14. prosince 2012

Jak jsem prožil 21. 12. 2012 o dva týdny dříve

Dobrý deň prajem. Chcel bysom u vás na blogu uverejniť článok s mojimi skúsenosťami ktoré som nedávno zažil, ale netuším ako sa to dá urobiť tak vám ho posielam v mejli. Mám pocit že v súčasnej dobe niektorý ľudia "tápajú" s blížiacimi sa zmenami a tak im chcem trochu pomôcť:

_______________________________________________
AKO SOM PREŽIL 21.12.2012 UŽ O DVA TÝŽDNE SKOREJ

Ako je možné že som to zažil? Z určitých dôvodov ktoré teraz nie sú dôležité u mňa anjeli spustili 21.12.2012 už 7.12.2012

A keďže ja už viem to o čom iný len polemizujú tak vám k tomu niečo poviem. S blížiacim sa spomínaným dátumom sú v súčasnej dobe niektorý ľudia ktorý "tápajú" a tak im chcem trochu pomôcť, povzbudiť ich a niečo im vysvetliť. 

V prvom rade že nikdy nieste vo svojich trápeniach sami a nikdy nieje neskoro na riešenia. Náš nebeský otec dokáže po vašej prosbe aj v hodine dvanástej zázračne vyliečiť akýkoľvek problém v súvislosti s čímkoľvek ako aj spomínaným dátumom. Ja som si v poslednej dobe dosť jasne uvedomoval že som na ten dátum akosi neni pripravený. Celkovo som nebol pozitívny a hladina strachu nebola u mňa práve malá a akoby som cítil že idem do prehratej bitky.

Nebudem špecifikovať každý detail z toho ako to celé prebiehalo u mňa, ale poviem vám len toľko že ak bude u vás všetko v poriadku tak sa jednoducho len radujte a úprimne sa tešte. ;-) A ak to bude inak a náhodou nebudete spokojní z "niečím" z toho čo sa vám bude diať tak ako to bolo u mňa, a budete "jemne" povedané nespokojní, tak prosto poproste anjelov alebo svojho nebeského otca, alebo oboch o pomoc a oni dokážu na základe vašej jasne mienenej, nekompromisnej, cielenej, opakovanej a naliehavej prosby kompletne "obrátiť" celú situáciu "želaným" smerom!!! Napríklad v dokonalý raj. 

Dôležité je že som mal možnosť obrátiť to čo sa zdalo na 80% "prehraté" v podstate na víťazstvo a dôležité je aj to že túto možnosť máte aj vy. ;-) Ja som konkrétne ležal na posteli dva dni aj s nemalými bolesťami hlavy a nepretržite som sa modlil za plnú ochranu a navždy, ďalej za to nech všetko to čo sa mi nepáči prestane a nech sú zrušené a vyliečené "VŠETKY" príčiny a všetky väzby ktoré to spôsobujú. Toto som robil nepretržite skoro 2 dni s občasným plačom a pauzami a ono to o tie dva dni skutočne prestalo a úžasným a zázračným spôsobom sa to vyriešilo. (a keďže som tým už prešiel, viem o čom píšem) 

Viem že v cirkvách sa o tom moc nehovorí ale anjeli sú naši súrodenci a sú vám k dispozícii nonstop a je ich ohromné a prevažujúce množstvo, sú dokonca okolo nás a nonstop po našom volaní vyložene túžia. V nebi je našich súrodencov anjelov tak obrovská prevaha že sa obrazne povedané bijú o to aby mohli robiť ochrancov každému svojmu súrodencovi, teda práve vám. V momente keď na nich pomyslíte alebo ich zažiadate sú pri vás a pracujú na splnení vašej túžby. Oni sú šťastný keď ste vy šťastný. A to platí nielen na 21.12.2012 ale navždy. Takže ak to bude treba žiadajte o plnú ochranu a o vyliečenie. ;-)

Tento článok som napísal pre tých ktorým by mohol pomôcť či už za 5 minút 12 alebo po hodine dvanástej. Mohol by som popísať podrobné detaily z môjho zážitku na celé strany ale nieje to dôležité. Ako som povedal do ďalších detailov nepôjdem ale na záver len slová z pesničky Zuzany Smatanovej:
"Stačí si želať, treba si priať, a príde to len vtedy keď si budeme niečo priať" majte sa a nech sa vám darí. ;-)

P. S. Orgonet: To je mi srozumitelné, taky se obracím na anděly (:-))) Díky za zkušenost!!

16 komentářů:

  1. Zajímavé...
    Doporučuji naději pro ty z nás co ji potřebujeme...
    http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=auto&tl=cs&u=http%3A%2F%2Fjohnsmallman2.wordpress.com%2F

    OdpovědětVymazat
  2. No mě by zrovna zajímal ten detail ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě taky. Kdysi jsem měla takový zvláštní zážitek, těžko říct, co to bylo, protože se ten vizuální vjem slovy strašně špatně popisuje, ale bylo to něco mimořádného. Myslela jsem si tedy, že svůj zážitek porovnám s tím, co zažil pisatel. A ono nic. Je pěkné, že se jeho problémy vyřešily, moc mu to přeju, ale myslím si, že lidi jsou nejvíc zvědaví na to, co mají čekat že se stane (pokud se vůbec něco stane)...

      Vymazat
  3. http://www.youtube.com/watch?v=oRgKXhcxIS0&list=UUkkxrMaX0q0y35tpql_TtiQ&index=1 zajmavé video.....

    OdpovědětVymazat
  4. Skúsim tiež pár svojich postrehov. Po duchovnej oblasti čo do zážitkov necítim vôbec žiadne zmeny a či vôbec majú nejaké prísť to netuším. Každopádne po fyzickej stránke sa cítim posledné mesiace tak dobre, ako keby som mal iné telo. Aj keď posledných 10 rokov sa snažím so sebou pracovať, každý rok sa u mňa pravidelne objavovali rôzne zdravotné neduhy. Preto som prekvapený, že tento rok je to iné. Cítim sa jednoducho úžastne. A ešte jedna vec ktorá posledné mesiace úplne zmizla - a to strach. Tri roky dozadu som sekol s výborne platenou prácou a vymenil som ju za slobodu. Odvtedy to bolo aj o vnútornom napätí až strese kedže netuším čo bude o mesiac. Napriek tomu prevládalo víťazstvo slobody a teraz posledné 2-3 mesiace vo svojom vnútry cítim kľud a harmóniu. Ako hľadám - tak hľadám, žiadne napätie necítim. Vyparilo sa. Dokonca sa cítim tak šťastný, že by mi bolo ľúto keby sa mal svet zmeniť - čo je tak veľký paradox oproti tomu, že kedysi som čakal iba na to ako sa svet zmení!! Orgonet, ďakujem ti za túto stránku a aj diskutérom. Veľmi rád čítam vaše príspevky.

    OdpovědětVymazat
  5. Kto to prežil ? anonym chce pomáhať ... Hi

    OdpovědětVymazat
  6. Prosím o opravu titulku, 21.12. opravdu není o přežití, ale o prožití ;-))

    OdpovědětVymazat
  7. Autor tady velmi pěkně popisuje ,kterak nám Boží pomoc pomáhá.
    Moje takové to zcela první probuzení a nasměrování na správnou cestu bytí připisuji také tomu, když jsem si ve svém životě uvědomila, že jsou z hůry vyslyšeny moje zoufalé výkřiky.Že se opravdu stane tak, jak jsem zvolala či vícekrát i nevědomky vyslovila.Jde to totiž v takových chvílích vskutku od srdce a Bůh neřeší jestli nám to prospěje či nikoliv.Také jsem v době,kdy jsem jsem byla naprosto alergická na víru a věřící, bývala velmi často nemocná.V té době jsem začala navštěvovat urologa, měla jsem silné bolesti s ledvinou, hrozilo mi, že o ni přijdu.Byly to šílené bolesti.Tehdy jsem si nevědomky, ale prostě od srdce, při několika denním ležení v horečkách slibovala,že jestli se z toho dostanu,omluvím se těm, kterým jsem ublížila a vůbec..budu dělat vše jinak.Lépe. Jednoho dne bylo po bolestech, ledviny fungovaly ostošest.Tehdy mi došlo, že je něco mezi nebem a Zemí a začala to něco hledat. Je to už 20 let.Díky Bohu,jsem stále zdravá a už nemívám žádné zdravotní potíže .Poznala jsem také a několikrát jsem se o tom v jiných situacích přesvědčila, že pokud se člověk obrací k Bohu nebo k jiným svatým bytostem, jak se říká, v nouzi nejvyšší, když pozná, že sám už si pomoci nedokáže a také to v prosbách vyzná, bývá člověk vyslyšen.Tak, jak to popsal autor článku. Je to z duchovního hlediska právě proto,že člověk pochopil svoji nedokonalost, uznal ji a dal tak vlastně prostor "práci" Boží. Je velmi důležité "vyznat" svoji nedokonalost.Takové to mystické umrtvení lidského ega.
    Co se týče meditace, dává nám obrovské množství dosud neotevřených možností.Posiluje zdraví, udržuje dobrou náladu a samozřejmě otevírá bránu tajemna. Kdo ještě nezkoušel, nechť vyzkouší. Důležitá je ale vytrvalost. To zdůrazňuji, sama jsem se o tom přesvědčila.
    Jinak, velmi děkuji za pěkný článek, mám radost, když poznávám, kolik probuzených dušiček se na Orgonetu schází.
    Díky Bohu, že ten Orgonet máme ! Pěkný večer a hodně síly v našem boji za lásku,

    dan.

    OdpovědětVymazat
  8. Je hezké co tady pán napsal, ale musím říct, že zažil možná to, že mu odešel ten který strach, kterým právě "trpěl". (Když si změřím jeho úroveň vědomí, tak podle mých zkušeností s těmito úrovněmi, v těch strachách je neustále, ale ten, který ho děsil, možná bude pryč) Ono to, co se uděje 21.12.12 ještě nemůže nikdo z nás zažít, protože tento kosmický puls teprve přijde. Pokud budete chtít, mohu se rozepsat o tom, co přijde z mého pohledu a jak to pravděpodobně bude a co se ten den vlastně bude dít.
    P.S.
    Je spousta desinformací na netu a spousta pravd o přechodu 21.12.12, to co přijde poté, už skoro 2 roky žiju a tak možná vím, jak to bude, protože to zažívám. Ale to tam nemusíte dávat

    Míla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...tak to napis, at vime...

      Vymazat
    2. Mílo, (nejen) mě to určitě zajímá!

      Patrik

      Vymazat
    3. Napsal jsem docela dlouhý pohled na to, co teď přijde 21.12. a poslal jsem ho vlastníkovi Orgonetu. Třeba ho vydá, jako samostatný článek...

      Míla

      Vymazat
  9. Docela bych stála o to rozepsání se... Diky moc Mílo

    OdpovědětVymazat
  10. V tomto roce přibývá tlaku na všechny lidi, takže i ti co byli poměrně v pohodě mohou prožívat totální psychické zhroucení. To jaká je situace popisuje současná doba a veškeré děje kolem nás, našem životě, politice, přírodě a tak podobně. Podle mě jsou nepochopeny tzv. portály 12.12. a 21.12. včetně nesmyslů šířených západními médii. Rok jako takový je rozdělen na různá období, podobně jako je tomu analogicky v přírodě (jaro, léto, podzim, zima). Takže 21.12. se opakuje každý rok. Čím je významný rok 2012 je to, že by se celková situace, která se doposud pouze zhoršovala, měla postupně začít víc a víc zlepšovat. Je to tedy předěl mezi dvěma dobami ovšem více, méně pomyslný, protože ty doby se prolínají. Od tohoto roku bude vliv doby Vodnáře více sílit.
    jm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no je to daleko závažnější než si umíš představit , je to asi tak jak se tu píše !!

      http://inner-light.ning.com/forum/topics/letos-vyvrcholi-sjednoceni-vsech-casoprostoru-cili-vsech-nasich-e

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.