29. prosince 2012

Hrátky s počasím

Někteří zde postrádají příspěvky o počasí (a jiní zase mi říkali, že právě ty je vůbec nezajímají), tak tu máte jeden od čtenáře. Po pravdě řečeno, mě už moc nebaví počasí sledovat, je to pořád stejné. Úpravy počasí jedou až do dnešního dne ve stálém rytmu, před Vánocemi jsme tu měli pokus o záplavy, nebo alespoň o všeobecný zmatek vytvořený nenadálou ledovkou. Filozofie klimateroristů je stále stejná, škodit či způsobit neočekávaným počasím zmatek a strach. Takže, všudypřítomné technologie jsou stále v provozu, vypařují, bičují radiacemi, ale možná už se to vše nějak mísí s novými energiemi, že některé věci jsou opravdu nevídané. Jako velmi zvláštní barvy oblohy, které zdokumentoval čtenář ve svém příspěvku. I mě téhož dne navečer v ČB ty barvy překvapily ... U nás byla ta obloha chvíli dokonce modrozelená, azurová, fotku bohužel nemám ...




Dobrý den,
posílám příspěvek. Snad to bude zajímavé. Možná někdo někdy pozoroval také takový úkaz.
Hodně štěstí a zdraví do nového roku 2013.
I.
---------
V Praze bylo docela pěkné odpoledne 26.12.2012. Sluníčko svítilo, když najednou se v pozdním odpoledni zatáhlo a přišel pěkný slejvák, který trval 5 minut. Pak zase vysvitlo sluníčko. Kouknul jsem se z okna a zaujaly mě zajímavé úkazy na obloze. Bylo krásně vidět, že zase si někdo hrál s počasím. Bylo kolem 17:28 hod. Vzal jsem foťák a vyfotil to. Již se stmívalo.
1) obr. – mapa z 26.12.2012 17:56 – objekt ve tvaru písmene C u té žluté šipky je to místo na obloze  v Praze, co jsem nafotil.
2) obrázky č. 58 – 63.










P. S. Orgonet: Na následujícím videu vidíte, jak toho dne přes ČR přecházel dlouhatánský rovný pás vytvářený pavučinovou chemtrailsovou oblačností, oblíbená to technologie klimateroristů k ovládání velkých vzduchových mas. Ani na vánoce si nedali pokoj (:-)))

http://www.youtube.com/watch?v=GWw0fHG5UwU

27 komentářů:

  1. Co se děje letos z oblohou?
    Tma trvající přes den v míře že i materialista se leká :-),červená obloha i v noci viz tyto krásné snímky které jsem donedávna znali jen z dokumentů z druhé strany světa...a asi přijdete na další viditelné anomálie...
    Vesmír je hravý a variabilní :)

    OdpovědětVymazat
  2. Lidé zasahují do počasí do klimatu, ale pořád to co se děje , je z větší části přírodního , kosmického původu, počasí a klima se mění i na jiných planetách naší soustavy !

    OdpovědětVymazat
  3. Poslední dobou pozoruji, že některé stromy začínají trpět tím, jak klimateroristi neustále zaclánějí slunce. V Praze panuje víceméně věčná tma a zataženo- a navíc neustále uměle vypařují vlhkost ze země. Tím dochází k jevu, že země je většinu roku vysušená, zatímco vlhkost vzduchu je příliš veliká jako ve skleníku- a to stromům nesvědčí. Na jejich kmenech se vytváří až tři druhy mechů, které dusí pokožku stromů. Kůra se z nich sloupává a odhaluje dřeň kmenů, což jim jistě nesvědčí. Budu ty stromy dál sledovat, síla přírody je obrovská- snad ty stromy ten klimateror vydrží a na jaře opět zvesela vypučí a zazelenají se.

    Přeji Orgonetovi do Nového roku 2013 pevné zdraví a ještě pevnější nervy, aby hravě vydržel nálady nemocné babičky. Všem ostatním přeji též pevné zdraví a také kritickou soudnost, aby příliš nepodléhali některým bludům.

    OdpovědětVymazat
  4. Informace o " klimaterorismu " se mohou zakládat alespoň na nějakém reálném základě, což je pro normálně uvažujícího člověka mnohem zajímavější, než blábolení archandělů, případně evidentní lži mesiášů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsou to dohady jako Archandělské zprávy !?! jak víš že tě někdo neoblbuje,?!?

      fakt nemáte rozum , ano s počasím se manipuluje, ale to jak člověk myslí, neboť myšlenka je energie , ovlivňuje počasí víc než nějací klima teroristé, jak můžete vyvozovat závěry jen z toho co kde kdo napíše nebo dá na YT ???

      blábolíš ty , každý z nás má průvodce z duchovního světa , andělské i jiné, to že to nevidíš nebo necítíš , neznamená že to neexistuje !!

      Vymazat
  5. Proč nevyužíváme toho co známe. Víme o chemtrails, Haarpu, ale máme ocet a kyselinu citrónovou, proč se tady nemluví víc o octování?
    Možná jsme měli získat dojem, že se datum 21.12. blíží a nic takového už nemá cenu. A všechno vzdáta nedělat nic. Copak to takto vnímám v poslední době jenom já? Jak se má to přirozené dění projevit, když sluneční záření a možná i nějaké zvláštní jevy jsou nám cloněny? Pokud jsou mraky na nebi přirozené, ocet jim přece neublíží.

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravim,o pocasi,stejne jako o dalsich nepravostech je dobry informovat,si myslim,ale vzdycky kdyz se referuje o spatnym,ukazat jeho opak,to dobry a nenechat zlou myslenku pusobit.Osobne bych se priklanel k tomu co opravdu dava smysl,to pisu jen za sebe,nic nikomu nevnucuju,a to je prace s clovekem zkazenym systemem,napravovani toho co pomoci svyho systemu elity umyslne zpusobily a pusobej.Tedy probudit to dobry v cloveku,spravny moralni a vlastenecky hodnoty,naucit cloveka samostatne prakticky premejslet,samyho za sebe a vyvozovat dusledky,vratit ohleduplnost a dobrotu lidem,to vsechno samozrejme v realny rovine,dostupny vsem,bez vseho "carovani":-)))) a nerealnejch slibu a podobnejch "legraci":-),je potreba vratit lidem jejich lidskej zebricek hodnot a vzajemnou uctu,stejne tak jako uctu k prirode a vsemu co s ni souvisi.Tolik je muj nazor a myslim ze jedina cesta k realny a psravedlivy,stastny budoucnosti,kterou vsem preju,kdyz se zmenime my vsichni(nebo aspon vetsina)dole,zmeni se vsechno,i to nahore,protoze zakonite prestane bejt rozdil mezi dole a nahore,zname to prece,"jak nahore,tak i dole",jen je treba si to uvedomit ve spravny souvislosti bez nejaky "magie"......proud

    OdpovědětVymazat
  7. Trošku mě překvapuje, že se tu téměř neřešily 3 dny "temnoty" - tj. že opravdu (aspoň u nás na Pardubicku) jsme neviděli Slunce, Měsíc ani hvězdy od 21. 12. od 23. 12. Připadalo mi, že tuhle pokrývku někdo vyrobil schválně, abychom buď neviděli, co se děje "nahoře", anebo aby se k nám nedostala energie ke vzestupu. Něco se ale určitě dělo, protože 21. cca kolem 11 hodiny se mi v práci udělalo tak divně, začaly mi vibrovat ruce, nohy a v hlavě mi začalo něco "pulzovat". Petra

    OdpovědětVymazat
  8. moc mně potěšilo že si nekdo práve toho dne všiml... :)

    OdpovědětVymazat
  9. Zdravím,dnes východ.čechy ukázkové chemosračky,jedno letadlo za druhym,to už sem dlouho neviděl,humus,vzduch napěchovanej chemosračkama,..myslíte,že stím někdy přestanou,nebo jak to ještě budem dlouho tolerovat??????

    OdpovědětVymazat
  10. Milý Orgonete, tento web není o počasí, je to Tvůj web, takže je vždy přesně o tom, o čem píšeš. Poslední dobou se tu hodně píše o tzv. Transformaci a jejím navázáním na 21.12.2012

    Tak trochu si říkám, že je škoda, že to datum vůbec existuje. Kdyby se k nám od Mayů nedostala tato informace, tak by ji západně média nezneužila pro svoji propagandu a duchovní transformátoři ji nezneužili do svých chanellingů. Zkrátka a dobře: kolečko nebeských hodin se pootočilo o další bezvýznamnou sekundu, a jak mnozí tušili, nic se nestalo... (dnes se tady lidé dělí na 2 skupiny: první co pochopili, že se nic nestalo, a ti co to ještě nepochopili

    Nebýt 21.12 tak bychom nerušeně pokračovali v tom samém jako před tím, což ale vůbec není myšleno špatně: duchovní by se zabývali duchovními věcmi a materialisté tím, čím se materialisté zaobírají.

    Mimochodem dnes se sprejovalo jako o závod a pěkně do mřížky. V příštím roce budeme zase konfrontováni s tímto neřádem, otravou naší Přírody, která začala hmyzem, pokračuje ptáky a nyní pomalu likviduje celý biosystém. Nás to nemine, čeká nás snižování úrody kvůli suchu, záplavám a otravě půdy, Následovat bude vzrůst cen potravin, který povede k nevyhnutelnému, což duchovní trafo-chanelláři opomněli připomenout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. miláčkové , všichni jsme duchovní bytosti s lidskými zážitky , ne obráceně , to duchovní je nadřazeno tomu hmotnému, i když si to mnoho z vás neuvědomuje !!

      to co píšeš je možné řešit jen na té jemně hmotné úrovni , obráceně to nefunguje !!

      Vymazat
  11. Orgonete, vím, že je to stále stejné a chemtrailsová letadla létají každý den, zrovna dnes nad Prahou řádí doslova jako pominutí (většina lidí ale nic nepozoruje, asi se těší na opulentní oslavu Silvestra). Jenomže my pořád jsme v jejich moci, tj. v 3D a neměli bychom jen čekat až převibrujeme, toto je moc, oni nás opravdu míní zlikvidovat, a protože nemají žádné odpůrce a mnoho podvodníků, pracujících v jejich žoldu, podlomilo vůli a vzalo naději na změnu (po 21.12.), tak řádí o to víc, aby nám to pořádně osladili. Neměli bycom jen sedět s rukama v klíně a hlavou v oblacích, doba žádá činy. Cítím se bezmocně, zejména proto, že nikdo nic nechce dělat, většina se tváří, že nic nevidí a žije si svůj ubohoučký hovniválský život. Lidi, nenechme se terorizovat od s.iní, které nás vysávají a ničí, to není fér. D.

    OdpovědětVymazat
  12. http://www.space.com/18941-why-nasa-guided-crash-of-twin-spacecraft-into-moon-video.html

    videa vesmiru a dokumenty atd ak niekto bude mat zaujem nech si pozrie ,je to zaujimave skoda ze anglicky :(

    AsgarD

    OdpovědětVymazat
  13. A nás, co potřebujeme pořádné technické informace, co se děje a jak se zachovat, už nebaví ty slybotechnické chanelingy o ničem. Sláva, že je zde zase po dlouhé době něco reálného.
    N.

    OdpovědětVymazat
  14. http://www.reformy.cz/zpravy/%e2%80%9ecerny-patek-financnich-trhu-na-spadnuti/

    OdpovědětVymazat
  15. Zaujímave :P ....

    Ja chcem len povedať že tí čo prestali veriť na transformáciu robia zle ja jej verím čím dalej tým viacej každým dnom.

    Taká menšia príhoda ktorú mi kamarát povedal: Má jedného známeho ktorý podstate robí niekde na ministerstve a vie proste o ňom že spravil zopár podvodov tým pádom okradol aj ľudí,rozprával mi že sa z ním stretol asi 26.12 a že prišiel z hlavou smutku stále len hromžil a že vraj finančne je na tom veľmi zle.

    Ja nie som žiaden zloprajník ale myslím si že konečne sa začínajú tie svinstvá dostávať na povrch,a pravda sa ukazuje každý deň. Ja naberám na energií zatiaľ čo tí ktorý sa ma snažili udržať dole na nej strácajú. Som veľmi rád že to takto prebieha a dúfam že aj tí dostanú šancu ktorý do teraz stáli proti nám. Ľudia otvorte oči a pozerajte sa preto že mám už taký silný pocit že v týchto dňoch sa bude naozaj načo pozerať. Som normálne natešený ako malé dieťa lebo viem že celý náš zhnitý systém čoskoro pôjde preč. Chcel by som aj vás poprosiť už sa nevenujte negatívnu a nehľadajte čo je zlé ale naopak hľadajte čo je dobré a čo vás môže posunúť ak teraz máte voľno využite ho na to a urobte to čo ste vždy chceli preto že my sme sem prišli zbierať skúsenosti nie bolesť a strach ktorého sme doposiaľ už nazbierali dosť, je čas otočiť stranu v knihe a začať zbierať radosť.

    OdpovědětVymazat
  16. Orgonete výborně!...zase je tu to téma co většinu z nás zajímá...lidé si tu vyměňují své názory na manipulaci počasí...je dobře,že se o počasí někdo zajímá...hledala jsem i jiné stránky,ale tak dobré jako byly a doufám,že opět budou tyto stránky,jsem nenašla...umíš to s informacemi o počasí nejlépe :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Proč se nedomluvíme na hodině a datu když se zase začne něco chemo připravovat a nezkusíme hromadně zaoctovat. Stojí to 8 korun litřík octa, chvíli času a pak by bylo zajímavé vidět satelitní snímek, kroužků protrhané chemo deky. Ani by to zalátat nestihli, tolik letadel zase nemají. Chodí nás sem dost tak co už jednou něco podniknout jen místo psaní. Pak si opravdu říkám, že nemusí rozprašovat jen hliník a tyhle látky, ale i různé původce nemocí. Kdo si myslí, že ne, že by to neudělali, tak za a) to co tady probíhá je už úmyslné postupné zabíjení, budeme jen čím dál víc slabší, nemocní a na lékách, otázkou je jak dlouho to těla vydrží. A pak přečtěte si knížku Operace Artyčok, jak se sprejovalo i nic netušící obyvatelstvo jako výzkum.A pak k těm co píšou co Orgonet zveřejňuje a nezvěřejňuje a že by se měl omluvit. Proboha za co, jsme snad všichni svéprávní, myslící, už né malé děti. ( I když od těch bychom se mohli někdy učit) Tak si prostě třídím to co mi sedí a nesedí a to co nechci tak nečtu. Jo mediální masáž kdy jako náhodou dávali samé katastrofické filmy viz. 2012 a podobně o zániku Země, asi způsobila slabším jedincům dost problém, myslím , že o to jim taky asi šlo , že to nebyla náhoda. Ale když mi něco nesedí jako třeba Mathew, Saša tak to prostě nečtu, nebo přečtu udělám si svůj závěr a jedu dál, ale nenapadám nikoho. Jsem svéprávná a sama se rozhodnu co je pro mě v pohodě , co míň, nebo co je nějak mimo mě a pak všichni se tady bombardujeme svýma myšlenkama, učením, těmi podle kterých se snažíme žít ,ale nakonec kdoví kde je ta pravda a v čem jsme totálně obelháváni.Vždyť kdo nám zaručí, že stejně jako je pozměněná bible k potřebe jedné skupiny, nejsou takto záměrně změněny knihy, spisy, díla ostatní o která se třeba opíráme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ovlivnit počasí se dá jedině mentálně , myšlenkou, tedy tak aby to bylo patrné ve větší oblasti ..ocet nestačí !!

      Vymazat
    2. Jo, jo, souhlasím. I s tím domluveným octováním.

      Vymazat
    3. Souhlasím, jsem pro hromadné octování. Prosím, navrhněte datum a hodinu. A nám méně protřelým můžete přidat malý "návod" na ovládání myšlenkou. Díky! Anna

      Vymazat
  18. Není jen octování. Myslím,že bychom už měli začít s radikálnějšími kroky. Je válka a nás nikdo neochraňuje, musíme se chránit sami. Na zemi se taky dá dost uškodit :). Co jim pomáhá směrovat emg vlny? Vysílače "mobilních operátorů". Myslím, že k tomu slouží takové ty "bubínky", víte co myslím. K těmto vysílačům vedou kabely, ne :) ? Bude-li jich mnoho přerušeno, nebudou pořádně tvořit počasí :). Nemám to 100% ověřeno, ale od toho tu jsou šikovní kluci s technickým vzděláním, ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aké bubínky ?

      Vymazat
    2. negativita se negativitou nevyřeší, jen ji zesílí...

      Vymazat
    3. Tak já beru i octování jako negativitu, kterou se nic nevyřeší... Co jste všichni ulítli zase do jiného extrému, že si necháte srát na hlavu, abyste náhodou nebyli negativní. Kdo rozhoduje o tom co je negativní? Podle mne bránit se zlu prostředky kterými je to možné, není negativní...

      Vymazat
  19. Ahoj, CDSka umí o mnoho více než ocet, je to odpověď na chemtrails. Když ji vyrábím, mám úniky a mraky se rozestoupí ne pár kilometrů ale utvoří se díra tak 50x50km ! CDSka umí detoxikovat i těžké kovy z těla (taky umí vše co Humblova MMska) a oxid chloričitý je velmi silný oxidant s el. nábojem přesně opačným, než chemtrailsové aerosoly. Půl litru cds (asi 10kč) a chemické mraky se rozestoupí, kam oko dohlédne. Potřebujeme dobrovolníky pro výrobu a rozšiřování CDS mezi lidi, ať už se konečně hneme z fleku, technologii už máme, stačí jen počet lidí. Osobně zaučím a předám informace, kterými disponuji, případní zájemci o akci pište na Ls.lucki@seznam.cz, heslo "CDSCHEMTRAILS". http://tachyon-ostrava.webnode.cz/mms-a-moje-vyroba-cds/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.