28. prosince 2012

Antonín Baudyš: Jak dál po "konci světa"?

Právě teď asi máme všichni řečí o transformaci nad hlavu. Kolik lidí, tolik pravd a názorů, kdo se v tom má vyznat? 
Přišlo mi několik mailů, že to, co zveřejňuji, je mylné. Já ale opravdu nevím, kde je pravda (jakožto zřejmě ani nikdo jiný na tomto 3D světě, a možná ani v jiných světech, co nám tak nezištně radí), a žádnou pravdu nikomu nevnucuji. Dávám na výběr z toho, co ke mně přijde, co mi připadá smysluplné a čemu rozumím.
Buďte si vědomi, že na tomto blogu nejste žáčci ve škole, kteří musejí chápat a přijímat a šrotit se vše, co je jim předkládáno. Vyberte si, nebo to nečtěte, nebo vypněte počítač a jděte třeba přeházet kompost, jako jdu právě já, jelikož počasí je příhodné ...

Díky čtenáři za následující odkaz: 

Jak dál po „konci světa"? - Antonín Baudyš ml. a Igor Chaun v Debatním klubu ;o)))

Zveřejněno 23. 12. 2012

O životě, naději, transformaci i „pokračování v roce 2013" hovoří režisér Igor Chaun a astrolog Antonín Baudyš. - IGOR: Jsem rád, že se toto povídání uskutečnilo... Děkuju za pozvání organizátorům a Tondovi za vstřícnou a laskavou diskusi, a velmi inspirativní... :-) Převzato z kanálu www.youtube.com/kolektif

VIDEO:

23 komentářů:

  1. Konečne normálne výpovede. BED

    OdpovědětVymazat
  2. Tá transofrmácia pokračuje daľej aspoň ja to tak cítim už dobre 3 týždne. Bolesti hlavy,nemôžem piť nič okrem čistej vody inak druhý deň prespím, snívajú sa mi čo raz väčšie podvnosti teda veci ktoré som v živote nevidel. Občas zabúdam na základne veci ako kde sa momentálne nachádzam a podobne.Bol som s tým za doktorkou spravili my eeg mozog je vraj v poriadku. Bol som teda aj na krčnom aby mi pozreli chrbticu atď ale všetko je v poriadku. Spánok sa mi predĺžil neskutočne spal som 6-7 hodín teraz spím 12-13 a keď sa prebudím aj tak sa cítim nevispane takže som zopár hodín hore a znovu idem spať.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak toto bylo opravdu trefné. Některé channelingy mi nesedí. Kompost jsem právě dnes přeházel :-)

    Pavel77

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kompost je prý dobrý na plotýnky, aspoň to tvrdí domovnice v "Ten svetr si nesvlíkej" :)

      Vymazat
    2. Rozhovor vznikl před 21.12.2012 a je dobře slyšet pány které mám rád a kteří mají nohy na Zemi a hlavu v oblacích :)

      Vymazat
  4. Dopozerane do konca.
    Vidim tam dvoch muzov, ktori maju teoriu zmaknutu, ale stale ich ovlada parazit matrixu.... Ja sam som bol X, pripadne XY krat castovany ako mudry clovek, ako clovek, ktory mnohym veciam chape, co niektore slecny na mne velmi pritahovalo.... Ale tie slecny na mne nezazili dlhodobu prax tej teorie... Ani kratkodobu..... Nemali totiz ako zazit to, co v mojom zivote neexistovalo, akurat som o tom vedel rozpravat, ale nie tym ZIT !!.... A to je problem vacsiny (mozno velkej) ludi, ktori posobia na poli ezoteriky a podobne. Proste nikde nevidim tych USPESNYCH TOLTECKYCH BOJOVNIKOV.... A z tohto rozhovoru usudzujem, ze nimi nie su ani tito dvaja pani.
    Dakujem za moznost vyjadrit sa.
    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poznám takého toltéckeho bojovníka 20 rokov. Väčšinou mlčí, nefilozofuje, vyliečil stovky ľudí.
      Na p. Baudyšovi je vidieť, že žije v opatere ženy. :-)
      Ono - je to taká ukážka inteligentného rozhovoru. Treba sa zhovárať... Be

      Vymazat
  5. :-) Nechci soudit, ale nad p.Chaunem převyšuje p. Baudyš- ve svých úvahách. A je to asi právě tím, že více hledá v sobě, než cestuje a kouká po druhých:-) Jeho pokus o popsání transformace-pravděpodobného vývoje, si myslím, že je správný, že se tak děje již. Řekl to hezky. Není křečovitý, mluví ze sebe, což je více pravdou, než papouškování a podávání se eufroiím p. Chauna. Je zklidněn, tudíž otevřen informacím.
    Hezké povídání.Hezké kontrasty.
    Ohledně bretariánství, mám informaci podobnou s p. Baudyšem- že k tomu spějeme, jako bytosti. Máme to zakodované, umíme to, jen není ještě čas v projevení plném.

    Aa

    OdpovědětVymazat
  6. Ač je pán Baudyš ze stejného oboru, jako já, vždycky jsem ho nebrala, až v poslední době se to dost změnilo. V rozhovoru na videu s ním souhlasím: osobní zkušenost nade vše, osobní postoje tady a teď a v dané realitě, poslouchat srdce, hrozba další války coby zásadní lidská zkušenost, atd. Jak jsem zde psala včera k jinému příspěvku: vše je cyklický proces, který je navíc spirálovitý, ale vždycky proces, nikoli záležitost nějakých tří dnů a zázračného proutku. (I mne bolela tři dny hlava, ač na to netrpím, nedovolila bych si vyvracet, že to nemá nějakou souvislost, ale co by důkaz transformace je to málo. Zatím mi jako věrohodnější přijde vysvětlení, že 21.12. vstoupilo Slunce do Kozoroha: orgány Kozoroha jsou páteř, kosti, zuby a od 21.12. jsou tyto orgány aktuálně citlivější. Stejně tak orgány, které jsou ke Kozorohu v opozici - v Raku žaludek a trávení, a v kvadratuře - na Váhy močové cesty a ledviny a na Berana je to hlava.Tak tomu bude až do 20. ledna, kdy Slunce znamení Kozoroha opustí. Dnešní a zítřejší úplněk z Kozoroha do Raka může citlivost všech zmiňovaných orgánů vyhrotit). Za video díky, stejně jako za stránky a za odvahu nenechat se odradit - o odvaze a schopnosti jít proti proudu a o zkušenostech, které to přináší, je dle mého duchovní cesta. Přeji vše dobré.

    OdpovědětVymazat
  7. V této době nás budou zkoušet. Pozor ať neskočíme do svých vlastních pastí.

    OdpovědětVymazat
  8. Výborné, títo dvaja skvelí páni ma opäť nesklamali. Jana

    OdpovědětVymazat
  9. Velmi inspirativní rozhovor, děkuji za něj. Určitě se na něj podívejte.
    Erik H.
    P.S.: Pan Baudyš zmiňuje zdroj Jeshua (http://www.jeshua.cz/). Něco z toho jsem přečetl. Má to skutečně hlavu a patu, můžu doporučit.

    OdpovědětVymazat
  10. Konečně někdo řekl to, o čem přemýšlím od doby, kdy se začalo mluvit o galaktickém zarovnání. Že Mléčná dráha má od svého "rovníku" na obě strany přibližně 25000 světelných let, ale nemá naprosto pevný daný tvar, či lépe řečeno přesné hranice odkud kam je, takže se nedá s naprostou jistotou říct, že "právě tady je linie galaktického rovníku". Tak jako tak při těch vesmírných rozměrech nelze čekat, že by naše sluneční soustava tím rovníkem procházela jen v jednom nebo dvou přesně daných dnech. Pan Baudyš mi udělal radost, že v téhle představě nejsem sama.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. galaktické zarovnání znamená..galaxie-střed, Slunce- tedy všechna ,a Srdce.

      Vymazat
  11. ... no dyt von to tam taky přehazuje z jedný hromady na druhou, ale tu spálenou bramboru nevytáh...

    OdpovědětVymazat
  12. ... ano - cituji: ... mám VáSrát ... i sebe ... bratře tys mi nahrál na repliku... (:-)))

    OdpovědětVymazat
  13. Igor Chaun tu rozprava o tom, ako sa mu tazko pisalo, ze sa ma rad, a ako sa obaval reakcie ludi v diskusii...... Ehmmm.... Vidim tam obycajneho cloveka menom Igor Chaun, ktory sa lisi od priemerneho cloveka teoriou.... Ja neviem, co robil dva krat pri samanoch, ale zjavne mu to vela nedalo - znaci o tom aj rec tela, oci, a pozy typu "....rekls vsechno, nemam k tomu co rict...:-))))) + vyumelkovana mimika k tomu. Tomu panovi to proste NEZERIEM.
    Anotin Baudis je zas sympatickejsi svojou mimikou aj slovom nez pan Chaun, ale z jeho slov na rozdiel od Chaunovho "divadielka" (aj pred sebou samym - a myslim, ze tam je pes zakopany) citit strachy, takze tiez niet co vyznamne obdivovat, a ja som si nevsimol nic hodne obdivu. U oboch panov citit vnutornu nerovnovahu (ktora sa tyka aj mozno drvivej bacsiny z nas - patrim tu aj ja), a snahu sa prezentovat prikraslene (falosna cast ega), OPATRNE, ale nedari sa im to.
    Chyba tu prirodzeny DUSEK napriklad. Tito pani len lamentuju nad tym, ci skutocne parazit matrixu ovlada ich psychiku (hoci tam pan Chaun ospevuje film Matrix, ale zjavne si ho prilis k srdcu nezobral...), no Dusek to uz par rokov vie..... A presne tym sa Dusek lisi od beznych "ezoterikov", ci od ludi, ktori poznaju teoriu, ale praxuju velmi malo, alebo vobec.
    Ale vo vlastne tymtp prispevkom chcem povedat ? ...Len to, ze tito pani v realnom zivote nie su ziadni "majstri", nemaju obladnute svoje ego, a nie su panmi svojho "vnutorneho pocasia" do takej miery, aka by bola obdivuhodna. Takze - zbytocne vzrusenie okolo nich - ako z pozicie ludi, ktori nam akoze nieco mozu "predat" ustnou ci inou formou, nakolko nepovedali nic nove (co by az tak nevadilo), no poprepletali medzi to svoje slabosti a strachy, ktore ich stavaju medzi beznych ludi. A mna na tejto stranke bezni ludia nezaujimaju. Ti su vsade naokolo, tu ny mali byt vynimocny, vynimocny SVOJIMI SCHOPNOSTAMI V REALNOM ZIVOTE. Lebo o tom to vsetko je.

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
  14. V tom máš pravdu, tí páni nie sú majstri. Sú v kurze, v móde, to je aj pan Dušek.
    Všetko toto out of je odvedenie pozornosti od nás samých. Je to seccondhand. Nehovorím, že strata času, ale naše vnútro vie to samé, ak nie viac. :-)
    BED

    OdpovědětVymazat
  15. Igor Chaun na mě osobně dělá jediný dojem: teatrální pozér. Nemůžu si pomoct. Vidno, že mu ty jeho výjezdy do jižní Ameriky za šamany moc nedaly. To je mnohem lepší si (když už něco) poslechnout Petra Chobota, ten to má v hlavě aspoň srovnané a nemá zapotřebí se stavět do nějakých póz.

    OdpovědětVymazat
  16. Já ale opravdu nevím, kde je pravda - proč ji tedy Toníčku prodáváš !? Už jednou jsem mu to napsala ale hned si mne na Facebooku zablokoval - zadarmo jsi dostal, zadarmo dávej !!!! Pokud budeš pouhým prodavačem iluzí jako jsi teď nikdy ani nic vědět
    nebudeš ! A v tvém přípasě nutno dodat - jednou Jezuita, navždy jezuita

    OdpovědětVymazat
  17. No s tím Jezuitou na tom něco je... Sám mám za sebou celkem radikální změny povolání i poněkud pozvolnější změny postojů, tak se nad tím tězko můžu podivovat. Jen ten posun od dobrovolného uvěznění v něčem, co má přísnější režim než psychiatrická léčebna, až ke stavění především na sobě je přeci jen radikální. Za jediný rozumný důvod vstupu do kláštera považuju strach z reálného života. Určitě každému přeju, aby se toho strachu zbavil. Jenže pak je ovšem otázka, jestli se ho zbavil skutečně nebo se jen z pozice stabilně zavedené živnosti dobře machruje (je nemožné, aby p. Baudyš přišel o všechny klienty najednou). To se ale netýká jen p. Baudyše, ale většiny z nás, včetně mě. Jeden ze základních lidských strachů, že nebude na chleba, je zkrátka prevít.
    Měl jsem nedávno možnost prodělat vývoj od velmi obtížně nahraditelného manažera, přes hledače zaměstnání až k podstatně méně "prestižní" profesi, která mi však umožňuje nenechat se prací sežrat, věnovat čas a energii jiným věcem a nepřijít o zdravý rozum. Je zajímavé, jak se během takové cesty vyvíjí i ten strach, pohled na hodnotu nějaké společenské prestiže, potažmo bazírování na vlastní důležitosti.
    Nicméně ačkoliv p. Baudyš nepřesvědčuje o nějakém mistrovství (spíš o mistrném profesním uplatnění), neboli o tom, že by i v jiné situaci byl ve stejné pohodě, i tak si ho vždy rád poslechnu. Každopádně tomto i jiném směru stále působí přesvědčivěji než p. Chachachaun, kterýžto nejeví známky, že by se o nějaké vítězství skutečného já nad egem vůbec pokoušel.

    OdpovědětVymazat
  18. Ehm... Ještě k p. Chobotovi, který byl v diskusi zmíněn: Souhlasím s ním, že je poslem nějakých myšlenek - ty považuji za mnohdy zajímavé a podnětné. Na druhou stranu v každém svém projevu někoho označí za debila, všeobecně příliš často používá silná slova a vykouzlí nejméně hodinový monolog z myšlenek, které by se daly i za 10 minut zformulovat tak, že by je pochopil snad i ... dejme tomu zmíněný debil. Pak již ani není třeba vytahovat Chobotovu minulost, aby člověk poznal, že jde o velmi nevyrovnanou osobu, tedy nikoliv o mistra hodného následování. Lidem toužícím po něčem osobnějším bych fakt radši doporučil akce p. Chauna, z těch přinejmenším nebudete mít trauma a riziko cukrovky z těch pár přeslazených projevů snad taky nehrozí.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.