15. listopadu 2012

Zvědavec není zvědav na Keshe technologie


Ladislav Kopecký
9:44 (před 41 min)
komu: VladimirmněHox55OsudJaroslav
Dobrý den.

Slíbil jsem, že jakmile se k programu SSP pana Kesheho připojí další země, pošlu další aktuální informace. Využiji k tomu předchozí email, abych nemusel adresy psát znovu. Nehodlám ze seznamu adres nic mazat, takže se připravte na to, že časem dostanete další email. Vyhrožujete mi? Jsem zvědavý, jak daleko hodláte zajít. Už proto Vaše jméno z adresáře nevymažu. O Vašich krocích proti mě budu informovat spřátelené weby. Opravdu to chcete?

S pozdravem

Ladislav Kopecký

______________________________________________________________
> Od: "Vladimir Stwora"
> Komu: "Ladislav Kopecký"
> Datum: 14.11.2012 20:13
> Předmět: Re: Keshe Foundation: Dar lidstvu - aktualizace
>
Jestli nepřestanete obtěžovat, budu reagovat. A nebude se vám to líbit.

V.


Ladislav Kopecký 15. 11. 2012, 21.15
21:15 (před 13 min)
komu: nwooVladimirmněHox55Osud
Dobrý večer.

Chci Vám oznámit, že jsem nakonec Váši emailovou adresu z adresáře vymazal. A to z důvodu, že dnes se k SSP KF připojily další tři státy: Brazílie, Austrálie a Kongo. Dá se očekávat, že další státy budou rychle následovat. Chci tak šetřit Vaše nervy,  projevit dobrou vůli a povznést se nad malicherné spory.
Nevím, jestli to chápete, asi ne, to úplně mění politickou mapu světa v neprospěch USA a jeho vazalských států (které mu zbyly). Proto Vám doporučuji, abyste se buď přeorientoval na jiný druh zpráv, nebo Zvědavce zavřel a našel si jinou práci, neboť články, jaké se objevují na Zvědavci, brzy nikoho nebudou zajímat. Není to ode mě žádná škodolibost, ale dobřě a přátelsky míněná rada. Žijeme v úžasné době! Kéž to brzy pochopíte!

Přeji Vám všechno dobré a mír v duši.



18 komentářů:

  1. Prosím Vás, skúste mi stručne objasniť situáciu. O koho sa jedná?

    OdpovědětVymazat
  2. Reakce pana Vladimíra Stwory přesně odpovídá oné všeobecné apatii, o které jsem už psal. Jak je vidět, tato všeobecná tupost nepostihla jen naši mládež, ale táhne se přes všechny generace. Jednou může přijít doba, že přijde někdo se zlatým podnosem a na něm lidem něco nabídne a ono stádo ve své letargii nebude ochotno si to ani vzít. Kam jsme to došli?!
    Drahoš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takhle nereaguje apatický člověk... tohle je skutečně vyhrožování... asi mu tím bylo "šlápnuto na kuří oko"... kdo ví na čí straně stojí... dle reakce se docela jasně zaředil

      Vymazat
  3. moc nechapu, o co tu jde?

    OdpovědětVymazat
  4. Jak by okomentovali ti oni rapeři: Vladimir SStwora je len súčast plánu..

    Jinak bych si pane Kopecký stejně jako většina pozitivních lidí přál stejně jako Vy, aby každý mohl mít doma ten plazmový generátor p. Keshe. Já už mám třeba nachystanou výpověď odběru pro ČEZ. Všichni to chtějí, ale i pan Chvátal si stále ponechává maličká zadní vrátka, že jde přece jen o mega Hoax.

    Aby rapeři nemuseli nakonec do skladby přidat další sloku:

    Aj Keshe Foundation bola len súčast vyjebaného plánu...

    OdpovědětVymazat
  5. opravdu je takovy problem smazat jednu adresu?

    OdpovědětVymazat
  6. vy se nam ale pekne vybarvujete

    OdpovědětVymazat
  7. Ráda navštěvuji tuto stránku, z Orgoneta cítím pozitivní energie. Věřím v současné velké změny k lepšímu a těším se na ně, i když vím, že všechno nepůjde hned. Ale taky vím, že to hodně záleží na nás. Myslím, že ničeho nedosáhneme nátlakem, bojovnými postoji, vyhrožováním. To by byl krok zpátky. Je to o energiích, a ty se mění globálně, proto můžeme dokázat i věci, které by byly nedávno považovány za zázrak. Zkusme se povznést nad nynější (často z našeho pohledu nepříznivé) situace, potom může být naše vnímání jiné...
    Díky panu Ing. Kopeckému za jeho dopis odpovědným místům, jen bych raději vnímala jiný tón z jeho mailu, jistě by se pak nesetkal s negativní reakcí (že funguje zákon rezonance se přesvědčuji neustále - vysíláním pouze pozitivních myšlenek si nepřitáhnu žádné negativní).
    Mi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Částečně Vám dávám zapravdu. Opravdu nejsem dokonalý. Je dobré najít správnou míru, ani příliš konfrontační, ani příliš devótní: Něco mezi Richardem a mnou :-) Člověk se učí neustále...

      Ladislav Kopecký

      Vymazat
  8. jo jo když oslík už nemůže je třeba jej nechat odpočinout však on zas vstane a půjde dál :-)) hezký den vlastimila

    OdpovědětVymazat
  9. jsem neregistrovaný diskuter na Zvědavci a léta tam občas přihodím něco duchovního,co souvisí s tématem..abych zklidnil tamní emoční hladinu.Editor Stwora mi tam SKORO vše do diskuze dal..Když to bylo křiklavě mimo mísu,tak to nedal,ALE v některých souvisejcích článcích ,kam to pasovalo,tak mi to do diskuze hodil.Keshe a jeho nadace,to je pro leckoho chýra...až to Toronto globe dá na titulní stranu a Stwora to přečtě,tak se něco hne...jinak to nikdo z matrixu moc nežere.

    OdpovědětVymazat
  10. Zvedavec robí dobrú prácu. Mail môže byť vytrhnutý z kontextu. Každý blog si drží svoj okruh tém, ktorým sa venuje. Tým je dodržaná diverzita. Nemusia všetci písať o tom istom. Zvedavec sa zameriava na Rusko, US hegemóniu, tých-ktorých-netreba-menovať...

    Kesheho sú plné Inespravy.sk. Bojím sa otvoriť SME.sk, aby na mňa Keshe nevyskočil (srandujem, che, che, SMEtiaren nečítam). Co sa týka Keshe tak dobru prácu robí Matrix01. Pozrel som si jeho video.

    Taktiež treba byť opatrný, aby Keshe nebol iba HOAX. Na internete som nemohol nájsť nič o "IRAN SPACE SHIP PROGRAM", o ktorom sa zmieňuje vo videu (ale tak je to tajne, no..). Dôveruj ale preveruj. Kedže nemám technická vzdelanie, neviem posúdiť ani patentovú dokumentáciu.

    Taktiež nezabúdajme na Rossiho a jeho E-cat (ktorý NASA potvrdila).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na stránkách televize Prima se jim v diskuzi nelíbila zmínka o Keshovi a smazali to... Takto se nebudou chovat, pokud je to hoax... To by to tam klidně nechali-útoky na moderátory tam mají i několik měsíců... Režimu vyhovuje zmatek, a tak falešné info by tam klidně nechali, ať se lidi nachytají...

      Možná se kvůli Keshovi dnes schází Putin a Merkelová... Ale režimu Keshe vadí, to je jisté

      Vymazat
  11. Každý má svoji cestu, ať se nám to líbí nebo ne.

    OdpovědětVymazat
  12. Nutno dodat jednu věc:
    Matrix-2001.cz jsem jednu dobu intenzivně četl a bylo tam spousta velmi inspirativních věcí.
    Ale pak Matrix sedl na stejnou vlnu jako Osud.cz, tedy nechal web zpoplatnit, a od té doby se z toho stal jakýsi esoterický Blesk.
    Kdo je mladý a čte to prvně, možná ho to ohromí, ale kdo je starší a má již vlnu prvotního esoterického nadšení za sebou a ví, o čem je skutečné duchovno, vidí to poněkud jinak.
    Nehledě na to, že některé z článků vydávané za horké novinky jsou překlady několika let starých článků ze zahraničních webů.
    Teď Matrix sice dělá machra s info od Keshe zadarmo, ale to není žádný altruismus. Jednak musí, protože je mu jasné, že mnoho dalších lidí by začalo zdarma publikovat o Keshe, a jednak počítá s tím, že mu to na jeho placený web přitáhne spoustu lidí.
    Tedy Matrix by neměl Zvědavci nic zazlívat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zvědavec má mnohdy hodnotnější diSkuze pod článkem a jsou přístupné ZDARMA a neregistrovaní tam mohou ZDARMA hodit nějaký příspěvek...Jsem vlk,co pamatuje začátky Aštara Bendy,Maškova Osudu I cHVÁTAL měl přístup zadarmo..Pak se jim zatmělo před očima a zmasakrovali to na DUCHOVNÍ BYZNYS....

      Vymazat
    2. Pokiaľ viem, Ladislav Kopecký nemá s Matrix 2001 nič spoločné. Má vlastné stránky: http://free-energy.xf.cz/ A samozrejme zadarmo.

      Vymazat
  13. Tak to se moc omlouvám za ten omyl L.Kopecký a Matrix-2001.
    Asi to vzniklo tím, že na Matrixu bylo svého času hodně článků, které překládal do češtiny Ladislav Kopecký, tak jsem si omylem spojil dohromady.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.