexandrijské knihovny byl ohavný čin sabotáže, vedený jak jinak než z Říma ! A římsklá kurie se stala pohrobkem římského impéria ! Proto na sebe Vatikán vrhá více stínů než světla !

      Vymazat
  24. Vážení, vy tu řešíte, zda byl, či je majetek církve a cirkevní restituce oprávněné, ale zde nejde ani tolik o nápravu křivd, či neoprávněnně zabaveného majetku.

    JDE O DALŠÍ STÁTNÍ TUNEL NA PENÍZE A MAJETEK ČESKÉ REPUBLIKY !

    Když se zjistilo, že už pomalu není kde brát a co rozkrádat, vymyslely se církevní restituce, z kterých budou profitovat strany, které restituce podpořili!
    Navíc se přeleje levně majetek do rukou osob, které mají na restitucích zájem. Církev nebude schopná vrácený majetek spravovat a tak ho levně a bez zdanění prodá osobám a firmám, které na to čekají.

    Je to spolčení církve a politiků za účelem levného získání peněz a majetků ze státního fondu.

    Např. zde : Poslanec Novotný šokuje. Ty, co nehlasovali pro restituce, církev "zničí"
    http://www.parlamentnilisty.cz/rss/zpravy/Poslanec-Novotny-sokuje-Ty-co-nehlasovali-pro-restituce-cirkev-znici-253138

    Tuto informaci mám z více zdrojů.
    Ota

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokud se bude o co rvát, mafiánští psi se kořisti nepustí ! I kdyby to mělo ČR "rozložit na atomy" ! Většina z těch darebáků má stejně už zázemí a konta v zahraničí. Takže kdyby tu "něco prasklo", frnknou jak vyplašení holubi ze země v předstihu. Scénář "spálené země" proto není nijak nadsazený !

      Vymazat
  25. Volejete, smskujte těm ku..ám. Tady jsou http://www.indymedia.cz/telefonni-cisla-poslancu-cr/ soukromá tel. čísla na prezidenta, premiéra, několik ministrů a vlivných poslanců. Ať se z toho po...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je dobře, že se našli odvážlivci, kteří zveřejnili tel.čísla poslanců a senátorů ! Teď by to chtělo zveřejnit i jejich adresy, všechny prebendy a výhody v nepolitických funkcích a postech, SPZ jejich automobilů, a jména členů jejich rodin. Myslím, že pokud by se toto stalo, nejeden poslanec a senátor by se z toho zes.al :))) A proč jim nepřát také najaké sra.ky, když nás jimi krmí dnes a denně :)))

      Vymazat
  26. prezident to schválil ale ono je to stejně jedno.., vzhledem k tomu že se to vše zhroutí, tak nemá cenu to řešit :-)

    milí přátelé věnujte pozornost svému nitru protože tam se nyní odehrává to důležité, co je venku jsou jen kulisy pro život, málo důležité, mají jen odvést pozornost od toho proč tu jsme !!

    OdpovědětVymazat
  27. Kikina to podepsal. Volejte a smskujte mu svůj na názor na jeho soukromé číslo. Václav Klaus: 602 175 151

    OdpovědětVymazat

  28. Prezident sice nevetoval, ale zákon o církevních restitucích prošel. Co vy na to občané???
    Jak se můžeme bránit, aby naše hlasy někdo vyslyšel??? Na demostracích jsme křičeli, ale měli jsme jít až před parlament, pan premiér se jen usmívá, že na demostrace máme právo, ale jsme mu ukradeni,jedná ve prospěch vlivných a bohatých.
    Helča

    OdpovědětVymazat
  29. Prezident nevetoval zákon - vyhlasujem veto na dlhoročné sympatie k nemu.
    Hi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Havel i Klaus byli jen nástrojem Trojským koněm v plánovaném rozkladném procesu ČR ! ČR je dalším důležitým experimentem v plánech NW0 stejně jako např.chemtrails !

      Vymazat

  30. http://www.osud.cz/dva-tisice-let-krestanstvi-historie-plna-zlocinu-proti-lidskosti-0

    OdpovědětVymazat

  31. Vyjádření občana
    Dnes v 17:03 | Jan Bouček | Dopisovatelé
    Vyjádření občana

    Pane prezidente,
    svým alibistickým postojem k církevním restitucím jste dokázal, že jste zbabělec a prezident, kterému nezáleží na občanech země, kde vykonává funkci prezidenta. Zákon jste nevetoval, přes odpor občanů k tomuto zákonu, přesto, že Vám bylo známo, že petici podepsalo 85 000 občanů, přesto, že se na Vás obraceli s žádostí o vetování i mnozí občané.

    Zákon je velkým tunelem a korupčním projektem dojde k rozprodání majetku státu (církev má již 4 realitní kanceláře). Dojde dále k následnému prolomení Benešovo dekretů. Protože církev odevzdává 50% výnosů do Vatikánu odejdou ze státu i finance.

    Postavil jste se proti lidu a spojil se s korupčníky a vlastizrádci. Zcela určitě tím, že jste nepodepsal jste se nevyvinil neboť trestným činem je i nezabránění trestnému činu. A Vy jste zabránit mohl, kdybyste zákon vetoval. Ve svém zdůvodnění potvrzujete, že zákon není v pořádku tedy, jako prezident jste měl za nás občany povinnost tento zákon vetovat. Podávám na Vás trestní oznámení a doufám, že po těch letech strávených na Hradě strávíte stejný čas ve vězení. Jste nejhorším prezidentem, který náš národ měl, jste prezident, který umožnil rozkrást naši zemi při privatizaci.

    A nyní znovu opětovně díky Vám přicházíme o majetek státu při daru církvím. Kvůli Vaší zbabělosti Česká zem opět krvácí. A bude krvácet, neboť dojde k prolomení Benešovo dekretů. Nevážím si Vás a hluboce s Vámi pohrdám jako s každým zbabělcem. Každý Čech vlastenec si musí před Vámi odplivnout, patříte mezi to nejhorší, co Česká země nosí. Havlovi jsem moc nefandil, ale ten by se takto určitě nezachoval, kritizoval jsem přejmenování letiště na Havlovo, po Vás můžeme přejmenovat tak akorát záchodky na hlavním nádraží.

    Jan Bouček 396 01 Nečice č.14
    http://ers.blog.cz/1211/vyjadreni-obcana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čím víc se do špíny ryje, tím víc smrdí !

      Vymazat

  32. Seznam vlastizrádců,kteří schválili církevní restituce.

    http://nwoo.org/view.php?nazevclanku=cirkevni-restituce-schvaleny&cisloclanku=2012110019

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mělo by se jim zrušit občanství této zěmě na doživotí a nařídit jim nucený exil i s rodinami též na doživotí ! Staří Čechové to takto se zrádci a kolaboranty běžně dělávali ! Lide český,moravský a slezský rozpomeň se na své kořeny a předky, a jednej v jejich i svém historickém zájmu !

      Vymazat
  33. Doufám, že jednou za své zločinecké jednání budou po zásluze potrestáni...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednou může být také na sv.Dyndy :-)))

      Vymazat

  34. Tak jako hejno krkavců snesli se na tuto zemi, aby vyklovali každé zrnko zlata a stříbra. Nemají slitování. Jejich srdce zjedovatěla touhou po bohatství. Se vším kupčí, všechno prodávají. Chceš pokřtít dítě? Zaplať! Chceš loupit a vraždit? Zaplať a bude ti odpuštěno. Ale pak, kdyby sám ďábel zaplatil, vstoupil by na nebesa? A za peníze takto vydřené z chudého lidu koně krásné chovají, čeleď nepotřebnou drží, v kostky hrají a na své kuběny kožichy drahé věší, zatímco Kristus chodil bos a neměl, kde by hlavu složil. Však poznejte se, vy zloději chudého lidu, neboť Bůh i lid vás vidí.

    Jan Hus


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakoby tu Hus byl s námi i dnes a ne jenom na přelomu 14. a 15.stol. Ani 500 let nepomohlo k žádným lepším podmínkám ve společnosti a pro lidi !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.