10. prosince 2012

Je před námi tajen život na Měsíci?

Miky poslal odkaz na naprosto fascinující film, nemůžu se odtrhnout. Sice už jsme tu už něco o tom, že NASA lže o Měsíci, měli, ale proti tomuhle to byla slabší káva ...
Ahoj Orgonete,
po kvalitním rozboru snímků  na Marsu  posílám fascinující analýzy fotek na Měsíci. Vypadá to, že barva krajiny na Měsíci je úplně jiná a jsou tam často vidět stavební struktury.

 
http://www.youtube.com/watch?v=TDjdDXaKkr8 -    zajímavé časy videa:
 
6 min 0 sec, 9 min 43 sec, 17 min 54 sec, 30 min 20 sec, 32 min 00 sec, 49 min 45 sec, 52 min 32 sec, 1 hod 2 min 50 sec.
 
 Čau Miky


Nahráno 22. 02. 2012
UFO: The Greatest Story Ever Denied II - Moon Rising (Největší příběh, jaký kdy byl popřen - Východ Měsíce)
Dokumentární, USA, 2009, 73 min, CZ Titulky




Podobné téma na blogu:
http://orgo-net.blogspot.cz/2012/05/odhaleni-lzi-nasa-o-misich-apollo-na.html
http://orgo-net.blogspot.cz/2012/05/nasa-vi-vic-nez-priznava.html
http://orgo-net.blogspot.cz/2012/05/nasa-se-boji-o-odlozene-veci-na-mesici.html






16 komentářů:

  1. Moc krásný dokument - jen jsem zvědavá, kdy NASA dojde, že jsou tím věčným lhaním lidem už jen pro srandu a tak jak tak jim nikdo nevěří, a kdy přiznají, jak to ve skutečnosti opravdu je. Tomu, že by mohla při dnešní informovanosti ještě vzniknout nějaká panika mezi lidmi, už snad nevěří ani malé dítě.

    OdpovědětVymazat
  2. opravdu kvalitni 2 dilny dokument,ktery jsem videl asi pred rokem a neco a diky tomu jsem se zacinal zajimat o vse,proste mi to otevrelo oci.
    Jose Escamillovi patri velke uznani za tuhle praci

    OdpovědětVymazat
  3. Ako je v dokumente povedané, dávajú nám to po kvapkách. Napríklad v Google Earth pri pohľade na mesiac na 22 51 25 80 S 26 46 57 86 Z pri veľkom priblížení je vidno nedokonalá retuš nejakého komplexu. A okolo je mnoho lepšie načierno vyretušovaných objektov, alebo budov no napriek tomu je vidno štruktúry. Vyzerá to tak, ako keby to bola oprava nedokonale vyretušovaných obrázkov. Jao.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jednou prosím správně souřadnice. Děkuji

      Vymazat
  4. Stačí si položit otázku při dnešní úrovni techniky a počtu satelitů kolem Země, proč není podobně monitorován Měsíc?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zde najdeš podrobné snímky Měsíce a můžeš zkoumat, některé jsou v rozlišení až 0.5m / pixel http://target.lroc.asu.edu/da/qmap.html ;)

      Vymazat
    2. Koukla jsem a dobrá mapa! V levém horním rohu jsem při větším zvětšení našla jakési začerněné obdélníky - jeden vodorovný a jeden vertikální... Nedovedu odhadnout, co by to mohlo být, ale jsou poměrně přesné, žádné křivé strany.

      Vymazat
  5. doporučuji tuto interaktivní mapu měsíce: http://target.lroc.asu.edu/da/qmap.html je opravdu velmi podrobná a to co se jeví v dokumentu jako vznášející se disky, jsou v této mapě podrobně nafocené krátery. Je ovšem zarážející, jak mohl takový kónický kráter, vypadající jako nálevka vzniknout... Co se týče úprav povrchu je ale dnes technicky možné prakticky vše... klidně si vymyslet svou vlastní planetu a publikovat z ní obrázky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako student geologie musím podotknout, že mnoho útvarů co se tváří jako krátery po impaktu těles s Měsícem, po podrobném prozkoumání, jimi zřejmě opravdu nejsou. Protože jsou to útvary kuželovitého tvaru (přirovnala bych to k sopkám bez kráterů) a jasně vykazují boční stín. Kráterů je tam méně než těchto objektů, což mi takzvaně vyrazilo dech!! :)

      Vymazat
  6. je i 3.díl,ale není s Cz titulky. UFO Největší příběh co se kdy popřel III- Zobrazení měsíce III (UFO The Greatest Story Ever Denied- Moon Views)

    OdpovědětVymazat
  7. Súradnice. Dosť presvedčivé.
    22°51'22.25"N 26°46'29.32"W
    21°35'32.88"N 8°43'47.43"E
    21°12'59.29"N 33°49'23.02"E
    18°44'17.29"N 41°14'22.13"E
    a mnoho ďaľších. Jao.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vsetky vase suradnice som si pozrel na stranke http://target.lroc.asu.edu/da/qmap.html ale aj tam je to vsetko rozmazane teda aby som bol presny tie useky niesu v takom rozliseni ako zvysne miesta na mesiaci. Jan

      Vymazat
    2. Postavme si teleskop a preskúmajme to my :-) Už som začal so štúdiom Keplerovho ďalekohladu.
      Rusi asi presne vedia, prečo oficiálne neboli na mesiaci. Jao.

      Vymazat
  8. Kniha Alternativa 3 od Leslieho Watkinsa tvrdí,že v 70-tych rokoch boli zo Zeme unášaní ľudia nejakou utajovanou technológiou na Mesiac a Mars. Túto operáciu prevádzala nejaká pozemská vysoko utajovaná organizácia. Takmer vždy boli unášaní mladí ľudia alebo vedci. V dnešnej dobe by mali byť na Mesiaci alebo Marse kolónie v ktorých títo unesení žijú. Zdá sa mi,že tento film a kniha Alternatíva 3 hovoria o jednom a tom istom... Miro-BA.

    OdpovědětVymazat
  9. Vždyť se to tu již někde na netu psalo, že na Mars bylo tajně naverbováno nebo odvlečeno již přes milion lidí. Nemyslím si, že by lidé byli na Měsíci vítanými hosty.Proto si ani nemyslím, že by tam byly pozemské základny. Mimozemské ano, těch je tam víc než dost.

    OdpovědětVymazat
  10. Všechny ty výzkumy se dějí jen díky daňovým poplatníkům. Když budete někoho zaměstnávat a on vás bude obelhávat vyrazíte s ním dveře. Divím se že v těchto případech se tak už dávno nestalo a lidé to tolerují. To je velká chyba.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.