16. prosince 2012

Aolian: Předslunovratový příspěvek



Předslunovratový příspěvek

Na úvod bych rád poděkoval za podnětné komentáře k mému předchozímu příspěvku, které určitě využiji pro svou další práci. Vzkazík pro čtenáře ze Slovenska, který měl netradiční zážitek ohledně vodních bytostí: můj mejlík je k dispozici u Orgoneta.

1. Den pro pěknou přírodní transformaci

Dne 13.12.2012 se mé baryo-stronciové tělo probudilo do sváteční nálady. Bylo něco málo před půl pátou ráno, ale cítil jsem se plný elánu a energie podniknout něco akčního a veselého. Zakrátko se mi vyjevilo, že se přírodní bytosti v našich Opičích horách připravují na jednu hodně prímovou a hezky vypečenou transformaci :-) Tak to bych je měl podpořit, blesklo mi hlavou. Záhy na to jsem vycítil, že moji přátelé z Přírodní říše uvítají, když jim k tomu požehnám vydatným odpařováním směsice octa a kyseliny citrónové do naší chemtrailsové atmosféry.

Zakrátko stoupaly k hvězdnému nebi jemné obláčky páry z obou kyselin. Během dopoledne se rozlítali sprejeři a mikrovlnné odpařovače vody jely na plné pecky. Nad námi však zůstalo modré kolo a celá krajina kolem nás jakoby protentokrát dýchala až nezvykle svěže a lehce. Po dvanácté hodině polední se temnáři pokusili zdárný průběh přírodní transformace vyzkratovat přes nilský kříž. Zhmotnili jej skrze zbytkové staroatlanské energie přímo v jádře naší planety, nebyl však problém jej odstřelit. Do jedné hodiny odpolední byla Transformace zdárně dokončena a radostně jsem sledoval svým astrálním zrakem, kterak do našich Opičích hor vcházejí skrze světelnou bránu zástupy usměvavých přírodních bytostí těšících se na novou tvůrčí i rozkladnou práci :-)

Před druhou hodinou odpolední bylo patrné, že klimoušové si moje antichemtrailsové kutilství s kyselinami nenechají jen tak líbit. S pomocí silného vysílače na vrcholu jednoho vyššího kopce vyrobili nedaleko našeho sídla haarpošmíry, které postupně vytvarovali do podoby bílošedého deklu. Tuto chemickou poklici potom nasunuli nad naši osadu tak, že tam držela jako přibitá. Vycítil jsem, že chtějí, aby jejich chemické mraky „zneutralizovaly“ účinky odpařovaných kyselin. Jen jsem se nad tím shovívavě pousmál. Hlavní úkol dnešního dne byl splněn, co si tedy přát více?

2. Skokové oteplení aneb nový klimateroristický experiment

Během sobotního dopoledne 15.12. zavítala do našeho kraje vyumělkovaně připravená dešťová fronta. Moc se jí k nám nechtělo a klimoušové ji museli vydatně popostrkovat a dosprejovávat. Byl to vcelku dramatický počin, který nelibě neslo i čidlo našeho digitálního teploměru na měření venkovní teploty. Mělo totiž docela časté výpadky v měření a tak je tomu pokaždé, když klimoušové dělají s atmosférou v našem kraji „psí kusy“.

Pozn. Orgonet: Zde vidíte oblačnost vytvořenou z nočních chemtrails. Hustá "pěna" byla jemně naondulována vlněním. Nad ČR se tím promíchal studený vzduch od severu a teplý od jihu. To vše posloužilo k výrobě sobotní "ledovky".


Možná si klimoušové tímto skokovým oteplením připravili nový experiment, do jaké míry je schopna se na počátku zimního období oteplit atmosféra nad střední Evropou, když vypnou haarpové ladičky na umělé vychlazování vzduchu. Možná je tento počin také součástí vánočního byznysu, aby se lépe točil koloběh peněz (a dluhů) ve víru horských zimních radovánek aneb „kdo zkysne na vánoce v nížině, ten ostrouhá kolečka“ :-)))))))))

Ať je to tak či onak, mně to nakonec udělalo docela radost. Zjistil jsem totiž, že toto skokové oteplení pomohlo zrestartovat jeden dosti význačný očistný proces pro některé přírodní síly. Ložisko tohoto očistného procesu leží právě v našem malém státečku, a sice ve středních Čechách, přičemž jeho působnost sahá až po okraje celého evropského kontinentu. V minulosti byla činnost tohoto systému citelně potlačena rozvojem dogmatických směrů náboženství jdoucích ruku v ruce s černou magií. I v dnešní době se u nás najde dosti ezoteriků paralyzujících práci přírodních sil, restart středočeského ložiska pro očistu přírodních energií byl však prakticky obohacen o pořádný zámek a údernou tlupu Titánů dobře proškolených proti černé magii :-))))))

3. Farizejství ve scénách zvaných „Předpověd počasí“

Docela často mě rozesměje, když v předpovědích počasí slyším: „Meteorologové varují před silným krupobitím... před silným náledím... před přívalovými dešti“ a tak podobně. Je to dojemná hra na hodné a zlé, kterou našim mediálním PR agenturám stále baští podstatná část veřejnosti. Ti Hodní, to jsou přece naši starostliví meteorologové zavčas nás varující před nepříznivými jevy Zlé přírody (klimateroristické manipulace počasí jsou přece holý výmysl chemtardů :-)))))))))

Nemohu si pomoci, ale při jedné takové (divadelní) scéně, kdy nás meteorologové s ustaranou tváří varovali před silnými „přírodními“ bouřkami, se mi před očima živě vybavil obrázek z knížky „Továrna na smrt“ náležící do oboru válečné literatury. Autor v ní barvitě líčí své zážitky z koncentračních táborů a ten obrázek, který mi přišel na mysl, popisuje následující scénu:

V davu odsouzenců do plynových komor kráčí starší muž v kabátě. Po cestě se střetne s esesáckým důstojníkem, který nasadí soucitnou tvář a osloví jej: „Pane, zvedněte si límec u kabátu, ať se nenachladíte!“

Jak vidno, farizejství má mnoho podob...

4. Hologramy z časoprostorových trhlin

Možná si někdy říkáte, že to octování je k ničemu, vy se můžete uoctovvat a mraky nad vámi stejně drží jak přibité. Neklesejte na mysli, v některé dny je to opravdu svízel, ale příroda má paměť a zúročí se to později, často ve chvílích, kdy už to ani nečekáte :-)))))))

Výhodu mají samozřejmě jedinci se silným vlastním elektromagnetismem. Někdy úplně stačí být celkově v pohodě a mraky samy vysublimují ještě dřív než začne ocet pořádně probublávat v hrnci. A pak je tady spousta a spousta nadšených přírodních bytostí, které jsou na požádání ochotny nám pomoci vyladit a doharmonizovat působení octíku či kyseliny citrónové.

Už jsem se také setkal s názorem, že kdo se snaží klimoušům sabotovat jejich teroristické počiny, natahuje si na sebe negativní karmu a sklidí za to trest. Vím, kdo tyhle zastrašovací blufy, které nemají váhu ani kravského exkrementu, šíří. Je to jedna hodně vypečená astrální partička invazáků a zkorumpovaných strážců Života sedící v ještě vypečenější časoprostorové trhlině s velkým počítačem. Tuto časoprostorovou trhlinu umně zakrývá holografickým obrazem Hradu Grálu s neméně holografickými postavami „archandělů“ a jiných „božských“ stvoření. Na astrálním počítači zvaném Astrozodiak ukrytém za obrazem vznešeného božského hradu pak tahle podvodnická „Parta hic“ programuje celé plejády svévolných zákonů, jež nazývá „boží vůlí“. Skrze tyto zákony se snaží nasměrovat energii do oblastí svého zájmu, především do iluzivních úrovní holograficky překrývajících reálný přírodní svět. Zbývá ještě zmínit pravou funkci a pravý název systému, který byl (dočasně) zneužit k tomuto svévolnému programování iluze. Jedná se centrum, kde je soustřeďována vesmírná energie a odkud je potom rozdělována do jednotlivých úrovní Života ležících odstředivě od této „rozdělovny sil“. Je to zkrátka náš starý dobrý GALION, jen momentálně trochu víc nakažený a zneuctěný invazní virovou infekcí :-)))))))))

A když se jednou naučíte dívat svým astrálním zrakem, co je reálný svět Života a co jsou pouhopouhé hologramy, zjistíte, jak křehká a zranitelná je stávající iluze přežívající v časoprostorových trhlinách Věku Ryb. Do těchto trhlin věrně spadají i pracovní platformy klimateroristů, ropné lobby, penězodravců, politiků a všech dalších znásilňovačů a pošlapávačů přírodního řádu. Ovšem řešení je elegantně jednoduché... Radostně si o tom prozpěvují i přírodní bytůstky u malé skalky nad naší osadou:

Rozklade, rozklade,
života poklade.

Podob máš mnoho,
však cíl je tentýž,
ti pyšní v oblacích,
jsou mu teď nejblíž.

Nicotná jejich hra
na mocné vévody.
Zůstanou nakonec
jak ryba bez vody.

Tralalí a tralala,
tralalí a tralala.








8 komentářů:

  1. Nekde jsem se dopatral,ze sprejujou poto,aby pripravili oblohu na nastavajici holografickou pojekci pod nazvem Blue Beam(modry paprsek.Mnoho z ctenaru uz o tom jiste cetlo nebo slyselo,no tak s nechame prekvapit,inkriminovana doba se uz rapidne priblizuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no tyhle zprávy šíří temní, aby se pak lidé báli toho co uvidí na obloze .

      Vymazat
    2. Nemyslím, že informácie o Blue beam pochádzajú od temných. Keď by ľudia vedeli, že ide o holografickú projekciu, nemali by predsa dôvod báť sa, nech by to bolo čokoľvek.

      Vymazat
    3. Že je o tom psáno v bibli vím. Ale že to bude hologram, jako vše boží předtím, to je bomba.
      http://procproto.cz/zahady/projekt-blue-beam-ma-zmanipulovat-nase-mysleni/

      Vymazat
  2. ...áno, možno že už 21.decembra, ked by malo dôjsť k čiastoč.zatmeniu slnka, potom ešte čosi, ako vlet do nulového bodu atp. nerozumiem tomu, ale určite si Harpisti vyskúšajú holografiu v maximerítku, možno aj so zvukom...

    OdpovědětVymazat
  3. Podíváte-li se v následujícím odkazu na LASCO C3 a zadáte například posledních 100 snímků, uvidíte jak se k slunci od "jihozápadu" blíží jakási "mlhovina". Co to může být?
    cabo

    OdpovědětVymazat
  4. ..a tady je ten odkaz:
    http://sohodata.nascom.nasa.gov/cgi-bin/soho_movie_theater
    cabo

    OdpovědětVymazat
  5. jezis tam bude stepovat na koleckovych bruslich.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.